دوستان من یه فایل excel از اینتر نت گرفتم ولی فقط عدداش توش هست :18:و می خام بدون م فرمولش چی بوده باید چه کار کنم
ممنون
Printable View
دوستان من یه فایل excel از اینتر نت گرفتم ولی فقط عدداش توش هست :18:و می خام بدون م فرمولش چی بوده باید چه کار کنم
ممنون
سلام
چه شرطي را براي اينكه اگر فيلد1>250 و فيلد2>30 شد، هر دو فيلد قرمز شوند بايد نوشت؟
هر سلول رو که انتخاب کنین فرمولش رو از تو Formula bar میتونین ببینین.نقل قول:
لطفا هنگام پاسخ از دكمه نقل قول استفاده كنيد
ويرايش شد
By wordist
سلام
کسی میدونه جواب این سوال چیه؟
خیلی فوریه و تا فردا 5شنبه ساعت 14 فرصت دارم
ممنون
می دانیم تمام اطلاعات مربوط به پاداش کارکنان توسط یکی از کارمندان اداره در محیط EXCEL به روز رسانی می شود. این کارمند بنا به ضرورت عملیاتی به ماموریت خارج از کشور اعزام شده. رئیس اداره هم اکنون لازم است که به این فایلها و اطلاعات داخلش دسترسی پیدا کند اما پسورد کارمنش را ندارد. از طرفی می دانیم که کامپیوترهای آن سازمان توسط شبکه بهم وصل است. بنابراین هر کامپیوتری دارای یک نام است که به آن نام می گویند IP. که این آی پی ها از 4 عدد تشکیل می شوند که آن 4 تا عدد به یک نقطه از هم جدا می شوند. اگر بدانیم آی پی مربوط به آن کارمندش (10.100.5.12) باشد و آی پی کامپیوتر رئیس هم (10.15.20.22) باشد، می خواهیم با توجه به داشتن آی پی ها به فایل پاداش دسترسی پیدا کنیم.
با سلام
بعضی مواقع با انتخاب copy و انتخاب یک سلول برای paste کردن فایل اتوماتیک بسته می شود دلیل اینکار چیست؟ در ضمن سیستم و فایل را با آتنی ویروس آپدیت شده چک کرده ام.
اگه مشکل ویروسی نداری احتمالاً آفیست مشکل پیدا کرده و یا بد نصب شده . میتونی آفیس رو دوباره نصب کنی.البته واستا ببین بقیه دوستان چه نظری میدن.
:5:
با سلام
دوستان به کمک فوریتان نیاز دارم چگونه می توانم در اکسل 2007 شماره ردیفها و ستونهای a,b الی آخر را از چپ به را ست ببرم
ممنونم
بعد از اطمينان از عدم آلودگي سيستم، پس از حذف آفيس و دفرگ كردن سيستم آفيس رو يه بار ديگه نصب كنيدنقل قول:
اين مورد خيلي راحت هستنقل قول:
از سربرگ view گزينه sheet right to left رو انتخاب كن
دوستان خوبم سلام
تویexcell میشه ستون ها رو به دلخواه نام گذاری کرد؟