واقعا به به . :n02:نقل قول:
بازی اول تو نیوکمپ و حریفم که رم . چی دیگه میخوایم !
همون بازی رفت باید کارو تموم کنیم تا تمرکزمون رو بذاریم تو لیگ و کارو اونجا هم تموم کنیم .
نگرانیمون بابت بوسکتس هم رفع شد . :)
یکشنبه بازی مهمی با بیلبائو داریم .
Printable View
واقعا به به . :n02:نقل قول:
بازی اول تو نیوکمپ و حریفم که رم . چی دیگه میخوایم !
همون بازی رفت باید کارو تموم کنیم تا تمرکزمون رو بذاریم تو لیگ و کارو اونجا هم تموم کنیم .
نگرانیمون بابت بوسکتس هم رفع شد . :)
یکشنبه بازی مهمی با بیلبائو داریم .
رم صدرنشین گروه چلسی و اتلتیکو مادرید هست ولی با در نظر گرفتن اینکه میتونستیم به 4 مدعی بخوریم قرعه خیلی خوبیه. بخصوص که جلوی چلسی دو سه مصدوم دادیم! نیمه نهایی دیگه آمادگی بازی با هر تیمی رو داریم.
کسی آمار شرطبندی ها رو داره الان چجوریاس؟ کی مدعی اوله؟
در حاشیه: تو لیگ جوانان اروپا سیتی و بارسلونا یک طرف نیمه نهایی و چلسی و پورتو طرف دیگر نیمه نهایی هستند. بایرن، رئال، یونایتد، پاریس و اتلتیکو همگی حذف شدند.
یه مصاحبه از ژاوی تو فیسبوک Viva Barca دیدم. نمیدونم با کجا مصاحبه کرده یا مال کی بوده ولی این تیکه رو که میذارم قشنگ ترین جمله هاییه که از ژاوی درباره دیدگاهش به فوتبال شنیدم:
Xavi: "In football, there are two types of coaches: those who are afraid of having the ball because they do not know what to do with it. And those who are afraid of not having it because they do not know how to live without it."
"Without the ball, I'm afraid of not enjoying the game. You have to play with Iniesta to know what pleasure means. You have to have exchanged passes with Messi to understand it."
"Give me the ball and I will not lose it. Because I think. Because I'm watching. Because I've been training on this all my life. Because it's written deep inside my neurons."
فعلا ما شانس اول قهرمانی هستیم در شرط بندی ها:نقل قول:
البته اختلاف ها کم هست به خصوص بین ما و منچستر سیتی.
تبریک میگم. یه برد خوب در شبی که سه بار به تیر دروازه زدیم
خلاصه بازی بارسلونا 2 - اتلتیک بیلبائو 0
گل اول: آلکاسر با پاس آلبا
گل دوم: مسی با پاس دمبله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اتلتیکو بالاخره امتیاز از دست داد اونم باخت 2-1 به ویارئال
فاصله با تیم دوم شد 11 امتیاز :n01:
اگر همین فاصله حفظ بشه، رئال باید در کلاسیکوی برگشت، تونل افتخار تشکیل بده
الناز شاکردوست و خواهرش در ورزشگاه نیوکمپ - امروز بارسلونا بیلبائو
قسمتی از بازی رو در استوری اینستاگرام گزارش کرد :)
والورده :نقل قول:
به هر حال احترام به حرف سرمربی حریف خیلی مهمه ! :n01:نقل قول:
تونل افتخار؟ این کار ماهیتی که قبلا داشت را از دست داده است. بنابراین، نه دوست دارم برای تیمی تونل افتخار بزنم و نه میخواهم کسی برای تیمم این کار را انجام بدهد.
اون موقع یه خبرنگار قشنگ گوزن رو به شقایق ربط داد و از رونالدو بعد از قهرمانی در جام باشگاه های جهان پرسید دوست دارید بارسا براتون تونل افتخار بزنه که اونم با ذوق و شوق جواب داد "چرا که نه؟!" (که اگر میدونست قراره نتیجه بعد از 90 دقیقه چی باشه هیچوقت اون حرفو نمیزد :n10: )نقل قول:
این بیربط ترین چیز ممکن بود. این رسم در تمام این سالها در لالیگا (و فقط لالیگا) وجود داشته و منطقش هم خیلی ساده ست. در یک رقابت با حضور 20 تیم، هر تیمی که قهرمانیش مسجل بشه، در اولین بازی بعد از اون قهرمانی توسط تیم حریف که در همون جام حضور داشته مورد تشویق قرار میکیره.
اینکه رقیب بالقوه ای که در یک رقابت با تو حضور داره قهرمانی تو رو به رسمیت بشناسه و تشویقت کنه رسم لالیگاست. حالا رئال میخواست برای جام باشگاه های جهان توسط رقیبش در لالیگا تشویق بشه. خب ترکیب خبرنگار قشنگ و رونالدوی ذوق زده همیچین چیز بی پایه و منطقی میخواست. دلیل نمیشد این اتفاق مضحک رخ بده.
البته الان هم اگر این شرایطی که در کامنت قبلی گفتم پیش بیاد، رئال مجبور نیست تونل افتخار بزنه. به هرحال Sore Loser بودن از صفات ماندگار این تیمه :n09:
چه ربطی داره ؟؟ من چی گفتم شما چی گفتی ؟؟؟:n31:نقل قول:
الان فکر کنم شما گورن رو به شقایق ربط دادی ! :n09:
من گفتم سرمربی تیم حریف ( بارسا ) گفته نمیخواد کسی واسش تونل افتخار بزنه
ما هم بهش احترام میزاریم !!
خودشون میگن تونل نمیخوایم شما چرا ناراحتی؟ ؟ :n02:
قبل از جواب دادن اول پست رو کامل خوانده و در صورت متوجه نشدن سوال بپرسید تا جواب بی ربط ندید ! :n18:
کریستیانو رونالدو: هر چه میخواهند بگویند؛ من بهترین هستم و به آن ایمان دارم
طرفداری - کریستیانو رونالدو، فوق ستاره پرتغالی رئال مادرید بار دیگر بر بهترین بودنش تاکید کرد.
رونالدو که با شروع سال جدید دوباره به اوج برگشته و گلزنیهای پرتعدادش را از سر گرفته و حالا حتی شانس آقای گلی لالیگا را دارد، شب گذشته در لیسبون طی مراسمی جایزه بهترین بازیکن سال 2017 پرتغال را کسب کرد. در این مراسم پس از کریستیانو، روی پاتریسیو و برناردو سیلوا دوم و سوم شدند. به گزارش مارکا، رونالدو پس از دریافت این جایزه گفت:
همواره گفتهام که من، بهترین هستم و به آن ایمان دارم و در زمین اثباتش میکنم. هر چه میخواهند بگویند. دریافت این جایزه، لحظه بسیار زیبایی است که میخواهم آن را با هم تیمیهایم به اشتراک بگذارم. سال 2017 سالی شگفت انگیز چه در بعد فردی و چه تیمی بود. برای رئال مادرید هم سالی تاریخی بود و توانستیم 5 جام به دست بیاوریم. پنجمین توپ طلا، دومین جایزه مرد سال فوتبال دنیا. همه را به فرزندانم تقدیم میکنم. سه فرزند در سه ماه. این هم یک رکورد دیگر است!
--------------------
:n27: اووفففف این کشت خودشو که بهترینه ... چقد تو وسواسی هستی آخه ... هی میخواد تاکید کنه بر خلاف نظر اکثریت ، از مسی بهتره ،،،، خخخخخ
دقت چون اگر اینجور نبود اینقدر تاکید نمی کرد ... بی خیال میبود ، حداقل ژست فروتنی میگرفت نه مغرورانه ... خودش میدونه چه خبره ...
یه دریبل بزن یه چند نفر و درو کن ... از وسط زمین ... د از اون شش متر اتاق بیا بیرون ...خفه نشدی !!!!
سه فرزند در سه ماه !!! چجوری آخه؟:n13: و اینک برگی دیگر از افتخارات این به اصطلاح بهترین ...
یوقت مثل این نشیا عمویی ... خخخخ
خواهشا همون فوتبالش و بچسب ما راضییم ...
یعنی رحم و رحیم از دستش در امان نیستن ...
چقد متمایز ، اوف چقد خاص ، چقد تو از بقیه انسانها متمایزی ، یعنی این ۷/۵ میلیارد نفر یطرف این متفاوت، یطرف ...
واااای تو چطور میخوای بری تو قبر بخوابی؟ این حشره های مغرور بوفت نکنن ...
خبرهای خوبی از سوی پزشکان باشگاه به سرمربی بارسلونا رسیده است. انتظار میرود هر چهار مصدوم کنونی بارسا به بازیهای حساس این تیم پس از بازیهای ملی برسند.
اولین و مهم ترین مصدوم، بوسکتس است که انگشت پایش شکسته و دوری سه هفتهای برای او پیش بینی شده است. اما ریکاوری او خیلی خوب پیش رفته و حالا این خوش بینی وجود دارد که بوسکتس در مقابل رم به میدان برود. آ اس روز گذشته ادعا کرد که سرخیو شاید حتی به بازی با سویا هم برسد.
نفر دوم، نلسون سمدو است که او هم آخرین فازهای ریکاوریاش را پشت سر میگذارد و پس از بازیهای ملی در اختیار والورده خواهد بود. نلسون در بازی با ژیرونا در تاریخ 24 فوریه مصدوم شد و دوری 5 هفتهای برای او پیش بینی شد. هفته آینده این ریکاوری به پایان میرسد و نلسون را بار دیگر در تمرینات خواهیم دید. رسیدن او به بازی با سویا و رم، قطعی به نظر میرسد.
دنیس سوارز دیگر مصدوم بارسلوناست که وضعیت به مراتب بهتری دارد و حتی کار با توپ را هم شروع کرده است. دنیس مشکلی برای حضور در تمرینات ندارد و از بازی با سویا در دسترس کادر فنی است.
توماس فرمائلن هم دیگر مصدومی است که والورده در بازیهای بعدی میتواند روی او حساب کند. توماس که در تمرین پیش از بازی با اتلتیک بیلبائو مصدوم شده بود، مشکل خاصی ندارد و به زودی به تمرینات تیم ملی بلژیک اضافه خواهد شد.
مسی: مدتی است که از ناحیه همسترینگ مصدوم هستم
لیونل مسی، فوق ستاره آرژانتینی بارسلونا تایید کرد که از ناحیه همسترینگ پا مصدوم است. مسی درباره وضعیتش گفت:
مدتی است که از مصدومیت همسترینگ ران پایم رنج میبرم. همیشه میخواهم بازی کنم اما مسیری طولانی تا جام جهانی باقی مانده و به همین دلیل تصمیم گرفتیم این بازی - ایتالیا - را استراحت کنم. با این حال به حضور در بازی با اسپانیا خوش بینم.
تیم سمپائولی روز سه شنبه در واندا مترو پولیتانو میهمان اسپانیاست.
یعنی این فیفا دی ها همیشه برای ما گرون تموم شده.... یعنی میشه همه سرحال باشن برای شنبه هفته دیگه؟؟؟؟
مصاحبه پدرو پاسکولی قهرمان جام جهانی 1986 با آرژانتین بعد از بزرگ ترین شکست تاریخ آرژانتین مقابل اسپانیا بدون مسی
به گزارش خبرنگاران این بازیکنان رو برای هفته 30 ام مقابل سویا نداریم
لیونل مسی
مارک آندره ترشتگن
سرخیو بوسکتس
جراد پیکه
لوکاس دینیه
اما این سه نفر از مصدومیت برگشتن
نلسون سمدو
دنیس سوارز
توماس فرمائلن
چهار بازیکن مورد علاقه ساموئل اومتیتی :
دروازه بان : الیور کان
دفاع : مالدینی
هافبک : رونالدینیو
مهاجم : رونالدو اورجینال
چهار بازیکن مورد علاقه ایوان راکیتیچ :
دروازه بان : الیور کان ( آلمان)
دفاع : تورام ( فرانسه)
هافبک : پروزینسکی ( کرواسی)
مهاجم : داور شوکر ( کرواسی)
تیم منتخب چهار نفره سرخی روبرتو :
رونالدو جای مسی بود، بازی می کرد
لوکو گاتی، گلر سابق تیم ملی آرژانتین معتقد است که مسی در شرایطی نبوده است که قید بازی برابر اسپانیا را بزند.
به گزارش "ورزش سه"، آرژانتین بدون مسی دو شب پیش در مادرید با نتیجه سنگین 6-1 به اسپانیا باخت تا شکستی تحقیرآمیز را تجربه کند.
غیبت مسی به دلیل مصدومیت بود؛ در حالی که در خود آرژانتین نیز برخی معتقدند که او می توانست به میدان برود و به خاطر بازی های حساس بارسلونا ترجیح داد ریسک نکند.
لوکو گاتی، گلر سابق تیم ملی آرژانتین و باشگاه بوکاجونیورز که یکی از کارشناسان برنامه ال چیرینگیتو از شبکه لاسستای اسپانیاست، در مورد غیبت مسی گفت: «مسی باید بازی می کرد. مردم دوست داشتند بازی او را ببینند و من مطمئنم که اگر رونالدو جای مسی بود، با همان شرایط به میدان می رفت.
فکر هم نمی کنم که غیبت مسی باعث این شکست سنگین بود.»
100 در 100نقل قول:
رونالدو جای مسی بود، بازی می کرد
رونالدو نشون داده از بازی های دوستانه هم برای بالا بردن آمار گلش نمیگذره
برعکسِ مسی که سالی که رکورد پله رو شکوند (91 گل) بازی هایی مثل عربستان که خوراکش خوردن 7 8 گل هست رو بازی نکرد
جالب تر اینکه رونالدو بازی دوستانه هم دایو های مسخرشو کنار نمیزاره :n04:
پرتغال 0-3 هلند
مربی کشیدش بیرون و پرتغال تونست نیمه دوم 10 نفره با هلند 0-0 کنه
اونقدری که طرفداری ایرانی مسی ازش حمایت میکنن مردم آرژانتین از مسی حمایت نمیکنن حتی ازشم بدشون میاد!!!نقل قول:
بازی ملی برای هر بازیکنی افتخاره بازی کنه چه غیر دوستانه چه دوستانه اما مسی که مصدومیت جدی هم نداره بازی نکرد فرق بین دو رهبر تیم اینجاها مشخص میشه کم کم داره یه شخصیت منفور توی آرژانتین هم تبدیل میشه.
این صحبت ها رو برید به گاتی بگید توی مصاحبه هاش اینا رو هم لحاظ کنه!:n02:
مارادونا خیلی زود شناخت مسی رو گفت شخصیت لیدر بود کاپیتان بودنو نداره!
محمد جان اینو به رونالدو بگو که تو خود برنابئو هو میشه و سایر ورزشگاه ها با فریاد مسی ازش پذیرایی میکنند. شاید تسکین پیدا کنه. انصافا رهبر عجیبیه. وقتی تو زمین نیست تیم بهتر نتیجه میگیره :n02:
حمله رونالدو به همتیمیهایش؛ آنها در حد و اندازههای من نیستند
کلا مرز های رهبری رو جابجا کرده!
سویا - بارسلونا
ترکیب رسمی: تراشتگن، پیکه، اومتیتی، آلبا، روبرتو، راکیتیچ، اینیستا، پائولینیو، دمبله، کوتینیو و سوارز
نیمه اول بازی متعادل بود! حتی ما یکم بهتر بودیم.
رو اشتباه فردی پیکه روی یارگیری گل خوردیم. میشه جبران کرد انشالا میتونیم.
روبرتو اصلا خوب نیست نه خوب حمله میکنه و سانتر میکنه نه تو دفاع خوبه همش جا میمونه! امیدوارم نیمه دوم بهتر بشه! پیکه هم پیکه همیشگی نیست ... همینطور اومتیتی که مثل دیوار بود همیشه ...
تیم کلا افت کرده یکم که بعد از بازیای ملی طبیعیه تقریبا.
سوارز خداکنه خودخواهیاشو تو ضربات ایستگاهی بذاره کنار چون تو این چن وقته هرچی ضربه ایستگاهی دیدم سوارز زده اکثرش به دیوار دفاعی خورده بقیشم اوت :n27: بده کوتینیو بزنه!
پیکه یه بدی داره وقتی اشتباه میکنه بعدش خیلی احساسی بازی میکنه و همش میاد جلو و سعی میکنه گل بزنه و اشتباهشو جبران کنه!:n12: ولی بهتره همون دفاع رو کامل پوشش بده و زیاد جلو نیاد....
مسی هم قطعا نیمه دوم میاد تو و میتونیم گل بزنیم ولی دفاع ضعیفه و بنظرم گل میخوریم :n35:. احتمالا بازی 2-1 باخت ما یا 2-2 میشه. ولی درهرصورت به امید برد :n16:
----
کلا تجربه نشون داده بارسا تو این بازه زمانی ( مارچ-آوریل) یه افت محسوسی پیدا میکنه! امیدوارم والورده بتونه جلوشو بگیره و یه بارسای آماده واسه UCL داشته باشیم!
WoW!
یه سوپر کامبک اونم در عرض 2 دقیقه! Forca Barca !
بدترین بازیکن زمین امشب بدون شک راکیتیچ بود!!! تو پوشش دادن محوطه ها واقعا افتضاح بود و جایگیری هاش خیلی بد!
اصن اکثر مواقع جوری بازی میکرد و جایگیری میکرد انگار هافبک وسطه! بوسکتس میشد شاید هیچکدوم از گلا رو نمیخوردیم!!! درنقش یه هافبک وسط جنگنده و فیزیکی عالیه راکیتیچ ولی تو هافبک دفاعی قشنگ سیب زمینی بود!!!
ممنون از مسی!! و همینطور دنیس و کوتینیو!
بهترین بازیکنای امشب پیکه (ورژن نیمه دوم) ، کوتینیو و مسی و متس بودن! بقیه همه متوسط رو به پایین!
----
پست بالا گفتم سوارز بد ایستگاهی میزنه! یه ایستگاهی فوق العاده دیگه رو هم خراب کرد :/
آخرین باری که مسی مصدوم رو آوردیم تو زمین نجاتمون بده فصل عاقبت خوشی نداشت. امیدوارم این بار رویایی بشه
یه بنده خدایی هم میکشن بیرون پرتغال بیشتر گل نخوره و رئال بدون اون سوبله چوبله میکنه
قبلا هم گفتم که بوسکتس بعد مسی مهمترین بازیکن تیم هست و امشب کاملا دیگه میتونید حرف منو درک کنید . 85 درصد بارسا امروز نبود . وقتی مسی اومد تازه این فقدان به 35 درصد رسید و دیدیم که او چطور سوزاند :)
در کل سبک بازی تیم بدون مسی جای دفاع نداره . اما من این احتمال رو میدم که ذهن بازیکنا برای این بازی آماده نبود و بیشتر به فکر بازی با رم بودن . پائو و راکی به معنای حقیقی افتضاح بودن و همین کار داد دستمون .
حالا اینا به کنار دقت کردین حاشیه میتونه روی یه بازیکن چقدر تاثیر بذاره ؟! اولین باره اینو میگم . اومتیتی ر*ده بود . امیدوارم حاشیه هاشو فراموش کنه زودتر . باشگاه هرچه سریعتر باید باهاش تمدید کنه .
من از اول گفتم چرا والورده به دنیس بازی نمیده ! واقعا دوس دارم استایل بازیشو . عالی بود واقعا همون یه ربع .
یه چیز دیگه که بارها عنوان شده اینه که سرجی برا ما دفاع راست نمیشه . :n18:
They Say All Men Are Equal In God's Eyes But This Player Makes You Question That - Ray Hudson On Lionel Messi
فقط سه حرف؛ مسی
در یک شب فوقالعاده در رامون سانچز پیزخوان در جنوب اسپانیا، بارسلونا با درخشش لیونل مسی، موفق شد تا باخت 2-0 را با تساوی 2-2 عوض کند.
بلوگرانا نمایش همیشگی را نداشت و مردان مونتلا، نمایش بهتری را در مقابل چشمان هوادارانشان به نمایش گذاشتند اما دربازی که حداقل حق سویا، برد و زدن سه گل به کاتالانها بود؛ آنها تنها یک امتیاز را به دست آوردند اما از این بازی، چه نکاتی را فرا گرفتیم؟
1- مسی؛ بهترین مدافع بارسلونا
در نگاه اول شاید این سخن احمقانه به نظر برسد اما حقیقت این است که نه تنها در بارسلونا، بلکه در تیم ملی آرژانتین نیز، مسی یک نیروی تدافعی مناسب محسوب میشود و وظایف دفاعی خود را به خوبی انجام میدهد اما نکته اصلی در دفاع مسی از بلوگرانا و آلبیسلسته از این نظر نیست و تنها حضور فوقستاره آرژانتینی در زمین، سبب میشود تا بازیکنان حریف با احتیاط بیشتری به بازی ادامه دهند زیرا میدانند که مسی میتواند از هر اشتباه کوچکی، یک گل بسازد و به همین دلیل، احتیاط و استرس برای بازیکنان تیم حریف با حضور مسی، ایجاد میشود.
بازی سویا پس از حضور مسی در زمین، گواه این موضوع است. سویا پس از حضور مسی، بازیکنان بیشتری را به دفاع فراخواند تا در مقابل قوه گلزنی و خلاقیت لئو بایستند. البته نمیتوان بر مونتلا و مردانش از این بابت، خردهای گرفت. ستاره اهل روساریو، پس از ورود به زمین در سه دقیقه، سه موقعیت را خلق کرد و در نهایت و در دقیقه 88، مردان مونتلا را وادار به زانو زدن کرد؛ زانو زدن واقعی! گل تساوی فوقالعاده در رامون سانچز پیزخوان، هواداران سویا را به سکوت فراخواند؛ به خاطرات بد بازی با فوقستارهها؛ از خاطرات بد کریستیانو تا خاطرات بد لئو!
محتوای مخفی: ادامه
دقیقا بهترین مدافع بارسلوناس منفور ترین توی کشور خودش !!!نقل قول:
دیشب مشخص شد که مصدومیتش جدی بوده!!!
کشور خودش منظورت سانتیاگو برنابئو زمین تمرینشه؟ :)نقل قول:
بی خیال
رئال دیشب نشون داد حتی برای گل کردن پنالتی هاش هم به رونالدو احتیاجی نداره
چقدر یه بازیکن میتونه بی اثر باشه
نماینده مردم آرژانتین, زیاد به درخشش های مسی فکر نکن چون با این حرص و کینه و تداوم بازیهای خوب مسی برعکس بازیکن محبوبت پیری زودرس میگیری!: دینقل قول:
اینکارو با خودت نکن :)))
بهترین بازیکن تاریخ بلاشک ...
پادشاه اسپانیا
صاحب امپراطوری منطق
شاه لئو
والورده: مسی هنوز مصدوم است؛ اتفاقات بازی با سویا نباید تکرار شود
بارسا در شبی که نمایشی کاملا پایین تر از حد انتظار داشت، بدون مسی و بوسکتس محو فوتبال دیدنی سویا شده بود اما با به میدان آمدن مسی همه چیز عوض شد و این تیم، باخت 2-0 را در کمتر از دو دقیقه با تساوی عوض کرد تا همچنان شکست ناپذیر باقی بماند. به گزارش مارکا، والورده پس از بازی گفت:
نیمه اول بازی برابر بود. گرچه آنها ضدحملات خطرناکی زدند. سویا پیش افتاد و در نیمه دوم خیلی خوب خودش را در زمین پیدا کرد چون بازیکنان سریعی چون ناواس دارد. گل دوم را هم زدند و اینجا بود که باید ریسک میکردیم. جلو کشیدیم و سویا در ضد حملات کاری از پیش نبرد. بازی در اختیار ما بود اما ضد حملات آنها بسیار خطرناک بود. با حفظ فشار و اصرار روی خواسته مان، به نتیجه رسیدیم.
قبول دارم که امشب حسابی به دردسر افتادیم اما باید توجه داشت که سویا تیم خوبی است و شرایط بازی باب میل شان پیش رفت. آنها روی ضد حملات برنامه داشتند و ما هم چارهای جز ریسک کردن نداشتیم. وقتی ریسک میکنید، باید منتظر هر نتیجه ای باشید.
اینکه سویا امشب به دفعات خودش را به محوطه جریمه ما رساند و موقعیت خلق کرد، یک اتفاق غیرعادی است چون ما معمولا تیمی نیستیم که شانس زیادی به حریف بدهیم. اما این هم یک حقیقت است که پس از دریافت گل دوم، زیاد جلو کشیدیم و این فضای زیادی به سویا میداد. این بازی باید بررسی شود تا اتفاقاتش تکرار نشود.
مسی؟ برنامه این بود که با هر نتیجهای، او برای دقایقی بازی کند. او مصدوم است و احساس ناراحتی میکند اما مدتهاست بازی نکرده و می خواستیم دوباره ریتم بازیاش را پیدا کند. بازی امشب مطمئنا یک نقطه مرجع برای فینال کوپا دل ری است. حالا دیگر همه میدانند چه حریف دشواری در این بازی پیش رو خواهیم داشت. وابستگی به مسی؟ هر تیمی با و بدون مسی متفاوت خواهد بود. نیازی نیست که نتیجه بازی چند روز پیش را برای تان مثال بزنم. 6-1 اسپانیا-آرژانتین.
معجزه مسی در سویا با دو شرط پزشکی
لیونل مسی شب گذشته در حالی 35 دقیقه برابر سویا به میدان رفت که ریسک شدت یافتن مصدومیتش وجود داشت.
طبق ادعای آاس، مسی با دو توصیه مهم پزشکی وارد زمین شد. او حتی هنگام گرم کردن نیز فشار زیادی روی پای راست خود نمی آورد و آشکارا نگران وضعیت همسترینگ خود بود. به مسی توصیه شده بود که در طول بازی از کورس های سرعتی بلند پرهیز کند و حتی الامکان از جا به جایی های ناگهانی در میدان نیز خودداری کند. در 35 دقیقه حضور مسی در زمین، کاملا مشهود بود که او به سبک همیشگی خود بازی نمی کند و تنها در برخی مواقع چشمه هایی از حرکات خود را در زمین به نمایش گذاشت.
البته در همان 35 دقیقه حضور مسی در زمین، جریان بازی به سود بارسا عوض شد و این تیم در دو دقیقه، بازی باخته را با تساوی عوض کرد هرچند که سویا هم در مدت زمان حضور مسی فرصت افزایش فاصله را داشت که از آنها استفاده نکرد. در واقع مسی با قبول و رعایت شروط تیم پزشکی بارسلونا حاضر شد در نیمه دوم وارد زمین شود و در نهایت به هدف خود که نجات بارسا بود نیز دست یافت.
خبر خوب؛ بازگشت بوسکتس به تمرینات بارسلونا
ترکیب بارسلونا مقابل رم
تراشتگن، سمدو، پیکه، اومتیتی، آلبا، بوسکتس، راکیتیچ، اینیستا، روبرتو، مسی، سوارز
:V29:
اومتیتی و پاسخ کوبنده به شایعه سازان
بارسا در دیداری که رمی ها اشتباهات زیادی در خط دفاعی مرتکب شدند، 4-1 بر حریف ایتالیایی غلبه کرد و تا حدود زیادی صعودش به نیمه نهایی لیگ قهرمانان را قطعی ساخت.
نکته جالب در شادی گل اومتیتی، بوسه او بر نشان بارسا بود. ستاره فرانسوی به سمت هواداران بارسا رفت و با نشان دادن لوگوی بارسای روی پیراهنش، پاسخ محکمی به شایعات جدایی خود داد. در یکی دو هفته اخیر اخبار زیادی مبنی بر تهدید به جدایی اومتیتی منتشر شده و گفته می شود که او قصد تمدید ندارد و به یونایتد خواهد رفت.