ببینه اشتباهی دکمه بلاکو برای اون اشخاص نزدهنقل قول:
ااگر زده باشه نمیتونن بهش پیام بدن
دیگه همینا به ذهنم میرسه
Printable View
ببینه اشتباهی دکمه بلاکو برای اون اشخاص نزدهنقل قول:
ااگر زده باشه نمیتونن بهش پیام بدن
دیگه همینا به ذهنم میرسه
سلام
1-میشه توی یه سوپر گروه،همه اعضا رو ادمین کرد؟.اگه میشه چجوری همه رو یکجا انتخاب کنم؟(سیستم عامل iOS)
2-توی یه سوپر گروه چطوری رباتی که اضافه شده رو پاک کنیم؟
دیروز برام پیام اومد که فلانی عضو تلگرام شده.ولی من چنین کسی داخل مخاطبای گوشیم نداشتم.حالا بنظر شما موضوع چیه؟
Sent From My XPERIA M4
سلامنقل قول:
نیازی نیستت که عضو مخاطبای گوشیتون باشه
شما اگر روزی شماره کسی رو بزنید تو تلگرام تا ببینید تلگرام داره یا نه
اگر داشت که همون لحظه مخاطبو نشون میده
ولی اگر نداشت یه روزی که اومد برای خودش اکانت تلگرام درست کرد اونوقت پیامش هم برای شما نشون داده میشه که طرف تو تلگرام وارد شده
اینارو من از نسخه دسکتاپ دارم براتون میگم
مثلا من شده چندبار شماره الکی وارد کردم بعد دیدم بعضیا اکانت تلگرام نداشتند همون موقع هم چیزی نشون نداد ولی چند هفته بعدش یا چند ماه بعدش پیام اومد که فلانی به تلگرام وارد شده
سلام.
دوستان من با نوتیفیکیشن تلگرام مشکل دارم...
وقتی که به نت وصل میشم اصلا نوتیفیکیشن تلگرام رو نشون نمیده...مثلا اگه کسی برام پیام بفرسته و من به نت وصل باشم اصلا برام اطلاع رسانی نمیکنه...
فقط وقتی نوتیفیکیشنش میاد که وارد تلگرام بشم و برنامه رو اجرا کنم!!!!!!!!...
برای اینستا گرام و لاین اینطوری نیست ... فقط همین برنامه با اطلاع رسانی مشکل داره!!
تیک Show Notification توی info app درست هست.
تبلت رو ریست کارخانه کردم درست نشد..
بنظرتون راه حلی داره؟
پیرو پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، منهم مشکل مشابهی دارم.
برخی از گروه ها هستند که پیام های جدید آنها را تا وقتی که وارد اون گروه نشوم، دریافت نمیکنم.
البته این مربوط به Mute بودن notification گروه نیستا.
مثلا وقتی در لیست چت ها به نام گروه نگاه کنید، هیچ عددی که بیانگر پیام جدید باشه، نمایش داده نمی شود. و به محض وارد شدن به گروه، بطور همزمان ، پیام های جدید ارسال شده و خوانده نشده نمایش داده می شود.
ورژن تلگرام : (767) 3.7.0
نقل قول:نقل قول:
سلام من نسخه دسکتاب دارم
طبق دسکتاب میگم
یه جایی برای من گزینه هایی به نام show senders name و show message preview داره
این دوتا اگر تیکشون هم برداشته بشه برام نوتیفیکشن نمیاد
حالا شما یه نگاهی به گوشی کنید ببینید این گزینه ها رو داره یا نه
اگر داره تیکشو بزنید
سلامنقل قول:
اگر بخاین ادمین کنید همه رو پس کی بلاک بشه،اینطوری هیچکس نمیتونه بلاک بشه مگر اینکه مدیر اصلی شاید بتونه
فقط مدیر اصلی میتونه ادمین کنه هزار نفرو اونم شرطش اینه که شماره 1000 نفرو داشته باشه
2-یعنی اگر دیلیت بزنید پاک نمیشه؟چون ربات هم مثل بقیه پیاما هم با دیلیت پاک میشه
message preview داره و فعال هم هست.نقل قول:
الان که دیدم تو موبایل 2 جا message preview داره یکی برای گروه هاست اونم باید فعال باشهنقل قول:
و یه راه دیگه هم دیدم میتونید ریست کنید تنظیمات نوتیفیکشنو ببینید چی میشه
حتی تلگرام را حذف و مجدد نصب کردم. نشد و در نهایت روی PC هم که تست کردم، همین مشکل وجود داردنقل قول:
ممکنه در نسخه جدید این قابلیت اضافه شده باشه که ادمین کانال و گروه نوتیفکشن کانال و گروهو برای اعضا غیرفعال کنهنقل قول:
اینو من به عنوان ادمین یک کانال دیدم
یعنی گزینه ای هست که میتونم اطلاع رسانی پیامو برای اعضا غیرفعال کنم
در ورژن جدید، همچین چیزی هست برای کانال. اما برای Group نه.نقل قول:
ضمن اینکه بقیه اعضای گروه این مشکل را ندارند.
ببینم شما گوشیتوین هواوی نیست؟نقل قول:
این پیغامو از صفحه تلگرام برداشتم
Huawei and Xiaomi devices have evil task killer services that interfere with the Telegram notification service. For our notifications to work, you need to add Telegram to allowed apps in those devices' security settings. Huawei: Phone Manager App > Protected Apps > Add Telegram to the list. Xiaomi: Services > Security > Permissions > Autostart, find Telegram and enable autostart.
نقل قول:
- نه سامسونگ هستش.
- تا همین دیروز درست بود.
- روی کامپیوتر هم تست کردم.
- تلگرام پلاس هم الان تست کردم.
اما....
دیگه تنها راه حلی که به ذهنم میرسه اینه که به پشتیبانیشون ایمیل بفرستیدنقل قول:
البته اگر براتون مهم باشه
چواب هم میدن من ریپورت بودم جوابمو دادند
نقل قول:
به چه آدرسی باید ایمیل فرستاد؟
راستش دقیق نمیدونم برای هر مشکلی ظاهرا ایمیل جداگانه دارند شاید اینجا هم بشه مشکلتونو بنویسیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فولدر cach رو از فولدر انروید پاک کن.نقل قول:
اگه شماره خودت رو تلگرامته، از App info تلگرامو clear کن. بعد دوباره واردش شو.
تمام تیک های قسمت ناتیفی رو بزن یا اینکه اکتیوش کن
show masage در App info حتما بایسی فعال باشه
الان چندین روزه این مشکل برای خیلی ها به وجود اومده !!نقل قول:
مطمئن هستید که دیگران هم عین این مشکل را دارند؟نقل قول:
نقل قول:
همه این کارها را انجام داده ام اما نشد و در نهایت گوشی را هم reset factory کردم و بازهم :n35:
این قضیه ربطی به گوشی نداره، چون از طریق کامپیوتر هم همین مشکل وجود داره.
نبایستی به اکانتت ربطی داشته باشه.نقل قول:
واسه تست میتونی با اکانت یکی دیگه وارد شی. یا یه اکانت جدید بسازی. و اگر هم احتمال درست بشه بازم نمیتونی به این فکر کنی که اکانت قبلی مشکل داشت. چون وقتی اکانت جدید میزنی تمامی تنظیمات به حالت اولیه برمیگرده.
راستی، از قسمت موبایل دیتا رو حالت Background که نزاشتی؟ اون رو هم چک کن
از تلگرام اصلی استفاده مکنی دیگه؟
نقل قول:متاسفانه این یکی از باگ های تلگرام هستنقل قول:
بستگی به گروه هم نداره ! یعنی امکان داره یکی پیامی برای شما بفرسته ولی هیچ علامتی نمیاد ، ولی وقتی بازش میکنین میبینین پیغام دارین !
با سلام خدمت دوستان و تبریک سال جدید
چن تا سوال داشتم از خدمتتون:
1.چن وقته پیش بی جهت کل اس ام اس های گوشیم خود به خود پاک شد..یکی از دوستان امروز گفت تلگرام وقتی هک بشه کل اسا پاک میشن..این حرفش درسته؟
2.گوشیم هواوی..با بک آپ خود گوشی از تلگرام بگ آپ گرفتم..حالا ک میخوام برگردونمشون کل پیامای تلگرامم برمیگرده اما تا به نت وصل میشم شروع میکنه به آپدیت شدن و کل پیامام پاک میشه..مشکل از کجاس؟؟؟میشه راهنکایی کنید..چون واقعا نیازشون دارم..تا وصل نشم به نت هستن اما به محض کانکت شدن پاک میشن و ی پیام از سمت تلگرام واسم میاد..ک اگه نیاز بگین بفرسم
نقل قول:
سلام
حب پیامشو بنویسید ببینیم چی گفته
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
ممنون ک وقت گذاشتین..ب محض کانکت شدن این پیام میاد و اون پیامایی ک از طریق بک آپ برگشته بودن پاک میشن
نقل قول:
میدونید این پیغام کی میاد؟
اینو من تجربه کردم هر وقت از گوشی خواهرم وصل میشم این پیغام میاد چون مجبورم اکانت خواهرم رو log out کنم و با اکانت خودم log in کنم
خودش هم تو عکس نوشته چیکار کنید گفته enable two step verfication....
برید همونی که گفته رو انجام بدید ببینید میشه
فکر کنم یه نفر داره با اکانت شما وارد تلگرام میشه
دوست عزیزم
ایا اون بک اپی که گرفتم قابل بازگشته؟؟؟
چشم الان میرم انجامش میدم
و ی چیزی میگم امروز همزمان از طریق گامپیوترهم وارد حسابم شدم..بنظرتون میتونه دلیلش اون باشه؟
من تازه دارم متوجه میشم چی میگیدنقل قول:
ظاهرا فقط خودتون دارید لاگین میکنید درسته؟
هیچ وقت تلگرام پیامای شما رو پاک نمیکنه مگر اینکه خودتون پاکش کنید
تلگرام پیامای شما رو روی سرورای خودش نگه میداره و اصلا حذف نمیکنه
اون امنیتشو رعایت کنید ببینیدچی میشه
نمیدونم نظر قطعی بدم
برای من سواله شما شما هیچ وقت لاگ اوت و لاگین نکنید تا این پیام نیاد
و یه چیزی هم بگم هر وقت لاگ این کنید یه کد براتون میفرسته پس من بعید میدونم کسی شما رو هک کرده باشه
حالا اون راه امنتی که خودش گفته رو انجام بدید ببینید چی میشه
نقل قول:
1- این Background در موبایل دیتا کجا هست!؟
2- ار تلگرام اصلی استفاده میکنم.
3- تلگرام پلاس را هم تست کردم و همینطوری بود.
4- اگر از گوشی باشه، پس چرا توی نسخه تحت ویندوز هم همینطور بود؟!
بله برای خودمم این مشکل به وجود اومده ، خیلی ها توی گروه اعلام کردن که اینجوری شده براشوننقل قول:
نقل قول:
بکگراند دیتا جاییه که دیتا موبایلتو وصل میکنی
واسه من سامیونگه و از این مسیر
Setting/data usage/
پایین صفحه. تلگرام رو انتخاب میکنی. انتهای صفحه
Restric background
نسخه وب احتمالا آخرین تنطیمات نسخه مبایلی رو از روی اکانتت فراخوانی کرده.
یه امتحان با اکانت جدید بکن دیگه. شاید بفهمی مشکل از کجا بود.
نقل قول:
- من از نسخه وب استفاده نکردم. از ویندوز اپلیکشین تلگرام استفاده کردم (برنامه تلگرام تحت ویندوز)
- با یک شماره دیگه یک اکانت جدید ایجاد کردم. اونهم دقیقا با همین گروه مورد نظر من مشکل داشت (با هیچکدام از اکانت ها ، با بقیه گروه ها مشکل ندارم)
نقل قول:
ببخشید نسخه وب اشتباه تایپی بود. منظورم همون دسکتاپ بوده.
اینطور من فهمیدم شما فقط با یک گروه این مشکلو داری و بقیه جاها ناتیفی به درستی کار میکنه در صورتی که دیگر اعضای همون مشکل شمارو ندارن.
این مسئله ربطی به گوشی یا اکانت نداره و به همون گروه مربوط میشه.
1- خود گروه هم تنظیمات ناتیفی داره. بالای گروه رو اسمش بزن، اونجا تنظیمات داره
2- اگه درست نشد از گروه لفت بده بعد دلت گروه رو بزن، بعد چند دقیقه به یکی بگو ادت کنه یا اینکه از قبل از ادمین گروه لینک گروه روبگیر تا بتونی وارد گروه شی.
3- اگه درست نشد منو به اون گروه ادد کن
4- اگه واست مشکلی نیست من با اکانتت لاگین شم شاید اینجوری بتونیم بفهمیم اشکال از کجا بود.
از اینجا به بعد کاری از دست ما برنمیاد واگه همچنان مشکل داری با این قضیه بایستی به یک خدمات موبایل نشونش بدی. شاید اونا بتونن درست کنن رواست.
Telegram ID: @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بی آزارم ولی هی ریپورت میشم
چرا؟؟؟؟؟؟
اگر بخواهم 2 اکانت تلگرام به صورت همزمان داشته باشم چی ؟؟نقل قول:
گوشی من 2 سیم کارته میخوام روی هر 2 سیم کارت اکانت تلگرام فعال کنم
روال کار به چه صورت هست؟؟؟
با ملتی که نمیشناسی صحبت نکن :n06:نقل قول:
دوستان اگر دوست دارید 2 تا تلگرام همزمان روی گوشی نصب کنید از برنامه lagatgramنقل قول:
استفاده کنید
به pv هیچ کس نرید مگر قصد کمک کردن به کسی رو داشته باشید که اونم ضررهنقل قول:
چون تلگرام میفهمه که شما به pv افراد خیلی سر میزنید
مثلا من تو
گروه ها برای بعضیا که ریپورت بودن استیکر میفرستادم ولی تلگرام همینا رو به عنوان کسی که زیاد مزاحم مردم میشه قلمداد میکنه به نظرم
ادمین گروه هم هستم یه نفر یه بار خلاف مرامنامه عمل کرد رفتم تو pv براش مرامنامه و قانون گروه رو فرستادم زد بلاکم کردم
همون موقع هم تلگرام ریپورتم کرد
پس اگر زیاد برید pv مردم حتی به قصد خیر باز براتون بد تموم میشه و تلگرام شما رو به عنوان کسی قلمداد میکنه که چوب خطش پر شده برای ریپورت شدن
اینا رو تو سایت رسمی خود تلگرام هم نوشته شده
اینکه میگگن ایمیل بده و 10 نفر استیکر بفرستند برات تا از ریپورتی دربیای بیرون هم الکیه
چون تلگرام همچین چیزی ننوشته
فقط خودش باید شما رو از ریپورت بودن دربیاره بیرون