تماس بگیرید و درخواستتون رو بهشون بگید. اگه موردی لازم باشه بهتون میگن.نقل قول:
اصولا باید تلفنی تخلیه کنن ولی اگه دیدین دارن مسخره بازی در میارن، یه شکایت توی 195.ir بذارید.
Printable View
تماس بگیرید و درخواستتون رو بهشون بگید. اگه موردی لازم باشه بهتون میگن.نقل قول:
اصولا باید تلفنی تخلیه کنن ولی اگه دیدین دارن مسخره بازی در میارن، یه شکایت توی 195.ir بذارید.
نه تا بحال ندیدم اخطاری بده و معلومم نیست کی از محدودیت در میاره :n03:نقل قول:
سلام دوستان اینART8 با فیمت 400 تومن نامحدود سرعت دانلودش چنده ممنون میشم:n16:
آرت1 = 11 گیگنقل قول:
آرت2 = 13 گیگ
آرت3 = 17 گیگ
آرت4 = 22 گیگ
این حداقل ترافیک مصرفیه با توجه به مرکز مخابراتی می تونه بیشتر هم باشه :n01:
این ها رو زیاد جدی نگیرید.۸روزه آرت ۴دارم و ۳۵گیگ دانلود داشتم،هنوز سرعت بالای ۲مگ هستنقل قول:
ترافیک شبانه رو هم نوشته ماهی ۲گیگ!ولی تا حالا کسی رو ندیدم زیره ۲۰تا محدود بشه!
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
یکی از دوستای من هم art1 داشت میگفت بعد از 4 ماه که هر ماه حدود 50 گیگ دانلود داشته تازه محدودش کردن:n02: فکر کنم بستگی به مرکز مخابراتیتون داشته باشه
بازم کیفیت سرویس خدمات شاتل از همه بهتره طرز برخورد و دانش فنی کارمنداش بالاست ولی خوب مشکل پهنای باند تو همه شرکتها هست
من طرح اکو دارم 8 مگ حجمی سریع دو تا فایل دان میکنی شب که میشه 2 گیگت میره
پیشنهاد میکنم دانلودهای بیخود غیر مفید و حجیم نکنید حتی الامکان لینکهای مفید و اونچیزی که مد نظرتونو دان کنید تا در مصرف صرفه جویی بشود
سرعت از سرور خارج در روز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این ملت با طرز برخورد خوب سر میبرن عزیزم
نمیدونم چرا بعضیا از این شرکت های خصوصی ترفداری میکننو سنگشو به سینه میزنن (شایدم از کارمنداشن)
بالا برین پایین بیاین همه جور نت داره میره تو پاچمون
اول نامحدود برداشتن
بعد شبانه ها رو دارن یواش یواش نیم بها میکنن
چند وقت دیگه میبینی ماهی 100 تومن میدی و 5 گیگابایت دانلودته تازه اونم با منت
لطفا خر نشوید:n16:
البته جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما حق دارید شرکتها هم دارند با سرویس دهی تا جایی که میتونند ما را راضی نگه میدارند مطمئن باش اونا سر مارو کلاه نمیزارند شرکتهای پاپ که جمعا از تعداد انگشتهای دو دست بیشتر نیستند بهشون پهنای باند کافی از طرف شرکت زیر ساخت داده نمیشه شرکت زیر ساخت انحصار پهنای باند در اختیار داره
و از سوی دیگر شرکت مخابرات ایران انحصار انتقال دیتا در مراکز مخابراتی را روی بستر تلفن بر عهده داره - ولی خوب من شرایط کاربرای ایران رو کاملا درک میکنم و اینترنت پر سرعت با کیفیت و ارزان حق مسلم و 100 درصدی تمام اقشار جامعه است اون چشم بادومیهای کره ای که عشق سرعت و بازیهای آنلاین دارند سریع در حال رشد و شکوفایی هستند . مگه کاربرای ایران چی از کره ای ها کم دارند ایرانی لیاقت هر چیزیو داره و شایسته احترامه - :n16:
ا که از این آشغال دونی (شاتل) رفتیم و به هرکی بخواد بگیره میگم شاتل نگیره (تا حالا خیلی هارو منصرف کردم)
حالا تازگیا چند تا کاربر جدید اومدنو شدید از شاتل تعریف میکنن،خدا میدونه قضیه چیه ولی لطفا یه کم وجدان داشته باشید و اون بیچاره یی که میخواد ایننرنت درست حسابی بگیره رو به اینجا نکشید...
پ.ن: ممکن بگید که من خودمم کاربر جدیدمو این حرفا؛ این نکته رو بگم که من از سال ۲۰۰۶ عضو اینجا بودم و بعد چند سال بن شدم به کل از سایت و حتی الانم که یه اکانت جدید ساختم، متاسفانه بعد از ۳۰۰ پست هنوز پستام نیاز به تایید داره و پیغام خصوصی هم نمیتونم بدم که این قضیه رو هم باید ادمین درست کنه که متاسفانه خیلی وقته نیست که پیگیری کنه...
تفاوت سرعت 128 با مثلا 2مگ شاتل تو چیه!؟ شبانه بیشتر-سرعت بالاتر-پینگ کمتر ... الان 128 شاتل تا دو مگ بازه اما سرعت 2048 چطور!؟
سرویس 2mb رو روی حدودا 3750 اینا میبندن...نقل قول:
سلام دوستان گرامی
سرویس های نامحدود شاتل چطوریه سرعت هاش ؟
این ART3 و یا ART3 LIGHT را ایا کسی از دوستان گرفته ؟
سرعت دانلودشون در روز و شب چطوریه ؟
ممنون
ART3 256 تا 1536 256 نامحدود ۱۷ ۴۳٫۰۰۰ Valid
ART3 Light 256 256 نامحدود ۱۴ ۳۳٫۰۰۰ Valid
من خیلی وقت هست که eco 8Mbps دارم و در طول روز سرعت دانلود بین ۶۰۰ تا ۹۰۰ هست ... اما شب ساعت ۱ که میشه انگار dialup میشه ... سرعت دانلود میاد روی ۲۰ !!!
میخوام تغییر یدم ART بگیرم ... آیا اگه ART7 بگیرم که سرعت ۱ مگ هست در طول شب افت سرعت دارم به نظرتون ؟ ( تا قبل از تمام کردن اون حجم منصفانه که میگن منظورمه ) ...
خب چرا میخوای شب دانلود کنی؟ روز و شب آرت که فرق نمیکنه.نقل قول:
فرقی نمیکنه تا قبل از محدودیت
نه دوست عزیز افتی نداره ..سرویس آرت دارم و 24ساعت سرعت ثابته.نقل قول:
دوستان هنوز وقتی سرعت شبانه رو محدود میکنن فقط واسه سرور خارجی محدود میکنن؟یا دیگه کلا هم داخلی هم خارجی رو محدود میکنن؟
خیلی واسم مهم هست لطفا جواب بدید.
نه فرقی نمیکنه دیگه. کلا محدود میکنه.نقل قول:
چون اینطوری دیگه نمیشه دورش زد.
پس پیشنهاد من به تمام دوستان اینکه اگه آسیاتک واسشون پورت خالی داره برن آسیاتک من دو ماهی داشتم خیلی راضی بودم و شبی سه گیگ دانلود داشتم متاسفانه خونه رو تغییر دادیم منطقه جدید پورت خالی ندارن.
پیشنهاد دوم هم مخابرات اگه جایی هستید که مخابرات نامحدود میده حتما بگیرید خوزستان که مخابراتش نامحدود رو برداشت قبلا ماهی 300گیگ از نامحدود مخابرات دانلود داشتم.
همین کارا رو کردین که نامحدود رو جمع کرد...:n02:نقل قول:
من تقریبا قید شبانه رو زدم...شاتل الان برای وب گردی هم مناسب نیست... 2 مگ یک ساله با 22 گیگ حجم میده حدود 160 تومن ... همون رو مخابرات با 60 گیگ حجم میده 160 ... تازه ترافیک 100 گیگ مخابرات در میاد 175 تومن اما برا شاتل حدود 210تومن هست...
چه جالب من 2سالی که نامحدود مخابرات داشتم انقدر دانلود کردم که توی گوگل سرچ میکردم چیز های جالب برای دانلود:n02:یعنی به معنای واقعی دیگه چیزی برای دانلود نداشتم و نمیدونستم باید چی کنم آخه اون زمان چنین روزی رو پیش بینی میکردم میخواستم عقده خالی کنم:n02:نقل قول:
الانم داره از حلقم درش میاره فقط ماهی 50تومن پول ترافیک میدم که وبگردیم رو جواب بده چون سرویس یک ماهه بالای 5گیگ نداره:n03:
نقل قول:اتفاقا دانلود زیادی ندارم که بگم بخاطر دانلود می خوام ART بگیرم فقط میخوام شب ها سرعت استفاده کم نشه ... بیشتر بازی میکنم و برای همین شب ها مجبورم از اینترنت دیگه ای استفاده کنم برای بازی ...نقل قول:
الان که گفتین ART خوبه بعد از پاپان این دوره حتما ART7 رو میگیرم امیدوارم خوب باشه برام ...
فکر میکنید ART7 سرعت دانلودش تا زمانی که ۱۳۲ گیگ رو تموم نکردم چقدر هست ؟ بعد از ۱۳۲ گیگ چقدر میشه ؟
سلامنقل قول:
بعد از چه مقدار دانلود ،سرعتتون از ۲۵۰ شد ۸ ؟
امیدوارم پینگش هم خوب باشه. برای ما که خارجیش همیشه دور و بر 250-300 میچرخه. آمار اونم بگیر از لب کارونیا :n02:نقل قول:
آرت۷ خیلی گرونه دیگه هر کسی نمیدونه رازاشو... به ماهم بگو که بعد جواب ملتو بدیم :n06:نقل قول:
باسلام
مشترک گرامی (******):
خرسندیم به اطلاع برسانیم، از آن جایی که پاسخ گویی به نیازها و علاقه مندی های مشتریان در حوزه ی وب در قالب سبد کاملی از محصولات و خدمات و جلب رضایت هر چه بیشتر آنان، همواره یکی از مهم ترین اهداف شاتل بوده
است، این شرکت، خدمات تکمیلی جدیدی را در وب سایت شاتل لند (سرزمین شاتل)، در دسترس کاربران اینترنت پرسرعت قرار داده است.
در حقیقت، کاربران اینترنت پرسرعت می توانند نیازها و علاقه مندی های خود را در حوزه وب به صورت منسجم و گردآوری شده در وب سایت شاتل لند بیابند. اخبار روز ایران و جهان، دانلود سنتر شامل امکان دانلود صدها نرم افزار
کاربردی، فایل های آموزشی در حوزه های مختلف، صدها فیلم و مستند، صدها بازی و سرگرمی و آپلود سنتر با ویژگی های منحصر به فرد، اخبار ورزشی و ... از جمله بخش های این وب سایت است. بخش های یاد شده فاز نخست این
وب سایت است و به زودی بخش های جذاب دیگری بر اساس نیازها و نظرات کارساز کاربران به این وب سایت اضافه خواهد شد.
این خدمات که امکان استفاده از آن برای کلیه ی کاربران اینترنت کشور فراهم است، با شرایط و امتیازهای ویژه و اختصاصی در دسترس اعضای خانواده ی بزرگ مشتریان شاتل خواهد بود. به عنوان مثال، کاربران شاتل از 150
گیگا بایت فضای رایگان در آپلود سنتر سرزمین شاتل بهره مند خواهند بود که می توانند از آن برای آپلود فایل های خود با بیشترین سرعت ممکن و ترافیک ارسال رایگان بهره گیرند.
امکان استفاده از این وب سایت با شرایط ویژه، از هم اکنون در دسترس کاربران اینترنت پرسرعت شاتل در شهر تهران خواهد بود. گفتنی ست، افزون بر فضای یاد شده رایگان در آپلودسنتر، در یک اقدام تشویقی و ویژه به مناسبت راه
اندازی این وب سایت، ترافیک مصرف شده سرویس اینترنت پرسرعت کاربران شاتل در شهر تهران در این وب سایت از تاریخ 20 آبان تا 4 آذر ماه 1393 رایگان خواهد بود. به این معنا که مصرف ترافیک این دسته از کاربران در این
بازه ی زمانی در کلیه ی بخش های وب سایت شاتل لند همچون دانلود سنتر، بازی، اخبار و ... رایگان بوده و جزو مصرف ترافیک سرویس اینترنت ایشان محاسبه نخواهد شد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر و استفاده از خدمات این وب سایت می توانید به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراجعه فرمایید. امید است ارایه ی این خدمات بتواند رضایت مشتریان گرانقدر را بیش از پیش بیافزاید و پاسخ گوی نیازهای ایشان با سرعت و کیفیتی متفاوت در حوزه ی وب باشد.
با سپاس
امور مشترکین گروه شرکت های شاتل
عجب شیر تو شیریه تو تاپیک هر شرکتی میری کاربرا ناراضین چند وقت پیش اوضاع نت خیلی خوب بود من یه مدت طولانی حتی یک مگ نامحدود داشتم با سرعت 130 راحت هر کاری میخواستم میکردم اصن حواسم نبود چه نعمتی دستمه کنجکاوم بدونم تو بقیه کشورها هم این مسخره بازی حجم و محدود و نامحدود و منصفانه و غیر منصفانه وجود داره یا این اداها فقط مال این خراب شدس
منم پارس دارم و ناراضی ام دم مگ گرفتم ولی سرعتم 300 اومدم اینجا ببینم وضعیت شاتل چطوره ولی دیدم اینجا هم همه ناراضین.فقط مال این خراب شده است. بیخود نیست که میگن ویران .متوسط سرعت اینترنت امریکا 30 مگهنقل قول:
دوستان من داتک گرفتم؛ مشخصات خطم به شکل زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتها modulation خطم طبق تصویر رو G.992.5 و Annex A هستش و هر چی به داتک میگم بذار رو ADSL2+ و Annex M،میگه خط شما رو ADSL2+ عه؛
به نطر خودم دارن می پیچونن منو؛ نظرتون چیه؟!
خودت باید دستی ست کنی رو ADSL2+ وگرنه دیفالت مودم یه مدل ارتباط برای خودش تنظیم میکنهنقل قول:
شایدم راست میگه، چون توی شاتلم بعضی از مدولیشنا رو نمیشه انتخاب کنی، یعنی حتی اگه هم روی اون بذاری چراغ اینترنت مودم روشن نمیشه.نقل قول:
شنیدم نامحدودا رو میخوان بردارن..راسته؟:n13:
ست کردم ولی چون اون مورد رو تو تاپیکای دیگه میگفتن باید بهشون زنگ برنی بگی ست کنن،واسه همین پرسیدم :n06:نقل قول:
مرسی عزییزز :n12::n16:نقل قول:
هیچ بعید نیستنقل قول:
یادش بخیر چند سال پیش با نامحدود شاتل انقدر دانلود کردم کلا سرویسمو قطع کردن [emoji2]
ولی الان دیگه از این خبرا نیست و سر 17 گیگ محدود میشم
دوستان شما این یکی دو روز مشکلی نداشتین ؟
سرعت دانلودم همش 40-50 هست ، پینگ گوگل هم بالای 450 :n27:
دوستان آیا شاتل سرویس شبانه رایگان داره یا نه ؟
بله برای سرویس های ECO شبانه رایگان داره...نقل قول:
تجربه نشون داده شایعات اکثرا تو این خراب شده به واقعیت میپیونده :دی
اگه آرت ها جمع بشه شخصا از این جا میرم چون ئاقعا راضیم ازش ارت1 دارم جدیدا سرعتش با نوسان جزئی رو 100 هست دانلودامم در حد قسمت های جدید سریال هاست همین در کل راضیم فعلا ازش ولی خب منظقمونم توش دخیله و کم ترافیک هست!
تو ایران بخوای از اینترنت استفاده کنی باید دور بزنی یه سری محدودیت های مسخره رو..حالا می خواد سرعت باشه یا صفحات مختلف...من یکی که شخصا پشت محدودیت نمی مونم.