-
فينال ليگ قهرمانان اروپا - 2009/لينهكر: شرايط قهرماني بارسلونا و منچستر برابر است
خبرگزاري فارس: مهاجم اسبق تيم ملي فوتبال انگليس گفت: شرايط دو تيم بارسلونا و منچستر را براي قهرماني در ديدار نهايي ليگ قهرمانان برابر مي دانم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس گري لينهكر اظهار داشت: همه تيمهايي كه به مرحله نهايي يك جام بسيار معتبر و ارزشمند نظير ليگ قهرمانان اروپا ميرسند، بسيار خوب و قوي هستند. پس با وجود مشكلاتي كه هر دو تيم دارند، بايد در نظر بگيريم در شرايط متعادلي هستند.
وي كه به عنوان مفسر تلويزيون بيشتر فعاليت مي كند، عنوان كرد: نميتوانم پيش بيني كنم كدام تيم قهرمان ميشود، چنين پيش بيني واقعا دشوار است.
لينهكر 48 ساله كه از سال 1986 الي 1989 تجربه بازي براي تيم بارسلونا را داشت، ادامه داد: هر دو تيم با انگيزه هستند كه اين مسئله براي من به عنوان گزارشگر و مفسر، بسيار جالب است.
ديدار منچستر و بارسلونا ساعت 23:15 فردا شب(چهارشنبه) به وقت ايران در ورزشگاه المپيك رم به داوري بوساكا سوئيسي انجام مي شود.
-
/فينال ليگ قهرمانان اروپا - 2009/
ون گال: زيبايي بازي بارسلونا، دليلي بر قهرماني نيست
خبرگزاري فارس: سرمربي فصل گذشته تيم فوتبال آلكمار هلند گفت: زيبا بازي كردن بارسلونا دليل قاطعي براي كسب عنوان قهرماني اين تيم نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس، لوئيس ون گال اظهار داشت: در بحثهاي متعددي كه در مورد بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا، ميان بارسلونا اسپانيا و منچستريونايتد انگليس مطرح شده به زيبا بازي كردن بارسلونا اهميت زياد داده مي شود. حتي من شنيده ام برخي به عنوان يك دليل اساسي و قاطع براي برد، به اين نكته اشاره مي كنند.
وي گفت: درمقابل چنين نظريه اي، من حرفي براي گفتن ندارم. چون اساسا معتقدم زيبايي بازي نمي تواند عاملي براي كسب موفقيت يك تيم باشد.
ون گال كه هفته قبل از آلكمار جدا شد و مسئوليت تيم بايرن مونيخ آلمان را پذيرفت، افزود: من تيم هاي زيادي را مي شناسم كه زيبا بازي كردند؛ ولي قهرمان نشدند.
ون گال كه در سالهاي 1997 الي 2000 و 2002 الي 2003 هدايت بارسلونا را برعهده داشت، تصريح كرد: به هوش و زيركي گوارديولا واقف هستم. فكر مي كنم او مردانش را علاوه بر زيبايي به عوامل ديگري در ديدار با منچستر، مجهز خواهد كرد.
اين مربي هلندي درشرايطي چنين نقطه نظري را بيان داشته كه خود بارها در مقام مربي تيم هاي آژاكس آمستردام هلند و بارسلونا اسپانيا حضور در پيكارهاي ليگ قهرمانان اروپا را تجربه كرد و حتي در فصل 1995- 1996 همراه با آژاكس به مقام قهرماني رسيد.
ديدار منچستر و بارسلونا ساعت 23:15 فردا شب(چهارشنبه) به وقت ايران در ورزشگاه المپيك رم به داوري بوساكا سوئيسي انجام مي شود.
-
اوليور كان: منچستر 80 درصد قهرمان است
خبرگزاري فارس: دروازهبان اسبق تيم ملي فوتبال آلمان گفت: بخت قهرماني منچستريونايتد برابر بارسلونا، حدود 80 درصد است.
به گزارش خبرگزاري فارس، اوليوركان اظهار داشت: به باور من برتري منچستريونايتد در اين ديدار مقابل بارسلونا، كاملا مشهود است. البته اگر شگفتي رخ دهد، در آنصورت مي توان قهرماني را نزد تيم اسپانيايي ديد.
وي كه در سال 2001 همراه با تيم بايرنمونيخ به مقام قهرماني ليگ قهرمانان اروپا رسيد، افزود: به لحاظ فني، شرايط دو تيم با هم تفاوت ميكند. بارسلونا دست به فوتبالي جادويي ميزند. فوتبالي كه در آن پاسهاي زيادي داده مي شود، به طوري كه تيم حريف تحت تاثير اين همه پاس، تمركز خود را از دست ميدهد و لطمه خواهد خورد.
كان ادامه داد: در نقطه مقابل منچستر، با فوتبالي عقلاني ميآيد. آنها كار گروهي بارسلونا را ندارند؛ اما ميدانند كه چه زماني به جلو بيايند و چه زماني در عقب زمين تجمع كنند تا دروازهشان مصون باقي بماند.
سنگربان برتر سابق جهان تصريح كرد: سرعت بازي بارسلونا فوقالعاده زياد است؛ در حالي كه منچستريها چنين سرعتي ندارند، اما آنها از حضور خود در زمين، به طور دقيق ميدانند چه ميخواهند.
ديدار منچستر و بارسلونا ساعت 23:15 فردا شب(چهارشنبه) ه وقت ايران در ورزشگاه المپيك رم به داوري بوساكا سوئيسي انجام مي شود.
-
فينال ليگ قهرمانان اروپا - 2009/
زيدان: كار بارسلونا دشوار است
خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال فرانسه و باشگاه رئال مادريد گفت: شرايط قهرماني بارسلونا در مقايسه با منچستر يونايتد دشوارتر است.
به گزارش خبرگزاري فارس زينالدين زيدان در نظرخواهي شبكه تلويزيوني پلاس فرانسه درباره نتيجه بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: عوامل بسياري در قهرماني و كسب افتخار يك تيم در ديدار نهايي ليگ قهرمانان دخالت دارند كه من از تجربه، آمادگي ، حضور ذهن ،انگيزه و ميل به كسب موفقيت نام مي برم. با توجه به اين موضوع تصور مي كنم، وضعيت بارسلونا براي دستيابي به مقام قهرماني، از منچستريونايتد حادتر است.
وي افزود: بزرگترين امتيازي كه منچستر يونايتد دارد و بارسلونا آن را در اختيار ندارد، تجربه فوقالعاده زيادي سرمربي تيم انگليسي است. فرگوسن، به عنوان رهبر و مغز متفكر منچستر، بارها اين تيم را به مقامهاي قهرماني داخلي و ليگ قهرمانان اروپا رسانده است، در حالي كه پپ گوارديولا، در عرصه مربيگري، فوقالعاده جوان و كم تجربه است.
زيدان كه همراه با رئال مادريد در سال 2001 قهرمان اين جام شد، ادامه داد: در حقيقت بازي نهايي، جنگ تجربه مربيگري است. علاوه بر نبرد بازيكنان داخل ميدان، مربيان نيز به رقابت با يكديگر خواهند پرداخت كه در اين ميان همه چيز از برتري منچستر حكايت مي كند.
-
ماتيوس: منچستر و بارسلونا بزرگترين جشن فوتبال دنيا است
خبرگزاري فارس: بازيكن سابق تيم ملي فوتبال آلمان گفت: جدال منچستريونايتد و بارسلونا بزرگترين جشن فوتبال دنيا است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، لوتار ماتيوس خاطرنشان كرد: اين ديدار بينندگان فراواني را به پاي گيرندههاي تلويزيوني در سراسر دنيا خواهد كشاند. فكر مي كنم هر كس در دنيا شيفته فوتبال است، يك لحظه از تماشاي اين ديدار، چشم برنخواهد داشت. پس چنين رويداد گسترده اي، همانند يك جشن واقعي است.
وي افزود: به نظر من با توجه به سطح قدرت دو تيم راه يافته به بازي نهايي، سرنوشت بازي به وقت اضافي كشيده ميشود. از اين جهت فكر ميكنم حتي تعدا گل زيادي در اين ديدار زده نشود كه در اين ميان حتي بازيكناني مثل كريستيانو رونالدو از منچستر يا ليونل مسي از بارسلونا، سرنوشت ساز شوند. با اين حال حتي احتمال دارد بازيكنان ديگري، سرنوشت بازي را رقم زنند.
ماتيوس كه در سال 1999 همراه بايرن مونيخ حضور در فينال ليگ قهرمانان اروپا مقابل منچستريونايتد را تجربه كرده، اظهار داشت: در اين بين من بخت بيشتري به منچستر يونايتد مي دهم و گمان ميكنم نتيجه بازي يك بر صفر يا دو بر يك به سود منچستريونايتد شود.
-
هواداران منچستر نمايشگاه نقاشي برپا ميكنند
خبرگزاري فارس: مسابقه نهايي ليگ قهرمانان به نمايشگاهي از نقاشيهاي هواداران منچستر يونايتد تبديل خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از استار، گروهي از هواداران منچستر براي حضور در ورزشگاه المپيك رم، محل برگزاري ديدار برابر بارسلونا در روز چهارشنبه، دست به ابتكار جالبي خواهند زد.
گروهي بالغ بر 100 نفر از هواداران رسمي يونايتد كه در كشيدن نقاشي، قابليت دارند، از حدود دو هفته قبل، اقدام به كشيدن تصاويري از بازيكنان روي كاغذ و مقوا كردهاند.
هواداران گرافيست و هنرمند تيم انگليسي با كشيدن تصاوير مختلف، نقاشيها را همراه خويش به رم، محل انجام بازي آورده و قصد دارند تا ابتدا در حاشيه آن، تصاوير خود را جهت تماشا در اختيار عموم قرار دهند. با شروع مسابقه، اين تصاوير را وارد ورزشگاه كرده و براي تشويق بازيكنان محبوب خود در دست گيرند.
ديدار منچستر و بارسلونا ساعت 23:15 فردا شب (چهارشنبه) به وقت ايران در ورزشگاه المپيك رم و به داوري بوساكا سوئيسي انجام مي شود.
-
فان باستن: منچستر باز هم قهرمان ميشود
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق آژاكس آمستردام هلند معتقد است منچستر قهرمان اروپا ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال هلند، ماركو فان باستن گفت: پيشبيني ميكنم قهرماني اروپا در پايان ديدار روز چهارشنبه در ورزشگاه المپيك رم يكبار ديگر به منچستر يونايتد برسد.
وي كه دو هفته قبل از مقام سرمربيگري آژاكس آمستردام كناره گرفت، افزود: در ديداري با اهميت نظير بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا، عامل تجربه نقش و اهميت به سزايي دارد. در قياس اين دو تيم، بازيكنان منچستر مقابل بازيكنان بارسلونا، از تجربه بينالمللي افزونتري برخوردار هستند. اين نكته اي است كه من به همه دوستانم گوشزد كردهام.
اين مربي 44 ساله كه در سال هاي 1989 و 1990 همراه تيم ايتاليايي آ.ث.ميلان تجربه قهرماني اين جام را داشته، عنوان كرد: حتي اين برتري در تجربه، نزد مربي منچستر مقابل مربي بارسلونا به چشم مي خورد. با توجه به اين مسئله بخت قهرماني منچستر يونايتد را بسيار زياد ميدانم.
-
غيبت ايران در نظر سنجي سراسري يوفا
خبرگزاري فارس: در حالي كه بيشتر كشورها در فهرست نظرسنجي يوفا براي پيش بيني بازي فردا ديده مي شوند، خبري از نام ايران نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس، در نظر سنجي سراسري يوفا نام كشورهايي نظير گواتمالا، السالوادور، نيكاراگوا، افغانستان، مراكش و ... ديده مي شوند؛ اما ايرانيان علاقه مند براي شركت در اين نظرسنجي بايد گزينه ساير كشورها را انتخاب كنند.
خبرنگاران ايراني نيز جزو معدود كشورهايي بودند كه به دلايل مشكلات صدور رواديد، بخت حضور در ديدار بزرگ سال را از دست دادند.
-
دشان: منچستر يك بر صفر ميبرد
خبرگزاري فارس: كاپيتان اسبق تيم ملي فرانسه گفت: احساس ميكنم نماينده اسپانيا در فينال رم دچار مشكل و بازنده ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اكيپ فرانسه، ديديه دشان اظهار داشت: به باور من در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا، بارسلونا در قياس با منچستر يونايتد دچار مشكل خواهد شد. بارسلونا بازيكنان غايب قابل توجهي در خط دفاعي خود دارد.
وي عنوان كرد: با يك مقايسه ساده مشخص مي شود كادر بازيكنان منچستر گسترده تر از بارسلونا است. پس براي ترميم فرگوسن نسبت به گوارديولا از دغدغه كمتري دراين زمينه برخوردار است.
اين مربي كه از فصل بعد هدايت تيم المپيك مارسي فرانسه را برعهده خواهدگرفت، اضافه كرد: از اين جهت من واهمه دارم و نگران وضعيت بارسلونا در اين مصاف هستم.
دشان كه در سال 1993 و 1996 دو تجربه كسب عنوان قهرماني ليگ قهرمانان اروپا را با مارسي و يوونتوس داشته، تصريح كرد: با توجه به مشكلي كه اينك بارسلونا با آن روبرو است، قطعا به دروازه خود توجه زيادي خواهد داشت. همين امر سبب ميشود كه تعداد گل رد و بدل شده در بازي محدود باشد. به اين خاطر احساس ميكنم بازي با نتيجه يك بر صفر به سود منچستر يونايتد تمام شود.
-
رينا: اگر بارسا بترسد شكست ميخورد
خبرگزاري فارس: دروازهبان اسپانيايي ليورپول انگليس گفت: تنها ترس از حريف مي تواند بارسلونا را نابود كند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالان، په په رينا عنوان كرد: به خاطر شناختي كه از منچستريونايتد دارم بايد بگويم قهرماني بارسلونا قطعي است مگر آنكه از منچستر يونايتد بترسد.
وي افزود: بازيكنان منچستر يونايتد هميشه به چشمان حريف نگاه مي كنند و تخريب روحيه حريف براي آنها تنها راه رسيدن به پيروزي است.
فينال ليگ قهرمانان اروپا فردا شب ساعت 23:15 در المپيك رم برگزار مي شود.