خدا شانس بده!!نقل قول:
میشه از قدرت سیگنال مودمت عکس بزاری؟
Printable View
خدا شانس بده!!نقل قول:
میشه از قدرت سیگنال مودمت عکس بزاری؟
نقل قول:
منظورت کدوم قانون است؟اینکه شما فقط به اندازه دو برابر حجم سرویست میتونی در ساعات شبانه دانلود با همون سرعت روزانه داشته باشی؟
یا اینکه حجم اضافه دو برابرش در دانلود شبانه حساب نمیشه؟
عزیز منم از قدیمیهای مبین هستم:n02:
از اون زمان که پنجشنبه ها از ساعت 2 نیمه شب تا 2 ظهر جمعه ساعت رایگان حساب میشد:n09:
سه شب متوسط شبانه دان کردم بین7تا8گیگ میگیره
من از مشتریان قدیمی بودم اما چند وقت پیش برام محدودیت حجم شبانه گذاشتن و کل حجم نتمو صفر کردن، منم بلافاصله مودم فروختم چون بدون شبانه مبین هیچ گونه ارزشی نداره
Sent from my D6503 using Tapatalk
باورم نمیشه مبین نت همچین سرعتی داشته باشه! آخرین بار 4-5 ماه پیش یک مگ شارژ کردم و سرعتش در حدی بد بود که حتی پیج باز نمی کرد... بین 5 تا 15 کیلوبایت در ثانیه بود! در اهواز. دوستانی که این سرعت های بالا رو دارن چه شهر هایی هستن؟ اهوازم کسی این سرعت ها رو تجربه کرده؟
چرا از دیشب اینطوری شده فقط پیج مبین نت باز میشه و باید با قند شکن بقیه سایتا رو بری :n03:
دوستانی که از سرعت مبین نت تعجب می کنند خب یه سیم کارت ایرانسل بگیرند این سرعت را تجربه کنند:
اونم با تعرفه خیلی کمتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه ساعت رایگان داره؟ ساعت رایگان که نباشه سرعت باشه 100 مگ، چه فایدهنقل قول:
نقل قول:
مگه مبین نت الان ساعات رایگان داره .مگه نشد دو برابر حجم خریداری شده ؟
برای مشتریان قدیمی رایگانه، جدید کسی بخره دو برابر حجمهنقل قول:
نه عزیز رایگان نداره ولی طرحای خوبی داره که به نظرم خیلی به صرفه تر از رایگان مبین هم در میاد.نقل قول:
مثلا 1 ساله 100 گیگ 175 تومن
تا جایی که من یادمه 2 3 سال پیش یکی از دلایلی که من مبین نت را گذاشتم کنار، حذف دانلود رایگان شبانش بود که بدون اطلاع هم این کار را کرد و تموم حجم من پرید.
من از سال 90 مشتری مبین نت بود.
برام جالبه که شما میگی هنوز برا بعضیا دانلود رایگان شبانه داره.
منظور من از رایگان دو برابر حجم نیست کلا رایگان مثل قدیم منظورمه، برای بعضیا هنوز هست. اما موافقم اگه اینو هم حذف کنه دیگه مفت نمیارزه مبین نت و فقط همین رایگانش ارزش دارهنقل قول:
دوستان اخرین فریم وار مودم های مبین نت رو که نصب کنید دیگه راهه برگشت به فریم وار های دیگرو نداره. فرض کنیم نرم افزار ایراد پیدا کرد چاره چیه؟ باید چطور درستش کرد؟:n13:
نزدیک ی هفته اس سرعت شده 900الی ی مگ شبی12گیگ رحت میگیره
تو 18روز تونستم حدود200گیگ بگیرم:n02:
چه شهر و منطقه اى هستين؟ طرحتون چيه؟نقل قول:
سلام
الان بالاترین سرعت مبین نت چنده ؟
من که از این کم شدن حجمش کلافه شدم
من 512 گرفتم و حجمش هم 60 گیگ سه ماه الان رفتم تو سایت دیدم زده 35.5 گیگ مصرف شده تو 35 روز !!!
آخه با سرعت دانلودی که میده تقریبا 60 کیلو بیتس بر ثانیه چقدر باید رو دانلود گداشت تا 1 گیگ شه ؟؟؟
تازه رفتم تو سایت دیدم زمان باقیمانده رو زده 57 روز ولی من 35 روز از قراردادم گذشته
معلومه مشکلی داره دیگه
سلامنقل قول:
بنده چندین ماه هست از حداکثر سرعت ۱۰ مگابیت در حال دانلود هستیم
گویا مبین نت برای مشترکانش رایگان کرده دانلود شبانه رو در ماه رمضان
چه سرویسی خریداری کردی؟نقل قول:
منم طرحه 512 دارم شبی راحت سه الی سه و نیم گیگ دانلود میزنم.:n10:
سلام دوستان من میخواستم طرح یکساله 4 مگ رو فعال کنم و برام توی صفحه زده مشترک قدیمی و از این حرفا و خیلی وقت بود که مودم رو کنار گذاشتم حالا سوال من اینه از کجا بفهمم طرح شبانه من رو بر اساس مشترکین قدیمی داره حساب میکنه چون هنوز طرح فعال ندارم و میخواستم ببینم میصرفه یا نه>؟
دوستان تا چند روز از مودم استفاده نکنیم امتیازو شرکت جمع میکنه؟ و باید از اول مدرکه ارتقای سرعت بفرستیم؟
کسی اطلاعی نداره؟
من بوده كه ٧-٨ ماه استفاده نكردم و مشكلى پيش نيومده. مدت زمان بيشترش رو نميدونمنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
من چند ساله گذاشتم کنار هنوز هم کار میکنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
دوستان طرح های مبین نت برای کاربران مختلف فرق میکنه؟الان پنل من و دوستم که همسایه ایم طرح های متفاوتی داره؟چرا اینطوریه؟میخوام شکایت کنم ازشون.
دوستان طرح های مبین نت برای کاربران مختلف فرق میکنه؟الان پنل من و دوستم که همسایه ایم طرح های متفاوتی داره؟چرا اینطوریه؟میخوام شکایت کنم ازشون.
بله این سیستم مسخره وجود داره و دلیلش هم معلوم نیست. گویا در حال تست یک سری طرح ها هستن. با من تلفنی هم تماس گرفتن و از کیفیت طرح ۴ مگشون پرسیدننقل قول:
Sent from my Lenovo A1000 using Tapatalk
عجب کلاهبرداری هستن.کجا میشه شکایت کرد؟
قربان این طرحتا 4مگ که شما دارید سرعتش چجوریه؟خیلی نوسان داره؟الان من 4مگ 10گیگ یک ساله دارم سرعتش خوبه ولی حجمم خیلی کمه میخوام تا4مگ یک ماهه 30 گیگ بگیرم.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.نقل قول:
بد نیست رفیق. در طول روز معمولا روی ۲ مگ هستش ولی در ساعات رایگان سرعت تا ۸ مگ هم میرهنقل قول:
سپاسنقل قول:
مبین ساعت رایگانش چند تا چنده؟محدودیت دانلود هم داره در ساعت رایگان؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
خواهش میکنم. ۳ تا ۷ رایگانه و تا دو برابر حجم تعرفه تون میتونین دانلود کنیننقل قول:
در مجموع؟ینی برای من ده گیگ هست تا بیست گیگ در طول این یکسال میتونم رایگان در ساعت3تا7 دانلود کنم؟نقل قول:
بله. قانون جالبی نیست. البته برای یوزرهای قدیمی گویا محدودیتی نیست ولی با این حال خودم به عنوان یوزر قدیمی گاهی این قانون رو حس میکنمنقل قول:
نامحدود دیگه معنی نداره در مبین نتی که هر 1گیگ اینترنت به مشترک میفروشه 10 هزار تومن وقتی هم که گیگشو برای یه سرعتهای خاصی کرده4 هزار تومن میگه فروش ویژه! قیمتهاش فوق العاده فضاییه.نقل قول:
گرونترین اینترنت کشور همین وایمکس مبین نت هست.
بروید در سایت ایرانسل تعرفه های اینترنت را ببینید. فقط مودمهاش کمی گرونه. (منظورم اینترنت همراه است نه وایمکس)
چاره ای نیست دوست عزیز.مخابرات خط تلفن نداره ما هم مجبوریم وایمکس بگیریم.نقل قول: