سلام دوستان:20:
من دو تا رم دو گيگ از برند Elixir با باس 1600 گرفتم، حالا که نصبش کردم توي برنامههاي تشخيص سخت افزار مقدار DRAM رو 800MHZ نشودن ميده. اين يعني چي؟ dram با اون باس 1600 فرق داره يا به من انداختن؟:13:
Printable View
سلام دوستان:20:
من دو تا رم دو گيگ از برند Elixir با باس 1600 گرفتم، حالا که نصبش کردم توي برنامههاي تشخيص سخت افزار مقدار DRAM رو 800MHZ نشودن ميده. اين يعني چي؟ dram با اون باس 1600 فرق داره يا به من انداختن؟:13:
اون نرم افزار ها رم رو به صورت ddr نشون میدن. شما باید اون مقدار رو در 2 ضرب کنی
سلام
رم یک گیگ ddr2 با باس 800 کدوم مارک خوبه و قیمتش چنده ؟ برادرم میخواد. چون رم های کینگستون اکثرا تقلبین تو ایران خواستم ببینم شما چی پیشنهاد میکنید
supertalent خوبه قیمتش فکر کنم 25 الی 30 تومن باشهنقل قول:
Patriot چطور ؟نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم باس 800 و 1600 چه فرقی میکنن ؟ سرعتشون فرق داره ؟ همه مادربرد ها رم با باس 1600 رو ساپورت میکنن ؟
میشه کمکم کنید :31:نقل قول:
patriot فکر کنم تقلبیش تو بازار زیاد شده فکر کنم نخرید بهترهنقل قول:
رم ddr2 با باس 1600 نداریم 1066 هست
کلا رم مثلا با باس 800 و مثلا تایمینگ 7 فرقی با رم 1066 تایمینگ 8 نداره ولی رم با باس 800 و تایمینگ پایین تر کارایی بهتری داره تایمینگ هرچی کمتر باشه تو رم کارایی رم هم بیشتر میشه
تایمینگ هم توسرعت لود ویندوز بازی و نرم افزار ها خیلی مهمه باس هم مهمه و فرکانس های بالا تو رم بیشتر برای کارای خاصه و تو مثلا بازی زیاد تاثیر نداره
همه مادربوردها نه باید ببینی مادربوردت تا چه قدر ساپورت می کنه ( توی دفترچش نوشته ، رو جعبش هم نوشته )نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم باس 800 و 1600 چه فرقی میکنن ؟ سرعتشون فرق داره ؟ همه مادربرد ها رم با باس 1600 رو ساپورت میکنن ؟
فرق داشتن سرعتشون که آره اما بستگی داره، مثلا رم های با باس 1066 با 1333 ( مخصوصا DDR2 ) فرق ملموسی ندارند و فقط می تونی از دیدن فرکانس بالا لذت ببری :31: اما توی DDR3 تغییر واضح تره، مخصوصا که اگر حجم بالایی ببندی مثلا 4GB DDR3 1333 - البته همه اینا به نوع سیستمت ( مچ بودن سی پی یو و گرافیک ) داره تا بتونی تغییرش رو تو بازیا درک کنی :46:
Quick Review: G.Skill Ripjaws-X Series PC3-17066 4GB Kit
سري جديد رمهاي RIPJAWS-X از شركت جي اسكيل فركانس كاري اين رمها 2133 مگاهرتز ميباشد.
Under AIDA64 we ended up with Read / Write numbers of 21,562 MB/s / 18,224 MB/s, Copy speed of 22,446 MB/s and latency of 39.1ns.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.tweaktown.com/reviews/3816/quick_review_g_skill_ripjaws_x_series_pc3_17066_4gb_kit/index.html
سلام
یه سوال؟
فروشنده روی سیستم من بجای A-Data رم Elixir داده؟
و قرار شده برم و اون رو عوض کنم. قبل ازعوض کردن میخاستم ببینم ارزش نگهداشتن داره یا همون A-data بهتره.
خلاصه:
A-Data یا Elixir (دو گیگ 1333 ddr3) کدام بهتره؟
سلام دوستان الان بخوام با 150 هزار تومن یه رم بخرم چی پیشنهاد میکنید
DDR2 يا DDR3 ميخواهيد ؟
پيشنهاد من برند G.SKILL هست
رم crucial كه يه روز غولي بود توي رم ها چرا از وقتي ddr3 اومد ديگه كم كم تو بازار نيومد؟ توليد نميشه يا وارد نميكنن؟
نقل قول:
باسلام احتمالا مدنظر شمت DDR3 هست اما لطفا مشخص کنید 2 کاناله میخواهید یا 3 کاناله تا راهنماییتان کنم
نقل قول:
دوست گرامی کمبود بودن این برند تو بازار مربوط به سیاست های واردکننده های ایرانی هست
درضمن این برند فعالیتشو داره گسترده ادامه میده اما واردکننده های داخلی ما درفکر سود بیشتر از فروش محصولاتی با کیفیت و پرافتخاری همچون CROSSAIR و ADATA هستند
تو DD3 که انصافا این 2 برند درخشیدند
یه سوال؟
فروشنده روی سیستم من بجای A-Data رم Elixir داده؟
و قرار شده برم و اون رو عوض کنم. قبل ازعوض کردن میخاستم ببینم ارزش نگهداشتن داره یا همون A-data بهتره.
خلاصه:
A-Data یا Elixir (دو گیگ 1333 ddr3) کدام بهتره؟
سلام مادربورد من asusp5p800-vm هست.تا چند گیگ رم رو ساپورت می کنه؟باید حتما DDR باشه نمیشه مثلا با مبدل رم DDR2 بهش وصل کرد؟البته شاید این سوالم مسخره میومد ولی گفتم شاید بشه
در ضمن مادربوردم تا چند گیگ رم تکی رو ساپورت می کنه؟مثلا یک رم 4 گیگ رو ساپورت می کنه یا مثلا باید 4 تا یک گیگ باشه یا دو تا دو گیگ؟باسش باید چند باشه؟فرقی می کنه؟
سلامنقل قول:
با برنامه CPU-Z چطور میشه فهمید تایمینگ رمم چنده ؟ در واقع از کجای این برنامه بفهمم ؟
دوتا 1 گیگ دارم Kingmax DDR2 باس 800 .
ممنون
سری حافظه های جدید RipjawsX که در سوم ژوانیه ۲۰۱۱ توسط جی اسکیل معرفی شدندبرای پلتفرم سوکت ۱۱۵۵ و تراشه های H67, P67 بوده و محدوده وسیعی از فرکانس ها را پوشش میدهد که شامل حافظه هایی با سرعت DDR3 1,333MHz, 1,600MHz, 1,866MHz, 2,133MHz, 2,200MHz تا ۲,۳۰۰MHz می باشند. این کیتهای حافظه داره پهنای باند بالا و کارایی منحصر بفردی بوده به طوری که در تستهای صورت گرفته بر روی انها ( شکل زیر ) پهنای باند ۲۵ هزار مگابایت بر ثانیه در فرکانس ۲۳۰۰ مگاهرتز با زمان تاخیر CL7 بدست آمده است.
طی کسب موفقیت در سری اول حافظه های Ripjaws این حافظه ها نیز به صورت کاملا دستی بر روی پلتفرم پل شنی تست و پس از کسب اطمینان از سرعت و کارایی و همچنین تطابق بسته بندی و عرضه میشوند. جی اسکیل ۲۵ مدل مختلف را در این سری عرضه کرده است که سه مدل حرفه ایی از حافظه های معروف دندان کوسه ایی با سه فرکانس
RipjawsX 2,300MHz CL7 4GB (2GBx2)
2133MHz CL8-9-8 4GB (2GBx2)
و
۲,۲۰۰MHz CL9 16GB (4GBx4)
نیز در این ۲۵ مدل بچشم میخورد ، این حافظه ها توسط گیمر ها ،بخصوص اورکلاکر ها ،همچنین در سیستم های حرفه ایی workstation و کسانی که به سرعت و پایداری و قدرت بالا نیاز دارند مورد استفاده قرارمیگیرد.
سلام
مادربرد من P5KC هستش
می خواستم ببینم اگه رم ddr3 با باس 1600 روش بزارم این رم رو دیتکت می کنه یا خیر؟
تب مموری نوشته با چه کلاکی کار میکنهنقل قول:
..........
آیا میتوان بر روی مادربرد های دو کاناله از یک رم معمولی استفاده کرد؟
سلام اره میشه از یک رم هم استفاده کنی ولی اگر 2 رم بایک ظرفیت و یک باس و یک تایمینگ نصب کنی سرعت بالا میره:5:
بله میشه مال من رمم معمولیه و الان دارم استفاده میکنمنقل قول:
دوستان من دو تا رم 2 گیگ patriot خریدم
الان توی xp رم رو 3 گیگ نشون میده
پس یک گیگ دیگش چی شده؟؟
ویندوز 64 بیت نصب کنید...نقل قول:
دوستان من دو تا رم 2 گیگ patriot خریدم
الان توی xp رم رو 3 گیگ نشون میده
پس یک گیگ دیگش چی شده؟؟
میشه در مورد علتش یک مقدار توضیح بدید؟
یعنی خود رم مشکلی نداره؟
64 بیت xp یا seven ؟
نه رم مشکلی نداره کلا سیستم عامل های 32 بیت تا 3 گیگ رم بیستر ساپورت نمیکنن و باید برید 64 بیت نصب کنیننقل قول:
البته باید به سی پی یو تونم نگاه کنید طبعا اگه سی پی یو تون 32 بیت باشه نمیتونید ویندوز 64 بیت بریزین ولی برعکسش میشه
یعنی اگه سی پی یو ی 64 بیت داشته باشین میتنوید ویندوز 32 بیت بریزین و با این کار سرعت سیستمتون کمتر میشه چون طول دستورات اجرایی سی پی یو کم میشه
پردازنده من AMD 1075 هست
چه ویندوزی نصب کنم؟
واسه گیم کدوم ویندوز سازگارتره؟ seven 64 بیت نصب کردم اما بعضی بازی ها روش نصب نمی شد
توصیه شما چیه؟
سلام
بچه ها رم من الان Crusial 2*2GB DDR2 800 میخواستم DDR3 بخرم بجاش. آیا ارزش عوض کردن داره ؟
و اینکه چه برندی خوبه 4 گیگ DDR3 1333 میخوام در حدوده 90 تا 100 تومان .
لطفا راهنمایی کنید
باید cpu و مادربورد شما از ddr3پشتیبانی کنه که معمولا فقط از یک نوع ثاپورت میکنند
اگر فرض محال هم قابل ارتقا بود باز ارزش نداشت !جون رم باید حداقل تا 4gb باشه بعد اگه بقیه قطعات هم خوب بود به فکر فرکانس باشیم که برای شما هم 4 گیگ هست و نباید یراتون مشکلی ایجاد کنه
دوست عزیز مشکلی از لحاظ ساپورت ندارم. می خوام 4 Gig DDR3 بذارم رو سیستم با باس 1333نقل قول:
میشه چند تا برند خوب معرفی کنید قیمت حدود 80 تا 100 تومان. مادربردم Asus p5kc هست و هم ddr2 و هم ddr3 را ساپورت میکنه
دوتا رم supertalent ddr3 1333 cl9 بگیرید دونه ای 35 تومن
که کنترلر حافظه ی شما با این مین برای ddr3 فرکانس 1066 هست که این رم رو بزارید رو 1066 با تایمینگ cl7 تنظیم میشه
که خودتون رم رو باید اورکلاک کنید و فرکاسشو بزارید رو 1333 و تنظیم تایمینگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون دوست عزیز. پس ارزش عوض کردن رو داره ؟
برند Adata چطوره ؟
اگه برنهای دیگه ای هم میشناسید بگید تا حدود 100 تومن
a-data هم خوبه kingmax هم خوبهنقل قول:
و تا این رنج میتونید پیدا کنید ولی
برای شما به نظر من همون supertalent بهتره
رم زپلین چطوره؟میخواستم Adata بگیرم.نداشتن.بهم zeppelin رو پیشنهاد دادن.اگه کسی میدونه کیفیتش چوره لطفا راهنمایی کنید.2*2GB 1333 میگه 70 تومن.
تفاوت ram DDR3 با DDR2 با FSB یکسان چقدره؟!
تاحالا نشنیدم شما هم سراغ برندهایی مثل a-data و kingmax و supertalent برید تو همین رنج قیمت هم هستننقل قول:
نمايش تازهترين دستاوردهاي جياسكيل در سبيت آلمان
جی اسکیل جديدترين توليدات خود را در نمایشگاه سبیت آلمان امسال ارائه كرد.
بر اساس گزارشهاي رسيده از نمايشگاه سبيت آلمان، از جمله اين محصولات حافظه اسنايپر است كه در ادامه توليدات سری موفق حافظههای مخصوص گیم و بازی دندانهای کوسه Ripjawsارائه ميشود.
به اعتقاد كارشناسان سخت افزار، جی اسیکل با اين توليد جديد علاوه بر شناخت نیازهای گیمرها، حق انتخاب آنان را نیزگسترش داده است.
از جمله فنآوريهاي جديدي که در سری حافظههاي اسنايپر به كار رفته شکل هیت سینک آن است كه با طراحي تفنگي شكل بر روي چیپهای حافظه قرار ميگيرد تا آن ها را به خوبي خنك نگه دارد.
بر اساس اعلام شركت جي اسكيل این سری از حافظه ها در ماه مارس به طور گسترده در اختيار کاربران تمامي كشورها از جمله ايران قرار خواهد گرفت.
هممچنين در نمايشگاه سبيت آلمان نسل دوم کنترلهای SDD جي اسكيل تحت عنوان Sandforce 2000 در سري PHONIX2 به نمايش درآورده شده است.
اين نسل جدید از حافظه های 25 نانو متری NAND Flash با استفاده از کنترلر جدید، سرعت خواندن اطلاعات را تا 550 و سرعت نوشتن اطلاعاتی را تا 500 مگابایت در ثانیه افزايش داده است.
حافظهSandforce 2000 در سبيت با برنامه ATTO با سیستمی بر اساس AMD Phenom II X6 نيز مورد آزمايش سرعت قرار گرفت و نتايج حاصل از آن نشان داد كه اين محصول جياسكيل از سرعت بسيار بالايي برخوردار است.