اين كار براي عكس هايي كه جديدا به مموري ريختين جواب ميده واسه عكس هاي قبلي كه داشتين رو گوشي جواب نمي ده چون باز هم گالري تشخيصشون ميدهنقل قول:
Printable View
اين كار براي عكس هايي كه جديدا به مموري ريختين جواب ميده واسه عكس هاي قبلي كه داشتين رو گوشي جواب نمي ده چون باز هم گالري تشخيصشون ميدهنقل قول:
تنها حسنش اینه که عکسها توی گالری نمایش داده نمیشن اگه میخوای قفلشون کنی توی قسمت معرفی نرم افزارهای کاربردی موبایل ،برنامه های زیادی برای قفل کردن هستنقل قول:
سلام دوستان
وقتی که گوشیم خاموشه و یه نفر برام sms می زنه، بعد روشن کردن گوشی sms به دستم می رسه ولی تاریخ sms تاریخیه که من sms دستم می رسه نه اون تاریخ و ساعتی که طرف sms رو فرستاده در حالی که رو یه گوشیه دیگه درست کار می کنه!
به نظر شما باید تنظیم خاصی رو انجام بدم؟
ممنون
سلام.من تازه این گوشیو خریدم.میخواستم ببینم چه برنامه هایی به دردش میخورن و کاربرد دارن.
یه چیز دیگه اینکه توی روزنامه خوندم میتونید با ریختن یه نرم افزار تعداد کاراکترهایی که میشه فارسی تایپ کرد از 70 به 160 افزایش داد.این نرم افزار چی هستش؟
بعد گوشی من زبان فارسی نداره و عربی داره به جاش.البته من فقط از انگلیسی استفاده میکنم ولی از تیر که اس ام اس فارسی ارزون میشه برای فارسی نوشتن باید زبان فارسی هم داشته باشم.حالا از کجا نصبش کنم؟
اولش توی گالری نشون داده نمی شن اما اگه روی همون عکسی که نشون داده نمی شه برید و انتخابش کنید نشونش می ده و برای دفعه های بعد هم عکس به صورت عادی نشون داده میشهنقل قول:
نه دوست من احتیاج به تنظیمات خاصی نیست ...نقل قول:
متاسفانه این اشکال از شبکه هست برای خود من هم همینجوریه .....
اول اینکه با این روش عکسها قفل نمیشن بلکه از داخل گالری عکس دیده نمیشن و اگه به پوشه contacts بری میتونی ببینیشون ودوم منظورت از اینکه عکسها به صورت عادی نشون داده نمیشن چیه و سوم اینکه اگه میخوای عکسها رو اصلا نشون نده باید از نرم افزار استفاده کنینقل قول:
مبارک باشه.نقل قول:
کلیه برنامه هایی با عنوان سیمبین سری 3 یا 9.1 یا s60v3 مناسب این گوشی هستن.
این نرم افزاری که گفتین رو قرار بود مخابرات اعلام کنه.
واسه فارسی کردن بدون فلش کردن گوشی می تونید پروداکت کد رو عوض کرده و گوشی رو آپدیت کنید.تو تاپیک آبگرید گوشی های نوکیا توضیح داده شده.
ممنون!نقل قول:
ولی همین خطم رو گوشی های دیگه درست کار می کنه! یعنی می گین شبکه فقط با N73 سازگار نیست؟!
از داخل گالری هم نشون داده می شن. کافیه عکس رو انتخاب کنید و مثلا روش زوم کنی نه تنها این دفعه بلکه دفعه های بعد عکس رو نشون می دهنقل قول:
به جای عکس یه شکلی نشون میده اما موقته
به هر حال خیلی ممنون از راهنمایی تون