دوستان دوره های پارس هر ماهش 30 روزه یا 31 روز ؟:n13:
Printable View
دوستان دوره های پارس هر ماهش 30 روزه یا 31 روز ؟:n13:
عجب سوال عرفانی پرسیدیا :n27:نقل قول:
فکر کنم 30 روزس
ببین اکثر isp ها به این صورته که اگه شما مثلا 4 رم سرویست رو شارژ کنی دوباره ماه بعد 4 رم باید شارژ بشه پس بستگی به هر ماه داره اگه 30 روز باشه 30 روزه حساب میشه اگه 31 روزه باشه که 31 روز حساب میشه به همین صورت ادامه داره حالا نمیدونم پارس هم همینطوریه یا نه
کسی تا حالا از باشگاه مشتریان استفاده نکرده؟نقل قول:
وقتی خرید کردی یه ایمیل میفرسته برات توش کد هدیه هستنقل قول:
خط از رانژه دربیاد چراغ DSL مودم خاموش میشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خاموش نمیشه فقط چشمک میزنه!!!نقل قول:
وقتی دکمه خرید رو میزنم این صفحه باز میشه، چیزی هم به میلم نمیفرستهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شما با برنامه های قند شکن مشکلی ندارید؟
برای من از دیروز تا حالا کلا از کار افتاده است. حتی پروک 30 استاندارد اینترنت اکسپلورر هم اگر فعال باشد (همون 127.0.0.1 معروف) هیچ سایتی باز نمی شود. باید غیر فعال باشد تا سایت های معمولی باز شوند.
نقل قول:
باید شماره تلفن رو توی باشگاه ثبت کنی وگرنه نمیتونی از امتیازاتت استفاده کنی
وقتی شماره تلفن رو وارد کردی یه ایمیل واست میاد اون رو تایید میکنی درست میشه
از چه قندشکنی استفاده می کنی ؟نقل قول:
واسه من سایفون پروتکل SSH درست کار نمیکنه و کند شده ولی SSH+ خوبه
کدوم سرویسش سرعت بالا داره حداقل 500
با قیمت عالی؟
نامحدود الان وضعش چطوره؟ کدوم سرعت بالایی داره
دوستان یه سوال دارم:سیم تلفنی که به مودم وصل کردم سوکتش خراب شده خب جا نمی ره،امروز یه سیم تلفن دیگه گرفتم وصل کردم ولی snr خطم قشنگ 5 تا اومد پایین و کیفیت خطم بد شد،ولی اون قبلی رو که دوباره وصل کردم کیفیت خطم مثل قبل خوب شد،ولی خب سیم قبلی کلفت تر بود.کسی می تونه راهنمایی کنه که چه سیم تلفنی برای مودم بگیرم که واقعا کیفیتش خوب باشه؟اسم خاصی داره؟
از چی حرف میزنی؟ پارس آف هیچ سرویس با کیفیت با قیمت مناسب نداره. نامحدود که اصلا حرفشو نزن.نقل قول:
من از cproxy استفاده میکنم. بر اساس تحقیقی که کردم ظاهرا مخابرات پورت های UDP را مختل کرده است برای همین برنامه کار نمی کرد. اما الان پورتش را به TCP تغییر دادم، فعلا درست شده است.نقل قول:
موضوع اینه که خیلی از کاربراش دانلود شبانه ندارن و گرنه تا حالا اینم می کشید کنار :n02:نقل قول:
روی یکسری اره ولی عمومی نیستنقل قول:
من که از پارس آنلاین خیلی راضی هستم هم سرعت خیلی خوب و هم دانلود شبانه بهتر ولی متاسفانه اردیبهشت دیگه این دانلود شبانه تموم میشه !!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرعت مربوط به اشتراک چند K هست؟ محدود یا نا محدود؟ کدوم شهر؟نقل قول:
من اشتراک 2 مگ محدود دارم ولی سرعت خط رو روی 16 بستن و تهران هم هستم .نقل قول:
امروز زنگ زدم پارس برای یکی از دوستان درخواست افزایش پورت داشتم مکس ریت روی 28بود پورت هم پشتیبانی بست روی 20مگ حالا نکته اینجاست یا اشتباه بوده یا جدیدا به روی 20مگ هم بسته میشه؟ البته سرعت اصلا مهم نیست و به نظرم یک سیاست هست چون کیفیت سرویس ها واقعا قابل قبول نیست این دو گزینه درکنار هم کارایی دارند.
اصفهان مرکز مخابراتی سپاهانشهر
ی عکس از مودمت بگیر بزار:n38:نقل قول:
از وقتی پارس سیستم فیلشو تغییر داد اینجوری شدهنقل قول:
مال منم از کار افتادن
سلام دوستان
پارس انلاین اپلود رو از حالت رایگان در اورده درسته؟
الان واسه من میزانشو زده 87 مگ
سلام
پارس اپلود رایگانو برداشته دوستان؟
جشنواره نوروزی پارس بدرد نمی خوره :n21:
لینک بدید لطفانقل قول:
چون پیدا نکردم
ويرايش:پیداش کردم
چرا؟ از چه نظر؟نقل قول:
من ADSL ندارم ولی میخام تا چند وقت دیگه پارس آنلاین بگیرم
وقتی شبانه نداره ..تمدید فایده ای نداره ...منتظرم قرادادم تموم بشه تخلیه کنم.
مشکل بزرگش اینه که شبانه ندارهنقل قول:
دوست عزیز شما فکر نکن جای دیگه هم خبریهنقل قول:
شرکت ها اگه سیاست نداشته باشن واسه کارشون باید 2 روزه جمع کنن
نه کم نمیکنه من زنگ زدم گفتن داخل گزارش میزنه ولی کم نمیکنه اگه محاسبه کنی می بینی که راست میگن کم نمیکنهنقل قول:
دوستان پینگتون با 8.8.8.8 چنده؟من الان میخوام خطمو جمع کنم فقط قطعی نداشتن و تایم اوت نداشتن و پینگ واسم مهمه فقط واسه گیم میخوام اصلا هم شبانه واسم مهم نیست قبلا وقتی شبانه رایگان تایمش میرسید من از سرورها میوفتادم هی بیرون ولی الان شبانه برداشته شده احتمالا خیلی خوب شده اصلا یکی از دلایلی که میخوام برگردم همین برداشتن شبانه هست:n19:
تو تهران روش تخلیه خط چجوریه؟ تلفنی؟
اگه برا بازی که اصلا نیا:n19:نقل قول:
پاکت لست داره در حد چی با قطعیهای پی در پی
ما که فرار کردیم از این شِت فاک لاین :n20:
نه برای گیم نه برای دانلود نه برای Stream مفت نمیارزه (تو هفته هم حداقل 3 بار قطع میشد) (4،5 ماهم بیشتر نگرفتم ازش)
پارس آنلاین چون از قدیم بوده جزو اولین شرکتای ارایه ی adsl و اینترنت کارتی dialup بوده معروف شده والا کیفیتش 1/10 شرکتای دیگه نیست
از ما گفتن بود به هیچ وجه سمت این شرکت نرین :n34::n27:
اره یه تلفن میزنی email میدن form پر میکنی 1 روزه حداکثر 3 روزه قطع میشهنقل قول:
آخیش این زمان قرارداد من با پارس آفلاین تموم شد ( روزی حداقل 2 ساعت نتم قطع بود - زنجان - )رفتم مخابرات . پینگم عالی شده . عالی . خط 2 مگ گرفتم روز ها 290 دانلودمه تایم رایگان هم تا 490 می ره اونم از سرور فرانسه . بدرود پارس آفلاین . بدرود .
همین الان یکهویی:n02:نقل قول:
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=63ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=62ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=62ms TTL=52
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=63ms TTL=52
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 62ms, Maximum = 63ms, Average = 62ms
البته مال پارس آنلاین نیست مال یک جای دیگه است
از من به تو نصیحت . کلا دوره پارس آفلاین + آسیا تک خط بزرگ بکش و سمتشون نرو . نه از لحاظ کیفیت ، سرعت دانلود و پینگ گیم بدرد نمی خوره . این پارس آفلاین انقدر قطع می شه که آدم می خواد سر به بیابون بزاره . من روزی 1 الی 2 ساعت رو همیشه قطع بودم . کلا افتضاحه سمتش نرو . آسیا تک هم خراب کرده . کلا مفت نمی ارزه . باز تحقیق کن بین های وب + مخابرات + فن آوا + شاتل تو شهرتون بسته با کارتون کودوم بهتره . شاتل + مخابرات تو زنجان اصلا قطعی نداره و کیفیت مخابرات تو شهر ما از همه شرکت ها بهتره . باز باید تو شهره خودتون تحقیق کنی از اونهایی که دارن استفاده می کنن پرس و جو کنینقل قول:
این خونسردی پارس انلاین منو کشته
زیاد خوشحال نباش. مخابرات زنجان همینجوریه. بزار یکی دو ماه که گذشت حالتو جا میارن. من قبلا مخابرات داشتم و الان تصمیم دارم پارسو تخلیه کنم برم شتابان (آسیاتک زنجان).نقل قول: