داداش نمیشه یکی هم واسه من بیاری از شیراز ؟ :">
Printable View
داداش نمیشه یکی هم واسه من بیاری از شیراز ؟ :">
واقعا ممنون از دوستان خوبنقل قول:
اگه گوشیو باز کنیم میتونیم زیره طلق صفحه رو تمیز کنیم یا طلق چسبیده به صفحه؟ شمارو به خدا جواب بدین واقعا کاره واجب دارم .
اگه گوشیو باز کنیم میتونیم زیره طلق صفحه رو تمیز کنیم یا طلق چسبیده به صفحه؟ جواب بدین :(
اگه گوشیو باز کنیم میتونیم زیره طلق صفحه رو تمیز کنیم یا طلق چسبیده به صفحه؟ جواب بدین :(
اقا چند بار پست میدی؟؟؟ به خدا یه بار هم اگه بدی همه میبنن اگه جواب نمیدن شاید نمیدونن
نقل قول:
سلام-دوست عزیز- شماره ای که گذاشتی 6 رقمه -فک کنم اشتباهه.شماره موبایلم بوق اشغال یکسره میزنه :41:
والا روي فاكتورش اين شماره هارو نوشته.نقل قول:
ولي شماره موبايل رو بگير شايد جواب داد!
دقيقا منظورتون چيه ؟نقل قول:
کجاي گوشي رو مي خواي باز کني ؟ :41:
سلام- سهشنبه با پارادیس تماس گرفتم.گفت که دارم با گارانتی 250 .فرداش که امروز باشه یکی رو فرستادم که بره بگیره . گفتش دست دوی در حد تمیز داره. حالا اون آشنام داره میگرده یکی واسم گیر بیاره. سر هیچ گوشی ای تا حالا اینقدر در به در نشده بودم . قحط اومده انگار. دوستان اگه جایی رو میشناسن که داره .لطف کنن بهم بگن . دیگه اعصابم داره داغون مبشه.با تشکرنقل قول:
تو کرج یه جا داره 2 هفته پیش می گفت 240
امروز پرسیدم گفت 290
من اگه شیراز گیر نیارم -میام تهران یا این جایی که شما پرسیدی. قیمت بخوره تو سرشون .من پیدا کنم فقط!چه جوری بود ؟ اصلی بود؟ کیف داشت . گارانتی داشت؟گارانتیش چی بود؟نقل قول:
اقا تو گوشی هرچی گشتم جایی نبود که مجموع مدت زمان مکالمات را بزنه پیدا نکردم ایا چنین امکانی یا باید نرم افزار بریزیم؟
در ضمن ایا برنامه sms کنتور که تعداد اس ام اس های ارسال شده را نشون بده برای این گوشی داریم؟
آره همه چی داشت.ولی گارانتی نداشتنقل قول:
فکر نکنم تا اون موقعی که شما بیای بمونه.چون 4 تا بود ولی الان فقط 1دونه:41:
راجع به سوال اولت نظری ندارم، اما برای سوال دوم یک برنامه sms diary هست که قشنگ بهت آمار میده که به هر نفر چند تا sms زدی و از هر کدوم چند تا گرفتی!نقل قول:
اينم يه شماره ديگه توي شيراز:نقل قول:
09171132444
موبايل فروشي مهر زاد
سلامنقل قول:
بازم مرسی دوست خوب
من فردا تماس می گیرم .امیدوارم داشته باشه.
مطمئن باش داره.نقل قول:
اخه من امروز پيشش بودم.:27:
این برنامه رو از کجا میشه گیر آورد..؟ :10:نقل قول:
ممنون می شم... :11:
آقا من یه سوال دارم :
حالا چرا همه هجوم آوردن به طرف این گوشی ؟ تا 1 ماه پیش که هیشکی تحویلش نمیگرفت !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه حوب!فرداآشنامو میفرستم بره بگیره. قیمتشم پرسیدی چند میگفت؟ لوازم اصلی بود؟ این موبایل فروشی تو همون پاساژ انتظاری هستش که گفته بودی؟نقل قول:
واسه اولی اون صفحه html رو از کجا می تونم گیر بیارم؟نقل قول:
بعد کجا باید gprs رو انتخاب کنم ؟
یه دفه امتحان کردم انگار کانکت شد ولی هیچ سایتی باز نمی کرد
نقل قول:Free magic و ماتاتاي عزيز ، درخواست هاي شما در تاپيک برنامه هاي UIQ آپ کردم مي تونيد دريافت کنيد.نقل قول:
برنامه های Uiq3 به همراه توضیح:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1875465&postcount=307
اگه عجله نداري نحوه درست کانکت شدن و ساختن اکانت رو برات سر فرصت مي نويسم.نقل قول:
اينترنتش خيلي هم آش دهن سوزي نيست . يه آهنگ مي خواي دانلود کني سه ساعت طول مي کشه ولي براي چت و چک کردن ايميل بد نيست.
یه عدد سوال برام پیش اومده
چطوری میشه که قسمت البوم فیلمهارو به شکل زیر نمایش داد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اره .توي همون پاساژه.
نقل قول:
اين ها فكر نكنم فيلم باشه!!!!!
به نظر من عكس البوم هاي موسيقي هستش.
خوب حالا چطوری میشه اینطوریش کرد؟
بچه ها مثل اینکه کم کم داره این گوشی میاد
09122099915 تماس بگیرید گوشی رو به قیمت240 هر چقدر بخواهید داره هم توی تهرانه و هم توی شیراز و هم توی اصفهان
حالا از من تشکر کنید:31:برید بخرید حالش رو ببرین من خودم تا چند روز دیگه یکی گیرم میاد دست دوم به قیمت200 تومان
دوست عزیز این تنظیمات از داخل کامپیوتر انجام میشه یعنی میتونی روی هر آهنگی یه عکسی بذاری که میتونی از طریق jet audio هم این کارو بکنی از قسمت edit tag بعدش هر عکس دلخواهی رو میتونی انتخاب کنینقل قول:
سلام دوست عزیز .منم امروز از یه موبایل فروش شنیدم که دوباره 950 گرامی ! داره وارد میشه. خبر خوبی بود.مرسی .راستی اسم این فروشنده و ادرسشم بگی خیلی خوب میشه.نقل قول:
سلام w950 اصل ساخت کجاست و موقع خرید از کجا بدونم که اصله ؟؟؟
فقط چین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
خبر خوبی بود ! :8::10:نقل قول:
سلام دوست عزیز W950 چینیه شما هم سعی کن سریال اصلی بخرینقل قول:
و اینکه بعصی از W950 به طرز بدی پشتشون اطلاعات رو نوشته !! انگار که داره رنگ و روش میره از خرید اونها منصرف بشید . موفق باشید
دوست عزیز مال یه شرکت هستش اسمش رو فراموش کردمنقل قول:
یه عالمه داره به قیمت تجاری میده.
کلا کار اینها فروش گوشیهای سونی اریکسون هستش تنها گوشی که نداشت ام600 بود.بقیه موجود بودن
نقل قول:نقل قول:یعنی الان موجوده ؟! فردا به همون شماره موبیل زنگ بزنیم ؟ ! :19::19::18::31:نقل قول:
اره من باش تماس گرفتم گفتش که دارم به قیمت240 تومان توی شیراز تهران و اصفهان میفروشن برید بخرید حالش رو ببرید یه دعا هم برای ما بکنید پول گیرمون بیاد بریم دبلیو960 بخریم.
راستی جدیدترین فریمور این گوشی جیه؟ از کجا بفهمیم؟
Zimka جان یکم صبر کنی W960 هم گیرت میاد خودت میفهمی چه جوریه
واقعاً خداست از من میشونی فعلا K800 رو حفظ کن چون میدونم کسی که تا حالا داشته با دوربین 3MP
کار میکرده یهو بیاد یه گوشی بدون دوربین بگیره چه حالی میشه ...
منم گوشیمو فروختم(اشتباه بزرگ) می خواستم W950 بگیرم ولی فعلا صبر کردم تا خود W960 رو بگیرم ..
موفق باشید .
پلير همه كاره با نصب آسان ميخواستم اگه ميشه معرفي كنيد براي 950 باتشكر.
سلام به همه ی دوستان
من تازه میخوام به جمع دبلیو 950 ای ها بپیوندم . اطلاعات کلی و جزئی به قدر کافی هم در مورد این گوشی دارم . فقط یه سوال داشتم .میخواستم بدونم برای خریدش باید به چه چیزاییش دقت بکنم . منظورم اینه که کلا چه چیزاییش همراهشه و چه چیزاییشو باید تست کنم . چهطور میتونم اصل بودن و تقلبی بودنش رو تشخیص بدم ؟؟ از اونایی که بیشتر تجربه دارن میخواستم بپرسم چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد حین خریدش. چون تو شهر ما اصلا و ابدا خبری از این گوشی نیست و باید برای خریدش یه سر به پایتخت بزنم . البته راه زیاد دوری هم نیست اما خوب نمی تونم هر روز برم اونجا .
راستی یه چیز دیگه شنیدم تعرفه ی واردات گوش 15 درصد شده . این راسته ؟؟؟ یعنی ممکنه قیمتش بازم پایین تر بیاد یا نه ؟؟؟
منظورم اینه که صبر کنم بهتره یا اینکه فرقی نمی کنه ؟؟ این خبر رو تو روزنامه ی ابرار خوندم . الانم که همینجا خوندم که این گوشی داره دوباره وارد میشه .
قربون همه . منتظر کمکتون هستم .