نقل قول:
ایتاچی خودش شاگرد مادارا بوده یه زمانی.
در قسمت 134 انیمه ( اگه اشتباه نکنم) حدود 4 قسمت فقط مبارزه ایندوتاست..
در بین صحبتاشون که ایتاچی داره در مورد مادارا برای ساسکه توضیح میده همش از لیاقت خودش برای برتری هم میگه..:20:
نقل قول:
خیلی عجیبه آخه تو هر قسمتی که ایتاچی باشه کیسامه هم هست همیشه این 2 تا با هم بودن.مثلا مگه شما اونجایی رو که ایتاچی میاد تو هتل سراغ ناروتو و بعدش جیرایا میرسه به دادش رو ندیدین؟؟یا مثلا اونجا که ایتاچی با کاکاشی تو رودخونه مبارزه میکنه و گنجوتسو رو کاکاشی اجرا میکنه؟؟
تا همین دیشب فقط مبارزه ایتاچی و ساسکه رو دیده بودم..
الان که دیدم کیسامه هم بود و واسه خودش غولیه 4دم رو به تنهایی شکست داد..یعنی الان مرده؟
نقل قول:
مثلا مگه شما اونجایی رو که ایتاچی میاد تو هتل سراغ ناروتو و بعدش جیرایا میرسه به دادش رو ندیدین؟؟
نه هنوز...:19:
نقل قول:
مادارا نمیدونم چطوری نجات پیدا کرد.
:18:ظاهرا آماتراسو تو کله انیمه جزو 5 تکنیکه برتره حالا مادارا دیگه چیه!!!!!!!!!!:18:
نقل قول:
منظورتون کدوم جوتسو اوروچیمارو بود که بعد از کشتنش یاد گرفت؟؟
من اسمشو نمیدونم ولی اینطوریه:
یادته که در هنگام مبارزه با ناروتو( 4دم) از کتف چپش ماری بیرون اومد تا دست ناروتو رو کنترل کنه ولی ماره سوخت!
و اونموقع بود که از دهن خودش دوباره زاده شد( اوروچی رو میگم).. حالا ساسکه هم در مبارزه ا ایتاچی وقتی توسط آماتراسو سوخت از پشت بدنش دوباره خودشو آورد بیرون.:20:و اونجا بود که توبی (Tobi) گفت این تکنیک اوروچیمارو هست که پس از کشته شدن توسط ساسکه فراگرفته..
نقل قول:
ایتاچی جوری تنظیمش کرده بود آماتراسورو که به محض دیدن مادارا اجرا بشه
خب حالا ایتاچی:
در قسمت 114 همونجایی که گفته بودی یه جایی با اروچیمارو حرف میزنه.!!، کلا دوبار با ایتاچی روبه رو شد که هردوبار تحقیر شد.،، و ظاهرا در کل انیمه این لورد ما با اچیها و شارینگانشون مشکل داره..
از طرفی اروچیمارو نمرده ( مطمئنم) و الان در بدن کابوتو هست خودش میگفت میخواد فنا ناپذیر باشه و اینطور که معلومه میشه ولی خب به دلیل وجود اشخاص مهمتر ( نه محبوبتر) اگه فنا ناپذیر هم بشه دوباره کشته میشه . حالا هم دنبال راهی برای تصاحب کردن گنجیتسوشون.
کلا فوق العادست و اعتماد به نفس بالایی داره..
اینطور که من تو گروه اکاتسوکی ( درست گفتم؟) دیدم هیچکی حریفش نمیشد حتی Tendo Pain.
--------------------------------
یک سوال:
اسم گروه Pain که ایتاچی هم جزوشه 8-man squade هستش>؟ یا من با چیزه دیگه قاطی گرفتم؟:13:
==================================
:10::11: