بحث سیاسی، مذهبی، جنسیتی و ... ممنوع. الان هممون بن میشیما! وای وای من میترسم:n02:
شتر در اینجا همان فرشته های بالدار با...هسته بید!:n06:
Printable View
بحث سیاسی، مذهبی، جنسیتی و ... ممنوع. الان هممون بن میشیما! وای وای من میترسم:n02:
شتر در اینجا همان فرشته های بالدار با...هسته بید!:n06:
همه شترها که فرشته نیستن .نقل قول:
ولی همشون بال دارن:n02:نقل قول:
اره همشون بال دارن ولی من دنبال بال فرشته ها نیستم .دنبال خود فرشته ها هستم.نقل قول:
همه فرشته ها هم شتر نیستن!نقل قول:
ایشالا به فرشته یا شتر مورد علاقه برسی دوست عزیز..!نقل قول:
این میزه چرا خاک گرفته! دستمالو بردار بیار بینم:n02:
بیا دادش بگیر من برم شیشه پاکن رو هم بیارم و برم کمک بچه ها ظرفا رو بشوریم تا موقع نشستن و .... نگران ظرف نباشیم موقع خوردن چایی و متفرقاتنقل قول:
همگی قلیون مهمون من
شام با کی باشه ؟
خب حالا که همه جمعید یه سوال دارم این ه...ا...ت...ا...س...پ...ا...ت.. ش...ی..ل...د شیل شکن رو از کجا می شه اکانتشو خرید...کمک کنید تا شام مهمونتون کنم.:n02: نه ممنون من قلیونی نیستم...افت دارم برام!:n01:
دوستانی که تو راه هیستید یکی به اندازه بچه ها مرغ و فلفل و زرجوبه و پیاز و ابکیمو بگیره با نون ما این جا داریم مکان رو اماده میکنمنقل قول:
ماستو سبزی هم یادتون نره دمتونم گرم
دفه قبل به گند کشیدیم مکان رو
اخر کار پیک میندازیم که خرجش زیاد نشه
الکی مثلا ما دور هم بودیم و مثل فیلما خوردیم و پاشیدیم و .... رفتیم حالا دوباره دور هم جمع شدیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن : به نظرتون نسبت شماره این گروه با عنوان گروه چیه ؟ آیا ایمان نیاورده اید ؟ :n10: نظریه تکامل ؟ :دی
-----
از میزگرد فقط گردی میز مونده :n24:
پروفسور ویجی پاند استاد دانشگاه استانفورد آمریکا چند سالی است سیستمی سوپر کامپیوتری طراحی کرده است که سریع ترین و قوی ترین سوپر کامپیوتر جهان با قدرتی نزدیک 20 هزار تریلیون محاسبه در ثانیه از به هم پیوستن صدها هزار کامپیوتر از طریق اینترنت از تمامی نقاط جهان است.
شبها وقتی میخوابید کامپیوتر تان را خاموش میکنید و بلا استفاده میماند در حالی که میتوانید قدرت پردازشی کامپیوترتان را به این سوپرکامپیوتر متصل کنید تا محاسبات پیچیده داروسازی و شبیه سازی پروتئینهای بدنتان را انجام داده و چه بسا ان کشف جدید درباره سرطانهای لا علاج و یا بیماریهائی مانند پارکینسون، آلزایمر و غیره به وسیله کامپیوتر شما کشف رمز شود.
کافی است به سایت دانشگاه استانفورد آمریکا مراجعه نموده و نرمم افزار ان را در کامپیوترتان نصب نمائید و مواقعی که از کامپیوتر استفاده نمیکنید اجازه دهید فرمولهای محاسباتی دانشگاه استانفورد برای کشف داروهای درمان سرطان و الزایمر و پارکینسون و ایدز و غیره در کامپیوتر شما پردازش شود.
سایت همکاری و مشارکت دانشگاه استانفورد برای برنامه شبیه سازی پروتئینهای داروئی بیماریهای لا علاج:
صفحه پروژه شبیه سازی در ویکی پدیا:
سایت شخصی مدیر پروژه پروفسور ویجی پاند دانشمند و محقق علووم کامپیوتری، علوم شیمی، علوم ساختارهای بیولوژیکی
صفحه پروفسور پاند در ویکی پدیا:
========================
استفاده از توان محاسباتي دستگاههاي "پلياستيشن "۳ براي تحقيقات سرطان
شركت "سوني" اعلام كرد كاربران دستگاههاي جديد "پلياستيشن "۳ ميتوانند از پايان ماه مارس توان محاسباتي بلامصرف اين دستگاهها را از طريق اينترنت براي مطالعه در زمينه بيماري سرطان در اختيار دانشمندان دانشگاه "استفورد" قرار دهند.
به گزارش سايت اينترنتي "نيوزفكتور"، در برنامهاي به نام "فولدينگ ات هوم"( ،(Folding@home مجموع توان محاسباتي شبكهاي از دستگاههاي
"پلياستيشن "۳ كاربران داوطلب در سرتاسر جهان، براي تحقيقات در زمينه شناسايي علت پيدايش و نيز درمان بيماريهايي نظير انواع سرطان، پاركينسون، آلزايمر و فيبروز كبدي مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
"ماسايوكي كاتاني" مدير اجرايي بخش سرگرميهاي رايانهاي شركت "سوني" اعلام كرد شبيهسازيهاي رايانهاي و مطالعه پروتيينهاي پيچيده مرتبط با اين بيماريها به چيزي بيشتر از يك ابررايانه نياز دارد و مجموع توان محاسباتي هزاران دستگاه پلياستيشن ۳ ميتواند در اين زمينه نياز محققان دانشگاه "استنفورد" را برطرف كند.
پيچيدگي اين شبيهسازيها به اندازهاي است كه انجام آنها توسط يك رايانه شخصي معمولي به زماني در حدود ۳۰ سال نياز خواهد داشت اما با استفاده از فناوري "محاسبات با كمك رايانههاي توزيع شده در نقاط مختلف" ميتوان اين قبيل تحقيقات پيچيده را با سرعت بالايي انجام داد.
در اين طرح هر دستگاه "پلياستيشن "۳ كه به شبكه اينترنتي طراحي شده ويژه همين طرح متصل شود، بخش كوچكي از محاسبات را در بر عهده ميگيرد و پس از پردازش اطلاعات خام دريافتي از دانشگاه استنفورد، اطلاعات پردازش شده را به رايانه مركزي اين دانشگاه ارسال ميكند.
دستگاههاي "پلياستيشن "۳ به يك پردازنده قدرتمند رايانهاي به نام "سل" مجهز هستند كه در اصل ساخت شركت "آيبيام" است. پردازنده "سل" در هر ثانيه ميتواند چند ميليارد محاسبه رايانهاي انجام دهد و به گفته مقامات "سوني"، توان محاسباتي هر پردازنده "سل" حدود ۱۰ برابر توان محاسباتي پردازندههاي جديد مورد استفاده در رايانههاي شخصي و رايانههاي لپتاپ است.
شركت "سوني" اعلام كرده است كاربران "پلياستيشن "۳ ميتوانند از پايان ماه مارس با ثبت نام اينترنتي در برنامه Folding@home نرمافزار كوچكي را دانلود و در دستگاه "پلياستيشن "۳ خود نصب كنند كه اين نرمافزار در زمان عدم استفاده كاربر از دستگاه، توان محاسباتي بسيار زياد دستگاه را از طريق اينترنت در اختيار محققان دانشگاه "استنفورد" قرار ميدهد.
==================================
وقتی به ادمهائی که کارهای مهمی انجام میدهند نگاه میکنیم اصلا یادمون میره که ماهم داریم کاری انجام میدیم
این هم مشخصات سریعترین سوپر کامپیوتر جهان که دائم در حال تغییر و تحول و رشد و نمو هست:
میلیونها نفر از مردم دنیا از طریق خانه هایشان کامپیوترهایشان را به هم وصل کرده اند و این دانشمند از کامپیوتر خانه مردم قویترین سوپر کامپیوتر جهان با قدرت نزدیک بیست هزار تریلیون محاسبه در ثانیه را برای شبیه سازی محیط بدن انسان ساخته است.
هر کسی انجام داد به بقیه خبر بده تا از تجربه ها و نظراتش استفاده کنیم
فلدینگ ات هوم برای گوشی هم هست اینترنت مصرفیش هم خیلی کمه من ۶ ساعت وصل بودم ۶۰ مگ استفاده داشته برنامه البته روی گوشی کامپیوتر رو نصب نکردم برنامه امن هست و تنها دسترسیش به وایفای هست
لینک گوگل پلی
ممنون داش
اما انگار یه همچین کاری یا فکر کنم از سال 2007 اینا شروع شد آیا واقعا نتیجه ای داره بنظرت. البته الان یسر به این سایتا میزنم ببینم چه خبره:n01:
سلام دوستان
ما دو هفته یبار با بچه ها میریم بیرون کن ، کوهسار یا جاهای مشابه کبابی جوجه ای چیزی درست میکنیم میزنیم
حالا بچه ها گفتن دنبال یه غذای دیگه باشیم بجز جوجه و کباب کوبیده ، ماهی...اینا تکراری شده یه مقدار
هر چیزی که بشه رو ذغال درست کرد
پیشنهادتون چیه؟
هر چیزی به ذهنتون میرسه بگید...البته درست کردنش سخت نباشه خیلی.نهایتا بشه تا جمعه درستش کرد.
البته اگر ماهی خاصی هم میشناسید که برای کبابی خوبه معرفی کنید شاید همینو گرفتیم.
مرسی.
املت هم میچسبه مخصوصا اگر اول بزارید گوجه ها بپزه خوب و تقریبا ابش تموم بشه بعد تخم مرغ ها رو اصافه کنید فوق العاده میشه خیلی مچسبه اگر اهلش باشید خوب درست کردنش هم سخت نیست گرونم در نمیاد نیتونید یه مقدار قارچ هم خورد کنید توش بریزید با گوجه ها با اب گوجه ها بپزه خوب میشه این طوری هم فقط خونه امتحان کنید اول که دستتون بیاد اگر این مدلی تا حالا نپختید بزارید اب گوجه تقریبا تموم بشه معمولا تا گوجهه هنوز اب داره تخم مرغ رو اضافه میکنن اب میندازه من خیلی بدم میادنقل قول:
خود تخم مرغ هم بد نیست نیمرو کنید من یه دوبار بیشتر نرفتم ولی کسایی که باهاشون میرفتیم تقریبا هر هفته میرن همینا رو درست میکنن
نونم اگر تازه باشه همراهتون خیلی بهتر میشه
تخم مرغ ها رو هم تو یه ظرف کوچیک طوری که بهش فشار نیاد میزارن که نشکنه
معمولا همینا هست فکر کنم از جوجه خیلی راحت تر باشه یه ظرف بزرگ هم ببرید همه رو یه جا درست کنید
گوجه ها رو هم نیازی نیست رنده و .... بکنید اخه دیدم یه سری میشینن رنده میکنن گوجهه رو کلی زور میزنن همون جوری یه خورده ریزش هم بکنید با حرارت له میشه مثل همونه
والا به خدا میشینه گوجه رو رنده میکنه پوستشو جدا نیکنه و .... حوصله دارن ملت
ما یه چند بار که انجام دادیم بد نبود
اگه حوصله دارین الویه درست کنین بزارین توی ظرف یک بار مصرف ببرین همراهتون
من رفتم نمیدونم یه سری ملکول اورد رو صفحه رندر ۳دی داشت و اینا جالب بود حدودا نضف توان سیستمت رو استفاده میکنن بقیه رو ازاد میزارن که بهت فشار نیاد این ملکول ها هم فکر کنم یه ترکیب عالی بود چون معمولا کربن رو با مشکی نشون میدن و تعداد زیادی مولکول مشکی داشت و نیتروژن اکسیژن هم توشون بود و رو رندر بود که نیتروژن معمولا قرمزه و اکسیژن سفید خوب همه اینا تو اون ترکیبه بود و پرداژش میشد و تکثیر میشد و این حرفا البته تکثیر شدن رو میدونم ماده تو ازمایش های بیولوژیکی و ... به وجود نمیاد یع ۲-۳ ساعت گذاشتم رو رندر بود مصرفش رو سیستم خیلی کم بود مثلا رو همون دو سه ساعت چیزی حدود ۱۰۰ کیلو بایت مصرف کرد من رو سیستم لینوکسش امتحان کردم بقیه رو شما بکنید ببینیم چطوره رو گوشی هم جالبه با این که گوشی وصله ولی خوب اصلا داغ و .... نمیشه فکر کنم یا پردازش نمیکنه یا میزان کم میگیرن ازش که صدمه نبینه جالب بود خیلی سریع انجام میشد این چیزی که من داشتم از دوسه تا اسنپ شات تا ۴۰-۵۰ تا رو گرفتم و فرستادنقل قول:
خروجی و ... رو هم اصلا نمیدونم چیه چه شکلی هست دیتا هست تکست هست چیه رو اصلا نفهمیدم
امید واریم به درد بخوره حالا یه مدت میزاریم باشه دیگه یهو به در بخوریم وکار کنه ما میدونیم اینو گفتن هست ما هم عمل کردیم که کمک کنیم راست و دروغ و استفادش که چی هست و .... با راه اندازی کننده این برنامه
جوجه کباب و کوبیده مگه تکراری میشن؟ سفر که مزّش به جوجه کبابشه. ذغال هم اصولا برای کباب درست کردن و قلیون آماده کرد هست. البته جایگزین هایی هم هست. من به جز جوجه و کوبیده، همبرگر ذغالیم فوق العادست از این مخصوصا بخرین یه ورشو که کباب کردین برش گردونین و روش پنیر پیتزا بزنین فوق العده چیزبرگر خوشمزه ای میشه. یه غذای دیگه هم میشه درست کرد که خودم همیشه درست کردم ندیدم هم کسی دیگه درستش کنه، سیب زمینی کبابی + قارچ کبابی + گوجه فرنگی خام + کره محلی فوق العاده میشه ها مخصوصا با نون سنگگ. مرغ بریون و ماهی هم میشه ذغالی درست کرد ولی باید وقتتون زیاد باشه.نقل قول:
خوراک بادمجان ذغالیم هست میتونی تو نت سرچ کنی ولی زیاد مردونه نیست خانم ها بیشتر دوستش دارن.
انار کبابی هم خوبه. هرچند الان فصل انار نیست ولی اگه گیرت اومد انار کبابی خیلی خوشمزه میشه. البته انار کبابی غذای اصلی نمیتونه باشه
نقل قول:
ماهی شکم پر هم جواب میده.
ماهی استفاده شده خیلی مهمه، اگر ماهی جنوب باشه که چه بهتر. ولی با ماهی سفید و قزل آلا هم میشه.
طرز تهیش هم تو نت هست سرچ کنید، با این تفاوت که بعد از پر کردن شکم ماهی، اون رو سرخ نکنید. دور کاغذ فویل بپیچید و بندازید داخل ذغال ها.
مورد بعدی هم ماهی گاریز هست که بدون روغن، داخل تابه ای از جنس چدن پخته میشه و طعم فوق العاده ای داره البته به این شرط که گرم گرم میل کنید.
راستش خیلی وقته نرفتیم ولی بال مرغ حال می ده... فلافلم خوبه...البته یه چیزه گردی هست که اسمش الان یادم نیست:n02: به قصاب باشی بگو خودش می گیره اونم بر خلاف انتظارت می چسبه.نقل قول:
تاپیک بحث های خاله زنکی و لوسه آقایون :n20:
عجب میز گردی شده جـــــــــــــــــون:n09:
این سرجات بابا خاله زنکی چیهنقل قول:
اصلا میدونی حرف خاله زنکی یعنی چی که میگی؟
خوب میخواهد بره کوه کمر همین جوری که نمیشه بره غذا هم زنو مرد نمیشناسه هر دوباید بلد باشن بپزن هر دو هم نیاز دارن بهش خوب پرسید طرف جواب گرفت غذای تکراری نمیخواست طرف میخواست تجربه جدید داشته باشه والا ........[emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji36]
خوب ادم گشنش میشه غذا میخواهد یا باید چشمش به دست بقیه باشه هر چی درست کردن و .... بخوره حرفم نزنه یا هم باید خودش بلند شه درست کنه نوش جان کنه هر مشکلی هم داشت رفع کنه والا ادم بی دستو پا که نمیشه
حتما باید حرف ها در مورد زن زن بازیو نمیدونم ماشین و موتور و نمیدونم اقتصاد و .... باشه تا مردونه بشه ؟
من اخرش خل میشم به خودمون میرسیم و از پس خودمون بر میاییم بهمون میگن ااااااا چه خانوم خوبی کم کم باید شوهرت بدیم به خدومون نرسیم میگن اااهههه گمشو اون طرف بابا چلمه شل ول احمق
آی ام ساری :n30:نقل قول:
:n14:نباش اینقد شاینقل قول:
بپا کت به کت نشیم:n02:
سلام....
یعنی من هیچ رفیقی تو این تاپیک نداشتم که من رو اد کنه؟ :|
--------------
اقا دیدین تابستونا همیشه تو پارکی جایی نشستیم با خونواده، بعد یه پسره فلان فلان شده دست نومزدش رو میگیره و جلو چشم ما رژه میرن؟؟؟
من یکی همیشه دوست داشتم یه اسلحه بهم بدن بزنم پاهاشون رو قیچی کنم همشون رو....
الان خودم دارم میشم یکی از همونا!! دنبال ایده میگردم که بیشتر دل ملت رو بسوزونم!! :))) کسی ایدهای داره که چطوری دل مجردا رو بیشتر بسوزونم؟!:)))
---------------------
جدای از شوخی....و با علم به اینکه همهی ادما مثل هم نیستن!! ولی دنبال یه چیز عمومی هستم!:)))
اقو مثلا میری بیرون واسه دختره (نامزدت، دوستدخترت، همسرت) چیز بخری، چی باید بخری؟؟؟ مثلا میخوای همینجوری یه دوری بزنی واسه خودت...
یا مثلا کجاها بری باهاش؟( داخل شهر!)...
اگر داریم هر روز میرسونیمش مدرسه! یا دانشگاه، باید بهش پول بدیم؟ روزانه بدیم یا ماهانه یا هفتگی؟! :))) دخترا میتونن جلوی خودشون رو بگیرن و همش رو یه دفعهای خرج نکنن؟؟؟
اصلا چقدر بدی بهش که ناراحت نشه یا بهش بر نخوره؟!( من خودم مثلا داشتم میرفتم دانشگاه پول نداشتم! از خونه میگرفتم بهم پنجی میدادن مینداختم زمین میگفتم به گدا پول میدی؟! و پیاده میرفتم و میومدم!)...
و خلاصه از این صحبتا...
متاسفانه من هیچوقت دوست دختر نداشتم و حالا یه دفعهای خودجوش افتادم توی دوران نامزدی! :))) نمیدونم باید چطوری رفتار کنم؟؟
کلا با دخترای دانشگاه به طرز وحشتناکی سرد هستم و سلام علیک + مباحث درسی تنها مسئلهی مطرح شده هستش...
اما این دیگه نامزد خودمه باید ازم راضی باشه و راضی بمونه...! :)
راستی کار درست حسابی ندارم و درامد شانسی و روزانس...( یه روز ۱۰۰-۱۵۰ -۲۰۰ تومن، یه روز هیچی! :( یه روز ۳۰-۴۰ تومن... یه روز ۶۰-۷۰ تومن).... چقدر باید خرج کنم و چقدر باید پسانداز کنم؟؟؟( خونه دارم! ولی غیر از اون فقط خودمم و خودم! :))
سلام....
یعنی من هیچ رفیقی تو این تاپیک نداشتم که من رو اد کنه؟ :|
--------------
اقا دیدین تابستونا همیشه تو پارکی جایی نشستیم با خونواده، بعد یه پسره فلان فلان شده دست نومزدش رو میگیره و جلو چشم ما رژه میرن؟؟؟
من یکی همیشه دوست داشتم یه اسلحه بهم بدن بزنم پاهاشون رو قیچی کنم همشون رو....
الان خودم دارم میشم یکی از همونا!! دنبال ایده میگردم که بیشتر دل ملت رو بسوزونم!! :))) کسی ایدهای داره که چطوری دل مجردا رو بیشتر بسوزونم؟!:)))
---------------------
جدای از شوخی....و با علم به اینکه همهی ادما مثل هم نیستن!! ولی دنبال یه چیز عمومی هستم!:)))
اقو مثلا میری بیرون واسه دختره (نامزدت، دوستدخترت، همسرت) چیز بخری، چی باید بخری؟؟؟ مثلا میخوای همینجوری یه دوری بزنی واسه خودت...
یا مثلا کجاها بری باهاش؟( داخل شهر!)...
اگر داریم هر روز میرسونیمش مدرسه! یا دانشگاه، باید بهش پول بدیم؟ روزانه بدیم یا ماهانه یا هفتگی؟! :))) دخترا میتونن جلوی خودشون رو بگیرن و همش رو یه دفعهای خرج نکنن؟؟؟
اصلا چقدر بدی بهش که ناراحت نشه یا بهش بر نخوره؟!( من خودم مثلا داشتم میرفتم دانشگاه پول نداشتم! از خونه میگرفتم بهم پنجی میدادن مینداختم زمین میگفتم به گدا پول میدی؟! و پیاده میرفتم و میومدم!)...
و خلاصه از این صحبتا...
متاسفانه من هیچوقت دوست دختر نداشتم و حالا یه دفعهای خودجوش افتادم توی دوران نامزدی! :))) نمیدونم باید چطوری رفتار کنم؟؟
کلا با دخترای دانشگاه به طرز وحشتناکی سرد هستم و سلام علیک + مباحث درسی تنها مسئلهی مطرح شده هستش...
اما این دیگه نامزد خودمه باید ازم راضی باشه و راضی بمونه...! :)
راستی کار درست حسابی ندارم و درامد شانسی و روزانس...( یه روز ۱۰۰-۱۵۰ -۲۰۰ تومن، یه روز هیچی! :( یه روز ۳۰-۴۰ تومن... یه روز ۶۰-۷۰ تومن).... چقدر باید خرج کنم و چقدر باید پسانداز کنم؟؟؟( خونه دارم! ولی غیر از اون فقط خودمم و خودم! :))
دوست عزیز توصیه خاصی ندارم جز اینکه مواظب مهریه باش! زندگی که با مهریه بالا باشه بردگیه و اذاب برای هر دو طرف. دیدم که میگم:n29:نقل قول:
الان جو گیر شدی ولی سعی کن همه چیزتو رو نکنی چون اینطور که معلومه آدم صادقی هستی و خانوم ها متاسفانه خیلی از صداقت و حقیقت خوششون نمیاد.:n02:
به نظرم اول کارتون رو درست کنید همچن طور که خودتون گفتید درامدش مشخص نیست خوب این باعث سر در گمی هست همیشه و همین سوالی که پرسیدید رو داره البته نمیگم که شغلتون رو ول کنید منظورم اینه که کنارش دنبال یه کار دیگه هم باشید و .... که به مشکل نخورید یه جورایی حالت Ctrl+z پیدا کنه(دکمه غلط کردم) ببینید حداقل درامدتون چقدره و حداکثر چقدر و بعد تصمیم بگیرید روش من باشم یه چیزی حدود ۱۰۰-۱۵۰ تومان کمتر از حداقل میگیرم درامدم رو و بعد هم سعی کنید اروم تر باشید و زود و احساسی تصمیم نگیریدنقل قول:
در مورد پول هم فکر کنم پرسیدن بهترین راه باشه ازش بپرسید موقع پیاده شدن چیزی کم نداری؟ همه چیز اوکیه یه خورده کشش بدید بعد بپرسید پول و اینا داری همراهت این جا یه حالت این که میخواهید هواشو داشته باشید پیش میادذخوب تو دانشگاه فکر نمیکنم بیشتر از ۱۵-۲۰ تومان به کار ادم بیاد فکر هم نکنم طرف بیشتر برای هوا نگه داشتن و .... ازتون انتظار داشته باشه چون تا اون موقع هنوز وظیفه شما نیست که بهش پول بدید و خرجیش رو تامین کنید به نظرم هر دو هفته یک بار و ... بد نباشه ولی خوب بستگی به خودت داره چقدر درامد داری و .....
سوالت سخته به اون سن که به ازدواج و .... فکر کنم نرسیدم هنوز که بدونم برای نامزد و .... چی باید خرید ولی دوست دختر رو میشه مثلا میشه نظر خواهی کار کرد مثلا بگید من دوشنبه یه ۲-۳ ساعت وقت خالی دارم تو فکر این بودم اگر بشه با هم بریم بیرون و جایی چیزی بگردیم و بعد ببینید چجور جاهایی دوست داره بره و علاقه هاش چیه و ... بعد یه جایی رو انتخاب کنید میتونید هم یه جوری که میدونید امکان ناراحت شدنش کمه ازش بپرسید کجا بریم
اول به نظرم زیر و بم علائقش رو بکشید با رو حیلات و اخلاق و .... اش بعد تصمیم بگیرید
تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که به نظرم شما هنوز طرفتون رو نمیشناسید و دارید تند میرید وقت بزارید و خصوصیاتش رو بشناسید
مثلا من یه دختری هست که تو نخشم دارم همین کار رو میکنم مثلا من فکر نمیکردم که طرفم زود به کسی و چیزیو ..... وابسته بشه و حساس باشه ولی دیشب کشفیدم ولی خوب جا نخوردم چون احتمالش رو میدادم که این طوری باشه
مثلا تا جایی که فهمیدم یه خورده نانازیه خودتون باید بشناسید طرف رو و بر اساس شناختتون جلو برید یه جورایی باید زیر و بمش رو بکشید
در مورد بچه های دانشگاه هم اخه من نمیتونم نظر بدم بستگی به سبک زندگی و اعتقادات و ... خودتون داره
فعلا دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه
بسیار عالی و ممنون....
مهریه رو ما حرفی نزدیم ولی اونا ۱۱۴ تا گفتن حالا ما نظر مخالفی نداشتیم لااقل!
نمی دونم شاید نسبت به چند سال پیش، الان ۱۱۴ تا سکه زیاده یا کم یا عادی...
البته متاسفانه مادرامون سر اینکه عاقد بیاد خونه و یا نه بحثشون شده و حالا اونا میگن عاقد رو بیاریم یا شما براش لباس بخرید!! مادرم میگه براش لباس میخرم ولی شما باید برا داماد کت و شلوار بخرید....
اونا میگن خوب پس شما باید به دخترمون سرویس طلا بدید!
مادرم میگه خوب پس من خونه رو میفروشم ۶۰ ملیونه سرتا پاش رو طلا میگیرم باقیش هم هدیه میدم به خودشون!!!!
خلاصه الان وضعیت اینجوریه!!!!
بعد اونا گفته بودن اگر اینجوریه ما به دکتر میگیم بگه ژن هاشون میخونه با هم که سر نگیره :n04: مادرم میگه فکر کردید! ما بهشون میگیم بگن ژن هاشون یکیه :n38:
خلاصه یه اوضاعی شده بیا و ببین.... کلا این بیرون رفتن و اینا همه از سرم پرید! :))) الان نگرانی اینم که یه عاقد بیاد اینجا یا ما بریم اونجا ازدواجمون رو به هم نزنه! :|
بحث ازدواج افتاد :n02:
دوستان ما هم چند وقت ماه دیگه نوبتمونه ...اصلا هم رقص بلد نیستم ... :n33:
خیلی ضایع هست عروسی باشه و وقتی با الجبار کشیدنتون وسط نتونی برقصی شدیدا ضایع و تابلو هست ..
دوستان ودیویی از رقص فارسی دارید از هر سایت ..زود نگید ممد خردادیان ...:n02:
میخوام خودمونی باشه و نه حرفه ای فقط مخصوص داماد ....کمممممممممک :n33:
در مشترک منم بلد نیستم همیشه هم دستمو میگیرن ببرنم برقصم ولی بلد نیستمنقل قول:
وای منم بلد نیستم شانس اوردم قصد ازدواج ندارم( :دی) ( کلا تا ابد :دی ) وگرنه ضایع بازاری میشد :دی
نه کلا هر جا ادمو میکشن وسط خیت بازی میشه گاهی اوقات هم سو تفاهم پیش میاد من همش برام پیش اومدهنقل قول:
حالا خوبه شما فقط رقص بلد نیستین من که هر موقع فکرم به مراسم عروسی میوفته اینقدر خجالت میکشم که سریع فکرمو عوض میکنم به چیز دیگه.
میشه اصلا عروسی نگرفت ؟طوری که ضایع بازی نشه. :n02:
والا به خدا نمیتونم . فکرشم بلا نسبت مثل سگ میترسونم :n01: حاضرم 2 برابر خرج کل عروسی بدم به خانواده ی عروس فقط عروسی نگیرن
راهی چیزی به زهنتون نمیرسه که آبرومندانه عروسی رو بپیچونیم ؟
برو ماه عسل :دینقل قول:
حالا خوبه شما فقط رقص بلد نیستین من که هر موقع فکرم به مراسم عروسی میوفته اینقدر خجالت میکشم که سریع فکرمو عوض میکنم به چیز دیگه.
میشه اصلا عروسی نگرفت ؟طوری که ضایع بازی نشه. :n02:
والا به خدا نمیتونم . فکرشم بلا نسبت مثل سگ میترسونم :n01: حاضرم 2 برابر خرج کل عروسی بدم به خانواده ی عروس فقط عروسی نگیرن
راهی چیزی به زهنتون نمیرسه که آبرومندانه عروسی رو بپیچونیم ؟
مشکل اینه دخترا خیلی عاشق عروسین راضی کردنشون سخته :دی
رقص که بچه بودیم یه دوتا بالا پایین می کردیم شاباشم می گرفتیم....الات نه، افت داره:n02:
در کل برادر من با یک جلد قرآن و یک گل و دوتا سکه زندگیشو شروع کرد بدون هیچ عروسی و خرج اضافه ای.بماند در همه جا حرف زیاد زدن ولی الان با دو پسر گوگولی مگولی می زندگیند:n01:
به به میبینم که پس از مدت ها اسم منو آوردین :n09:نقل قول:
من حاضر بودم 10 شب عروسی میگرفتم ولی یه شب حنابندون نداشتم چون خیلی خیلی ضایس .باید جوراباتو بکنی و جلو اون همه زن و دختر با پای حنا زده سوار کول یه بدبختی بشی و اسب سواری کنی و همه هم بهت بخندن .هنوز مراسم حنابندون وجود داره یا حذف شده ؟نقل قول:
یه راه هست بگو کل مراسم اهنگ تکنو بزارن .اون رقصش اسونه .فقط بالا پایین میپری مثل فنر :n19:نقل قول: