دوست عزيز من اين برنامه رو تست كردم و به نظر خودم خيلي عالي هست و از برنامه هاي مشابه بهترهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كليك راست و بعد save target as
Printable View
دوست عزيز من اين برنامه رو تست كردم و به نظر خودم خيلي عالي هست و از برنامه هاي مشابه بهترهنقل قول:
كليك راست و بعد save target as
i need pdb reader on my nokia n73.
thanks
من یک screen saver آکواریوم برای nokia n73 می خواستم
با تشکر
سلام به همه اگه کسی رجیستر کد 3gp converter 3 رو داره لطف کنه برام بذاره.
با سلام
گوشي من يك ويروس بنام _PAlbTN دارد يك آنتي ويروس براي پاك كردن اين ويروس مزخرف ميخواهم از دوستان عاجزانه تقاضاي كمك دارم در ضمنگوشي من ان70 است و اين ويروس در پوشه عكسها مي باشد و بعد از هر پاك كردن اين ويروس در بازديد مجدد از عكسها بازم سر و كله اش پيدا مي شود
سلام دوست عزیز من فکر نمی کنم ای ویروس باشه چون تو اثر گوشای نوکیا من این رو دیدم فکر کنم یه ربطی به سیستم گوشی داشته باشهنقل قول:
با سلام من یه دیکشنری برای k750 میخوام
نقل قول:
دوست خوب خودم هم شك دارم ولي ميدوني چيه چرا وقتي فقط عكسهارا باز ميكنم پيداش ميشه هر چي پاكش ميكنم همينكه عكسام باز ميكنم دوباره ميادش:sad: :sad:
سلام ..نقل قول:
مرسي دوست عزيز
بچه ها کمکم کنید من اشتباها یکی از نرم افزار های داخل گوشی ام را پاک کردم اما هر چی در بازار می گردم نمی توانم گیر بیاورم
آن نرم افزار digital audio player برای motorola v3i است
خواهش می کنم کمکم کنید ..........
ممنونم.
راستی اگه به من بگویید من چگونه می توانم آن را در گوشی ام نصب کنم خیلی ممنون می شوم.
نقل قول:
عزیز اون ویروس نیست....اونو دیلیت نکن...تو اون پوشه گوشی یه thumbnail از عکس شما میذاره....یعنی وقتی شما تو گالری میری، می بینی که همه ی عکسها به صورت کوچیک هستند و شما یکی رو انتخاب می کنی و عکسو برات میاره...اون عکسای کوچیک که می بینی، تو همین پوشه ها ذخیره میشه....اگه دیلیتش کنی، وقتی میری تو گالری، عکسا رو نمیتونی ازشون پیش نمایش ببینی و فقط ایکون فایل تصویری رو میبینی...
سلام . .نقل قول:
روجوع به تاپیک زیر . .
ممنون . .
موفق باشید . .
من دنبال يه ريموت كنترل جاوا براي گوشيهاي سوني اريكسون هستم ، حالا مدلش فر نميكنه ، چون ما خانوادگي سوني اريكسون داريم
k750 , k700 , w810 , w700
روي هر كدوم از اين گوشي ها جواب بده خوبه
يه برنامه معرفي كنيد كه بشه روی
فایلهای ویدیویی قفل گذاری کرد
مدل z530i
مرسی
سلام ممنونكه جواب دادي يك سوال چرا همه گوشي هاي نوكيا اين فايل ندارند الان دوستم ان 70 داره ولي اين فايل نداره:sad:نقل قول:
سلام
من یک نرم افزار برای ویرایش عکس روی موبایل میخواستم
گوشی من 6680 هست
اقا باحال ممنون از کمکت خیلی باحالی.نقل قول:
این برنامه pdf رو میتونه باز کنه یا اینکه فقط فایل های word رو باز میکنه و باید pdf رو تبدیل کنم؟
دوست عزیز اگر از توی کامپیوتر نگاه میکنی احتمالا کامپیوتر دوستت حالت دیدن فایلهای سیستمی رو برداشته از توی فولدر آپشننقل قول:
سلام
لطفا برنامه کاریکاتور سازی با موبایل رو بذارین Jelly
سلام
اگه ممکنه نرم افزار منشی تلفنی برای گوشی های سونی اریکسون را بگذارید
w700i
ممنون
سلام دوستان برنامه اي واسه ساختن theme واسه نوكيا اگر هست معرفي كنيد ممنون ميشم
wrackful جان، من فکر می کنم که حرف وحید درست باشه...چون تمام گوشی های سری N و یه سری گوشی دیگه مثله 3250 این فولدر رو داره که به طور پیش فرض hidden است....اگه شما با FileMan نگاه کنی احتمالا اون رو می بینی... البته برایه اینکه این پوشه ایجاد بشه، شما باید بری تو گالری و یه مقدار صبر کنی تا پیش نمایش تمام عکسهات بیا...اگه دقت کرده باشی توی N70 عکسها در گالری به صورت گرد و کوچک دور صفحه ظاهر میشن....رو هر عکسی که وایسی اون عکس رو به صورت بزرگتر از بقیه می کنه و اگه روش ok کنی، عکس رو برات میاره توImageViewer. واسه همین پیش نمایش ها باید تو سه سایز کوچیک(واسه عکسایه کوپیک تو گالری)، بزرگ(برای عکسی که اونو انتخاب کردی و بزرگتر از بقیه نشون میده) و خیلی بزرگ(برایه عکسی که تو imageviewer باز شده ولی هنوز زوم نشده) باشند. شما برایه این که مطمئن شی، با یه برنامه مثل fileman برو تو اون فولدر و ببین که توش سه تا فولدر دیگه هست به نام هایه "40*30" و "80*60" و "168*138" که هر کدوم معرف یه سایز از پیش نمایشه...برایه اینکه بازم مطمئن تر بشی (!!!) برو تو یدونه از این فولدر ها و یه فایل تصویری اون تو رو ببین....حتما یکی از عکسهاته ولی در سایز خیلی کوچیک...نقل قول:
موفق باشی
زیاد سخت نگیر عزیز جان نوکیا دیگه تاره این که خوب من یه 6630 داشتم هروقت در مموری شو باز می کردم پرو فایلش عوض میشد من مطمئن که این مسئله شما اصلا ویروس نیست ولی برای جلو گیری ار گرفتن ویروس بهتر یه ضد ویروس نصب کنی که چند وقت یه بار گویشتو اسکن کنه تو انجمن آ بگردی پیدا می کنینقل قول:
سلام دوست عزیز این برنامه برنامه فابریک گوشی هستش و فکر نکنم که گیر بیاری مگر اینکه از خود سایت موتورولا بخری
موفق باشی
سلام . .نقل قول:
سلام دوستان برنامه اي واسه ساختن theme واسه نوكيا اگر هست معرفي كنيد ممنون ميشم
برنامه ی ساخت تم برای گوشی های سری 60 . . با حجم 72.65 مگابایت . .
ممنون . .
موفق باشید . .
سلام . .
دوستان گرامی . . اگه ممکنه بحث ها و مشکلات در مورد گوشی رو در این تاپیک مطرح نکنید . .
تاپیک های جداگانه هستش . .
فقط و فقط درخواست برنامه و کمک کردن به دوستان در مورد معرفیه برنامه . .
ممنون از همکاری شما . .
موفق باشید . .
سلام برو بچ
من یه برنامه می خوان برای ظبط مکالمات که موقع ظبط کردن بوق نزنه
کارم بد جوری گیره
ممنون
در ضمن گوشیم 6630 هستش
سلام . .نقل قول:
سلام برو بچ
من یه برنامه می خوان برای ظبط مکالمات که موقع ظبط کردن بوق نزنه
کارم بد جوری گیره
ممنون
در ضمن گوشیم 6630 هستش
دوست گرامی . . از برنامه ی زیر استفاده کن . .
حتما در حالت hide قرار بده . .
موفق باشی . .
سلام ممنون از جوابتون فكر كنم همينطور كه ميگين باشه آخه ميدوني چرا چون وقتي اين فايل پاك ميكنم وقتي ميرم داخل گالري عكسها خيلي خيلي دور بالا مياد ولي وقتي اين فايل هستش عكسها خيلي سريع تر بالا ميادنقل قول:
خلاصه ممنون از جوابتون
با سلام به تمامی دوستان ...
من حقیقتش دنبال برنامه black list و call cheater برای گوشیهای جاوا میگردم
خیلی جاها رو search کردم ولی مخصوص جاوا رو پیدا نکردم ...
گفتم که از دوستان کمک بگیرم...
با تشکر
سلام.برنامه جاوا هست برای تبدیل k800i به وب کم؟
ميخواستم ببينم ايا برنامه اي براي ساخت theme براي مدل Nokia Symbian OS Series 60 Version 9.1 هست؟
سلام.كسي برنامه كنترل از راه دور براي N73 نداره؟ همينطور ديكشنري ؟ هيچ برنامة بدرد بخوري براي N73 ندارم.
منشي و call recorder هم مي خوام
سلام
لطفا برنامه کاریکاتور سازی با موبایل رو بذارین Jelly
بفرما دوست عزیز:نقل قول:
سلام دوستان
من گوشي k750 خريدم و هيچ اطلاعاتي در موردش ندارم
مي خواستم كه يه اين سوال هارو جواب بده چون ماشالا اينجا چند ميليون تاپيك هست و نميشه همشون رو گشت
اول اينكه آيا ميشه نرم افزار روش نصب كرد؟
دوم چه نوع نرم افزار هايي ميشه روش نصب كرد
سوم چه جوري نصب كنم
چهارم :
يه نرم افزار واسه منشي تلفن
يه نرم فزار واسه مديريت فايل ( پسورد گذاشتن و اينا ) ******************
واسه كج و كوله كردن عكس
يه پلير عالي
...
ممنون ميشم جواب بديد
بايد تبديلش كنينقل قول:
موفق باشي
دوستان دنبال يه ويروس كش براي p910 و p990 سوني اريكسون مي گردم
كسي داره چيزي
يكي توي سايت ديگه اي ديده بودم ولي دانلودش نكردم نمي دونستم يه روزي لازمش دارم
سلام دوست عزیز - بابت زحمتهایی که میکشید ممنون
در خواست 3 برنامه داشتم برای موبایل 3230
1- برنامه واسه اجرا کردن عکس با فرمت gif
2- برنامه واسه باز کردن فایلهای فشرده با فرمت rar
3- فونت Bold Arial که متن فارسی یا عربی رو هم بتونه پشتیبانی کنه ]چون فونتهای پیش فرض ریز هستند
ممنون و سپاس گزارم
---------------------------------------------------
سلام . .نقل قول:
سلام دوست عزیز - بابت زحمتهایی که میکشید ممنون
در خواست 3 برنامه داشتم برای موبایل 3230
1- برنامه واسه اجرا کردن عکس با فرمت gif
2- برنامه واسه باز کردن فایلهای فشرده با فرمت rar
3- فونت Bold Arial که متن فارسی یا عربی رو هم بتونه پشتیبانی کنه ]چون فونتهای پیش فرض ریز هستند
دوست گرامی . . مگه خوده گوشی 3230 قابلیت باز کردن فایل های gif رو نداره . . ؟؟؟
این هم برنامه ی ZipMan برای باز کردن فایل های فشرده . . و نیز فشرده کردن فایل ها در موبایل . .
ممنون . .
موفق باشی . .