لطفا تغییرات رو بگو عزیزمنقل قول:
Printable View
لطفا تغییرات رو بگو عزیزمنقل قول:
سلام خسته نباشید دوستان من یه مودم رایتل دارم مای فای WMF-280
که عکسشم میزارم میخوام بدونم میشه انلاک کرد؟نمیدونم هواوی هست یانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط سیم کارت رایتل انتن میده توش
اگه کاری ازدستتون برمیاد دریغ نکنید
به گمانم rsrp مهم ترین پارامتر در نسل چهارم هستنقل قول:
ببخشید من فکر کردم اپدیت جدید اومده. فک کنم درست پستو نخوندم. اینو من خیلی وقت پیش اپگرید کردمنقل قول:
حالا که گفتین از این سایت های المانی یا غیره گرفتین اگه زحمت نباشه ببنینین اپدیتی یا چیزی واسه این دانگل E8231 ایرانسل پیدا میکنید که این ارم ایرانسلو نابود کنه. یا اطلاعات سیگنال رو نشون بده. هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم. دانگل وای فای دار ایرانسل E8231 قبلا آنلاک هم شده. ممـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــنــ ـــــــــــــــــــــون
مشخصات فعلیشم اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WebUI جدید مودم e3372 نسخه 17.100.13.01.03 ریلیز امروز. قبل از آپدیت مطمئن باشید که firmware نسخه 22.300.09.00.00 قبلا نصب شده باشه
http://trainbit.com/files/4101977884/Update_WEBUI_17.100.13.01.03_HILINK_Mod1.1.rar
بعد از نصب یک بار factory reset انجام بدینکد:SHA-256: 9d8430e4d1fd094f55b4f98e2cd35437b414205b16c84757003ab9ddbdaa0439
نقل قول:
تغییری هم داشته است ؟
نقل قول:کد:Разблокировал разделы "USSD", "Контакты", "SIM-меню".
Добавил отображение некоторых параметров в разделе "Информация об устройстве", организовал их автообновление.
Разблокировал доступ к различным настройкам.
Добавил полноценный выбор типа сети и выбор диапазонов.
В главное меню добавил пункт "?" для быстрого перехода к разделу "Информация об устройстве".
Установил язык по умолчанию - Русский.
Добавил отображение типа сети в строке состояния.
Добавил отображение RSSI во всплывающей подсказке индикатора уровня сигнала.
Добавил отображение скорости загрузки/передачи.
Сделал отображение названия оператора "Yota" вместо "25011" и "Летай" вместо "25027".
Разблокировал http://192.168.8.1/html/switchDebugMode.html (включение композиции с RNDIS, SD и 6-ю портами) и switchProjectMode.
Запретил переход на страницу "Автозапуск. Найдены обновления. ...".
Добавил возможность отключения таймера автоотключения по простою.
Исправил синхронизацию времени по интернету.
Добавил ссылку для переключения в Debug mode.
:n01:نقل قول:
کد:azblokiroval Forums "USSD", "Contact", "SIM-menu".
Added the display of certain parameters in the "Device Information", organized their auto-update.
Unlock access to various settings.
Added a full range of network type and selection ranges.
In the main menu item added "?" to quickly navigate to the "Device Information".
Set as default language - Russian.
Added display of the type of network in the status bar.
Added RSSI display in the tooltip of the signal strength indicator.
Added display of load / speed transmission.
Did the display name of the operator, "the Yota" instead of "25011" and "fly" instead of "25027".
Unlock http://192.168.8.1/html/switchDebugMode.html (including composition RNDIS, SD and 6-ports) and switchProjectMode.
He forbade the transition to the "Auto. Found updates. ...".
Added ability to disable the sleep timer on downtime.
Corrected time synchronization over the Internet.
I added a link to switch to Debug mode.
سلام / خدا قوت
3372 رو که به سیستم وصل میکنم و از طریق Network setting میرم که شبکه رو روی 4جی تنظیم بکنم ، برای 4جی ایرانسل مینویسه که Irancell 4G
(available)
ولی برای 2جی و 3جی مینویسه رجیستر
و سیستم به راحتی به 2 و 3 وصل میشه و لی به 4 که میخواد وصل بشه کلا مینویسه نات سرویس.
تنظیمات خاصی داره ؟؟ سپاس
پاورقی : سیمکارت رو تازه فعال کردم ، گفتند تا چند ساعت آینده فعال میشه.
پاورقی 2: توی خونه گوشی با یه سیمکارت 4جی دیگه هست که براحتی شبکه 4جی رو پوشش میده و مشکل عدم پوشش منطقه ای برای 4جی رو نداریم.
من زدم ولی هیچکدوم اعمال نشد . ععد قدیمم یادم نمیاد دقیقا ولی فک کنم عوض شد. الان این باید شده یاشه؟
مثلا علامت سوال فک کنم باید تو منو ها میرفت ولی نشد
میشه از مودم خودتون اسکرین بزارین . همین webiu که من گذاشتم باید بشه؟
نقل قول:
پس جواب من چی؟؟؟؟؟
فعلا هک نمیشه. تحت هیچ عنوان چه ایرانی چه خارجینقل قول:
سلام / سه خونه آنتن دارم در حالت 4جی / سرعتم هست 23 کیلو
مشکل کار کجاست ؟؟
مودم E3372 رو تهیه کردم اما 1 آنتن بیشتر در حالت 4g نداره : /
آنتن تقویتی یا راهی داره ردیفش کرد ؟ از 60 گیگ ایرانسل فقط 5 گیگ میتونم بگیرم توی 3 ساعت
سلام
آیا مودم جدید ایرانسل مدل D100 قابلیت انلاک یا تغییر فریم ور داره؟
شرکت سازنده gemtek تایوانه ولی زیرش زده ساخت چین.هیچ پشتیبانی هم نداره.نمونه مشابه اش clear hub express هستش که اونم کمی فرق داره.پسوند فایل آپدیتش هم .ipkg هستش.
سلام / منم به هوای چند ده گیگ دانلود رفتم 3372 گرفتم ولی الان با اون چیزی که فکر میکردم ، زمین تا آسمون اختلاف داره.نقل قول:
راستین بازار یک آنتن 30 هزار تومانی رو برای تقویت گذاشته ولی همچنان نا موجوده.
یه سایت دیگه هم هست که یه تقویت کننده دیگه داره که صد و خورده ای قیمتش هست ولی نمیدونم بدرد میخوره یا که نه. با تحویل 15 تا 25 روزه.
این بود اطلاعات من در ضمینه تقویت کننده.
اگه اطلاعات موثقی پیدا کردید ، حتما به اشتراک بگذارید
این مارک مودم قابلیت انلاک ندارد و نخواهد داشت . گرفتنش اشتباههنقل قول:
آون آنتن راستین بازار رو من از جای دیگه تهیه کردم،نقل قول:
انتظار زیادی نباید ازش داشت اگر آنتن دهی خیلی بد هست میتوانید از این آنتن استفاده کنید مثلا بزارید بیرون پنجره و البته سرعت نسبت به خود گوشی کمتر خواهد بود اندکی روی پینگ هم تاثیر میزاره، البته من کاملا راضی هستم چون داخل منزل اصلا آنتن نداشتم ولی با این آنتن سرعت دانلود 700 تا 1000 دارم البته با سیگنال -90
Sent from my D6503 using Tapatalk
ممنون / با طرح 3 ساعته ایرانسل به کمک آنتن چند گیگ میگیرید ؟؟نقل قول:
آدرس جایی رو که آنتن رو از اونها تهیه کردید رو میفرمایید.
سپاس
من از انجمن پرشین تولز خریدم برید اونجا قسمت بازارچه مودم،نقل قول:
منطقه من ۴جی پوشش نداره با تریجی وصل میشم آون طرح فقط یک بار گرفتم که حدود ۸ گیگ دانلود شد، زیاد اهل دانلود نیستم شاید کلا در ماه 15گیگ دانلود داشته باشم
شلوغ بودن BTS و عدم داشتن پهنای باند بر روی اوننقل قول:
ممنون از جوابتوننقل قول:
طرح 10 گیگ اولیم رو هنوز دارم ، حدود 200 مگ دانلود داشتم و سرعت رو تست میکردم که بعد از یک قطع و وصل مودم ، دیگه وضعیت به این ضعیفی شد.
سرعت تستم به نسبت خوب بود و یهو به فنا رفت و تا امروز هم همچنان داستان همینه.
این دو موردی رو که فرمودید رو رد میکنم.
// -------------------------------------------------------------------------------- //
اگه اشتباه نکنک این شما بودید که تقریبا یه 30 صفحه پیش ، گفته بودید که با طرح سه ساعته ایرانسل نزدیک به 46 گیگ دانلود داشتید ؟؟ اگه آره ، چطوری ؟؟ منطقتون نزدیک دکل مخابراتیه ؟؟ یا تقویت کننده دارید ؟؟
سپاس
اصلاح میکنم ، کاملا حق با شماست.نقل قول:
10 گیگ هدیه رو برام فعال نکردند.
شارژ اولیه خطم بوده که استفاده میشده و بعد از اینکه اون 1700 تومان اولیه به صفر رسیده ، دیگه هیچ پهنای باندی برام نمونده.
سپاس:n40:
این آنتن تا چه اندازه روی 3372 تاثیر مثبت داره ؟؟
3G/4G Signal Booster antenna With TS-5 Connector[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید اگر جایی هستین که آنتن دهی در حد متوسط به بالا هست این آنتن به درد نمیخوره، مثلا اگر سیگنال -85 دارین با این آنتن میتوانید -83 بگیرید، اما اگر سیگنال نیلی بدی دارید این آنتن میتونه به شما کمک کنه، توجه کنید داخل منزل ممکنه خوب جواب نده باید کنار پنجره و رو به فضایی باز قرار بدین تا تاثیر بیشتری داشته باشهنقل قول:
ممنوننقل قول:
با سه خط آنتن ، با طرح یک ساعته ، به زحمت ، یک گیگ گرفتم ، به نظرتون مشکل از کجاست ؟؟
3 علت دارهنقل قول:
1-شلوغی و ترافیک بالای مصرف پهنای باند که اگر سطح سیگنالیتون ضعیف باشه دیگه امیدی بهش نیست (هرکه بامش بیش برفش بیشتر) بستگی به منطقتون داره
اگه جزو اون مناطق شلوغید
2-بعضی وقتا همه چیز اوکی عالیه سیگنال و پوشش عالی ولی اینترنت خوبی به شبکه تزریق نشده از طرف اپراتور و به قول ما زیاد تحویل نمیگیرن او منطقه رو عدالت اجرا نمیشه
3-مشکلات فرکانسها آلودگی نویزی منطقه وآسیب دیدن تجهیزات فرستنده که در این مواقع زنگ بزنید به 700 و کارشناساشون میان مشکلو حل و در دست بررسی قرار میدن
خیلی ممنون از توضیحات ارزشمندتون:n40:نقل قول:
با سلام دوستان
مودم ایرانسل LH92 3G, 4G,
امکان آنلاک کردن این مودم وجود داره یا نه؟
خیر. آنلاک نمی شودنقل قول:
سلام دوستان
چه مدلی رو پيشنهاد ميكنيد که آنتن دهی خوبی داشته باشه و باطری خوب جواب بده؟
سلام به همه نمیدونم جای سوالم اینجاست یا خیر ولی من توی خونمون خط تلفن نداریم متاسفانه و آنتن وایرلس خریدم و بالا پشت بام نصب کردیم 1 مودم داریم به نام aztech که آنتن رو به این مودم وصل کردیم البته قبلا با همین مودم به adsl هم وصل میشدم و مشکلی نداشت ولی در حال حاضر با وایرلس درست کار نمیکنه ! چند روز اول خیلی خوب بود ولی تازگیا 1 علامت مثلث زرد رنگ روی آنتن توی لپ تاپم اون پایین ظاهر میشه و زیر کانکشنم مینویسه limited !! اون وسطا بعضی وقتا هم این علامت خودبه خود میره و من دوباره به اینترنت دسترسی دارم کلا مشکل چیه و این علامت بر اثر چی میاد و لیمیتد میشه ؟؟
سلام سوالتون رو تو این تایپیک مطرح کنیدنقل قول:
به تنظیمات مودم و لن شما بر می گرده به انجمن مشکلات شبکه مراجعه کنید.نقل قول:
وارد تنظمات مودم شید و ببینید dhcp غیر فعال هست یا نه. برای اطلاعات بیشتر به تاپیک مودمهای adsl مراجعه کنید.
به نظرم رومیزی بگیری بهتره قدرت بیشتری و معنی 4G واقعی رو درک میکنی و گیرندگی 25 درصد بیشتر نصبت به دیگر مدلها دارن و پایدار اسیبل هستند قیمت هاشونم مدل tplink mr6400 مدل Mr200 و مدل D100نقل قول:
دو مدل تی پی لینک آنلوک هستند
و d100 لوک اپراتور ایرانسله کیفیت هر دو مدل خوبه
سلام به همگی :n40:
این مودم huawei e8372 رو میشه به عنوان جایگزین adsl استفاده کرد،مثلا وصل کرد به شارژر موبایل کلا همیشه تو برق باشه؟
مشکلی واسش پیش نمیاد؟ چون شنیدم زیاد گرم میشه.
سلام
مودم 8372 رو هميشه بزار تو شارژ موبايل و هر يو اس بي كه داري هيچ مشكلي پيش نمياد
گارانتي سه ساله معتبر داره
بنده این مدل دارم 24 ساعته به منبع نیروصلهداغ شدنش طبیعیه مشکل براش ایجاد نمیشهنقل قول:
سلام دوستان.
من مودم هواویE5573 دارم. توی خونمون خوب آنتن نمیداد. فقط یکی دوتا خط آنتن پر بود.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان یه آنتن خریدم بهش وصل کردم. آنتنش پر شده ولی بازم سرعت اینترنت خیلی پایینه، حتی به 512 کیلوبایت هم نمیرسه.
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
این آنتن رو خریدم:
میشه لینک بذارید واسم ؟ من متوجه نشدم که کجا برم و چی بپرسم !!! چون خیلی این تنظیمات مودم رو هم دستکاری کردم باز نشد ! کلا میخوام 1 نفر واسم توضیح بده که این لیمیتد چیه و چرا میاد روی آنتن علامتش !
الان دی اچ سی پی رو باید اینیبل کنم یا دی سیبل ؟؟؟؟؟