مطمئن هستید روی 43212 خدمات میده ؟؟نقل قول:
همه روستاها رو پوشش میده یا تنها جاهایی که رو نقشه سایتش پوشش داده ؟؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Printable View
مطمئن هستید روی 43212 خدمات میده ؟؟نقل قول:
همه روستاها رو پوشش میده یا تنها جاهایی که رو نقشه سایتش پوشش داده ؟؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
دوستان اینجا کسی سرویس گیمینگ از پارس آنلاین یا شاتل توی مرکز مخابرات کرمی داره؟
برای فیفا19 میخوام پینگ خیلی برام مهمه
الان TD LTE ایرانسل دارم پینگ بین 100 تا 120 متغیر هستش اکثر اوقات ولی توی فیفا19 کانکشن خوب نیست!
سلام
الان اینترنت 2-8مگ با ماهی حداقل 15گیگ توی جشنواره ها کمترین قیمت برای کجاست؟دنبال ماهی زیر 20 تومن هستم که یکی دومورد پارس انلاین و صبا نت دیدم،کدامشون بهتره
طرحهای صبانت و مخابرات هر دو برای حداقل سرعت 2 مگ و قیمت کم خوب هستن. (ماهی 12500 در میاد طرح 150 هزارتومنی در سال هر دو) که برای این قیمت و سرعت مخابرات ماهی 40 گیگ حجم بین الملل میده و صبانت ماهی 32 گیگ حجم بین الملل.نقل قول:
میشه طرحشون بگذارید عکس یا لینکنقل قول:
پارس آنلاین،فروشنده منطقه مون طرح ویژه گذاشته بود 100تومن 8مگ میفروشه 6ماه180 گیگ،البته شبانه اش نمیدونم چطوره،اون بنظرتون میارزه یا این مخابرات؟
در این تاپیک دوستان طرح ها رو قرار میدن. اینجا رو ببینید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سوال دوم، جشنواره ای که گفتید 6 ماهه، بعدش تضمینی برای تمدید نداره پارس. ممکنه جشنواره تمدید بزاره یا نه برای همین 6 ماه بعد ممکنه باز مجبور به شرکت عوض کردن بشید. شبانش هم من نمیدونم وضعیت فعلی چطوره. قبلا سرویسهای جشنواره پارس شبانه رایگان نداشتند (تا پاییز اینطور بود حداقل)
بین شاتل. اسیانک. پارس انلاین. صبانت موندم
جشنوارخ گدوم بهتر و اررونتره ؟
حدود ۱۵۰گیگ ماهانه میخوام.
شاتل شبانه داره که ۱۰تومن جدا میگیره و سرعت واقعی هست
اسیاتک گفت ۷۵۰۰ و سرعت ۵۱۲ میدن ! [emoji52][emoji52][emoji52]
این جشنواره ها نقدی هستن ؟ اخه نداریم همون اول اون همه بدیم [emoji52][emoji52][emoji52]
Sent from Galaxy s8
دوستان خواهشا جواب بدید و راهنماییم کنید به اینترنت شبانه رایگان نیاز دارم مصرفم خیلی زیادهنقل قول:
توی گوگل سرچ میکنم مینویسه شبانه داره میرم داخل ولی نداره کلا سردگم شدم
ممنونم
سلام دوستان از بین شرکت های مخابرات و شاتل و پارس آنلاین کدوم رو پیشنهاد میدین؟
طرح غزال مخابرات واقعیه؟ سرعت چند برابری تو چه شرایطی میده؟
پینگ کدوم اپراتور بهتره؟(جدا از سرویس گیمینگ)
ممنون میشم پاسخ بدین
سلام.دوست عزیز اگه ممکنه بفرمایید حجم مصرفیتون چقدره و چقدر میخواید هزینه کنید..اخیرا شبانه رایگان تقریبا معنی خودش رو از دست داده و شرکتهای مختلف حجم به اندازه کافی ارایه میدن...شاتل با ده هزارتومان هزینه بیشتر شبانه رایگان به من دادن..مخابرات در کمپین رنگین 1500گیگ شبانه روی بعضی طرح ها میده..نقل قول:
سلام..من که برام کیفیت تک کانکشن خیلی مهمه و بیشتر واسه استریم ویدیو استفاده دارم..شاتل رو توصیه میکنم ...از مخابرات و فن اوا و های وب داشتم و خیلی کیفیت تک کانکشن افتضاحی داشتن و مجبور شدم هربار برگردم به شاتل...تنها مشکل شاتل کندی در ساعات اوج ترافیکه یعنی بین ساعات ده تا دوازده شب روی ترافیک بین الملل کندی داره...مخلص کلام اینکه توصیه بنده شاتل هستش...هرچند در مراکز مختلف کیفیتها ممکنه اندکی متفاوت باشهنقل قول:
سلامنقل قول:
روزی حدودا 10 گیگ حجم مصرفی دارم
برا شش ماهه دویست و پنجاه تومن
شما شاتل شبانه دارید کاملا رایگانه و سرعت محدود نمیکنن؟؟
ممنون
این حجم و این هزینه میتونید از مخابرات کمپین رنگین نت خرید کنید،شبانه رایگان با همون سرعتی که خریدید سرویس میگیرید و سرعت محدود نمیشهنقل قول:
اگه واقعا فقط مصرف شبانه دارید خب از این بسته های شبانه همراه اول هم میتونید بگیرید.نقل قول:
من درست متوجه نشدم که میخواین شبانه رایگان "هم" داشته باشه یا نه فقط شبانه رایگان کفایت میکنه براتون.
درود:
سرعت 8 مگ
ترجیحا یک ساله و تک کانکشن برای دیدن بدون فریز IPTV (شبکه های مختلف کارتی از طریق اینترنت) (حجم مصرفی احتمالا بالای 20 گیگ در ماه)
الان از شاتل سرویس دارم ولی میخوام بدونم گزینه بهتری از نظر کیفیت و قیمت برای این مورد خاص هست یا نه؟
با سپاس
سلام،واسه ایپی تیوی بهترین گزینه شاتله،اما حجم نصرفی ساعتی یک گیگ شما در نظر بگیر،و برای کانالهای ۱۰۸۰سرعت بالای۱۰مگ نیاز میشهنقل قول:
سلام دوستان
من از شرکت های وب سرویس دارم
بدلیل مشکلات جدیدی که باهاش دارم مثل حجم خوری اونم نه یک بار بلکه 4 بار که دوبارش رو با چه بدبختی با مدرک تونستم حجمم رو برگردونم
دیگه خسته شدم از این شرکت
میخواستم اگر شرکت خوبی میشناسین معرفی کنین
دوستان من الان نت شاتل دارم و واقعا راضیم فقط قیمت تعرفه هاش با حجمش گرونه الان 8مگ دارم 175گیگ ترافیک خارجی حجمش برام کمه برای یه ماه شما کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید که هم حجمش بالا باشه هم برای گیم آنلاین و دیدن ویدیو آنلاین عالی باشه سرویس گیم داشته باشه و پینگ پایینی برای گیم داشته باشه من آبادان هستم
سلام
الان سرویس 8 مگ مخابرات دارم که زیاد قطع و وصل میشه و البته snr هم حدود 10 11 هستش(پشت کنتور هم تست کردم)
حالا به نظرتون با تغییر شرکت وضعیت بهتر میشه یا نه؟
هیچ شرکتی دیگه شما همه رو بهم میخوای که یا باید حجم بالا رو انتخاب کنی یا پینک پایین و کیفیت مناسبنقل قول:
سلام . من الان از شاتل سرویس دارم قبلش هم صبانت داشتم روی هر دو خطم بیشتر از 5 مگ نمیکشه ببرای همین همیشه مجبورم 4 مگابیت بگیرم که سرعتی هم نداره یه نفرو اوردم از تو خیابون سیم مستقیم کشید برای مودم ولی افاقه نکرد .دنبال راهی هستم که از شرکتی سرویس بگیرم که تجهیزاتش توپ باشه و بتونه کشش خط من رو بالاتر بده . تعداد سرویس دهنده ها هم زیاده .شماهایی که تجربه داشتین زیاد سرویس دهنده عوض کردین به نظرتون کدوم سرویس دهنده کشش خط بهتری بهم میده ؟ مثلا تا 7 یا 8 مگ ؟
نمیشه گفت! چون مرکز به مرکز با هم فرق میکنه . مثلا از شرکت هایی که تو مرکز خودم امتحان کردم ، شاتل و مخابرات بسیار آشغال بودند ولی های وب و فن آوا و خلیج آنلاین در یه سطح بودند و حدود 3 تا 4 مگابیت کشش بالاتری نسبت به شاتل و مخابرات ارائه می کردند . شما هم باید تک تک شرکت ها رو امتحان کنی . حالا ممکنه کشش بیشتری نصیبتون بشه ، ممکنه هم که هیچی ! اگه تغییری هم نکرد به این معنی نیست که تجهیزات تمام شرکت ها ضعیف بوده ، شاید کاملا برعکس باشه و خط شما دیگه کشش بیشتری نداشته باشه . در کل حتی اگه یه شرکت با تجهیزات خوب هم پیدا کنید قرار نیست معجزه کنه و شاید سرعتتون یکی دو مگابیت بیشتر بشه .نقل قول:
اینطوری که باید هر ماه 100 تومن بابت نصب و راه اندازی و ... بدمنقل قول:
نصب و راهاندازی که 12 هزار تومن بیشتر نمیشه ، مشکل اصلیش اینه که نصب و راه اندازی طول میکشه و بعضی از شرکت ها مثل شاتل باید ازشون شکایت کنی تا خط رو تخلیه کنند . این شرکت هایی هم که من عوض کردم به خاطر کیفیت خدمات یا تعرفه هاشون بوده نه پیدا کردن بهترین DSLAM .نقل قول:
شما تا حالا از چه شرکتایی سرویس داشتی داداش ؟نقل قول:
2 تا مرکز مخابراتی تو شهر ما هست . اون مرکزی که خط تلفن ما ازش اومده شرکت های زیادی داخلش تجهیزات ندارند ولی مرکز دیگه چون به بازار و مراکز اداری نزدیک تره تقریبا تمام خدمات دهنده های اینترنتی کشور داخلش سرویس میدن . تو مرکز ما مخابرات، شاتل، هایوب، فنآوا، پارسآنلاین و یه ISP استانی به نام خلیجفارسآنلاین هست که البته شرکت های دیگه هم کم کم دارن میان . از این شرکت ها به جز پارسآنلاین که هیچ وقت از تعرفههاش خوشم نیومد بقیه رو از 2-3 ماه تا 3-4 سال داشتم . یه شرکت محلی دیگه هم بود که اولین بار از اون ADSL گرفتم که الان دیگه منقرض شده !:n14:نقل قول:
یک ماه پیش که شاتل رو تخلیه کردم میخواستم بعد از 6-7 سال دوباره خلیج فارس آنلاین رو یه امتحانی کنم که اونم از شانس من مشکل فنی براشون پیش اومده و نمیتونند درخواست رانژه به مخابرات بدن برای همین هم به صورت موقت دوباره اومدم های وب ! البته پیشگامان هم گفته یکی دو ماه دیگه تجهیزاتشون رو تو مرکز ما نصب میکنه . که اگه راست باشه شاید مستقیم برم پیشگامان . من در کل دنبال شرکتی میگردم که یه اینترنت با کیفیت قابل قبول و حجم تقریبا بالا رو بتونه ارائه بده . که اگه کیفیتش خوب باشه بتونم ازش سرویس یک ساله بگیرم . و البته حجم کل اون یک سال رو یکجا بده نه ماه به ماه .
خوب فکر میکنی از بین شرکت های سراسری کدوماشون تجهیزاتشون قویتر هست و میتونه لینک بهتری بهم بده ؟نقل قول:
همونطور که قبلا گفتم اصلا معلوم نیست و مرکز به مرکز با هم فرق میکنه . مثلا شاتل برای من بد بود ولی های وب خوب ! در صورتی که اگه تو همین فروم نگاه کنید کسانی هستند که شاتل براشون بهترین بوده و های وب بدترین . در کل زیاد پیگیر کیفیت DSLAM شرکت ها نباش . اگه فاصله ات با مخابرات زیاده دیگه باید به همین سرعت قانع باشی یا اینکه دنبال روش های جایگزین ADSL باشی .نقل قول:
اتفاقا من روش های جایگزین رو دارم اما به خاطر قیمت بالاشون استفاده نمیکنم .وقتی میشه 400 گیگ رو با ماهی 100 تومن گرفت مغز چیز نخوردم که بابتش روی اینترنت بی سیم حداقل 400 تومن پول بدم.فقط به خاطر قیمت پایینشه وگرنه کی حوصله داره هر روز با پشتیبانی نفهم این شرکت ها بحث کنه.فاصلم 2.5 کیلومتره ولی به نظرم 4 مگ کم میده بهم باید حداقل 8 مگ میداد .البته توی کوچمون مال بقیه کمتر از مال منه کشش خطشون :n09:نقل قول:
کاملا درسته ، شرکت های ارائه دهنده ADSL از نظر قیمت و حجم نسبت به بقیه روش ها خیلی بهتر هستند ولی اگه کسی به سرعت بالاتر احتیاج داشته دیگه چاره ای جز روش های جایگزین نداره . متاسفانه بزرگترین مشکل ADSL همین کشش خطهاست. حتی اگه فاصله تون 3 کیلومتر هم باشه باز باید بتونید سرعت بیشتری بگیرید . خود من خیلی وقته میخوام سرعت 16Mb بخرم ولی خطم بیشتر از 12 مگ رو نمیکشه . فاصله زمینی هم 1800 متره و رو کاغذ باید بتونم راحت 16 رو بگیرم ولی خب در عمل خیلی چیزیا موثره . خصوصا سیم کشی قدیمی و مزخرف مخابرات . دلمون رو به این VDSL خوش کرده بودیم که اون هم به همت تحریم هایی که به گفته الاغ های کشور هیچ تاثیری نداره کلا تعطیل شد .نقل قول:
سلام، از دوستان کنسول باز بنظرتون برای آنلاین کدوم سرویس دهنده مناسبتره و محدودیت کمتری داره؟ مثلا RDR2 رو اکثر سرویس دهنده ها محدوده، شنیدم پارس آنلاین کمتر محدود میکنه درسته؟
سلام
از این شرکت شبدیز کسی اینرتنت adsl داره ؟ اگر دارید لطفا در مورد کیفیتش و پشتیبانی اش بگید . ممنون
سلام من آسیاتک استفاده میکنم و از کیفیتش راضیم! ولی چند وقته که تعرفه هاشو عوض میکنه و هربار بدتر میشه... چند ماهه که تو فکر عوض کردنشم، ولی الان سرویسی که من استفاده میکنم (8مگ - 200گیگ بین المللی) رو حذف کردن و میخوام عوضش کنم.
اولا یادمه قبلا رانژه خیلی دردسر داشت و زمان بر بود. میخواستم ببینم الان وضعیت چطوره؟ بهتر نشده؟
دوما شرکت های مختلفی رو بررسی کردم، های وب و پیشگامان بنظرم بهتر از بقیه اومد. پیشنهاد شما با توجه به کیفیت و پشتیبانی و... چه شرکتیه؟
من تو تبریز هستم. اکثرا هم مصرفم برای دانلود و استریم هست. 200گیگ بین المللی هم حداقل حجمیه که میخوام
سلام.
میخوام برای خونه اینترنت بگیرم.
مقایسه بین پارس انلاین و شاتل کردم ، دیدم قیمت پارس خیلی بهتره.
ولی کیفیت و خدمات رو نمیدونم.
بسته 2 مگ که میخریم، سرعتش همون 2 مگه؟؟ یا مث قبل سرعتش میره بالا؟؟؟
درودنقل قول:
بستگی به منطقه ، مرکز مخابراتی و کیفیت خطوط تلفنتون داره ...
از نظر قیمت بله شاتل گرون تره تعرفه هاش + میتونید به شرکت های مختلف زنگ بزنید و جشنواره هاشون رو بپرسید ببینید برای مشترکین جدید چه جشنواره هایی دارن ...
دیگه مثل قبل نیست که مثلا سرعت 512 کیلوبیت میگرفتیم ولی تا هر چقدر خط میکشید پهنای باند باز بود. الان مثلا همین سرعت 2 مگ نهایت سرعت دانلود 250 کیلوبایت میده.
2 مگ(مگابیت) در بهترین حالتش همین 256 کیلوبایت باید باشه.نقل قول:
2048/8=256
متاسفانه قیمت ها جوری شده که میترسی نگاه کنی
کلا با این شیب ملایم بهتر سمت سیم کارت بیشتر بریم
کم مصرف بودن هم دردسر داره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
سلام دوست عزیز تبریز اسیاتک سرعت دانلود با idm چند هست ؟ روی 16 مگ؟نقل قول:
:n13: یه لحظه شک کردم نکنه غیر از این گفتمنقل قول:
والا به من گفته بودن ظرفیت خطت بیشتر از 4 نمیکشه (مرکز ولیعصر) و با اینکه بسته 8 مگ میگرفتم (بخاطر حجم بیشترش) با idm سرعت حدود 512KB میگرفتم(همون 4مگ) ولی الان های وب گرفتم اینیکی تا 16مگ میگه ظرفیت داری! حالا نمیدونم شاید شرکت با شرکت فرق میکنه ولی خلاصه من با اسیاتک بیشتر از 4مگ نتونستم بگیرم!نقل قول: