تاييد ميشه شيوه كار دقيقا همين طوره:46:نقل قول:
Printable View
تاييد ميشه شيوه كار دقيقا همين طوره:46:نقل قول:
سلام به دوستان عزیز خوشحالم که تایپیک دوباره راه افتاد .
فقط لطفا کلن رو زود تر تشکیل بدید .
انجمن تخصصي فارسي Counter Strike راه اندازي شد:
w w w . cheater . ir (بدون فاصله)
دوستان چرا کسی عضو نمیشه ؟
کلا تاحالا 5 نفر عضو شده !
agha shoma 1.6 bazi mikonin ja source? age source bazi mikonin manam mitonam biam
نه عزیز سورس سرعت بالایی برای آنلاین میخواد .
ولی 1.6 با دایل آپ هم میشه .
سلام به گیمر با حالنقل قول:
ایول, Unreal بازیه خسته به حساب میاد.
متاسفانه 2004 من بازی نکردم شما قدیمی هستید حتما شوتینگ بالایید الان وقتشه بیاین 2007
Unreal 2007 هم گرافیک عالی داره هم سرورهای انلاین زیاده
سرورهای Gamespot و بعضی ها از TV gamespot پخش میشه و جایزه های نقدی هم کم نیست.
خوشحال میشم هم وطن ها زیاد بشن :10:
سلام به دوستان عزیز
من امیر هستم از آشنائی با شما دوستان و این سایت بسیار خوشحالم و خوشحالتر میشم در مورد بازی شبکه ای کانترمنو راهنمائی کنید و همینطور آیا هنوزم هستید یا دیگه منحل شده ؟ امید وارم هنوزم باشید
خوشحال میشم کمک کنید تا منم بتونم با شما ها باشم و ...
چند تا سوال هم داشتم که بعد از پاسخ شما به این تاپیک میپرسم ولی الان با اجازه یه کمی در مورد مشخصات خودم میگم تا جواب شما در خصوص این اطلاعات باشه
1. از آمریکا میشه وصل شد یا فقط مختص ایرانه و یا شهرهای خاصی داره
2. من از کانتر استریک ورژن Condition Zero و یا همان Counter bot pot استفاده میکنم ، در واقع چون مورد علاقهء بنده هست ، آیا فرقی میکنه یعنی با این ورژن میتونم لن بشم ، مشکلی داره - نداره و یا شما کدام رو صلاح میدونید
3. من از ADSL استفاده میکنم یکم سرعتش پائین هست یعنی 64 ولی میتونم بیشترش کنم آیا این مشکلی ایجاد میکنه لازمه که از 124 به بالا استفاده کنم یا همین کافیه .
4. آیا نرم افزار خاصی رو باید نصب کنم یا همینجوری هم میشه
بازی من در مقابل شما دوستان شاید ضعیف باشه ولی حتماً سعی میکنم شایستهء شماها باشم ، و ای کاش یکم زودتر با شماها آشنا میشدم ، خیلی به این بازی و مخصوصاً به صورت لن علاقمندم
خیلی خوشحال میشم منو راهنمائی کنید تا من هم بتونم در جمع شما باشم .
با آرزوی موفقیت برای تک تک شما عزیزان . امیر
دوست عزیز به انجمن ما خوش اومدی .نقل قول:
سلام به دوستان عزیز
من امیر هستم از آشنائی با شما دوستان و این سایت بسیار خوشحالم و خوشحالتر میشم در مورد بازی شبکه ای کانترمنو راهنمائی کنید و همینطور آیا هنوزم هستید یا دیگه منحل شده ؟ امید وارم هنوزم باشید
خوشحال میشم کمک کنید تا منم بتونم با شما ها باشم و ...
چند تا سوال هم داشتم که بعد از پاسخ شما به این تاپیک میپرسم ولی الان با اجازه یه کمی در مورد مشخصات خودم میگم تا جواب شما در خصوص این اطلاعات باشه
1. از آمریکا میشه وصل شد یا فقط مختص ایرانه و یا شهرهای خاصی داره
2. من از کانتر استریک ورژن Condition Zero و یا همان Counter bot pot استفاده میکنم ، در واقع چون مورد علاقهء بنده هست ، آیا فرقی میکنه یعنی با این ورژن میتونم لن بشم ، مشکلی داره - نداره و یا شما کدام رو صلاح میدونید
3. من از ADSL استفاده میکنم یکم سرعتش پائین هست یعنی 64 ولی میتونم بیشترش کنم آیا این مشکلی ایجاد میکنه لازمه که از 124 به بالا استفاده کنم یا همین کافیه .
4. آیا نرم افزار خاصی رو باید نصب کنم یا همینجوری هم میشه
بازی من در مقابل شما دوستان شاید ضعیف باشه ولی حتماً سعی میکنم شایستهء شماها باشم ، و ای کاش یکم زودتر با شماها آشنا میشدم ، خیلی به این بازی و مخصوصاً به صورت لن علاقمندم
خیلی خوشحال میشم منو راهنمائی کنید تا من هم بتونم در جمع شما باشم .
با آرزوی موفقیت برای تک تک شما عزیزان . امیر
نخیر ! این انجمن همیشه برپا هست . این تاپیک هم هیچوقت نمیخوابه !
به ترتیب به سئوالاتون جواب میدم :
1.بله از هرجای دنیا میشه به سرور ها وصل شد . مختص جای خاصی هم نیست .
2. دوست عزیز این ورژنی که شما دارید ، فقط مخصوص کامپیوتر خانگی هست . چون با Bot های مجازی بازی میکنید .این ورژن قابلیت Lan یا Online نداره . یه ورژن کانتر هست به این اسم Counter Strike 1.6 که سه سیدی هست و قابلیت Lan و Online رو داره . برای لن هم باید از اون استفاده کنید .
3. دوست من شما اگه سرعتش رو 128 ( نه 124 ) بکنید خیلی بهتر میشه . سرعتتون بیشتر و گیر بازی کمتر میشه . البته بازم هرچی بیشتر باشه خیلی بهتره . چون تو سرورهای شلوغ خیلی به درد میخوره .
4. برای چه کاری ؟ Online یا Lan ؟
من و دوستان هم خیلی به این بازی علاقه مندیم .
منم تقریبا بازیم خوبه ولی نه زیاد . چون یه مدت از کانتر دور بودم و وقت تمرین نداشتم .
خوشحال میشم بتونم باهم آنلاین بازی کنیم .....
مگه سرعت دايل آپ تو آمريكا 2mbps نيست چرا adsl 64 گرفتي؟؟؟
دوست عزیز خودش که میگه میتونه زیادش کنه .نقل قول:
مگه سرعت دايل آپ تو آمريكا 2mbps نيست چرا adsl 64 گرفتي؟؟؟
پس فعلا همین 64 کافیه .
سلامنقل قول:
دوست عزیز ظرفیت Mbps اصلاً ربطی به اینترنت و مخصوصاً دایل آپ نداره ، Mbps مقدار ظرفیت ورودی از هاب و یا کارت شبکه به کامپیوتر شما هست که آخر این ظرفیت هم 100 هست نه 2 همانطور که فرمودید دایل آپ خودش مستقیم و از یک سخت افزاری به نام مودم استفاده میکنه که در مودم های داخلی همان اینتر نال از پورتهای کام استفاده میکنه و در مودمهای خارجی یعنی اکسترنال از پورتهای SUB ویا Serial استفاده میکنه که ظرفیتش Kb و یا Mb هست ولی در ADSL از پورتهای USB استفاده میشه که در ADSL های قدیمی پورت Lan (همان ورودی هاب که بوسیلهء کارت شبکه وارد کامپیوتر ما میشه ) هم وجود داره که ظرفیت این پورتها همان Mbps هست که سرعت USB بیشر از سرعت پورت Lan هست .
در هر صورت با تشکر از عکس العمل شما به پست بنده ای کاش یه قرار هم در پست خودتان با Dear.Oracle_Eldorado میزاشتید تا باهم یه دست میزدیم . در ضمن وبلاگ شما رو دیدم وبلاگ مفید و خوبی دارید بهتون تبریک میگم امیدوارم مثل ساایران باشید(نمیدونم اسمشو درست گفتم یا نه) هر روز تان بهتر از دیروز باشه با آرزوی موفقیت .
راستی Dear.Oracle_Eldorado همنطوری که عرض کردم بنده به صورت Lan این ورزن رو تست کردم و مشکلی نداشت چون بعد از نصب بازی فایل Exe برای اجرای بازی به این شکل میاد
"H:\Counter bot pot\Valve\hl.exe" -game czero
و چون اینجا خودش bot pot نوشته ، من هم خدمت شما و در پست قبلی گفتم ورژن bot pot ، بنده اینو نمیدونستم که اگه به صورت لن جواب بده پس به صورت آنلاین هم میشه بازی کرد (ایا این جمله درسته؟یا نه).
در ضمن بنده نسخهء فارسCounte Strike رو هم دارم(2CD) که ورژنش 1.8 هست که تقریباً شبیه هم هستند فقط یکم ساختار گرافیکی و ابزار ها تغییر کرده و چند تا Map هم اضافه شده آیا با این هم میشه منظورم اینکه اگه اون یکی مشکل داشت با اینم میتونیم تست کنیم ، چون 100% نفرمودید که آیا Condition Zero میشه یا نمیشه ، مشکلی داره یا نداره ؟
در هر صورت ممنون ، راستی نمیشه به صورت تیمی بیش از 2 × 2 و یا 2 × 4 بازی کنیم
مرسی خدانگهدار
سلام
کی بود که می گفت این قسمت فعال هست ؟؟؟ این کی بود
تنها چیزی که من در این قسمت ندیدم فعالیت و کوچکترین جنبش یک حرف یا کلمه بود
ولی ژاپنی ها و چینی ها ، چینی ها به کنار چون جمعیت اونا زیاده ولی ژاپنی ها هزار تا سرور دارن و انقدر زیاده که برای خانومها و آقایان با رده های سنی مختلفی رو دارن و هزار تا هم آزاد Free آرزو به دل ماندینم یک ایرانی و یا یک سرور ایرانی ببینیم .
ما فقط بلدیم با یاهو مسینجر کار کنیم و به همدیگه فقط جک های واقعاً بی مزه و زشت بفرستیم ، بعدشم میخوایم حرف خودمان رو به گوش دنیا برسانیم که ما با تروریست مبارزه میکنیم ما نه تنها جزو کشورهای جهان سوم نیستیم بلکه از جهان دوم و در حال توسعه هم بالاتریم . ما نه تنها وارد کننده نیستیم بلکه صادر کننده هستیم ، ما نه تنها عقب مانده نیستیم بلکه پیشرفته هم هستیم مثلاً موشکهای دور برد تانک تقویت شدهء جنگ جهانی دوم به نام T72
دوست عزيز بهتره تو قسمت بازيهاي آنلاين پيگير اين بازي باشي اونجا دوستان زياد تري اين بازيو آنلاين انجام ميدن
بعد هم خيلي ها مثل خودم به خاطر امتحانات كمتر ميان اينترنت و يا پاي بازي ميشينن
باي
سلام
ممنون که جواب دادید ، ولی بحث بازی و امتحانات نیست
بحث اینکه حتی یک نفر هم نبود که یه جوابی به ما بده
منم خودم یه کار بسیار حساس و وقت گیری رو دادم در اندازه ای که هر روز 12 الی 14 ساعت منو مشغول کرده ولی خوب با برنامه ریزی حل میکنم .
سلام منم هستم
dial up با
با سرعت 921.6 كيلوبايت هستم.
فقط بگيد چجور بايد آنلاين بازي كنيم
salam man ham ba sorate 921.6 kilo byte hstam
albate ba dial up
عزیزم به نظر شما مودمی که تا 56کیلوبایت بیشتر ساپورت نمیکنه ، میتونه تا 921 کیلوبایت ساپورت کنه ؟!نقل قول:
salam man ham ba sorate 921.6 kilo byte hstam
albate ba dial up
اصلا با عقل جور در نمیاد .
با دایل آپ هم میشه ولی زیاد گیر میکنه .
دیگه با خودته ...
من كه خيلي دوست دارم بيام حالا كدوم ورژنش
این ورژن Counter Strike 1.6
اطلاعات جالبي بود اما شايد منظور دوستمون هم سرعت واقعي اينترنت بوده نه سرعت اتصال به شبكه:46:نقل قول:
سلام من با سرعت 921.كيلو بايت با دايل آپ هستم در ضمن اينم چند تا آي پي سرورها
85.185.167.212:27015
81.91.128.138:27015
80.190.76.210:27020
213.217.60.226:27015
دوست عزیز به نظر شما مودمی که تا 56 کیلوبایت بیشتر ساپورت نمیکنه میتونه تا 900 کیلوبایت ساپورت کنه ؟!نقل قول:
سلام من با سرعت 921.كيلو بايت با دايل آپ هستم در ضمن اينم چند تا آي پي سرورها
85.185.167.212:27015
81.91.128.138:27015
80.190.76.210:27020
213.217.60.226:27015
اگه خودتون دستکاریش کردین که اون سرعت فقط نوشته هست .
ملاک ، Latency وسط بازی هست .
اوراكل عزيز در ADSL 512 سرعت چطوره ؟( با حساب تولرنس )نقل قول:
تولرنس رو به اين خاطر گفتم كه بازي هاي جديد آنتي اين پديده رو دارند اما چون كانتر قديميه شايد نداشته باشه
والا من Adsl 128 دارم راضیم .
لتنسی من از 100 بالا نمیزنه .
حدودا 70 هست .
Cod4 هم که آنلاین بازی میکردم از 150 به بالا نمیرفت .
تازه 6 به 6 بازی میکردیم ...
پس من مشكلي نبايد داشته باشمنقل قول:
بهتره امتحان كنم
ميشه بگيد الان به جز كانتر چه بازي هاي در كورس هستند؟
این بازی ها :
World Of WarCraft که پرطرفدار ترین بازی آنلاین هست .
Call Of Duty 4
The Club در صورتی که بازی ارجینال داشته باشی .
سلام
من اکثرا تو سرور گیم زون هستم.
Id من Igneous -ه . فعلا که نوبم تا ببینم بعدا راه میوفتم یا نه .
شكي درش نيست اما بازي كردن در نت خيلي سخته:41:نقل قول:
سخت نیست . یه قانون داره که رعایت بکنی خیلی ساده میشه !نقل قول:
شكي درش نيست اما بازي كردن در نت خيلي سخته
نباید جوگیر بشی و یه تنه بری جلو . باید هماهنگ با تیم بری . حتی بعضی وقت ها باید تیمتو قال بزاری !!!
من که خودم بیشتر اینطوری بازی میکنم .
سلام به بروبچ كانترروريست با حال اين تاپيك منم پايه ي انلاينم يه 4-5 سال كه تو نت بازي ميكنم البته Lan
سرعت من 10-15 Kb در ثانيه دانلود ميكنم ميتونم Online بازي كنم؟ (كانتر)
اگه ميتونم پس منم هستم Id من Hellboy كانتر رو ترور هم واسم فرق نميكنه جفتش دوتاس ديگه :27:
با همه جور اسلحه هم كار ميكنم از دم پايي گرفته تا مگنوم ولي در كل با M4 و كلاش خيلي حال ميكنم .:10:
ببینم شما ADSL داری ؟ اگه داری چه سرعتی هست ؟نقل قول:
سلام به بروبچ كانترروريست با حال اين تاپيك منم پايه ي انلاينم يه 4-5 سال كه تو نت بازي ميكنم البته Lan
سرعت من 10-15 Kb در ثانيه دانلود ميكنم ميتونم Online بازي كنم؟ (كانتر)
اگه ميتونم پس منم هستم Id من Hellboy كانتر رو ترور هم واسم فرق نميكنه جفتش دوتاس ديگه
با همه جور اسلحه هم كار ميكنم از دم پايي گرفته تا مگنوم ولي در كل با M4 و كلاش خيلي حال ميكنم .
اسلحه ی تخصصی من که سوزن ته گرد هست !!!
نه گذشته از شوخی اگه ADSL داری میتونی بازی کنی .
Wierles بيد جيگر وقتي CONNECT ميشم ميزنه 1Mbps
ميگم كه 10-15 كيلو بايت در ثانيه دانلود ميكنم باحاش
خوب خوبه . فکر کنم بتونی . چون من تاحالا WireLess نداشتم .
مگه با وايرلس هم ميشه بازي كرد؟
اين قابليت وجود داره؟
عزیزم WireLess یه اینترنت بی سیم هست که سرعتش از اینترنت معمولی بیشتره !!!
پس خیلی بهتر از اینترنت ما میشه باهاش بازی کرد .
اوراكل عزيز آبروي مارو نبر ديگهنقل قول:
بابا ما كه ميدونيم وايرلس چيه ديگه
سوالم اين بود كه مثلا اين نوع اينترنت رو مي شناسه يا نه:20:
خيلي خوبه خيلي كلاس داره
خوب حالا كدوم پنجشنبه بازي كنيم ؟
اين سرور خوبه؟
169.254.232.66:27015
آره دیگه دوست من !
شما فکر کن Dial Up و ADSL رو داری مقایسه میکنی .
اونم بالاخره یه جور سرویس اینترنت هست دیگه ...