درود.
به لطف دوستان در مرکز شهید قندی اصفهان :دی بالاخره بعد مدت ها خط ما رانژه شد و این 3 ماهه نامحدود فن آوا فعال شد همین الان. تا الان که راضی هستم :دی
Printable View
درود.
به لطف دوستان در مرکز شهید قندی اصفهان :دی بالاخره بعد مدت ها خط ما رانژه شد و این 3 ماهه نامحدود فن آوا فعال شد همین الان. تا الان که راضی هستم :دی
خوش به حالت پوریا، حالشو ببر:31:نقل قول:
سرعت شبانه منم از 117 به 70 کاهش یافت:13:
مبارکه:31:نقل قول:
نامحدود هست واقعا یا محدوده؟
ماهی چند و ار همه مهمتر سرعت دانلود؟
درود.
ممنون عزیز :40::11: :31: نه؛ امروز اتفاقا به مسئولش گفتم که نزنی بعدا محدودمون کنید :31: :41: گفت که نه مثل شاتل نیستیم! :دینقل قول:
یه سری عکس و توضیح توی تاپیک اصفهان گذاشتم, اینجا هم میگم؛ اگر چیز بیشتری خواستی بگو.
من چون دانلودم بالا بود و مشکلی با افت و تغییر سرعت نداشتم؛ این نامحدود سه ماهه PG2 اش رو گرفتم.
این سرویسش :
الان هم دارم از سایت سی نت ، آنتی ویروس دان میکنم؛ این سرعت دانلودش؛ فقط به قول خودشون سرعت این سرویس متغیر هست، از 16 تا 64 به جز فکر میکنم شرینگ 1/8 اش موقع شلوغی خط ها که خب واسه من 45 میره و میشه 75 :دی هی تغییر میکنه مدام ولی بیشتر رو 50 و 60 هست. همه چیز میشه سرعتش :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته پینگش هم بدکی نیست؛ قبلا که گرفتم رو 0.51 بود؛ الان هم نورتون رو نصب کردم و دو تا تست:
جالب اینجاست هر بار هم تست میگیری یه طور میشه؛ مثلا یه بار سرعت دانلود 0.45 هست یه بار 0.51 یه بار 0.32 و ... که خب اصلی ترین دلیلش همین سرعت متغیرش هست. من چون وبکم و ... نیاز ندارم، این مناسبم بود، چون هم دانلودم زیاده؛ هم حتی با گوشی زیاد دانلود میکنم و ... و از طرفی به خاطر دانشگاه و مشکلات و ... نمیتونستم دانلودامو بذارم واسه شب؛ واسه همین بهترین بود واسم.
فقط فکر کنم تهران 1/10 شر میکنند ولی اصفهان 1/8 هست .
شاد و پیروز و سربلند باشید.
اینم تست ساعت 00:42 بامداد من:
سرعت شبانم دو سه هفته رفت روی همین 1.5 مگ ولی چند شب شد 512 و الان دوباره شد همون 1 مگی که قبلاً بود.
درود.
من همچنان هم مشغول حال کردنم :8: :دی
فقط یه چیز جالب، میشه این متغیر بودن سرعت که گفته میشه رو توی تست های زیر دید ولی من همچنان با آی دی ام دیگه روی 55 رو حساب میکنم :40:
اینم تست امشب ما :دی
البته امشب سرعت به میزان محسوسی اومده پایین
سلام
آخه چرا ؟ نه واقعا میخوام بدونم چرا :دی :دی؟
این تست الان منه
دلم واسه 512 خودم تنگ شده :دی :دی
سلام به دوستان عزیز
من تا حالا مشترک چند شرکت بوده ام که از هیچ کدام راضی نبودم.با توجه به اینکه سرعت آپلود برای من خیلی مهمه از دوستانی که اشتراک فن آوا دارند درخواست می کنم سرعت آپلود سرویس یک مگ و دو مگ این شرکت را برایم ذکر کنند البته متاسفانه با توجه به اسکرینهایی که در پست های قبلی گذاشته شده به نظر می رسد بالاترین آپلود آن 512 باشد.ولی از دوستان خواهشمندم مجددا سرعت آپلود خود را تست کنند.با تشکر
اینم تست من :
(طبق معمول!!!)
من 256 نامحدود 1 به 10 دارم الان. (تهران) سرعت دانلود از 6 كيلو بايت بيشتر نميشه. مي خوام حجمي بگيرم دوباره. تو ماه بيشتر از 1.5 گيگ نميشه استفاده كرد.:2:نقل قول: