راستی اخرین نسخه درایو هواوی را هم نصب کن اینم خیلی مهمه
Printable View
راستی اخرین نسخه درایو هواوی را هم نصب کن اینم خیلی مهمه
مبین نت هم از این مدل مودم زده شاید مال مبین نت بشه روش زد که همه سیم کارتارو ساپورت کنه
دوستان کسی هست روش ست کردن قندشکن را روی این مودم آموزش بده
دوستان سلام . بنده در پست های قبلی عرض کردم که هم کانتکور usb و هم میکرو usb رو روی برد لحیم کردم اما جواب نداد . این یه قلقی داره .نقل قول:
تو عکسی که اتچ کردم دوتا پین رو مشخص کردم. برق مودم رو قطع کنید. این دوتا پین رو به هم وصل کنید و برق مودم رو وصل کنید. در این حالت هیچ کدوم از چرغ های مودم روشن نمیشه و مودم میره به حالت دانلود usb و اون پورت usb فعال میشه.نقل قول:
فقط الان مشکلی که هست اینه که برنامه balong ارور file access denied میده.
s9.picofile.com/file/8319166618/photo_2018_02_11_22_46_14.jpg
s8.picofile.com/file/8319166584/photo_2018_02_11_22_51_23.jpg
s9.picofile.com/file/8319166568/photo_2018_02_11_22_51_46.jpg
میشه دقیق اعلام کنید سیم هار و به چه ترتیب وصل کردید ؟نقل قول:
میشه مدلش را اعلام کنید ؟نقل قول:
با dc-unlocker چک کن
من سوکت زدم طبق همون عکسی که یه پست بالاتر هست.نقل قول:
اون سیم هایی هم که به اون 5 تا پین زدم آزاد هستن. فقط طبق روشی که گفتم عمل کنید میبینید که اون پورت usb فعال میشه
این مدل تو dc unlocker نیست فعلانقل قول:
شما کد فلشش را از کجا میخوایید پیدا کنید ؟ چون فقط با تزریق نرم افزار فکر نکنم آنلاک بشه و به کد آنلاک نیاز خواهد داشت ...؟!!نقل قول:
حالا مرحله به مرحله بریم جلو ببینیم چی پیش میادنقل قول:
از کدوم پورت ی اس بی استفاده کردید میکرو یو اس بی یا یو اس بی معمولی؟
روی فرم ویر ایرانسل این کار رو انجام دادید؟نقل قول:
من فکر می کنم باید فرم ویر یونیورسال رو نصب کنید تا بعدش بتونید کاری کنید
از معمولی ، میکرو استفاده ای ندارهنقل قول:
برای نصب یونیورسال باید اول بو لودر بریزیم روش که اونم باید با balong انجام بشه. و balong هم ارور میده و پورت رو نمیتونه باز بکنهنقل قول:
در صورت امکان دوستان آخرین ورژن درایور HUAWEI را برای این مودم و .. قرار بده ممنون برای ویندوز 10 که 64 بیتی باشه ممنون...
مودم امروز بدستم رسید
علی رغم چیزهایی که شنیده بودم با قرار دادن سیم همراه اول اصلا مودم ازم کد آنلاک درخواست نکرد و صرفا نو سرویس زد.. دوستانی که ازشون کد آنلاک سوال میشه یه شات از ورژنشون بزارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیرندگیش در حالت تی دی رضایت بخشه و تونستم حداکثر با همین سیگنال حدود 50 مگ هم بگیرم.. فعلا روی اف دی دی ایرانسل نرفتم
کسی نداره قرار بده ؟نقل قول:
دانلود فرمویر ایرانسل (آماده شده برای ویرایش)
(کاربر (nazari71) فرمویر ایرانسل این مودم را قبلا آپلود کرده بودند)
عکس از محتوای فایل فشرده
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام
دوستان عزیز من دو عدد مودم آکبند از این مدل دارم که به قیمت 260 تومن میتونم تقدیم خریدار بکنم. (اصفهان هستم و امکان پست هم هست).
نقل قول:
فکر کنم باید فقط فزیمور ویرایش شه
دوستان نگران هیچی نباشید مودماتونم باز نکنید خراب میشه به زودی فایل سالمش میاد
نقل قول:
نمیدونم مدل مبین نتش اسمش چیه ولی تو سایت دیوار دیدم یه نفر میفروخت مبین نتشو
ایرانسل با این مودم کلاه برداری و دزدی تو روز روشن رو به نهایت رسونده، زنگ زدم مرجوعم نمیکنن میگن ۴g آنتن داری، میگم بابا من مودم هواوی b315 دارم با سیمکارت خود ایرانسل دارم ۵۰ مگ سرعت میگیرم اونوقت با مودم کت ۶ tfi60 شما که همون هواوی b612s میباشد که هم جدیدتره و هم قویتره تا نهایت ۱۵ مگ سرعت میده، معلوم نیست چه گندی تو فرمورش زدن یا چه محدودیتی توش اعمال کردن که ریدن تو عروسک هواوی...
سلام
با کدوم نرم افزار فایل bin رو اکسترکت کردید ؟
[QUOTE=xshya;9044254]دانلود فرمویر ایرانسل (آماده شده برای ویرایش)
(کاربر (nazari71) فرمویر ایرانسل این مودم را قبلا آپلود کرده بودند)
عکس از محتوای فایل فشرده
[IMG][/IMG]
برای ویندوز 10 نداره. باید ویندوز 7 داشته باشید.نقل قول:
تو ویندوز 7 هم من تست کردم برای پورت ارور نمیده و کامل نصب میکنه فقط balong نمیتونه پورت رو باز بکنه و ارور میده
سلام فایل bootloader سالمه ؟ پتچ نشده ؟ اگر تونستی همین فایلی که ارور میده اپلود کننقل قول:
الان برات لودری قرار میدم بتونی پورتهارو باز کنی..نقل قول:
تو یوتیوپ اکثر مودم هارو تو ویندوز ده آنلاک میکنن چرا باید درایور برای ویندوز 10 نداشته باشه !!!!
لودر رو بزارید یه تست بکنیم.نقل قول:
توی این آدرس چیزهای جالبی گفته شده در مورد آنلاک
سلام به همه عزیزان.نقل قول:
دنبال یه مودم برای دانلود میگردم. (شبی 60-70 گیگ حداقل)
- آیا این دوستمون درست میگن؟
- آیا همه شما از این مدل دستگاه ناراضی هستید ؟
اگه نیاز به آنتن اکسترنال قوی داره، لطفا یه آنتن قوی معرفی کنید.
اون عزیزانی که از این دستگاه استفاده می کنن (چه Unlock شده باشه و چه نشده باشه ) ممنون میشم جواب کاملی به من بدن.
متشکرم.
:n16:
مودم خوبیه من تازه گرفتم ولی متاسفانه خیلی فرم ور مبتدی داره حتی پروتکل های امنیت وای فای در حد ابتدایی WPA2-person هست و رمز گزاری بالایی نداره //// انتن اکسترنال بهش نمیخوره من جایی رو ندیدم که انتن اکسترنال رو ساپورت کنهنقل قول:
l
پشت مودم جای آنتن اکسترنال داره فقط باید درپوش پلاستیکی که روش آرم 5Gخورده برداشته بشه تا محل اتصال آنتن ها مشخص بشهنقل قول:
پشت دستگاه، یه درپوش داره. بازش کنی، دو تا جای آنتن دارهنقل قول:
صفحه اول همین تاپیک، عکسهاش موجوده.
من اصلا از قابلیت wifi استفاده نمی کنم. :n01:
اگر امکانش باشه، اصلا wifi رو خاموش می کنم و فقط از کابل شبکه استفاده می کنم. ( چون با موبایل ازش استفاده نمی کنم . ADSL دارم )
چقدر دانلود دارید باهاش؟
سقف دانلودتون چقدره؟
ماکزیمم سرعتش چقدره؟
گیر ، هنگ ، چیزی داره ؟
در مناطقی که 4 چراغ آنتن مودم روشن هست تا 70-80 مگابایت دانلود تست گرفتنقل قول:
اگر به دنبال مودم حرفه ای هستید یک مودم میکروتیک سیم کارت خور پشت بامی فضای باز تهیه کنید خوراک دانلود سرعت بالاست
این مدل حرف نداره من الان با دانلود منیجر با سرعت 12مگ بر میدارم تو همراه اول هر کسی بخواد آنلاک شده براش میفرستم قیمت جهانی این مودم بالای 550 تومان است ...
نقل قول:این مدل حرف نداره من الان با دانلود منیجر با سرعت 12مگ بر میدارم تو همراه اول هر کسی بخواد آنلاک شده براش میفرستم قیمت جهانی این مودم بالای 550 تومان است ...
بنظرم بخاطر چیپستی که دارد در شرایط ایده ال و فرمویر خاص تا 400 مگابیت هم سرعت میدهد
نقل قول:
نوشته شده توسط xshya
دنبال همینم. :n01: