نقل قول:
کسی هست راهنمایی کنه؟
Printable View
نقل قول:
کسی هست راهنمایی کنه؟
همش داره همشونم خوبهنقل قول:
بجز z6000
ولی با این وضع نباید td خوب انتن بده اونجا
که در اون صورت باید مودم بیرونی با روتر(مودم adsl ) وصل کنی.
رو سایت پوشش چک کن
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
یعنی من هر کدوم از اینا رو بخرم خوبه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تهران نیستم و گرگان هستم.
تو شهرستان هم مشکلی نداره و میشه استفاده کرد؟ چون موقع خرید میزنه پوشش منطقه خود را چک کنید و تائید کنید پرسیدم.
مودم فضای باز و داخلی یعنی چی و چه فرقی دارن؟
ارهنقل قول:
باز قوی تره، بیرون خونه نصب میشه ولی وایفای نداره باید به یه مودم دیگه وصلش کنی با کابل
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
همرو میتونین بخرین حتی z6000نقل قول:
خودم دارمش
بله متونین جابجا کنید حتی شهر دیگه
زیاد به نقشه توجه نکنید خودم تو قسمت سفیدم ولی انتن دارم
نکته اول : مودم های td lteسیم کارت مخصوص خودشون رو داردن و سیم کارت عادی ایرانسل موبایل باهاشون کار نمی کنهنقل قول:
ولی اگه سیم کارت موبایل بخواین توی مودم بندازین از نوع مودم های 3g-4g باید بخرین
نوع مودم هم که توی چند صفحع قبل دوستان معرفی کرده بودن
سلام بین این دو مدل مودم کسی می تونه فنی راهنمایی کنه کدوم بهتره ؟؟
مودم ایرانسل TD-LTE gp2101
مودم ایرانسل TD-LTE tk2510
جفتش هم قیمت هاش شبیه همه
جدیده چه برتری هایی داره ؟ مزایا معایب؟ لطفا راهنمایی کنید. قصد خرید دارم اما بین این دو مردد ام.
دوستان یه مودمی میخوام که قابلیت تجمیع فرکانس 1800 و 2600 داشته باشه چه گزینه هایی هست؟
منظور همون سیم کارت های 4G جدید ایرانسل که میکرو هم میشه دیگه و دیگه نیاز نیست بدی بیرون کوچیکش کنن؟نقل قول:
سلام
دوستان مودم E5186 - 22a میشه هر سیم کارتی گذاشت روش ؟ ( ایرانسل و همراه اول )
منظورم همین سیم کارتی که تو گوشیمه رو بزارم روش کار میده ؟ یا سیم کارت مخصوص میخواد ؟
سوال بعدی این که از تجمیع همراه اول و ایرانسل پشتیبانی میکنه ؟
دوستانی که این مودم رو دارن راضی هستن ؟ من با گوشیم تا 112 مگابیت میگیرم . با این مودم هم همین سرعت میده یا کمتر میشه ؟
ممنون
نه . سیم کارتی که واسه مودم های نوع Td-lte هست سیم کارت خاصی هست که مکالمه و اس ام اس را ساپورت نمی کنه و مخصوصه همون مودم هاست فقط .نقل قول:
اما سیم کارت های جدید ایرانسل که برش نمی خواد و با قاب های دورش میدن وقتی می خری ، چه اعتباری چه ثابت ، اونا مکالمه و اس ام و اس و نت رو ساپورت می کنن پس این سیم کارت ها به درد مودم lte TD نمی خورن
سیم کارت 4G ایرانسل رو اگر روی مودم TD ایرانسل نصب کنید به شبکه وصل میشه و میتونید اینترنت هم داشته باشید ولی در مقایسه با زمانی که روی مودمهای 3G/4G نصب بشه سرعت کمتری داره (طبق تستهایی که انجام دادم) .نقل قول:
نقل قول:
اگر من یک بسته چند کاربره روی سیم کارت اصلی خودم فعال کنم میشه اون سیم کارت خاص رو اضافه کنم به عنوان زیر شاخه که از بسته بتونه استفاده کنه؟
من این مودم رو میخام بخرم:
TP-LINK Archer MR200 Wireless 4G LTE Modem Route
کسی نظری داره؟
واسه اطمینان از پشتیبانی ایرانسل بپرسیننقل قول:
دوستان من دنبال مودمی هستم که از cat6 پشتیبانی کنه برای استفاده از هم ۴.۵ جی همراه اول و هم ۴.۵ جی ایراتسل . الان چه گزینه هایی توو بازار هست ؟ ممنون .
نظرتون در مورد این uawei E5186-22a 4G LTE چیه ؟
اگر مودم 4G LTE با چیپست Qualcomm باشه بهتره
این چیپست HiSilicon اصلا بدرد نمیخوره و حتی نزدیک کوالکوم هم نیست
مثال( همانطور که میدانیم در مودمهای ADSL چیپست Broadcom کارایی بهتری دارد)
اون مال گذشته بود ، الان فقط tdd سرویس میده fdd نینقل قول:
ی سوال در حالت 4g توی خونه با گوشیم بین 800 کیلوبایت تا نهایتن 2 مگابایت سرعت دانلود دارم
اگر مودم بخرم تاثیری در افزایش سرعت دانلود داره :n13:
نه بایستی آنتن تقویتی بزنینقل قول:
ولی با گوشی تستی بالاتر از 2 نبود 1.2 مورد اونم شاید نزدیک دکل بودننقل قول:
سلام . من توی پیشنهاد ویژه دیجی کالا مودم D-Link dwr 953 رو خریدم و برام مهم بود که قدرت دریافت سیگنال 4G و 3G مودم بالا باشه (برای منطقه روستایی میخواستمش) و خب توی شهر مشکلی باهاش ندارم ولی هنوز نرفتم جایی که سیگنال ضعیف باشه تا ببینم قدرت دریافت سیگنالش چجوریه . میخواستم ببینم اینجا کسی این مودم رو داشته که ببینه قدرتش چجوریه؟؟
کلا آیا مودم خوبی هستش؟؟ (مخصوصا در مقایسه با رقیبش TP-LINK MR200 ARCHER)
از نظر لاک روی شبکه 4G یا 3G چطوره؟؟
اینم لینک محصول :
دوستان archer mr 200 تعریفشو زیاد شنیدم . برای استفاده ۴ جی همراه اول و ۴ جی ایرانسل میخوان . نظرتون چیه چون نزدیک ۴۰۰ تمن آب میخوره ؟
بعد این مودم رو بگیرم یا کت ۶ بگیرم ، آیا تکنولوژی ۴.۵ جی ارزش داره ۲۰۰ تمن بیشتر هزینه کنم کت ۶ بگیرم ؟
نقل قول:
دوستان دیگ نظری ندارن
دوستان حرفهای لطفا جواب این سوال رو که خیلی ها میپرسن بدین
مودم 4.5G/4G+/LTE CAT6 با در نظر گرفتن بودجه زیر 600 چوق، چی بخریم؟ از کجا بخریم؟
بدون محدودیت بودجه چی؟
سلام وقت بخیر
- - - Updated - - -
سلام وقت بخیر
سلام
بعضی از مودمهای 4g دارای خروجی RJ11 هم هستند که به تلفن ثابت وصل میشه
یعنی مبدل gsm به خط تلفت ثابت دارن
آیا از این ویژگی و خروجی ذکر شده میشه برای اتصال به دستگاههای کارتخوان posاستفاده کرد آیا ساپورت میکنه ؟؟؟
سلام دوستان عزیز من یه سوال دارم - مودم 3372 با LH92 چ فرقی میکنه ؟ مگه هر دوتا 4جی نیستش و CAT4 ؟ ایا وای فای تو افزایش سرعت واقعی دانولد تاثیر داره ؟؟؟؟
[COLOR=#474839، display: inline-block،][FONT=Arial، color: #474839، display: inline-block،]Irancell E3372 3G/4G USB Dongle + Huawei AF23 3G/4G Router در مورد این نظرتون چیه ؟ فقط میخوام کامپیوترو وصل کنم به نت - مودم کافیه یا روترم بگیرم ؟ اتصال با کبل لن بهتره یا یو اس بی ؟[/FONT][/COLOR]
سلام دوستان
خسته نباشید
دوستان من می خوام دانگل های LTE بگیرم
متاسفانه تو نت سرچ می کنم فرکانس هاش رو نزده
مودم بي سيم 4G هوآوي مدل E8372
مودم بي سيم LTE دي-لينک مدل DWR-910
دنباله مودمی هستم که فرکانس های 900 و 1800 که ایرانسل و همراه اول روشون LTE رو می ده داشته باشه و همچینین پورت 2600 که رایتل داره روش LTE رو می ده هم ساپورت کنه
و همچنین قدرت دریافت سیگنالشم بالاتر باشه
عملا توی دانگل ها از بقیه بالاتر
فقط باند های فرکانسیش و قدرت آنت دهیش برام مهمه
ممنون می شم راهنماییم کنید.
دوستان کسی اطلاعی نداره؟؟ ظاهرا کمتر کسی این مودم رو خریداری کرده :n36:نقل قول:
دوست من شما از روي نظرات دي جي كالا كامل متوجه ميشين حداقل اقبال عمومي سمت كدام مودم حالا اگر نگوييم كدام بهتر و بدترنقل قول:
به شخصا تي پي رو دارم عالي مخصوصا از نظر آنتن دهي خارج شهر هم بردم مودم رو جايي كه گوشي فقط روي E مودم حداقل ٧٥ درصد فورجي ميگيره
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
دوستان راهنمایی کنبن مودم 3372 دانگل بگیرم یا وای فای هواوی 5577 - کارایشون فرق میکنه؟- راهنمایی کنین سرعت برام مهمه
دوستان کسی هست ؟
اگر واي فاي نياز نداري ٣٣٧٢ عالي ولي آنتن دهي يكم ضعيفنقل قول:
كلا هواوي مودم هاي خوبي داره
نسبت به نياز ها و جيب مبارك انتخاب كنين
اگر آنتن نداري فقط روميزي بگيري
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
بهترین مودممم کسی ازینا سراغ نداره جایی بفروشه؟؟؟؟:n02:
:n04:
همزمان از td و fdd خود ایرانسل پشتیبانی میکنه
اوه 699 دلار :n38::n28: معلومه توپه
اوه 699 دلار :n38::n28: معلومه توپه
این مودم خیلی خفنیه، اگر پول مول دستته حتما بی درنگ بگیر.نقل قول:
برات از نوین فون پرسیدم و این خلاصه پیام هاس
، میتونی خودتم در تماس باشی باهاشون، ظاهرا معتبرم هستن. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hone @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] support
اینارو تو تلگ بزن میاد.
اینم خلاصه مکاتباتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا ایرانسل ۲ کریر td و ۲کریر fdd داره، پس با تجهیزات الانی با ۲ کریر بیشتر نمیتونی دانلود کنی، ولی اگر این مودمو بگیری این میتونه tdd و fdd رو باهم مخلوط کنه و تا سقف ۴۵۰ مگابیت میتونی پر کنی سرعتو، یعنی از ایرانسل بجای cat6 تا cat12 سرعت میگیره.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
مودمش حرف ندارهنقل قول:
اتفاقا های وب واسه اداره جات داره همین مودمو میفروشه ماهیانه 80 تومن هزینشه لینکش منم ازینجا چشم به این مودم خورد
این مودم اوت دور هست یعنی بیرون از خونه انتن رو نصب کنی روتر رو داخل خونه با کابل شبکه شبیه sxt هست و یه اکسس پوینت هم باشه
یه مدل دیگه داره ایندوره
که هم ارزون تره همم اینکه ال تی ای واچ فک کنم روش ج بده
3 ملیونو خورده ای ارزش نداره واسه چن گیگ اینترنت حجمی نامحدود شبانش هم داره حذف میکنه که عملا بدرد نخوره اینطور که این یاروم گفته فک کنم باید مجوز ترخیص و چن تا ک شعر باید واسه گرفتنش پیاده کنی
من حاظرم 3 ملیونو بدم از شاتل ptp بگیرم تو محلمون شاتلند رو بترکونم :n08:که هم ارزون تر میافته همم اینکه پینگ و خدمات بهتری گیرم میاد ولی خب خارج از محدوده وایرلسشونم قبلا داشتم که خونه رو عوض کردیم به فنا رفت
میشه مال های وب رو روی اپراتور های دیگم استفاده کرد؟ راستی های وب مگه tdd اورده
Sent from my SM-G950F using Tapatalk