یه تاپیک هست برای شناسایی مادربرد بدون باز کردن جعبه، بخونش می فهمی کجاهارو باید چک کنی.
همه فروشنده ها میگن جنس من توپه. به حرفشون زیاد توجه نکن.نقل قول:
واینکه هنگام خرید از فروشنده چه سوالهایی بپرسم تا خیالم راحت بشه که یه چیز توپ خریدم؟
یه تاپیک هست برای شناسایی مادربرد بدون باز کردن جعبه، بخونش می فهمی کجاهارو باید چک کنی.
همه فروشنده ها میگن جنس من توپه. به حرفشون زیاد توجه نکن.نقل قول:
واینکه هنگام خرید از فروشنده چه سوالهایی بپرسم تا خیالم راحت بشه که یه چیز توپ خریدم؟
دوستان عزیز من چندتا سوال دارم هنوزم شک دارم بین اینکه 12 ولت کنم فهنها رو یا اینتر کولر های جدید مانیتور دار بخرم؟ایا دوستان از قیمت اجناس زیر در شیراز خبر دارند؟
کابل vga
کابل hdmi
کابل component
کپی خور کردن بنکیو
12 ولت کردن فنها
سلام. يه سوالي داشتم دوستان. ميخواستم بدونم كه قبلا ايكس باكس 360 بعد از اينكه كپي خور شد و قيمت بازيهاش پايين اومد قيمتش در بازار كشور گرانتر شد و يا اينكه نه تغييري نكرد؟ اگه گرانتر شد تا چه حدودي بالا رفت؟ ممنون
ممنون.راستی روی جعبه نوشته که چه مدلیه؟ آخه یکی از دوستام خریده نمیدونیم elite یا... از کجا بفهمیم چیه؟ در ضمن آیا xbox360 بازی hitman رو داره یا نه؟
سلام.نقل قول:
این کنسول قیمت بازیهاش پایین تره ؛ اما قیمت خود کنسول فرق چندانی نکرده.... این چند وقته یه کم گرون شده بود.
بله، روی جعبه درج شده که کنسول چه مدلی هست.نقل قول:
بله، بازی Hitman: Blood Money برای این کنسول منتشر شده.
موفق باشید
کسی نبود جواب بده پست شماره 1792
ممنون. حالا یه چیزی ، الان ارزش داره بخرم یا نه؟ چون تو اون یکی تاپیک خوندم قراره سی دی هاش روی نمیدونم چی چی ارزه بشه که دوباره سی دی هاش میشه شصت هفتاد تومن.میگفتن سریع کنسولاتون رو تا رو دستتون نمونده بفروشید جدیده که اومد بخرید. حالا من چیکار کنم ؟(فکر کنم منظورشون Hd-dvd بود البته شایدا مطمئن نیستم)
دوست عزیز منظورت روی دیسک بلورای هست فکر کنم ا همینایی باشه که مال پی اس تری هست ولی منم دارم میخرم شما هم بخر اینا همش حرف هستش و شما کنسولت رو بخر نگران نباش چون اگه خبری بود تا حالا حتما پخش شده بود و ملت داشتن میفروختن و الان قیمت 360 خیلی میومد پایین نه نگران نباش خبری نیست
در ضمن دوستان یکی جواب مارو تو پست 1792 بده
ميخوام يك اركيد بخرم از اون مدل هاي جديد 2008 كه در مقابل گرما مقاوم تر هستند ولي قيمت هايي كه گرفتم با هم متفاوت هستند ممنون ميشم قيمت اين مدل از ايكس باكس360 رو در بازار امروز معلوم كنيد. راستي الايت در چه قيمت هست؟ ممنون
اگه میشه قیمت های مدل های مختلف xbox 360 را در ماه اینده بگویید.