خواهش میکنم کمک کنین.نقل قول:
Printable View
خواهش میکنم کمک کنین.نقل قول:
ميشه بگوييد مادر بورد رو چطوري آپ ديتش كنم؟؟؟ :43:نقل قول:
آخه يه مدتي قبل دي وي دي رامم رو فريم وير گرفتم اما انگار نه انگار :41:
دوستان نمیدونم جاش اینجا هست یا نه.اما من یه هارد وسترن ویچ خریدم ولی نمیدونم چه طور باید ازش استفاده کنم .
اگه ممکنه مارو هم راهنمایی کنید.
با تشکر...
دوستان نمیدونم جاش اینجا هست یا نه.اما من یه هارد وسترن ویچ خریدم ولی نمیدونم چه طور باید ازش استفاده کنم .
اگه ممکنه مارو هم راهنمایی کنید.
با تشکر...
درودنقل قول:
ببخشید دیر جواب میدم. من الان مسافرتم و سخت میتونم جواب بدم.
چک دیسک معمولا فایلهای هارد رو خراب نمیکنه. حتی سعی در ریکاوری هم میکنه. تو بعضی درایوها ممکنه فولدرهایی به اسم found001 ببینین، این فولدرها وقتی به وجود میان که چک دیسک یه درایو رو چک میکنه و یه سری فایلهایی که به مشکل برخوردن رو ریکاوری میکنه.
شما یه اشتباه بزرگت این بوده که فرمت درایوت fat32 هست.این فرمت خیلی قدیمیه، حتی ntfs هم خیلی قدیمیه و به مایکروسافت ایراد میگیرن که چرا فرمت جدیدی ارائه نمیده.اما با این حال ntfs ریکاوری بسیار قویتری نسبت به fat32 داره. من تو پستهای قبلی گفتم که شما با برنامه های ریکاوری یکی از درایوهاتو چک کن ببین فایلها رو میشناسه یا نه. اگه اون برنامه چیزی برای اون درایو پیدا نکرد چک دیسک رو استفاده کن.
اگه میخوای بیرون برای ریکاوری بدی که دیگه اصلا دست نزن و ببر بیرون. البته اگه اونقدر اطلاعاتت ارزش دارن که براشون هزینه بپردازی.
وقتی هم درست شد حتما فرمت درایوهاتو ntfs کن.
بزار اینم بگم که من اگه هارد خودم این مشکل براش پیش اومده بود برای یکی از درایوها چک دیسک رو انتخاب میکردم. با پارامتر f/ و لااقل اگه خراب هم میشد برام تجربه میشد. من اینجور بلاها زیاد سرم اومده. وقتی با این روش درست نمیشد میرفتم سراغ روشهای دیگه.
یه روش دیگه برای بعضی از درایوها اینه که درایو مشکل دار رو Merge کنی تو یه درایو سالم. این کار با برنامه هایی مثل partition magic یا Acronis disk director suite قابل انجامه. اما برای مشکل شما فکر نمیکنم کار ساز باشه.
موفق باشی.
درودنقل قول:
اگه درایو رو delete کردین و به یه فضای پارتیشن بندی نشده تبدیل شده و هنوز هم اون فضا وجود داره که اطلاعات به راحتی قابل حله.
برنامه acronis disk director suite گزینه ای برای ریکاوری پارتیشنهای delete شده داره که فضاهای Unpartitioned space رو جستجو میکنه و پارتیشن رو کامل ریکاوری میکنه.
اگه فرمت کردی با برنامه Recovery my files باید ریکاوری کنی.
موفق باشی.
---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
درودنقل قول:
هارد وسترن چی؟
اگه اینترناله که مثل هارد قبلیت وصل کن. یه کابل برق و کابل احتمالا ساتا.
اگه اکسترناله که مثل فلش مموری.
برای پارتیشن بتدی هم از برنامه Acronis disk director suite استفاده کن.
سلام
برنامه hdsentinel میگه که هارد اکسترنال مکستور من دارای health 15% هست و تا 37 روز دیگه کار میکنه
به نظرتون چقدر جدی میگه ؟
ممنون دوست عزیز من اگر نسخه ی 10 این برنامه رو دانلود کنم با ویندوز 7 سازگاره؟نقل قول:
و اینکه تمام اطلاعات توی دریاو رو میشه بازیابی کرد؟
و ممکنه مراحل انجام اینکار رو لطف کنین برام توضیح بدین؟ در ضمن درایوی که میخوام بازیابی کنم درایو h میشه.
اگه ممکنه یک شرکت بازیابی اطلاعات کاملا معتبر و مطمئن به من معرف کنید
SonyEricsson's Avatar
تاريخ عضويت: Nov 2006
محل سكونت: KASHAN
پيش فرض عدم شناسایی هارد وسترن دیجیتال پورتابل
سلام،
امروز رفتم پایتخت و یه هارد My Passport 250GB وسترن گرفتم!
اما الان تو کامپیوتر میزنم می شناسه ولی توی دستگاه ریسیور نمی شناسه!
در حالی که خیلی راحت هارد قبلیم یعنی سیگیت 250 رو شناسایی می کرد!
وقتی از داخل دستگاه می خوام فرمت کنم با پیغام خطای فرمت مواجه میشم!
از داخل کامپیوتر FAT32 کردم هارد رو اما دیگه وقتی وصل میکردم هنگ می کرد سیستم!
لطفا راهنمایی کنید
1)من یه هارد maxtor دارم که وقتی وصلش میکنم ازش دود بلند میشه:31: بنظر شما قابل تعمیر هست؟:13:
2)یه هارد دیگه هم دارم بیشتر اوقات وقتی سیستم روشن میکنم میگه:disk boot failure insert system disk
لطفا یه راهنمایی بکنید:42::41: با تشکر:11: