خوب چرا روی Setup میری نصب نمیشه ؟نقل قول:
اگه ارور میده متن ارور رو اینجا بنویس .
اگه مشکل دیگه ای داره بگو .
Printable View
خوب چرا روی Setup میری نصب نمیشه ؟نقل قول:
اگه ارور میده متن ارور رو اینجا بنویس .
اگه مشکل دیگه ای داره بگو .
سلام oracle جان .
من متنو نوشتم میگه c&c... باید فول ورژنش نصب شه
به من کمک کنید:)
ارور اینه :
c&c generals wasnot found . install the full version of c&c and try again
ارور اینهنقل قول:
c&c generals wasnot found . install the full version of c&c and try again
موقع نصب C&C Generals Zero Hour این ارورو میده؟؟
اگه اره اینکارو بکن:
C&C Generals رو نصب کن. ( این با زیرو اور فرق داره. قدیمیتره. باید نصب باشه که زیرو اور نصب شه). نصب که شد، C&C Generals Zero Hour رو نصب کن. درست میشه. یعنی Generals دو (2) سی دی هست، Generals Zero Hour هم دوسی دی جدا گانه. پس کلا شد 4 سی دی. اوکی؟؟
metana سلام.نقل قول:
mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iii .
ممنونم ازت متانا . خیلی ممنون که جوابمو دادی:11:آره موقع نصب همین این ارور رو میده . مرسی از کمکت .حالا برم نصب کنم اگه مشکل داشتم باز هم بهت می گم .
سلام به کمکتون نیاز دارم!
من وقتی مرحله اول رو با ارتش امریکا تموم می کنم با وجود موفقیت در بازی به مرحله بعد نمیره و می نویسه play again
ضمنا بدونید که قبلش پیغام you are victories رو می نویسه.
و دوم اینکه در جنگ دو ارتش وقتی بازی می خواد شروع بشه بلافاصله همه چی منفجر میشه.دلیلش چیه؟
لطفا کمک کنید
سلام.من هم یه زمانی همین مشکل رو داشتم.نمیدونم به چه دلیلی اینجوری میشه ولی اینم ازراه حل:نقل قول:
اصلا کاری نداره شما باید یه بار دیگه بازی رو نصب کنی تا درست شه.نشد بگو ببینم چشه.
علی جان بازی که سهله ویندوزم دوباره نصب کردم بازم اینجوری می کنه.ویندوزم سرویس پک 3 هست.
می خوام سرویس پک 1 رو نصب کنم شاید با اون کار کنه.
اگر کار کرد خبر میدم حتما.
مرسی از کمکت متانا جان .
تونستم نصبش کنم. خیلی مرسی
منم قبلا اين مشكلا داشتمنقل قول:
بايد پاكش كني (كامل كامل)بعد دوباره نصبش كني حل ميشه
رو ویندوز سرویس پک 1 هم کار نکرد یبارم بصورت عادی با سی دی بازی remove کردم دوباره نصب کردم تاثیر نداشت.
چطوری کامل پاکش کنم؟
ممنون اگر جواب بدید
سلاه رفقا
تكليف ما چيه كه بعد از هفت هشت مرحله بازي كردن يهو از گيم خارج ميشه و نميشه ادامه داد؟
مشکلم حل شد کرک جدید گرفتم و بازش کرد.
مشکله شما این بود که Generals شما به صورت Demo بود. که شما با نصب کرک درستش کردی.نقل قول:
دوم اینکه در جنگ دو ارتش وقتی بازی می خواد شروع بشه بلافاصله همه چی منفجر میشه.دلیلش چیه؟
لطفا کمک کنید
saghar_say خواهش میکنم.
وقتی میاد بیرون Critical Error میده؟ اگه اینجوره که فکر کنم مشکل از پچی ( Patch ) هست که شما نصب کردی.نقل قول:
تكليف ما چيه كه بعد از هفت هشت مرحله بازي كردن يهو از گيم خارج ميشه و نميشه ادامه داد؟
بله دقيقا همون ارور رو ميده يعني پچ مشكل داره يا كلا اينجور پچها با خود گيم سازگار نيست؟نقل قول:
آخه هم تو reborn 5 و هم تو ورژن 6 اين مشكل اتفاق ميفته:41:
سلام دوستان من یه 3 - 4 سالی هست دارم جنرال بازی می کنم بیشتر چیز میشا هم دارم هر مشکلی داشتید به جز مشکلات Online می تونید به من بگید تا کمکتون کمکتون کنم.
بله. مشکل از پچ هست. من هم با Reborn 4 در گیم نت و Reborn 5 در خانه همین مشکلو دارم. راهی وجود نداره. چون اینا پچهایی هستن که مثلا یکی که مثل من و شما، تو کفِ جنرالز هست میشینه میسازه. و خیلی از استاندارد ها ره هم رعایت نمیکنه. بگذریم. یا همینطوری باهاش کنار بیا، یا Generals رو بدن اینجور پچ ها از اول نصب کن.نقل قول:
بله دقيقا همون ارور رو ميده يعني پچ مشكل داره يا كلا اينجور پچها با خود گيم سازگار نيست؟
آخه هم تو reborn 5 و هم تو ورژن 6 اين مشكل اتفاق ميفته
بله ظاهرا حق با شماست و نميشه كاري كرد:41::41::45::37:نقل قول:
ولی به نظر من همینطوری باهاش کنار بیا. بدون پچ حال نمیده. یونیتاش کمن. یونیت که زیاد باشه، دقتت بیشتر میشه. چون اداره کردنشون سخته!
راستی Reborn 5 اومده؟ چه تغییری نسبت به 5 کرده؟ اگه لینکشو بزارین ممنون میشم.
آخه بدون پچشو زياد بازي كردمو ديگه حال نميده:13:من كه كلا زدم پاكش كردم:41:نقل قول:
اينو متوجه نشدم نسخه 5 با 5؟:23:نقل قول:
راستی reborn 5 اومده؟ چه تغییری نسبت به 5 کرده؟ اگه لینکشو بزارین ممنون میشم.
منم بدون پچ حال نمیکنم. :5:نقل قول:
آخه بدون پچشو زياد بازي كردمو ديگه حال نميدهمن كه كلا زدم پاكش كردم
منظورم 5 با 6 بود. اشتباه لُپی بود :31:نقل قول:
اينو متوجه نشدم نسخه 5 با 5
نسخه ششي كه من نصب كرده بودم بتا بود ولي لينكشو ميگردم براتون پيدا ميكنم :10:نقل قول:
نگفتین. فرقی کرده؟ میارزه که 6 رو نصب کنم؟
والا اين ششمي رو من فقط با USA airforce بازي كردم اونم چند مرحله بعد كه از بازي خارج شد ديگه ولش كردم برا همين زياد باهاش سروكله نزدم كه فرقاشو بهتر بدونم ولي بنظرم در اون چند مرحله اي كه بازي كردم فرق چنداني نبود ولي ارزش امتحان كردنو داره ازنظرمن
اينم از آدرسش برا دانلود:
کد:http://38.118.213.133/6ekuzmu9pb+/pub2/Command_and_Conquer_Generals_Zero_Hour/Modifications/Zero_Hour_Reborn/zh_reborn_v6.0_public_beta.zip/X6
سلام. ممنونم. الان شما با Reborn 5 بازی میکنید؟ با کدوم تیمش حال میکنی؟ من فقط Osama Bin Ladan یا China Rouge . Chine Rouge که عشقه. با اون اورلود های دیوانش که اصلا دمیج نمیخورن. توشون یه Sniper و 4 تا Tank Hunter بزار، ببین چی میشه..! USA Assultهم بد نیست. M1 Abram هاش خیلی سگ هستن. صدام حسین تو پچ Reborn 4 خیلی خفن بود. با اون هوا پیماهای انتهاریش!
حوصله ندارم بازو تایپ کنم.
راستی آواتارهای ما نشون میدن که ما در دو جبهه ی شدیدا مخالف هم قرار داریم! :27::31::5: شوخی کردم. ما همه با هم دوستیم. اوکی؟
فعلا بای!
سلام دوستان
ببینم بعدپچ Shock Wave پچ دیگه ای اومده یانه (من که با این پچ خیلی حال کردم:31:)
اگه پچ جدیدی امده باشه لینکش رو برام بزارین ممنون میشم :10:
با تشکر
يه سوال فني داشتم شركت ea بعد از Generals Zero Hour پچ رسميه ديگه اي داده بيرون؟
دوست عزیز Generals Zero Hour پچ نیست بلکه یه گیم از سری Command &Conquer هستش که بعد ازGenerals امده وبرایGenerals Zero Hour پچ های زیادی ساخته شده مثل :Shock Wave,Air Force Mod v1.3,Total Command Mod v 1.0,Zero Hour Reborn V4.0 Rise To Power,zh_reborn_v6.0_public_beta,...نقل قول:
پچ که زیاده.ولی باحال ترین پچ Reborn: Rise to Power 5 هست.نسبت به بقیه پچها کامل ترهنقل قول:
اگه پچ جدیدی امده باشه لینکش رو برام بزارین ممنون میشم
سلام به دوستان عزیز می خواستم بدونم کسی لینک دانلود پچ Contra (یه همچین چیزی) رو داره ؟:19:
اگه لینکش رو برام بزا رین ممنون می شم:31:
بله با Reborn 5 بازي مي كردم ولي متاسفانه اون هم مشكل داره و وسط بازي قطع ميشه و مي پره !! :41:نقل قول:
خدائيش China Rouge خيلي با حاله و قدرت مانور خوبي داره و از شخص Osama Bin Ladan هم كه خيلي خوشم مياد :21: ولي شخصا بخاطر علاقه شديدم به جنگ افزارهاي پرنده معمولا با USA airforce بازي مي كنم كه هلي كوپتراي پيشرفته داره و البته بدرد رقابت تو گيم نت نمي خوره:5:
من كه بدون توجه به آواتارتون خدمت شما و همه دوستان ارادت دارم:11: ولي با آواتارتون اساسي مشكل دارم :31:
با سلام.
اگه دنبال پچ می گردین پچ های کنترا سری contra 002 beta و contra 004 واقعا عالی هستند.
تو مایه های ریبورن اند.
تازه گی ها 007 هم اومدهنقل قول:
لينكي چيزي ندارين؟نقل قول:
بله متاسفانه این پچ ها اینجورین. من با 5 بازی میکنم. به عشق جنرال ها، مجبورم که با این مشکل کنار بیام. ای روزگار....
منم از شخس Osama خوشم میاد. ولی این Chine Rouge عجب دیوانه ای هستا.همه چی داره. فقط Nuke Cannon ش که باید با ستاره ها بگیریش، نمیگیره. باگ داره. هواپیماهای EMP & Napalm هم عالین. 3تا SU34 یه بیس اصلیو میندازن. ناوهای USA Rouge هم بی نظیرن. ولی بنده چون از آمریکا و ادعاهاش بدم میاد نمیگیرمش!
والا ما هم مثل شما. ارادت داریم. ولی... من از اتحاد جماهیر شما هم از ژرمنی.! تاریخ عوض شده! ارتباط دوستانه بین اینا ایجاد شده!!!!
با سپاس فراوان. بای.
اول سلام:31:نقل قول:
دوست عزیز شما تا حالا پچ Shock Wave رو بازی کردین اگه بازی نکردین به شما توصیه میکنم که حتما بازی کنید چون که خیلی از ایرا داش رو رفع کردن وتمام Unit هاش به نوعی تغییر کرده تقریبا میشه گفت که این پچ خیلی به واقعیت نزدیک شده والبته کمی هم تخصصی تر شده این پچ کم ایراد ترین پچی که من دیدم نسبت به پچ های دیگه بزتزی زیادی داره:27:
لطف كنيد لينك دانلود يا اسم كامل و ورژنش رو هم ذكر كنيدنقل قول:
این یکی از مود های جنرال 2 است :
کسی اگه میشه دانلودش کنه ...نقل قول:
کد:http://files.--------------/cc+generals+zero+hour+english+v104+patch/;3845601;/fileinfo.html