دانلود شبانه منظورتونه ؟ نه نداره ؛ فقط باید طرح بخرید .نقل قول:
Printable View
دانلود شبانه منظورتونه ؟ نه نداره ؛ فقط باید طرح بخرید .نقل قول:
سرعتش در چه حدی هست . بدون 3g
چگونه باید بسته اینترنت رو خدریاری کنیم ؟
مثل وقتی که برای gprs می خریدیدنقل قول:
:n19::n19::n19::n19:
وای خدای من :دی
الان داشتم میومدم خونه که با این صحنه مواجه شدم !!!
امروز اومدن و تجهیزات 3G رو روی BTS خونه ما نصب کردن :n19: و الان هم دارن کابل کشی میکنن :دی
پرسیدم گفتن که تا 2-3 ساعت دیگه کابل کشی تمومه و شب یا فردا 3G راه اندازی میشه :دی
خواستم عکس بگیرم نذاشتن و فقط همون عکس که از بیرون گرفتم رو میزارم :دی
محتوای مخفی: عکس
مبارکه :n02:
اینا 2 سال پیش گفته بودن تجهیزات همه نصب شده و فقط منتظر پروانه هستن !
پس چرا دونه دونه میرن بالای آنتنا :n04:
دبیر شورای عالی فضای مجازی در گفتوگو با فارس:
اپراتورها بدون پیوست فرهنگی نمیتوانند نسل ۳ ارائه دهند
دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: اپراتورها بدون پیوست فرهنگی نمیتوانند خدمات نسل ۳ تلفن همراه را ارائه دهند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد حسن انتظاری، دبیر شورای عالی فضای مجازی در گفتوگو با خبرنگار فناوری اطلاعات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تأکید کرد:پیش از ابلاغ پیوست فرهنگی اپراتورها نمیتوانند نسل سوم تلفن همراه را ارائه دهند.وی در پاسخ به اینکه اکنون یکی از اپراتورها نسل 3 را به صورت پایلوت راهاندازی کرده و آیا این نیاز به پیوست فرهنگی ندارد، گفت: این راهاندازی همانطور که گفتید پایلوت است و برای راهاندازی سراسری نیاز به پیوست فرهنگی است.انتظاری همچنین در پاسخ به اینکه آیا تا پایان شهریورماه یعنی موعد ارائه نسل 3 به هر دو اپراتور، پیوست فرهنگی ارائه خواهد شد، گفت:از نظر ما کار تدوین پیوست فرهنگی تمام شده و جلسات کارشناسی فشرده تخصصی در کمیسیون محتوای مرکز ملی فضای مجازی کشور برای آن برگزار شده است.وی افزود: بعد از این جلسات پیوست فرهنگی در این کمیسیون به تصویب رسیده و منتظر طرح در شورای عالی مجازی است تا بعد از تصویب ابلاغ شود.انتهای پیام/آ- See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا چرت گفتن !!نقل قول:
مادم الان گفت که دیروز اومدن و یه نگاهی کردن و بعد 1 ساعت انگولک رفتن و از امروز صبح اومدن و دارن نصب میکنن !!! یه قرقره هست طول طنابش فکر کنم یه 100 متری میشه :دی حیاط پر از کابلهای خفنه :دی
الان که فقط کابل کشی مونده فقط 1 نفر اون بالاس!!
صبح 2 تاشون بالا بود و یه نفر پایین :دی
کرج هم من امروز تست کردم آنتن اومده محل ما ولی از تو اتاق ضعیف بود پشت بوم رفتم آنتن فول شد علامت H هم اومد ولی دیتایی رد و بدل نمیشد دوستان ار کجا میشه تشخیص داد دکل ایرانسل رو با اپراتورهای دیگه ؟ از نظر شکل ظاهری فرق دارن یا تجهیزات؟ دور و بر خونه ما 3 تا دکل هست یه دونه دیگه جدید نصب کردن ولی هنوز تجهیزات قرار ندادن میخوام ببینم کدومشون ایرانسله ممنون :n16:
آقا این پیوست فرهنگی دقیقا چی هست ؟!
سلام
یکم در مورد open signal برای فهمیدن پوشش 3G توضیح می دید؟
چجوری کار می کنه؟
راه اندازی نسل سوم ایرانسل خدمت همه دوستان اراکی تبریک عرض می کنم :n16::n16::n16:
کجای کرج تشریف دارین ؟نقل قول:
برنامه بسیار جالب که از بهترین ها در نوع خود میباشد با این برنامه فوق العاده شما میتوانید محل سیگنال های ارسالی به سمت تلفن همراه خود را پیدا کنید و از مقدار سیگنال دریافتی توسط تلفنتان با خبر شوید این برنامه قادر به ردیابی سیگنالهای wifi,gsm,4g,3g,2g میباشد شما میتوانید با انتخاب یکی از مدهایی که در برنامه قرار داده شده مانند رادار و نقشه و یا انتخاب مد نمایش مقدار سیگنال دریافتی و یا نوع سیگنال دریافی اطلاعت زیادی در مورد فرستنده بدست مانند محل دقیق آن و فاصله اش با شما و سرعت ارسال و دریافت اطلاعات لازم به ذکر است که برای استفاده از نقشه باید از منوی برنامه به بخش گوگل مپ رفته و نقشه های آن را دانلود کنید البته برای استفاده از دیگر بخش های این برنامه احتیاج به دانلود هیچ برنامه ای ندارید و کاملا به صورت آفلاین کار میکنند.نقل قول:
دوستانی که تست کردن بگند وضعیت پینگت چطوره؟؟؟
پینگ از سرور خارجی چیزی حدود 120 (تهران)نقل قول:
ممنوننقل قول:
محل دقیق دکل رو میده؟
دوست عزیز، یهمن ماه یه بار گوشیمو روشن کردم آنتنش 3خط بود! اول فکر کردم مشکل نرم افزاریه بعد متوجه شدم ه دکل 3G ایرانسل وصل شده.... اطراف منظریه بودم (فکر کنم)نقل قول:
تبریز خیلی وقته دکل نسل 3 رو نصب کردن
بله تقریبا , دوستان صفحات قبل هم گذاشتننقل قول:
این پیوست فرهنگ رو کسی نگفت چیه !
روی گوشی ایفون 5s از کجا باید فهمید فعال شده؟
من برای آندروید نصب کردم میرم داخل برنامه ولی میگه open signa متوقف شده است نسخه ـی جدیدش رو هم دانلود کردمفچکار کنم من؟کسی اگه دانلود و نصب کرده و درست بوده میشه لینکش رو به منم بدهنقل قول:
یه آتوییه که جدیدا" مد شده واسه چوب گذاشتن لای چرخ تکنولوژی های جدید!نقل قول:
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرنقل قول:
کدوم صفحه هست؟نقل قول:
كنار ايرانسل علمت 3G مياد
سرچ میزنم نمیارش که(یه سری برنامه ـی دیگه میاره!؟میشه لینکشُ بدید ممنوننقل قول:
صفحه 46 ‘ّنقل قول:
شهرک بنفشهنقل قول:
رفقا تو شهرهای کوچک حدودا چقدر طول میکشه تا فعال بشه؟
دنبال هر برنامه ای هستید فقط از گوگل پلی دانلود بکنید !! بدون فیل.تر و راحت !!
========
مقایسه سرعت اپراتور ها در حال حاضر!!
محتوای مخفی: تنهای اول : نسل 2
محتوای مخفی: ایرانسل : نسل 2
محتوای مخفی: رایتل : نسل 3
نصب و کابل کشی BTS ما تموم شد !! فقط موند فعال سازیش و بعدش ترکوندن :دی
در اکثرشهرها ت پیان شهریور و در شهرهایی که الویت کمتری دارند (ترافیک شبکه کمتر) تا پیان مهر راه اندازی خواهدنقل قول:
ولی اکثر شهرها شهریور 3G می تونند استفاده کنند
امروز میرم از آنتن نزدیک خونمون که فک میکنم ایرانسل هست(احتمال 90 درصد چون وصل شد بهت 3g)یه عکس میگیرم میذارم اینجا ببینید شما دوستان نظر بدید تجهیزات نصب شده یا نه:n02:
یه تست میزنم ببینم پیج باز میکنه یا نه چون آخرین بازی که وصل شدم بهش 4-5 روز قبل بوده و الان باید حتما تغییراتی داشته باشه:n02:
سلام علیکم مش حسین...نقل قول:
اقا خوبی؟ چه خبرا؟:n02:
مش حسین جای ما رو هم خالی کن...:n28: بیینم میتونی راهی پیدا کنی...:n09: اینم رایگانش کنی...:n02:
درود
او مای گاد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم رایگانش کنی...:n02:
حسین اگه موفق به انجام این کار بشی زنگ میزنم پلیس فتا بیاد ببرت ــت لـااقل مثل KEVIN MITNICK انسان مفیدی بشی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و من الله توفیق /
به سلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــام جیگر :n12:نقل قول:
نقل قول:
الدنگ ها پس فکر میکنید منظورم از ترکوندن چی بود ؟؟::؟؟!!!
محتوای مخفی: ترکوندن
دوستانی که الان 3g ایرانسل استفاده میکنند رایگانه یا از شارژ کم میکنه؟
خیر رایگان نیست اگر بسته داشته باشید که از بسته اینترنت کم میشه اگر هم نه که خشگل شارژ رو میکشهنقل قول:
از شارژ و در صورت داشتن بسته، از بسته ها کم میشه.نقل قول: