معمولا تلویزیونها قابلیت کد دهی ندارند ، که این مدل هم ندارهنقل قول:
Printable View
معمولا تلویزیونها قابلیت کد دهی ندارند ، که این مدل هم ندارهنقل قول:
هیچی مثل دیدن تصویر همه مدل ها کنار هم تفاوت نشون نمیده
اگر در نظر بگیریم در عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت rting تمام مدل ها را در شرایط مساوی تنظیمات رنگی و زاویه قرار داده باشه با اعتماد به سایت rting به نظرم uh950 از همه اینا تصویرش شفاف تره . البته در مجموع امتیازهاش رتبه بالاتری نسبت به uh850 نداره .
سلام
دوستان يه سوال داشتم ممنون ميشم اگر کسی ميدونه من رو راهنمایی بفرمایید
در مدل های 2017 ال جی مدل 43 اینچ فورکی هم موجود هست یا از 49 اینچ به بالا فورکی هستن؟
انچه تا الان مشخص شده مدلهای 2017 5 مدل اولد و 3 مدل sj 4kکه همگی 55 اینچ به بالا هستندنقل قول:
سایت ریتینگ هم دروغ زیاد تحویل میده اینم نمونش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان،
در تنظیمات ستینگ در قسمت جنرال broadcast country روی digital tv بگذارم یا middle east چه فرقی با هم دارن؟
الان شبکه TV varzish که فوتبال نشون میده کد بیس شده جدیدا. هیچ راهی برای گرفتنش نیست؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
اینکه به استناد به یک مورد که ممکنه اشتباه فنی ناشی از تست اشتباه باشه بگیم زیاد دروغ میگه قبول داری که منطقی نیست.این اتهامیه که باید با اسناد قویتری اثبات بشه!نقل قول:
آقا اگه کسی مین برد این مدل رو سراغ داره همینجا اعلام کنه تا مشکل من و دیگر دوستان حل شه خاک تو سر الجی برای محصولات جدیدش جز زجر و ناراحتی چیزی برای من نداشت.
سلام
روی گیرنده دیجیتال داخلی تلویزیون هم پخش زنده فوتبال رو این تی وی نشون نميده(شبکه سه و ورزش)؟
سلام دوست عزیز متاسفم که این اتفاق برات افتاده من یه بررسی در مورد خرابی های تلوزیون های ال جی کردم و نتیجه این بود که برد های ال جی حد اقل در سری های قدیمی تر کیفیتش پایین بوده و مشکلاتی در بعضی از سری ها داشته که معمولا شرکت با تعویض برد حل میکرده.نقل قول:
خیلی هاشون هم بعد از آپدیت شدن صحیح و یا قطع کردن وسط کار آپدیت تلوزیونشون Brick شده. بعضی سری ها هم بخاطر داغ شدن CPU تلوزیون ریست میشده یا تصویر دچار اختلال میشده که با اضافه کردن فن به روی Heatsink ها مشکلوشون حل میشده.
در مورد مشکل بالا نیامدن تلوزیون ال جی من چندتا ویدیو دیدم که مشکل برد بعضی از مدل ها با قرار دادن برد اصلی در فر گاز در دمای 200 درجه سلسیوس به مدت 10 دقیقه حل می شد!! نمیدونم از نظر فنی چه اتفاقی براش میافته ولی روی اولین مدل های اسمارت ال جی که webos نیستند جواب میداد.
یه روش هم برای اتصال به بوت لودر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم . این سایت مختص ال جی هستش و اگر در این سایت بگردی کلی ابزار های رسمی و غیر رسمی برای کار کردن با فرمور های الجی وجود داره مدل uh850 را نتوستم پیدا کنم ولی تلوزیون های مشابه webos هستند که احتمالا بشه از ابزار هاش استفاده کرد.
من با توجه به پست هایی شما ارسال کردید بنظرم اشکالت نرم افزاری باشه اگر اینطور باشه با صبر و حوصله به همراه جستجو و مطالعه احتمالش زیاده بتونی خودت بردش را زنده کنی.
تعمیر کار خوب پیدا کردن سخته و خیلی کمه و بیشترشون تعویض کارن و دانش فنی لازم را ندارند چون در جنبه های مختلف آموزش های لازم ندیدند و تجربی کار میکنند! من خودم از این روش همیشه نتایج خوبی گرفتم .برد دستگاه میخواهی عوض کنی چیزی برای خراب شدن و از دست رفتن نداری فقط مهم اینه که علاقه و وقتش داشته باشی.
سلامنقل قول:
خیر دوست عزیز این مورد فقط توی ری.س.ی.ور ها مرسومه
سلام دوستان .آیا دوستان اطلاعی دارن که کثیفی پنل صفحه در این مدل آیا نرم افزاری است یا سخت افزاری ؟ با تشکر
مشکل از پنلش هستش و کم و بیش تو بیشتر پنلهای ips 4k ال جی وجود داره ولی تو این مدل بیشتره تو پنل های اولد ال جی همچین مشکلی نداره البته بستگی به کیفیت تولید پنل میتونه این مشکل کم یا زیاد یا خیلی کم باشه.نقل قول:
دوستان به نظر من ال جی در تلویزیون های منطقه خاورمیانه از پنل های بی کیفیت استفاده می کنه
من سال ۹۳ یک گوشی ال جی g2به قیمت ۱۴۰۰ خریدم و واقعا کیفیت صفحه نمایشش عالی بود واقعا رنگ سفید رو زیبا نشون می داد بعد از یک سال قیمت این گوشی به حدود ۱ میلیون رسید و به دلیل کیفیت خوبش تصمیم گرفتم یکی دیگه برای برادرم بگیرم بعد از خرید متوجه تفاوت گوشی جدید با گوشی خودم شدم گوشی جدید رنگ سفید رو خیلی شفاف نشون نمی داد و مایل به کرم نشون می داد نمایندگی ال جی هم گوشی رو نشون دادم گفتن متاسفانه ارزان شدن قیمت باعث شده از پنل ارزان تر استفاده کنند و واقعا کنتراست گوشی افت کرده بود البته تا حالا گوشی مشکل و یا خرابی نداشته
بعد از این موضوع واقعا از این شرکت بدبین شدم واقعا یک شرکت چقدر می تونه بی شرف باشه که بعد افت قیمت افت کیفیت هم همراه اون باشه
من تا حالا مدل های 47lb7200 و 49ub830t ال جی و 50w800 سونی رو داشتم
هر دو مدل ال جی متاسفانه کثیفی پنل رو هنگام تماشای فوتبال و حرکت دوربین به راست و چپ داشتن
W800 هم رنگ ها رو خیلی جذاب نشون نمی داد ولی کثیفی پنل نداشت متاسفانه باتوچه به وسواس مجبور شدم هر سه رو بفروشم و بیش از یک میلیون تا حالا متضرر شدم
اگه دقت کرده باشین تلویزیون های ال جی تو فروشگاه های خارجی ، هم قیمت سری ks سامسونگ اند که اونا قیمت های بالای ۶ میلیون دارند پس ال جی هم مثلا همین uh850 رو باید با همون قیمت بفروشه وقتی ال جی قیمت هاش زیر ۴ تومنه پس احتمال داره پنلش با پنل اون تلویزیونی که تو کشور های غربی می فروشه یکی نباشه ما هم این موضوع رو نفهمیم
الان تو سایت rtings اصلا اشاره ای به کثیفی پنل در هنگام تماشای فوتبال نکرده یا پخش نور از کناره ها رو بازم ذکر نکرده پس نتیجه می گیریم یا اونا درست بررسی نکردن یا شرکت ال جی با زدن پنل بی کیفیت تو خاورمیانه کلاه سر مردم می ذاره
امیدوارم ال جی سابقه خوب خودش رو با این حقه بازی ها خراب نکنه
دوستان مشکل اینجاست که ما برای بررسی تلویزیون های ال جی به سایت rtings
می ریم در حالی که پنل های الجی در سایت rtings با پنل های خاورمیانه ال جی
برای دو مدل یکسان یکی نیست و برای خاورمیانه از پنل بی کیفیت استفاده میشه
دوستان عزیز کسی میدونه بهترین کشور برای تنطیم این تلوزیون کدومه ؟ متاسفانه محتوای قابل دانلود از قسمت LG CONTENT STORE بر اساس هر کشوری تغییر میکنه .به عنوان مثال وقتی روی امارات میذاری یوتیوب باز میکنه با کلی بازی برای دانلود ولی رو OTHER که تنظیم بشه نهایت چهار تا برنامه به درد نخور بیاره.
حتی با توجه به لرزش تصاویر احتمال ۶۰ هرتز بودن تلویزیونها در خاورمیانه وجود داره یعنی ۶۰ هرتز رو به جای 120 هرتز به مردم غالب کنن
البته شخصا اگر بازم بخوام tv بخرم ممکنه ال جی بخرم چون از بعضی تعمیر کارا شنیدم پنل سامسونگ احتمال خرابیش بیشتره و ۴ تومن هم کم پولی نیست
ممنون دوست عزیز اما این تعمییر کاری که رفتم با خیلیها تو تلگرام ارتباط داره و خیلی راهها را امتحان کرد متاسفانه برای آپدیت هم تلویزیون جواب نمیده و نمیشه رو اپدیت اوکی کرد. خلاصه موندم واسه یه مین برد.در هر صورت از شما ممنونم که وقت گذاشتید.نقل قول:
منم کاملا با حرف شما موافقم که ال جی واسه خاورمیانه از پنل بی کیفیت استفاده میکنه که این موضوع تو پنلهای ۴ کی کاملا مشخصه من تو نت بررسی های زیادی از این مدل دیدم که حتی شکل و جنس بدنه تی وی هم با منطقه ما متفاوت بود حالا چه برسه به پنل ال جی واقعا سیاست کثیفی داره منکه کلا از ال جی دلسرد شدم ال جی فقط تمرکزش رو تو محصولات رده بالاش اولد گذاشتهنقل قول:
دوستان ممکنه شرکت پنل رو از نوعی استفاده نکنه که در اروپا و آمریکا میگذاره ولی یک چیز قطعیه و اون اینکه بیشتر تلویزیون هایی که به عراق میفرسته و از اونجا به کردستان حمل میشه ریفربیش هست یعنی برگشتی کشورهای دیگه و یا برگشتی از سر خط تولید که مجددا در کارخانه تعمیر، بسته بندی و روانه بازار میشه البته بازار های بی در پیکر مثل عراق و افغانستان و آفریقا. همچنین استفاده از پنل های درجه دو هم بسیار مرسومه. ال جی پنلها رو خودش میسازه ولی در هنگام تواید خرابی های زیادی داره که هیچکدوم دور ریخته نمیشه بلکه تعمیر و باز تولید میشه.
چطور میشه در خصوص صحت یا عدم صحت این موضوع به نتیجه قطعی رسید ؟ بنظرم با حدس و گمان نمیشه و باید دوستانی که بخاطر خرابی برد مجبور شدند پشت تلویزیون رو باز کنند یه عکس از لیبل و مدل پنل بگیرند تا دوستان متخصص و تعمیرکار نظر بدند که الجی پنلی که در این مدل استفاده کرده از چه نوع و مدلی میباشد .نقل قول:
بنظرم اگه بشه یه عکس از پشت پنل و لیبلش گرفت کاربر elesaeid خیلی خوب میتونه کمک و راهنمایی کنه ، ایشون در این زمینه خیلی فرد با تجربه و مطلعی هستند .
پس لطفا دوستانی که دسترسی و امکانش رو دارند زحمت عکس از پشت پنل رو بکشند تا بشه به یک نتیجه قطعی رسید .
میشه لطفا بیشتر توضیح بدی منظور از جذاب نبودن چه چیزه؟مثلا رنگها عیر طبیعی هستن؟کد:
W800 هم رنگ ها رو خیلی جذاب نشون نمی داد
برندهای دیگه هم در بانه از همون بازار بی در و پیکره !چرا فقط الجی این مشکلات رو داره ؟(واقعا داره؟)نقل قول:
رنگ ها خیلی اشباع نیستن یا به عبارتی کال هستن
با حرف شما کاملا موافق هستم در بازار ما به قول معروف جوجه را رنگ میزنند و جای قناری می دن دست مشتری. ولی بطور کلی من راجع به این تلوزیون خیلی تحقیق کردم و مشکلاتی شما با این تلوزیون داشتید کاربران اروپا و آمریکا هم داشتند، از جمله نشت نور ، مشکل در عمق و روی هم افتادن 3d و کثیفی پنل! فقط فرقش ما با اونا اینه که شما اگر تلوزیون را از گلد ایران هم بخری بگید بخاطر این مشکلات خوشت نیامد پسش نمیگیرند ولی اونجا راحت بدون هیچ حرف اضافی پس میفرستی ، جنسای بانه ای که جای خودشو داره خراب هم بشه دیگه رو دستت موندهنقل قول:
دوستان سلام
اینطور که من فهمیدم تلویزیونهای میان رده سامسونگ از سرعت هرتز پایین و زاویه دید پایین ولی از کنتراست و نوردهی و عمق رنگ مشکی خوب و بجا نگذاشتن تصویر یا همون نداشتن کثیفی پنل برخوردارن ودر مقابل تلویزیونهای میان رده ال جی از سرعت هرتز خوب به نسبت سامسونگ و زاویه دید خوب ..اما در مقابل شدت نور و کنتراست پایین و کثیفی پنل و عمق رنگ مشکی ضعیف بخاطر پنل ips..
:n13::n13:
بخدا منم مثل یه دوستمون که اوایل این تاپیک گفته بودن چشمام کور شد بس که الان 2-3 ماهه تو اینترنت سرچ میکنم تا واسه جهیزیه ام یه تلویزیون خوب بگیرم.دیوانه وار عاشق این تلویزیون شده بودم تا اینکه نظرات و مشکلات شمارو خوندم...الانم موندم چی انتخاب بکنم.7970 سامسونگ هم گزینه خوبی هست ولی هرتز پایینی داره(60هرتز).گزینه بعدی هم 49uh65200 گلدیرانه که نمیدونم اسم جهانیش چیه!!
سلام دوست عزیز در مورد تلویزیونهای سامسونگ بگم چون گفتی واسه جهیزیه میخوایی بگیری تو سامسونگ فقط دو یا سه مدل بیشتر بقیه اصلا کیفیت تصویر خوبی ندارن و واقعا ضعیف هستن من تو نمایشگاه سامسونگ رفتم و همه مدلها رو از نزدیک دیدم بهترینش ks9000 هستش که میتونم بگم کیفیتش محشره بعد اون ks8500 و ks8000 و تو مدلهای ۲۰۱۵ هم js9000 و js8000 بقیه مدلهای چنگی به دل نمیرنه اگه پولشو داری تو خرید ks9000 یا js9000 شک نکن و یک میلیون پایینترش هم ks8500 و js8000 و تو ال جی هم مدلهای oled که حرفی واسه گفتن نداره و در یک کلام عالیه و به غیر از این مدلهای ۴کی uf9500 و uf8500 خوبه ولی تو اونا هم همین مشکلات مدلهای uh رو داره ولی به نسبت به اونا کمتر و کیفیت تصویر در کانالهای اس دی بهتر تو مدلهای ۴ کی سونی هم همین مشکلات مدل uh ال جی موجوده ولی بازم با کیفیت تصویر در کانالهای اس دی بهتر ولی کیفیت صدای پایینتر نسبت به ال جی نتیجه گیری تحقیقات چندین ماهه بنده اگه پولت به ۶ یا ۷ میلیون میرسه تو خرید ks9000 شک نکن و js9000 اگه تو مایه های ۵تا ۶ ks8500 یا js8000 و اگه پایینتر بین ۳ تا ۵ uf8500.uh8500.xd850 یا بهترین کار اینه که چند ماه صبر کنی تا سری ۲۰۱۷ محصولات ال جی و سامسونگ و سونی وارد بازار بانه بشه تا هم اونا رو تست کنی و هم مدلهای پایینتر افت قیمت پیدا میکنن و انتخابات بیشتر میشه من خودم اخرین روش رو انتخاب کردم و چند ماه صبر میکنم تا انتخابهای بیشتری داشته باشم امیدوارم تونسته باشم راهنماییت کنم.موفق باشید.نقل قول:
با استناد به rtings.com:کد:
سلام دوست عزیز در مورد تلویزیونهای سامسونگ بگم چون گفتی واسه جهیزیه میخوایی بگیری تو سامسونگ فقط دو یا سه مدل بیشتر بقیه اصلا کیفیت تصویر خوبی ندارن و واقعا ضعیف هستن من تو نمایشگاه سامسونگ رفتم و همه مدلها رو از نزدیک دیدم بهترینش ks9000 هستش که میتونم بگم کیفیتش محشره بعد اون ks8500 و ks8000 و تو مدلهای ۲۰۱۵ هم js9000 و js8000 بقیه مدلهای چنگی به دل نمیرنه اگه پولشو داری تو خرید ks9000 یا js9000 شک نکن و یک میلیون پایینترش هم ks8500 و js8000
1-تفاوت قابل توجهی بین 8000 و 9000 نیست و ارزش پول بیشتر نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور به این نتیجه رسیدی.؟مدل X930d سونی از نظر کیفیت تصویر حتی بالاتره.(باز بر اساس RTINGS) تو یک ویدئو در یوتیوب گفته میشد از نظر نمایش صحیح رنگ این مدل سونی بالاتر از ks9000.کد:
مدلهای ۴ کی سونی هم همین مشکلات مدل uh ال جی موجوده
دو تا صفر را بردار، میشه مدل جهانینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به حساب نقد و بررسی مدلهای جهانی، نمونه ایرانی را انتخاب نکن. چون ممکن است کیفیت پنل هایی که در ایران استفاده میکنند، با آنچه در دیگر کشورها استفاده میشود، متفاوت باشد.
خخخخخخ.نقل قول:
نه داداش نهایت هزینه ام واسه خرید تا ۳/۵هستش.:n13:
راستش تو یوتیوپ یه فیلم دیدم در مورد مشکل این مدل که زمان تماشای فوتبال یه خط عمودی روشن رو صفحه بود واسه همین یه خرده دودل شدم:n36:
sony 50w800c بگیر!یا با کمی بالاتر(حدود 500000 تومان) سایز 55 همین مدل.البته من 50 دارم خیلی هم رو تصویر وسواس دارم(تاکید میکنم اول کیفیت تصویر و بعد سایر چیزها ) بدون مقایسه با مدلهای دیگه ازش راضیم سه بعدی هم داره.نقل قول:
ازین مدلاست که مشخصاتش دل میره ولی روی فاکتور های اصلی تصویر اشکالات جدی داره من هم دودل شدم و با راهنمایی هایی که کاربر ها کردن تصمیم گرفتم صبر کنم مدل 2017 بگیرم ! فعلا ال جی داره میگه خیلی خفنه و تکنولوژی nano display از quantom dot بالاتره ! هنوز بررسی تخصی نشده بیاد ببینیم چیکار کرده امیدوارم مشکلات این مدل شه و برخلاف تبلیغاتش واقعا یکاری کرده باشه. در کل اینو بگم با جستجو هایی که از مدل های مختلف داشتم تلوزیون های ال جی و سونی در مقایسه با سامسونگ بعد از چند سال کارکرد خرابی پنل بسیار پایینتر بوده. سامسونگ ظاهرش قشنگ ولی کیفیت ساختش پایینه نمیشه روش به عنوان تلوزیون عمری حساب کرد.نقل قول:
دوست عزیز به نظرم کار عاقلانه ای نیست آدم تو این سال ۲۰۱۷ بره تلویزیون فول اچدی بگیره.درسته محتواش فعلا کمه ولی فکرشو بکن داری با مروگرش وبگردی میکنی اوقته که متوجه میشی ریزترین متن تو صفحه رو میتونی با رزولوشن 4k راحت بخونی..حالا این یه نمونشه..درسته کیفیت اولین ملاکه تلویزیونه ولی با کمی امکانات میتونی بیشتر ازش لذت ببری مثلا بلوتوث که با هدفون میتونی آخر شب باهاش فیلم ببینی..
ولی داداش من نمیتونم صبر کنم تا مدل ۲۰۱۷ بیاد چون همون مدلها هم تا بیاد به دست مشتری برسه وتا مشخص بشه که بازم اینا چه معایبی دارن خودش چند ماه طول میکشه..در حالی که من تا چند وقت دیگه باید خرید کنم چون عروسیم نزدیکه..:n40:نقل قول:
دوست عزیز اگه امکانات خیلی عالی و صدای بسیار با کیفیت و طراحی خوب میخوای تو خرید این مدل شک نکن ، من یکی از عواملی که باعث شده تو خرید سونی مردد بشم از دست دادن یه سری امکاناته که واقعا برام کاربردیه مثل همین مسئله انتقال صدای تیوی به هندزفری یا هدفون بلوتوث ، البته در کنار این محاسن خب یکی دوتا ضعفم داره و این تو هر مدل یا برندی صدق میکنه . برو بخر و حالشو ببر . موفق باشینقل قول:
1-در مورد خواندن متن درسته که خودم تست نکردم ولی به نظر نمیاد که یک متن ناخوانا با full hd با 4K خوانا بشه.تصور کن یک خط یک سانتی رو با 20 تا نقطه و همون خط رو با 40 تا . فقط خط یک کم پرتر میشه.نقل قول:
2-در مورد صدا به نظر من به خاطر امواج مضر بهتره از هدفون با سیم استفاده کنی سونی هم که هدفون میخوره کافیه یک سیم رابط بلندتر بگیری وسیم رو از زیر فرش رد کنی(یا موکت!!) و عین شرایط بیسیم میشه.بدون ضررهای احتمالی زیاد.میدونی که هیچکس نمیاد روی میزان ضرر هدفون روی بدن و مغز تحقیق کنه.
3-کسی منکر مزیت 4K به full hd نیست.ولی باید دید برا این مزیت چقدر پول بیشتری داری میدی بدون استفاده آنچنانی.بخوای تصویر با کیفیت تر ببینی باید روی HDR بررسی کنی.
دوست عزیز بدون اینکه بخوام ضد حال بزنم چیزی رو که بیشترین برخورد و استفاده رو تو یک تی وی داره تصویره.تو داری یک تصویر نا مطلوب میبینی اذیتت میکنه (یا حداقل لذت کافی نمیده) اون وقت میتونی با دلخوشی از اینکه امکانات دیگه زیاده از میزان احساس بدت کم کنی؟به همین خاطره که بیش از هشتاد درصد قیمت فقط پنله.اون امکانات دیگر غیر از تصویر با چندتا ic ایجاد میشه.نقل قول: