من وقتي نصبش كردم بعد از نصب گيم يه پچ هعم بصب كردم
ولي اين پچ در داخل دي وي دي نبود بلكه بصورت اتوران بود كه بعد از نصب بازي مشاهده ميشد
نكنه اين همون پچ بوده باشه ؟
اگه اره پس چرا به اوشليم نميره ؟
اگه پچ ديگه اي بود به چه دردي ميخوره
Printable View
من وقتي نصبش كردم بعد از نصب گيم يه پچ هعم بصب كردم
ولي اين پچ در داخل دي وي دي نبود بلكه بصورت اتوران بود كه بعد از نصب بازي مشاهده ميشد
نكنه اين همون پچ بوده باشه ؟
اگه اره پس چرا به اوشليم نميره ؟
اگه پچ ديگه اي بود به چه دردي ميخوره
من اونجام كه بايد با شواليه ها ( حدود 10-11تا ) كه علامت صليب رو سينه دارن تو يه محيط بسته مبارزه كني !!! :13:
فكر كنم آخرا بازي باشم ///:20:
خيلي خيلي خيلي سخته اينجاش . رمز خاصي داره يا بايد فقط مبارزه كنم ؟؟ :10:
آقايون خسته نباشيد .
من يك مشكلي داشتم
نميدونم چرا وارد شهر اورشليم ميشم بازي ميپره بيرون:41:
اينم مشخصات سيستمم
cpu 3.4 ghz
ram 3.5 gb
graphic GF 8500 gt 512
ممنون ميشم كمك كنين:11:
نسخه 3 DVD همون نسخه ناقص بعلاوه پچ غیر رسمی برای رفع مشکل ورورد به اورشلیم هست.نقل قول:
گفته شده بعضی وقتها این پچ حتی ایراد ورورد به اورشلیم رو برطرف نمیکنه. (دوست عزیز! خوبه خودتون گفتید دنبال نسخه نهایی میرید!)
لطفا مشخصات جایی رو که هستید شرح بدید.نقل قول:
اگه هنگام ورود به شهر اورشلیم به مشکل بر بخورید, پس نسخه بازی شما دزدیه (ناقص) و باید دنبال نسخه نهایی برید.نقل قول:
دوستان نسخه اصلي بازي را از كجا ميشه خريد...
خواهش ميكنم دوستاني كه خريدند ونسخه اصلي بوده بگن از كجا خريدن
سلام
فکر کنم خیلی گرون میفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدود پنجاه تومان اصل اصلشه
سلام
دوستا ن من وسط بازی میاندازه بیرون و میگه سیستمت پاییینه
Cpu:3.4 Dual core intel
Ram:2GB
VGA:7300SE
دوست عزیز! رم و سی پی یو مناسبه. فقط کارت گرافیک سیستم شما برای اجرای بازی ضعیفه و باید دنبال کارت بالاتر باشید.نقل قول:
خوب منم به سلامتي بازي تموم كردم /// :10:
بد نبود اما مراحل در كل تكراري بود و تنوع بازي خيلي كم بود !!! :41::13:
اگه بازي دوبله بشه عاليه و واقعا ميارزه چون همش حرف ميزنند و شبيه يه سريال ميشه /// :8:
امتياز من به اين بازي : 7/10 در كل :11:
سلام...من بازی رو با سیستم زیر اجرا می کنم ولی حتی روی پایین ترین گرافیگ هم بازی بد جور گیر می کرد و تیکه تیکه بود...مشکل از کجاست؟
Intel P4 3.4 Ghz
Kingstone 1 GB
XFX 8600 GT 256
من قبلا یه 7300GS داشتم و وضعیت فریم بازی به همین صورت بود. یعنی این 8600 که انداختم هیچ تاثیری نداشته تو فریم ریت بازی... درایورش رو هم نصب کردم...مشکل نمی دونید از کجاست؟