این تاپیک چرا اینطوریه...یه هفته طول می کشه تا پست جدیدی بیاد! چقدر باید صبرکنم تا جواب بگیرم!!!!!؟:19::18:
شاید بهتر بود بود این تاپیک می رفت توی قسمت مشاوره برای خرید سخت افزار(جسارت بنده را به بزرگی خودتان ببخشید مدیران گرامی)
Printable View
این تاپیک چرا اینطوریه...یه هفته طول می کشه تا پست جدیدی بیاد! چقدر باید صبرکنم تا جواب بگیرم!!!!!؟:19::18:
شاید بهتر بود بود این تاپیک می رفت توی قسمت مشاوره برای خرید سخت افزار(جسارت بنده را به بزرگی خودتان ببخشید مدیران گرامی)
نقل قول:
نوشته شده توسط ramin4116 مشاهده تاپيک
سلام می شه به ما هم یاد بدین که چطور می شه کاتریج چاپگر جوهر افشان Hp رو چطور می شه شارژ کرد مدل دست گاه هم D5063 هستش مرسی
اغلب کاتریج های جوهر افشان به این صورت شارژ میشن : باید کیت شارژ هر رنگی رو که می خوای شارژ کنی بخری که شامل سرنگ هواگیری که با سرنگ های معمولی فرقی ندارند و 4 تاهم سرنگ جوهر هست که باید بهش سوزن وصل کنی و از سوراخ بالای کاتریج داخل اون تزریق کنی و بعدش هم کاتریج رو توی پایه مخصوص هواگیری میزاری و هواگیری می کنی . امیدوارم فهمیده باشی . مشکلی داشتی مطرح کن.
باسلام
دوست عزيزميشودبفرماييداين كيتهاكه ميفرماييدبصورت آماده دربازارهست ودرموردهواگيري كمي بيشترتوضيح دهيدآيابعدازپركردن جوهربايدهواگيري شودياقبل ازآن چون من چندروزپيش يك ست كاتريج برايHP5183خريدم55000تومان البته با150برگ چاپ عكس كه بنظرم خيلي گران است درسايت HPهم ازاين مدل كارتريج كه177است موجودنداشتندولي قيمت زده بود35000تومان لطفادرموردشارژكارتريجهابي شترتوضيح دهيد.
متشكرم
ازميان دوستان استادكسي لطف نميكنديك پاسخي هم به مابدهد.
متشكرم
اين براي سومين باراست كه اين سوال راميپرسم ولي كسي ازدوستان استادپاسخي نميدهد.
با سلام و تبریک سال نو
نمی دونم بچه ها در این تاپیک فعالند یا نه ؟
من یه سوال داشتم اونم اینه که من یه اچ پی 1460 دارم و میخواستم بدونم آیا کارتریج اینها قابل تعمیر هستش ؟
منظور از تعمیر - عوض کردن اسفنج داخلش هستش ؟
اگر بخوام با این پرینتر کاور چاپ کنم آیا اصلا به صرفه هستش اگر نیست مدل مناسب برای این کار چیه ؟
لیزری یا جوهر افشان
ببخشيد پرينتر ها ي ليزري هم مثل جوهر افشان پودر ميخواد؟
اونا هم كارتريج مخصوص خودشو داره. بعدشم كدوم جوهر افشاني پودر ميخواد ؟؟!!نقل قول:
جوهر افشان ، جوهر دارن !
ليزري ها هم ماده مصرفيشون تونر نام داره که همون پودر هست.
برنامه نصب Hp5150
سلام دوست عزیزنقل قول:
کاتریج پرینتر شما بد پر شده ، شما باید اونو ببرید همونجایی که براتون پرش کردن تا تعمیرش کنند.(دقیقا همین مشکل برای خود من هم پیش اومد)
دوست عزیز منظور از بهتره چیه ، ملاک سوال شما چیه؟نقل قول:
در ضمن مدل و نوع پرینتری را که میخواهید بخرید مشخص کنید؟تا بتونم کمکتون کنم.
یا علی./
نه اصلا نرمال نیست ، مصرفش خیلی بالاست.میشه یه خورده بیشتر از مشخصات پرینترت بگی؟نقل قول:
از منوهای مربوط به پرینتر که با دکمه های روی دستگاه قابل دستیابی است یک بار calibrate color و سپس یک بار cleaning mode را اجرا کن ممکنه درست بشه.:46:نقل قول:
چطور ميشه كارتريج canon lbp2900 رو شارژ كرد؟
سلام
راهی برای تشخیص اینکه یک کارتریج چه مقدارجوهر داره موجوده ؟
من باید از بین دو تا چاپگر لیزری hp1018 که تمام شرایط برابر دارند یکی رو انتخاب کنم .من می خوام چاپگری رو انتخاب کنم که کارتریج اون جوهر بیشتری داشته باشه.
حتی المکان روشی باشه که خودم در خونه بتونم انجام بدم و احتیاجی به بردن به بیرون نباشه.
از دوستان کسی در مورد وصل کردن 4 شیشه رنگ با شلنگ به کارتریج 1460 اطلاعاتی داره یا نه ؟؟؟
سلام
یه پرینتر epson c42 تازه به دستم رسید خواستم تونر رنگش رو عوض کنم اما پرینتر تونر ها رو نمیشناسه کسی میتونه کمک کنه؟؟
سلام دوست عزیز ، من خودم الان حدود 1 ساله این پرینتر رو دارم هیچ راهی نیست که شما بتونید تشخیص بدید.نقل قول:
باید حتما ببرید پیش کسایی که می تونن این کاتریج رو شارژ کنن .
میشه یه خورده بیشتر توضیح بدید یعنی چه طوری نمیشناسه ، وقتی کاتریج ها رو میذاری و دکمه مربوطه رو می زنی پرینتر میره برای نازل چک و هد چک؟نقل قول:
منظورتون چیه ، یعنی میخواهید خودتون شارژش کنید ؟نقل قول:
در کل اگر می خواهید شارژش کنید باید کاتریج پرینتر مربوطه رو بیرون بیارید و حتما حتما برای شارژ به نمایندگی یا حتی الامکان به جای معتبر ببرید تا برای شما شارژ کنند ، بسته به حجم کاتریج قیمت متفاوته.
خوب احتمال بسيار زياد منظور ايشون از شارژ توسط خودشون اينه که ديگه به کس ديگري ندن !!اون هم 10 هزار تومن.نقل قول:
شما اون pdf اي که در صفحات قبل معرفي شده رو ببيينيد، اين کارتريج بسيار شبيه مال 2900 است. طبق مراحل اون پيش بريد. اگر بتونيد قطعات رو طوري جدا کنيد که به قسمت ورودي قسمت تونر که با يک پلاستيک سفيد پوشيده شده، برسيد، ميتونيد از اونجا تونر بريزيد داخلش و ... کارتريج شما شارژ شده !
البته من نتونستم اين کار رو بکنم!
شما امتحان کنيد ، اگر شد بگيد ما استفاده کنيم.
با سلام وتبریک سال نو خدمت اساتید محترم:
من میخواستم یک پرینتر اپسون R270ویک اسکنر اپسون V100بگیرم برای کارهای خانگی وترمیم عکس های قدیمی خانوادگی .آیا شما صلاح میدانید یا پیشنهاد بهتری دارید .لطفا"محبت فرموده دلایلتان را توضیح دهید .پیشاپیش متشکرم.
من یه پرینتر hp 2014 خریدم. تا چه مدت اگر ازش استفاده نکنم جوهرش خشک میشه و مجبورم شارژ مجدد کنم؟
ليزري هست، درسته ؟نقل قول:
اگر اين طور باشد، جوهر نداره که خشک بشه، بلکه تونر داره که خشک شدني نيست.
پس مدت استفاده نداره.
آره لیزری هست.سپاسگذارم دوست عزیز خیالم راحت شد.نقل قول:
سلام دوستان من دو عدد رمocz 512 3200 دارم هردوتاش رو که استفاده میکنم سرعتش خوبه ولی یکیش رو که بر میدارم سرعت کامپیوتر بیشتر میشه دلیل چیست
سلامنقل قول:
اینجا جاش نیست ، باید تو تالار مربوطه مطرح کنی.
دوستان من يه hp laser jet 1320 دارم يه مدته با اينكه باكسش پره ولي ارور خالي بودن ميده مجبورم از جلو تك تك خودم به خوردش بدم ممنون ميشم اگر كمك كنيد.
سلام دوست عزیزنقل قول:
به احتمال زیاد کاغذ کش پرینتر شما مشکل پیدا کرده ، اونو به نمایندگی مربوطه برای تعمیرات نشون بدید در ضمن شما یکی از بهترین پرینترها رو دارید.موفق باشید.
یا علی./
ممنون دوست عزيز راهي نيست خودمون دست به آچار شيم يا توخونه بشه درستش كرد؟نقل قول:
دوست من ممکن سنسور کاست کاغذ کشتون کثیف شده باشه
کاست رو در بیار
درقسمتی که کاست قرار داشت اگردقت کنی زایده ای می بینی که به سادگی با لا و پایین می ره و به احتمال زیاد مشکی رنگ هست بین اون اهرم دو عدد سنسور قرار داره که به علت پودر ریزی چاپگر اونا کثیف شده باشن . می تونی با اسپری تمیز کننده تمیزش کنی
سلام دوستان عزيز
اگه ممكنه يه پرينتر ليزري خوب با قيمت حدود 100-150 هزار تومان به من معرفي كنيد.
ممنون
با سلام . دوستان من یک پرینتر hp deskjet 960c دارم و هر کاری میکنم توی ویستا نصب نمیشه . رفتم تو سایت HP نوشته درایور نمیخواد ! . ممنون میشم راهنمائی بفرمائید . با تشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما می تونید 1018 بگیرید بسیار عالی با قیمت بسیار معقول حدود95 تا 100 تومن یا می تونید LASERJET P1005 بگیرید با قیمت 105 تومن که جدید تره توصیه میکنم اگه برای استفاده شخصی یا سبک یا حتی نیمه سنگین می خواهید بیشتر از این خرج نکنید ، همینت کارتون رو راه میندازه.همه مدل ها از hp می باشد.
یا علی./
سلام دوست عزيز :10:نقل قول:
خيلي از راهنماييتون ممنونم.
راستي اين مدل ها كپي هم دارند يا فقط پرينتر هستند؟
باز هم از راهنماييتون ممنونم:11:
نه كپي ندارند.نقل قول:
براي كپي بايد يك دستگاه چند كاره (Multi Function) يا يك اسكنر جدا تهيه كنيد.
خواهش می کنمنقل قول:
همین طور که دوستمون گفتند ، اینا فقط پرینترن برای کپی با یه دستگاه چندکاره بگیرید . که البته این دستگاها چند نوع دارند جوهر افشان و لیرزی که نوع جوهر افشان به علت مصرف بالای جوهر توصیه نمیشه و توصیه می کنم از نوع لیزری تهیه کنید (در صورت تمایل به خرید). اینو خودم شخصا تجربه کردم.
یا علی./
سلام دوستان
لطف كنيد اول يه توضيح بديد كه فرق بين پرينترهاي ليزري و جوهرافشان چيه؟ من قصد خريد يه پرينتر خوب خانگي رودارم و بودجم حدود 120 هزار تومان البته بايد بگم كارم زياد سنگين نيست ولي ميخوام از نظر كيفيت خوب باشه. ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
براي تفاوت، اين ها را بخوانيد:نقل قول:
مسئله مهم براي انتخاب بين اين دو ، اين هست که بدانيد کار شما اصولا رنگي است يا سياه سفيد؟! دوست داريد کدام باشد؟کد:http://forum.iranproud.com/nhoh-antkhab-chapgr-t48503.html?
پس مطالب معرفي شده را مطالعه کنيد و به اين سوال جواب بديد.
در ضمن بد نيست اين رو هم بخونيد که تقريبا به شايعاتي که درمقايسه پرينترهاي ليزري و جوهر افشان هست پاسخ داده (گر چه بخثش متوجه پرينترهاي رنگي هست.):
کد:http://www.tomshardware.com/2006/06/22/color_laser_printers/page2.html
سلام دوستان
من یک پرینتر رنگی لیزری سامسونگ Clp 510 دارم که خودم شارژ کردم.
مخزن مجنا(قرمز) خالی شده بود که شارژ کردم ولی بعد از شارژ هم خطای خالی بودن مخزن رو میده !!!
علت از چی می تونه باشه ؟!؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
اغلب پرینتر ها بعد از تعویض یا شارژ کارتریج باید یه نازل چک و هد کلین بشن (توسط خود پرینتر انجام میشه)بعد از این کار قابل استفاده هستند ، شما این کارا رو انجام دادید؟
ببخشید من یه 1020 HP دارم مدتیه موقع چاپ صفحه رو سیاه می کنه و صفحه رو چرک می کنه چی کار کنم؟