آقا برا من صفحه سفید میاد و اجرا نمیشه....
نسخه 4.7گیگی استیم رو دانلود کردم
Printable View
آقا برا من صفحه سفید میاد و اجرا نمیشه....
نسخه 4.7گیگی استیم رو دانلود کردم
ما انلاین میخوایم یالا انلاین میخوایم یالا
Sent from my D6633 using Tapatalk
دوستان ی سوال فقط از کسایی که اجرا کردن...
لازمه همه 10 گیگو دانلود کنیم؟!
چون من قبلاً دیتای بازی رو که 5 گیگ بود تقریباً رو برداشتم.....
خير نيازي نيست اين نسخه 10 گيگي شامل تمامي زبان هاي بازي و اون اپديتي كه جديدا اومده هستش ولي نسخه كه ما قبلا دانلود كرديم همون 5 گيگي فقط زبا بازي انگليسي هست و اپديت رو نداره . بشخصه كرك رو رو اين نسخه تست كردم و جواب داد به خوبينقل قول:
هر چند كه شب گذاشتم نسخه 10 گيگي دانلود بشه :n20:
نقل قول:
دوستان لطف کنن تست کنن
داداش پست ها رو ميخوندي نوشتم من تست كردم و چند دست باز يكردم و كاملا اوكي بود و با خيال راحت بريد براي دانلودنقل قول:
پس یحتمل باید این پچ Pesgalaxy.com هم نصب بشه . هشت گیگ پچ برم دانلود کنم .
من گالكسي رو دانلود كردم و دارم نصبش ميكنم تست كردم اوكي بود خبرش رو ميدم
دوستان من زبان انگلیسیم دانلود کردم ریختم تو بازی بازم زبان گزارشگر زاپنیه
پچ گالكسي نسخه 1.0 به خوبي و بدون مشكل نصب و بازي به خوبي اجرا شد . نسخه 1.1 و 1.11 هم شب دانلود ميكنم و فردا نصب ميكنم خبرش رو ميدم به دوستان
ببين دوست عزيز اگر ميتوني نسخه 10 گيگي رو شب بزار دانلود و خودت رو راحت كن هم گزارشگر هاي مختلف رو داره هم اپديت جديد رونقل قول:
ولي براي حل مشكل زبان گزارشگر بايد بري قسمت اپشن فايل اون گزارش رو عوض كني بزاري رو انگليسي
من نسخه اولیه بازی رو دانلود کردم تو بازی منظورت هست option درسته تو اونجا هم همه چی چینیهنقل قول:
از اون قسمت كه رفتي يه عكس بگير بگم كدوم رو بزنينقل قول:
زبان بازی ژاپنی هست یا گزارشگر ؟ فایلی های دمو رو پاک کن . فایل اصلی دانلود شده رو بریز .
همه راه ها رو از اول برو
سلام دوستان من یه سوال دارم الان اگه من نسخه 5 گیگی رو دان کنم نصب کنم و کرک رو بریزم حله ؟؟؟ یا نیاز به اسیتیم و اینجور چیزا داره چون من از استیم سر در نمیارم یکی هم زبان بازی و گزارشگر انگلسی خواهد بود ؟ وآیا در گرافیک فرقی با نسخه 10 گیگی داره ؟
همه چی داداش چینی شده فکر کنم باید نسخه 10 گیگی رو بزنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش هم زبان بازی چینیه هم گزارشگر چینیه گزارشگر انگلیسی هم دانلود کردم درست نشدنقل قول:
دمو رو هم پاک کردم فایل اصلی بازی رو ریختم
برای من نسخه دمو ژاپنی یا چینی شده بود .
همه رو پاک کردم . از اول ریختم درست شد
سلام خدمت دوستان
من نسخه 10 گیگی رو گذاشتم برا دانلود !!!
آیا این مشکل زبان و گزارشگر رو داره یا نه ؟؟؟
نسخه CPY کامل هست؟؟؟؟
ممنونم
سلام دوستان
واسه من هنوز صفحه سفید میاد
چند بارم پاک کردم و دوباره ریختم بازم همون سفید شدن صفحه و هیچی...
نسخه 5 گیگی اولیه رو دارم
چکارش کنم؟ راهنمایی کنید لطفا
ممنون:n03:
حل شد مشکلم باید یک فایل 400 مگی دانلود کنیم
بله نسخه 10 گيگي كاملترين نسخه موجوده گزارشگر و زبان هم اوكيه با خيال راحت دانلود كنيد به شخصه ديشب از دانلود ها دانلود كردمنقل قول:
اينترنت روي سيستم فعاله ؟ انتي ويروست غير فعاله ؟نقل قول:
اگر ميتوني نسخه 10 گيگي رو دانلود كن و بدون دردسر بازي كن
- - - Updated - - -
خوب خدا رو شكر داداش راه حلش رو به صورت كامل توضيح بده چون ديدم دوستان زيادي تو فروم هاي ديگه هم همين مشكل رو داشتن تا بقيه دوستان هم استفاده كنندنقل قول:
دل رو زدم به دريا و پچ نسخه 1.1 گلكسي رو كه 3 گيگ حجم داره رو زدم دانلود به جهنم بزار از حجمم كم بشه :n41:
نسخه 1.11 هم كه حجمش كم رو ديشب دانلود كردم نصب ميكنم هر دو رو خبرش رو ميدم تا دوستان با خيال راحت دانلود و نصب كنند
خوب دوستان فعلا كه پچ اخر گلكسي يعني 1.11 كه شامل ديتا پك 1 بود با كرك سازگار نيست و بازي اجرا نشد
دوباره بازي رو نصب ميكنم و اين بار پچ 1 و پچ 1.10 رو نصب ميكنم ببنيم چي نشون ميده .
فعلا دست نگهداريد براي دانلود 1.11 و صب كنيد در مورد 1.10 هم ميگم چي شد
فعلا پچ 1 بدون مشكل نصب و همه چي بازي رو درست كرده بود و ميتونيد دانلود كنيد
موقع اجرا نت غیر فعاله و انتی ویروس هم غیر فعالنقل قول:
همه راحت اجرا کردن یعنی؟
موقع اجرا نت رو فعال باشه ببين ميره تو بازي يا نه اگر نرفت نسخه 10 گيگي رو دانلود كن و راحت و بدون دردسر بازي كننقل قول:
سلام دوستان
بازی که کرک شده من بازی را با استیم نصب کردم (دمو اما فول)
الان باید دوباره از نو بازی را دانلود کنم یا نه ؟
دومی اینکه این کرک به تنهایی بدون استیم هست یا خیر؟
لطفا راهنمایی کنید
بله بازي رو دوباره دانلود و نصب كنيد نسخه دمو رو پاك كنيد بره .نقل قول:
بله اين كرك به تنهايي هستش نيازي به استيم نيست
خوب دوستان پچ 1.1 هم تست شد و بدون مشكل بازي اجرا شد
پس فعلا اول پچ گلكسي ورژن 1 و ورژن 1.10 رو نصب كنيد
و فعلا نسخه آخر كه ميشه ورژن 1.11 رو كه ديتا پك 1 رو داره رو نصب نكنيد چون بازي اجرا نميشه !
به شخصه من با همين پچ هم تا اومدن نسخه بعدي هم ميتونم سر كنم چون همه چيش اوكيه تقريبا حالا اگر كر ك ها براي اپديت هاي بعدي هم اومد كه چه بهتر :n19:
چه عجـــــــب بالاخره کرک شد!!
چندتا سوال :
الان بازی رو بخرم و کرک کنم بدون مشکل اجرا میشه؟!
این کرک با مسترلیگ و اینا مشکلی نداره؟!
پچ هم که یکی از دوستان میگن ریختن و بدون مشکل بوده پس میشه پچ هم ریخت!
راه حل مشکل زبان چینی به سایت دیتا لینک برین اموزشش هست باید یک فایل 460 مگابایتی دانلود بشه
بله بدون مشكل كرك و اماده بازي خواهد بود . حالا اگر خودتون بتونيد نسخه 10 گيگي رو دانلود كنيد كه چه بهتر خيالت هم راحتترهنقل قول:
بله هيچ مشكلي با مستر نداره . همين 10 مين پيش مستر رو با چلسي شروع كردم :n12:
پچ هم همونطور كه توضيح دادم هيچ مشكلي نداره و همه چي اوكي ميشه
آقا یکی جواب منو بده لطفا کسی با نسخه 5 گیگی اینجا بازی کرده ؟؟چون انگار میگن صفحه سفید میاد
بله . من همون نسخه 5 گیگی دانل ودها رو کرک کردم و پچ هم ریختم همه چیز اوکیه. من چقدر خوشبختمنقل قول:
ببخشید سوال میکنم زبانش انگلسیه؟نقل قول:
سلام من نسخه ی اصلی بازی رو کرفتم 5 گیگه الان بازی رو نصب کردم. گزارشگر نداره بعد بهترین پچ کدومه که دانلود کنم
مطمئنید 5 گیگ نسخه اصلیه ؟ نسخه full unlocked و همین طور ریلیز cpy ، هر کدوم حدود 10 گیگ حجم دارن و اون 5 گیگی نسخه دمو بود !نقل قول:
اگر گزارشگر نداره نسخه دمو بازي رو نصب كردي دوست عزيز . بهترين پچ پچ گلكسي هستشنقل قول: