[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لینک بالا پست 191# و 192# رو لطفاً بخونید و راهنمائی کنید.
مرسی
از لینک بالا پست 191# و 192# رو لطفاً بخونید و راهنمائی کنید.
مرسی
سلام من یک ایرانسل 150 تومانی دارم و هر وقت بخوام به یک ir-tci زنگ بزنم صدای من به طرف نمیرسه و با خط ثابت مشکلی ندارم و sms هام هم مشکلی نداره به نظر شما من باید چی کار کنم
دوست عزیز 140 که گفتی مال سیم کارتهای اعتیاری است نه دایم;)نقل قول:
دوستان سلام
من 1 هفته است در اصفهان سیم کارت دایمی خریدم و با آنکه در شمال شهر آنتن فول میده ولی موقع ارسال اس ام اس اروور میده با اینکه تنظیمات گوشی درسته و حتی موقعی که از منو گزینه خدمات ایرانسل را انتخاب میکنم پیام اروور پریم 0035 میده و هنگام #130* و ... پیام نات اپریشن یوزد میده و فقط ظاهرا میشه باهاش تماس گرفت و بالعکس
ممکنه به دلیل تنظیمات خاص یا ... باشه؟
اگرکسی میتونه کمک کنه ممنون
شماره SMS Center رو چک کنید !نقل قول:
من k750 دارم GPRS کار می کند ولی MMS کار نمی کند لطفا راهنمایی کنید چطور باید در این گوشی MMS را تنظیم کنم
با تشکر
با سلام ...
يه سوال دارم ...
من به اينترنت وصل مي شم اما نه علامت G دارم نه E ... فقط زير علامت آنتن يه دوتا خط مياد ... همين ...
گوشي من هم 6630 هست ...
حالا مي خوام بدونم براي شما هم همينطوريه ؟
نقل قول:
طریقه نمایش در گوشی های مختلف متفاوته
به عنوان مثال N93 هم مثل شما فقط دو تا خط داره
مشکلی نیست دوست عزیز ... :)
بله،همینطورهنقل قول:
OK.نقل قول:
راستي يه چيز ديگه ...من تو قائمشهر هستم و قرار بود 16اسفند پوشش بياد اما هنوز نيومده ... امروز صبح هم گوشي آنت رو كامل نشون مي داد اما هر چي مي خواستم تماس بگيرم مي گفت شبكه پوشش نمي ده !!!
بعد كه گوشي رو خاموش كردم و بعد روشن كردم ديدم ديگه آنتن نمي ده ؟
قضيه چيه ؟؟؟؟
حتما داره درست میشه دیگه !!نقل قول:
با سلام
من k750 دارم GPRS کار می کند ولی MMS کار نمی کند لطفا راهنمایی کنید چطور باید در این گوشی MMS را تنظیم کنم
با تشکر
قبلا دوستان توضيح دادن يه جستجو بكن تنظيمات رو پيدا مي كني ...نقل قول:
اینجا کسی نیست که هم v3x داشته باشه هم خطش ایرانسل باشه؟
من الان دو روزه که هر کاری میکنم نمیتونم کانکت شم فکر کنم ایراد از گوشیم باشه چون با نوکیا کانکت میشم ولی با این گوشی نمیتون
نمیدونم چی کارش کنم
دوستای گلم سلام عرض می کنم
امیدوارم حالتون خوب باشه
من کل این 700 پست رو خوندم . یه سری از کاربرا خیلی بی انصافن . و یه سری دیگه مثل خودم ( دمشون گرم ) خیلی باحالن :thumbsup:
آهای شما هایی که میگید ایرانسل بده یا ازش ناراضی هستید .
بده پول میدی سیم کارت میگیری ؟ :blink: بده همه امکانات روز دنیا زیر دستته ؟ :blink:
اما IR-TCI چی؟ 1 سال 360 تومن پول میدی با پولت کار میکنن بعدشم که سیم کارت میگیری هر روز قیمتش می یاد پایین . قربونش برم از بین همه سرویس ها هم که فقط SMS رو داره . :laughing:
اما ایرانسل اومده و 5 تا هدیه فوق العاده گذاشته .GPRS-MMS رایگان - مکالمه رایگان و ... . اما IR-TCI چی ؟ حتی حاظر نیست SMS رو برای 1 ساعت رایگان کنه. یا بیاد به هر مشترک فقط 1 دقیقه مکالمه رایگان بده
پیش خودتون فکر کنید اگر قرار بود IR-TCI این سرویسا رو را بندازه و یه همچین حالی به مردم بده چی میشد ؟ ( جواب = هیچی همه مشترکین ورشکست میشدن )
( فکر کنم هزینه راه اندازی GPRS و MMS رو 50000 تومن و برای هر 10 کیلوبایت استفاده 100 تومن میگرفتن ):wac:
( مثل راه اندازی سرویس SMS که قبلاً از مشترکین 20000 تومن می گرفتن . الان هم روی اولین قبض 2000 تومن پولشو میگیرن :angry: )
( وقتی میتونه تو 1 روز یک ملیارد تومن پول از SMS زدن مردم بگیره :blink: :wac: :angry: ، خوب معلومه دیگه ؛ هیچ وقت هیچ چیز رو مجانی نمیکنه . تازه بیشتر هم پولشو میگیره :grrr:)
اون وقت ایرانسل ( که الهی قربونش برم ) داره بهمون حال میده و اومده خیلی چیزا رو مجانی کرده . ( ولی بازم ما ناشکریم ).
اگه هم الان آنتن دهیش بده عیبی نداره درست میشه . ( IR-TCI هم خیلی جاها بعد سگ سال آنتن نمیده :whistle: :tongue: )( ایرانسل تازه 5 ماهه که به طور رسمی و جدی شروع کرده ولی IR-TCI پنجاه ساله که داره کار میکنه :blink: )
ایرانسل بیچاره میاد یه سری امکانات هم راه میندازه ... ولی به خاطر فرهنگ بد ما ایرانیان مجبوره جمش کنه . ( مثل سرویس عدم نمایش شماره تلفن - اون چند روزی که راه افتاده بود همه زنگ میزدن و مزاحم میشدن :grrr: -این بیچاره هم مجبور شد فعلاً تعطیلش کنه )
شما اجازه بدید 1 سال از فعالیتش بگذره بعداً بیاید شکایت کنید. لطفا اونایی هم که ایرانسل ندارن قضاوت نکنن .
با همه این تفاسیر ایرانسل از همه لحاظ بهتره
ببخشید سرتون رو درد آوردم
قربون همگی شما
امید :santa:
:wub: ایرانسل ، دمت گرم ، دوست دارم :wub:
کاملا حق با امید جانه . ما باید از کسانی که بهمون خدمت می کنن تشکر کنیم و دوستشون داشته باشیم.:biggrin:
من هم موافقم و به تازگی ایرانسل گرفتم، از همه سرویس ها و آنتن دهیش هم راضیم.
وقتی ایرانسل توی گوشیت باشه ،گوشی نفس تازه میکشه...
اين يكي رو گل گفتي ... 1000000000 %%%%%%% تائيد مي شه ....نقل قول:
وقتی ایرانسل توی گوشیت باشه ،گوشی نفس تازه میکشه...
تخلفی از سوی ایرانسل مشاهده نشده است
رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تاكيد كرد: طبق گزارش ايرانسل به اين سازمان تاكنون تخلفي در خريد تجهيزات توليد داخل از سوي اپراتور دوم تلفن همراه مشاهده نشده است.
محمود خسروي در گفتوگو با فارس در خصوص برخي از اظهارات در مورد عدم پايبندي اپراتور دوم در رعايت استفاده از 51 درصد تجهيزات اصلي شبكه از داخل، گفت: طبق بند 6 ماده واحدهاي در قرارداد اپراتور دوم اين شركت موظف است كه 51 درصد تجهيزات اصلي شبكه خود را از داخل كشور تهيه كند و اكنون نيز ايرانسل كار اجرايي كردن اين امر را آغاز كرده است.
وي با بيان اينكه در ابتداي پروژه نميتوان 51 درصد تجهيزات اصلي شبكه تلفن همراه را از داخل كشور تهيه كرد، گفت: اپراتور دوم طبق گزارشي كه به سازمان تنظيم مقررات ارايه كرده هر گونه تجهيزاتي كه در كشور توليد ميشود را خريداري كرده است.
خسروي افزود: اپراتور دوم براي انتقال تكنولوژي و ساخت 51 درصد تجهيزات اصلي شبكه با شركت هوايي چين همكاري خود را آغاز كرده است.
وي به هماهنگي سازمان تنظيم مقررات با وزارت صنايع و مجلس اشاره و تاكيد كرد: سازمان تنظيم مقررات معتقد است كه اولين اپراتور بخش خصوصي كشور در زمينه خريد تجهيزات توليد داخلي تخطي نكرده است.
معاون وزير ارتباطات گفت: ايرانسل گزارشي در خصوص ساخت تجهيزات اصلي شبكه خود و انتقال تكنولوژي به كشور به سازمان تنظيم مقررات ارايه كرده كه ما نيز آن را به مركز پژوهش هاي مجلس، كميسيون اصل 90 و ساير مراكز ذيصلاح ارسال كردهايم.
سلام یکی به من تنظیمات mms واسه sony ericsson K310i رو برسونه هیچ کس اینجا گوشیش sony ericsson نیست؟؟؟؟؟ تنظیمات nokia به درد این گوشی ها نمیخوره
برای من دیگه امروز ام ام اس نمی فرسته!!!
بابا این جی پی آر اس مشکل داره ... دهنمون سرویس شد.
ای بابا.
این چه وضعیه؟
برای پرداخت قبض در مشهد کجا باید بریم؟مثلا من از امور مشترکین منطقه سناباد گرفتم برم همونجا یا جاهای مخصوصی است؟ لطفا آدرس بدید
در ضمن میگن بعد عید تمام کل کشور زیر پوشش ایرانسل میره؟راسته؟اگر راسته تاریخ دقیق رو بگین.
یه سوال دیگه آیا سیمکارتهای دولتی هزینه پنهان دارند ولی ایرانسل هیچ هزینه پنهانی نمیگیره
من تمام تنظیمات رو برای 6630 همونجوری که گفته بودین درست کردم ولی نه Mms نه Gprs هیشکدوم کار نمی کنن! چی کار باید بکنم؟!
MMS همش RESEND می ده!
GPRS هم می گه: "Your request for a service cannot be fullfilled. Please try again or contact your operator"
2تا خط نشونه GPRS میاد ولی مشکله اینجوری داره!
پس شهاب جون برای شما هم این مشکلات داره؟؟؟؟
من با مرور گر خود گوشی فقط سایت گوگل را میتونم باز کنم!!!
با اپرا مینی که نگو !!! هیچی باز نمیشه!!!
امروز هم میخواستم برای بچههای گروه ام ام ام ، چنتایی ام ام اس بفرستم که نمیشد!!!
====
البته چون دوره آزمایشی هستش!!!! نمیشه بیش از این انتظار داشت!!!
راستی یه سوال دیگه !!
گفته میشه که قراره که سرویس Edge به زودی (شاید 1 سال دیگه) راه بیافته!! آیا 6600 که گوشی منه قابلیت استفاده از این رو داره؟؟؟؟
از سروسی 3g چطور؟؟
کسی اطلاعاتی داره؟؟ یا نه؟؟
ظاهرا مشکل از شبکه هستش!!نقل قول:
MMS همش RESEND می ده!
GPRS هم می گه: "Your request for a service cannot be fullfilled. Please try again or contact your operator"
2تا خط نشونه GPRS میاد ولی مشکله اینجوری داره!
برای منم همینطوره!!!
من که همینکه میخوام ام ام اس بفرستم ییهو تمام خط آنتن غیبش میزنه!!
نحوه تنظیم گوشی های سونی اریکسون برای دسترسی به GPRS به شرح زیر است :
ابتدا برای تنظیم GPRS طبق روش زیر عمل کنید :
مسیر زیر رو دنبال کنین :
Menu --> Setting --> Connectivity --> Data comm. --> Data accounts --> New account
GPRS data رو انتخاب کنین و اسمش رو بزارین Irancell-GPRS
Continue رو انتخاب کنین
بعد در قسمت APN بنویسید mtnirancell
Username و Password رو خالی بزارین
دکمه Save رو بزنین
تا اینجا شما یک اشتراک GPRS ایجاد کردید
حالا به منوی Connectivity برگردید یا مسیر زیر رو دنبال کنید
Menu --> Setting --> Connectivity
حالا Internet Settings رو انتخاب کنین
حالا Internet Profiles رو انتخاب کنین
New profile رو انتخاب کنین
در قسمت Name بنویسید Irancell-GPRS
Connect using رو انتخاب کنین
در اینجا اشتراک GPRS رو که در بالا ساختین انتخاب کنین ( یعنی دایره Irancell-GPRS رو توپر کنین )
تنظیمات رو Save کنین
حالا در این صفحه که براتون می یاد ( Internet profiles رو میگم ) اشتراک Irancell-GPRS رو انتخاب کنین ( دایرش رو توپر کنین )
حالا به منوی قبلی برگردید
Streaming settings رو انتخاب کنین
حالا Connect using رو انتخاب کرده و اشتراک Irancell-GPRS رو انتخاب کنین ( دایرش رو توپر کنین )
تنظیمات رو Save کنین
ایندفعه Setting for java رو انتخاب کنین
حالا در این قسمت اشتراک Irancell-GPRS رو انتخاب کنین ( دایرش رو تو پر کنین )
خوب تموم شد حالا شما می تونید به راحتی با گوشی سونی اریکسون خودتون به اینترنت متصل بشید :blink: و حالشو ببرید
توصیه می کنم حتماً از Opera MiNi استفاده کنین . ( چون هم صفحات رو زودتر میاره و هم فیلتر نداره :biggrin: )
راستی بعضیا میگن که نمیتونیم با اپرا صفحات رو ببینیم یا MMS بفرستیم
تو تنظیماتتون APN رو از mtnirancell به GPRS تغییر بدید
من که تغییر دادم درست شد
من رو w550 - w800 - w700 - w850 - k750 - k300 - k310 تست کردم درست بود
شما هم امتحان کنید نتیجه رو بگید
راستی اونایی که با تنظیم کردن GPRS یا MMS مشکل دارن با ID زیر در گفتگو باشید کارتون حل میشه ...
omidbaby68 - اسمش آرزو خانوم هست - بگید امید معرفی تون کرده واسه مشکل GPRS
حتماً کمکتون میکنه
از دوستان آیا کسی از سرویس پیام گیر صوتی voicemail ایرانسل یا سرویس ذخیره شماره تماس گیرنده اون تونسته استفاده کنه؟ من که هروقت کدهای دفترچه راهنما رو زدم قبول نمی کنه!
فرقی نکرد!!!نقل قول:
دوستان شما ميتوانيد mms ارسال كنيد !
تنظمات سالم و نست شدشو كسي داره ؟
ماله من 15 دقيقه طول ميكشه آخرش هم ارور ميده نميفرسته !
مشکل از شبکه هستش!!
فکر کنم دارن مشکل ارسال را برطرف میکنند (ینی اینکه وقتی ام ام اس بفرستیم دیگه به صورت لینک نیاد)
مشکل از شبکه هستش!!
فکر کنم دارن مشکل ارسال را برطرف میکنند (ینی اینکه وقتی ام ام اس بفرستیم دیگه به صورت لینک نیاد)
هر کاری کردم کار نمی کنه !نقل قول:
دوستان ایرانسل دار یک سوال.....
خواستم ببینم .. نرخ های این اپراتور مثل مخابرات.....در روز های تعطیلی رسمی و یا ساعت 9 شب بعد.. کمتر
میشه.. و یا نه همیشه ثابت است؟
سیم کارتهای ثابت 150 تومنی ساعت کاهش مصرف دارند ولی اعتباریها نه.نقل قول:
مرسی عزیز....نقل قول:
سیم کارتهای ثابت 150 تومنی ساعت کاهش مصرف دارند ولی اعتباریها نه.
پس 150 بیشتر می ارزه...
ممنون...
اتفاقا من چون زیاد زنگ نمی زنم الان پشیمونم که چرا ثابت گرفتم (اونموقع هنوز خبری از اعتباری نبود). کاش صبر می کردم الان یه اعتباری می گرفتم.نقل قول:
الانم بد جور دلم می خواد یه جوری اینو با یه اعتباری عوض کنم.