همچین سرویسی وجود ندارد.نقل قول:
Printable View
همچین سرویسی وجود ندارد.نقل قول:
اینجا بحث vdsl مخابراته, تاپیک اسیاتک بپرس ببین چی میگننقل قول:
ضمناً 100گیگ رایگان خانه نشینی فعال شد, کاش اینو هر ماه اجرا کنن :rolleye:
معذرت بابت اسپمنقل قول:
Vps برای فروش دارید شرمنده ؟؟؟
معذرت بابت اسپمنقل قول:
Vps برای فروش دارید شرمنده ؟؟؟
این جای این سوال ها نیست, اینجا فروشنده نداریم, با گوگل شاید پیدا کنینقل قول:
البته خودت میتونی با یک Asus Modem خودت یه Vps راه بندازی
در فروم web*hosting*talk (بدون ستاره) در بخش خرید و فروش سرور مجازی درخواست خریدتون رو مطرح کنید.نقل قول:
یا در همین فروم بخش بازارچه.
بچه ها برای شما هم حجم اضافه کردند ؟ من الان 500 گیگ حجم داخلی دارم فکر کنم عیدیه تا اسفند!
دوستان اگر کسی فریمور دیفالت مودم V301 رو پیدا کرد برای من بفرسته v134g113
نقل قول:
منبع : irantk.irکد:http://s7.picofile.com/file/8379915984/utel_v301_v1_0.rar.html
ممنون ولی این دامپ هست و برای استفاده باید مودم رو باز و program کرد.
ممنون. به 2020 زنگ میزنم نمیشه . قسمت مکانیزه که قطع میشه . ساعات اداری هم قسمت کارشناس فروش دوبار و هر بار 30 دقیقه پشت خط بودم نوبت من که میشه یهو قطع میشه و اشغال میزنه. فردا باید حضوری برم. در خانه بمانیم شده این :weird:نقل قول:
الان سرویس های vdsl همشون پهنای باند آزاد دارند؟فرقی نداره کدوم سرویس رو بگیرم؟
امروز رفتم مخابرات میگه امکان ارایه vdsl نیست ):نقل قول:
الان نه میتونم از شرکت های دیگه بگیرم نه میتونم vdsl بگیرم. چه گیری افتادیما
شکایت کنم 195 به جایی نمیرسه؟
یا با رییس مخابرات منطقه صحبت کنم نمیشه درخواست داد که vdsl کنن؟
نقل قول:
اگه باسه خونتون نزدیک مرکز مخابراتی باشه شاتل هم vdsl میده . البته ممکنه نده
باید تحقیق کنید از سایت شاتل
در پنل مخابرات adsl.tci.ir چطور میشه فهمید زمان تخصیص حجم ماهیانه چه تاریخی هست؟
این سرویسی که من گرفتم 400 گیگ حجم ماهیانه داره. میخوام بدونم تا چه تاریخی قابل مصرف هست؟
پنل روزها و حجم مانده نشون میدهنقل قول:
دوستان VDSL مخابرات قابلیت Fast Path هم داره؟
یکی از دوستان جدیداً VDSL گرفته پینگ داخلی اش نسبت به زمانی که ADSL داشت بیشتر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
زمان باقی مانده سال رو نشون میده و ترافیک باقی مانده ماه رو
چون من یکی دو بار سرویس رو تغییر دادم، روزهای باقی مانده تا پایان ماه شفاف نیست
سلام. دوستان ایا پینگ تایم برای سرورهای داخل کشوربرای vdsl بهتر از adsl هست؟ منظورم اینه پینگ کمتری داره؟
دوستان کسی این سرویس رو از مرکز مخابرات حکمت شعار داره؟
با سلام
روی مودم Utel V301 می شه vpn نصب کرد؟ اگر جواب مثبته چه پروتکل هایی قابل اجرا هست ؟
در مورد مدل v304F چطور؟
دنبال سرویس VDSL هستم ولی نمی خوام برای مودمش بیش از حد لازم هزینه کنم . فقط نت رو برسونه و بشه روش VPN نصب کرد کارم راه می افته یه زایکسل DEL1312-T10B دارم بجای روتور ازش استفاده می کنم .
ممنون
طبق اعلام وزیر ارتباطات، امروز عملیات اجرایی ارتقای اینترنت خانگی از ADSL به VDSL در استان تهران و قم آغاز شد.
محمدجواد آذری جهرمی امروز با انتشار پستی در صفحه توییتر خود اعلام کرد: سرعت اینترنت خانگی، را حداقل ۴ برابر میکنیم. امروز عملیات اجرایی ارتقای اینترنت خانگی از ADSL به VDSL در استان تهران و قم آغاز شد.
به گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در هفتهی آینده، سایت ثبت نام آغار بکار خواهد کرد. اولویت توسعه با مناطقی است که سرعت نسل۴ موبایل در آنها از متوسط کشوری پایینتر است.
درود. دوستان اگر ممکنه چندتا سایت دانلود فیلم بروز که تست کرده باشید و با اینترنت مخابرات نیم بها حساب بشه رو معرفی کنید. سایتی مثل دوستیها زده نیم بها اما بعد که کلی دانلود کردم میبینم در پنل مخابرات همه رو بین الملل باهام حساب کرده!
من اصلا با کخابرات فیلم نمیگیرم چون همه رو 4 برابر حساب میکنه شکایت هم کردم گفت لیستو بروز نمیکنیمنقل قول:
جم شیم یه تاپیک تشکیل بدیم برای این مشکل
طرح 183گیگ، 330گیگ یا 420گیگ ماهانه بگیرین دیگر غصه نخورین :rolleye:نقل قول:
ماهانه 183گیگ 87تومانه, 420گیگ 137تومان
با هزینه دو یا سه پرس چلوکباب در ماه کل ماه سرتون گرمه و مشغول
خوب تا خونه بیارن یه باره فیبر بشه دیگه! ولی امیدوارم که این مسله انجام بشه من که 4G اصلا خوب نیس و به شدت این vdsl بهتر هستنقل قول:
اگر امکانش رو دارین بکشین رو سرور شاتللند بعد از اونجا دانلود کنیدنقل قول:
فیلم و سریال با زیرنویس رو فعلا از دیجی مووی
سلام
جهت اطلاع مودم VDSLقیمتش از 600هزار تومن شروع میشه :sad:
PSArip+Trainbitنقل قول:
مديرعامل شركت مخابرات ايران با اشاره به دستور و تاكيد وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات مبني بر ارتقای اینترنت خانگی و افزایش ۴ برابری آن گفت : ظرف مدت ۲ ماه آینده، عملیات اجرایی ۵۵۰ هزار پورتADSL به VDSL(سُرینو) در شهر تهران صورت می گیرد .
به گزارش اداره كل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، مهندس سید مجید صدری ضمن بیان این مطلب به لزوم افزایش کیفیت خدمات اینترنتی تاکید کرد و افزود: همچنین به دنبال کیفیت حداکثری هستیم تا آنچه مورد نظر تمام مشتريان اينترنت پرسرعت شركت مخابرات ايران تامین شود .
وی افزود : در همین رابطه در حوزه سرمایه گذاری و توسعه شبکه مخابرات کشور گام هایی بر داشته شده است و ادامه روند توسعه و نوسازي شبكه هاي ارتباطي كشور با سرعت بیشتر ازمهم ترين برنامه هاي شركت مخابرات ايران در سال ۱۳۹۹بوده است.
مهندس سید مجید صدری با اشاره به افزایش مصرف اینترنت در پی شیوع ویروس کرونا توجه هرچه بیشتر به کیفیت و زیرساختهای مورد نیاز در تمامی ابعاد سخت افزاری و نرم افزاری در دستور کار است .
اپلود سنتر شاتل تا جایی که خبر دارم فقط برای کاربران شاتل قابل دسترسی هست ما که مخابراتی هستیم چطور چنین کاری کنیم؟ آیا روشی هست؟
تا حرف وزیر در سراسر ایران اجرایی بشه یه سه سالی طول میکشه چون دقیقا پارسال همین موقع ها بود که گفتن سرینو میخان بدن ولی اصلا خبری نشد شاید دو سه تا منطقه فعال کرده باشن . اینا منظورشون اینه هر جا کافو نوری نصب باشه و هزینه ای هم نداشته باشه به تدریج فعال میکنیم . خودشونو مسخره کردن. «adsl بده vdsl تحویل بگیر»
اینجا کسی vdsl داره اسپیلتیترش فرق داره؟یا با همون قدیمی های بازار هم جواب میده؟؟
فک کنم چون صدا رو فقط از ی فرکانس مخصوص جدا جدا میکنه و vdsl زیاد فرکانس های دیگه هم بکار میبره
چون اخه تو کارتن مودم من دو تا اسپیلتر داره یکی از همین معمولیای و پر بازاره یکی ازیناس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید مودم vdsl مستقیم پریز تلفن بره, بدونه splitterنقل قول:
علتش اینهadsl splitter جلوی فرکانس بالا vdsl را میگیره و اتصال محدود میکنه
اون splitter برای وصل تلفن در پریز جداگانه است
ضمناً عکس از splitter برای پریز تلفن انگلستان است
انگلیس سیستم ADSL/VDSL عین سیستم ایرانه, voip و sip اونجا جا نیفتاده
کلا این وزیر هروقت حرف زده یک گندی بالا اومده. شما دعا کنید که کسی حرفشو نشنیده باشه و این چند وقت وزیر بوندش تموم بشه بره.نقل قول:
ما را نترسون, این بره کی میاد, بدترشنقل قول:
حداقل یه حرفی میزنه، مردم چند سالی امیدوار میشن. وزرای قبلی که فقط مردم رو ناامید می کردند ولی بعد از برکناری همه حامی حقوق مردم می شدند. من یکی که هنوز تو همون ثبت نام سرویس تانوما موندم. :thumbsup:نقل قول:
:sad:نقل قول:
من از سر در خونه یه سیم اوردم دو زوج مستقیم پشت فیوز های تو خونه بعد اسپیلتر وصل کردم بهش با لحیم مودم هم وصله به همین اسپلیتر کل سیم کشی های پریز خونه هم اومده وصل شده به بازم به همین اسپلیت
یعنی باید الان دوباره این سیم رو جدا کنم از اسپلیت ی سیم جدا بگیرم از این سیم دو زوجی ک مستقیم اومده از پاین؟:sad:
مطمعنید؟ پس چطور نوشته که رو این اسپلیتر vdsl که خروجی برای مودم داره اینطوری بود که فقط صدا رو جدا میکرد؟ (فقط باید یه پورت داشت برای جدا سازی صدا پس پورت مودمش برا چیه)
شما یه تلفن ور دارید بزنید به پورت مودمش هم صدای بوق رو دارید مطمعنا فقط پورت صدا هست که دیتا ازش جدا میشه
اگه اینکه vdsl با adsl تفاوت داره تو اسپیلیت بنظرتون میشه همین اسپلیتر انگلیسیه ارو بشکونم جا پورت سیم هاشو لحیم کنم؟ ایرانی طور ازش در بیارم جایگزین این اسپلیتر adsl کنم؟ کل سیم کشی پریزای خونه ارو بندازم رو همین vdsl اسپلیتره؟ چون کلا سیم کشی خونه معلوم نی تخم جن چی اورده توش سیم پودر شوده کیفیت نداره میخوام کلا سیم رو جدا بیارم از پاین به بالا باشه و سیم تیکه تیکه اس فک کنم اینی که توی فیوز ها هم هست روش نوشته که vdsl داره از تو خود کارتن مودم فابش بوده
چون الان من ریت خونه با پریز ها 8 مگ هم نمیکشه ولی این حرکتو من از پاین زدم 16 مگ رو راحت اپ کرده!
این سوال رو دارم هم برا بعدا میپورسم :biggrin:چون این vdsl سوال شوده بود
سیم کشی جالبی کردی ;) ولی چرا بقل فیوز گذاشتی, سیمهای برق روی خط تلفن اختلال ایجاد میکنننقل قول:
splitter ها برای فرکانس adsl ساخته شدن, splitter برای فرکانس vdsl کمیابه, اصلا پیدا نمیشه
اون splitter ها تو جعبه مودم های ADSL/VDSL عادی هستند
اگر استفاده کنی بازم کار میکنه ولی قسمتی از فرکانس vdsl از دست میره و نویز snr ایجاد میکنه
باید مودم vdsl را مستقیم بدون splitter به پریز تلفن بزنی
:laughing:قبلا از پنجره اورده بودم کنار لوله گاز یه چی بمب حرفه ای اما خب متاسفانه کنده شد شب از خواب پاشدم صبح دیدم :tongue:نقل قول:
بخاطر یه نت ذوقالی اینقد دردسر ما کشیدم
ولی از سر در من وصل کردم نویز حدود 23.9 بود رو مد فست و m
الان که بقل پریزو فیوز و صله به اسپلیت 26.1 هست که متاسفانه نمیذاره کامل اپ شه خط تو شبانه روز نوسان زیاد داره:weird: روز کشش 15.8 مگه شب 17.4
قبلا 19.1 هم روز اینا یادمه کشش داشت
این تقسیم و تیکه تیکه شدن تاثیری نداره؟ چون دیگ راهی ندارم جز اینکه بعدا از اسپلیت جداش کنم یه سر به مستقیم به مودم و ی سرشم به اسپلیت تلفن
شما الان دارید سیم کشی خونتون جدیده اصولیه؟ ریت و فاصلتون چقده تا کافو؟
چون من فک کونم فاصله ام تا کافو سر کوچه امون نهایت زیر ۲۰۰ متره کافو نوری نیست
بعد دقیقا دوتا خیابون بالاتر تو بلوار ازین کافو قدیمیا با ازین جدیدا کنار هم زدن یه دو سالی هست فک کنم کنتور هم داره خیلی هم پره یکی دو جا نیست
ولی خط من فیبر نیست حتی من خونه رفیقم روبروش دکل همراه اوله و ازین جعبه تقسیم تلفنیا براش علمک گذاشتن کلا درشم بازه تو اونو هم بازین کانکتور فیزیکا فیبر داره
احتمالا کابل کشی فیبر رو محلمون داره من از مرکز مخابراتیمون کارشناسش پرسیدم گفتش که اگ بخواید سرویس vdsl رو بهتون میدم :blink:
شما مگه ADSL شاتل نداشتید ؟ چه مودم VDSL خریدید ؟ قیمت ؟نقل قول: