کسایی که بارسا رو ور دارن سوارز محروم هستش تا وقتی محرومیتش تموم شه نمیشه استفاده کرد ازش. گاز گرفتن تو بازی نیستش و این عکس ها رو هم بعضی ها ساختن برای فان . چون ea اینکار رو نمیکنه بخاطر اعتبار و جایگاهش
Printable View
کسایی که بارسا رو ور دارن سوارز محروم هستش تا وقتی محرومیتش تموم شه نمیشه استفاده کرد ازش. گاز گرفتن تو بازی نیستش و این عکس ها رو هم بعضی ها ساختن برای فان . چون ea اینکار رو نمیکنه بخاطر اعتبار و جایگاهش
ایرادهایی که به بازی فیفا 14 گرفته میشه من اصلا ندیدم چونکه من پچهای مختلف که بازی رو واقعا کامل میکنه ریختم وبازی کاملتر شده بازی خام فیفا (بدون نصب پچ) قطعا مشکلاتی داره ولی پچ های جدید همه رو برطرف کردن .علاوه بر پچ های کامل مودینگ وی چند وقت پیش یه پچ اصلاح گیم پلی برای فیفا 14 اومد که بازی رو انصافا عالی کرده مهم ترین مشکلی که فیفا برای من داشت کم خطا کردن cpu هست که تعداد خطاهاش در طول بازی به ندرت به عدد دو میرسد کارت گرفتنم که هیچی ولی با ریختن این پچ cpu هم بی محابا تکل میزنه و راحت کارت میگیره انگار داری با موجود زنده بازی میکنی نه cpu!
بعد تو گیم پلی هم تغییرات مثبتی ایجاد شده وتقریبا همه چیز رندومی شده و در اخر بازی وقتی امار بازی رو نگاه میکنی به ندرت عدد صفر رو میبینی من عادت داشتم که همیشه جلو خطا وتعداد کارت زرد cpu عدد صفرو ببینم که کاملا این مورد اصلاح شده وبه قول معروف بازی خیلی روون و عالی تر شده مثل فوتبال واقعی.دفاعها هوشمند تر شدن و از یک سوراخ دو بار گزیده نمیشن و...
اینا رو گفتم که همه بدونیم فیفا قابلیت ویرایش زیادی رو داره شما به بازی خام فیفا 15 نگاه نکنید پچ ها میرسن وبازی کامل وکاملتر خواهد شد .
من نه دمو فیفا 15 رو بازی کردم کرک بازی هم که فعلا نیومده ولی مطمئنم با شاهکاری دیگه روبرو هستیم ویک سالی رو مثل قبل سرگرم خواهیم شد
در اخر با توجه به مشکلات اینترنت ایران واقعا هزینه کردن برای گرفتن چند تا شماره وبه اصطلاح خرید اورجینال بازی اصلا فکر خوبی نیست یکی از اشناهای ما چند وقت پیش مایتورشو با مشت شکست علتو ازش پرسیدم گفت داشتم فیفا انلاین بازی میکردم حریفمو 5 هیچ برده بودم یک دقیقه مونده بود بازی تموم بشه اینترنت قطع شد از شدن عصبانیت مانیتورو خورد کردم! خودتون قضاوت کنید این همه هزینه میکنید اخرشم اینجوری میشه از دوستان میخوام تحت تاثیر جو قرار نگیرن وپول شونو هدر ندن کریر مود تا یک سال قطعا شما رو سرگرم خواهد کرد.
بابا سوارز هست !! چی چی میگید نیست !!نقل قول:
آخرین بازیکن بارسا اون زیر زیر پیداش میکنید !
من اولین بازی آنلاین هم حتی برداشتم سوارز رو نوک گذاشتم !
منظورشون بخش کریر مد هست ...نقل قول:
تو کریر منظورم بود
دوستان کریر مود آنلاین هم میشه بازی کرد ؟
بازی رو این سیستم اجرا میشه؟؟
AMD Dual Core 2.60 GHz
Graphics ATI Radeon HD 4700 Series
3GBytes RAM
Windows 8.1 64-bit
با این اوصاف نباس امید داشته باشینقل قول:
من سیستمم اینه دارم گریه میکنم فیفا اجرا نمیشه:n03::n03:
intel i5 ivybridge series
Nvidia gt640m
رم هم 4 گیگابایت
نقل قول:
ممنونم از شما و کسانی که حواسشون به نظم تاپیک ها هست
اما یک موضوع جالب اینه که فکر کنم هنوز پست های من تو تاپیک FIFA14 باشه زمانی که من بازی رو پیش خرید کرده بودم و تا قبل از عرضه نسخه 15 نزدیک 700 ساعت رکورد بازی دارم ! باید مراجعه به تاپیک بازی کنم به نظر شما ؟! :دی
من نمیگم مشکلاتی نبود اما در حد قابل حل بود که نشد و کلا برام جالب بود که چرا نسخه 14 آپدیت های بسیار کمی رو شامل شد !
اینم مواردی که من و باقی دوستان ذکر کردن میتونید مطالعه بفرمائید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بشدت امیدوارم آپدیت های متعدد برای این نسخه باشه و لذت بازی رو که همچنان هست رو 2 چندان کنه .
پچ هایی که میفرمائید Mode هستند نه آپدیت رسمی بازی !نقل قول:
بخش آفلاین بازی یا همون Career Mode که میفرمائید هم برای اکثریت افراد جهان با همون خرید نسخه اصلی قابل فراهم شدن هست که شما از کـرک استفاده میکنید !
مشکلات اینترنت رو خدا بیامرزه آقا ! الان بچه ها دارن با سرعت 2MByte دانلود میکنن ! من پینگم به 70ms با سرور گوگل رسیده !
نسل 3 با شروع قرار داد ایرانسل و همراه اول کاملا اپیدمی شده و نسل 4 هم داره کم کم جای خودش رو باز میکنه .
شما از کدوم مشکل دقیقا صحبت میکنید ؟!
وضعیت نت خیلی نسبت به گذشته تغییر کرده .
در ضمن بهتره همیشه ابتدا یک مورد کامل بررسی بشه سپس نظر کارشناسی داده بشه .
Samgun جان مشکلات که الان دو ساله به شدت زیادتر شده و صدای همه در اومده . از دانلودرش بگیر تا انلاین باز .نقل قول:
زدن اینترنت های نامحدود رو حذف کردن و دارن جلوی دانلود های حجیم رو کلا میگیرن . زدن پورت UDP رو داغون کردن . هیلتر شدید رو هم کنارش بزار .
یادته واسه همون قضیه فیفا 14 که بازیم اجرا نمیشد مجبور بودم بازی رو از خود اریجین دوباره دانلود کنم . اگه روشی نبود واسه دانلود با IDM کلی باید مکافات میکشیدم واسه دانلود 10 گیگ بازی از اریجین .
من که الان دو سالی میشه هوس یه league of legends ای یا dota یی کردم که منتهی نمیتونم به خاطر همین قضیه پینگ و قطعی های مکرر پورت udp بازی کنم . تا دو سال پیش خداییش پینگها همه زیر 150 بود با سرورهای اروپا . حالا با کلی اما و اگر پینگ ها میرسه زیر 150 و همون هم با کلی پاکت لاست .
البته اینا همه مشکل از کشوریه که توش داریم زندگی میکنیم و گرنه EA پولش نوش جونش با این فیفایی که میسازه .
عزیزم کسی که دانلودر باشه معمولا از offline Download استفاده میکنه نه از نت !نقل قول:
آقا من تا همین چند ماه پیش یادمه به هرکی میگفتم چه خبر میگفت دارم Dota میزنم !
خوده من چند تا نت رو تو چند تا محله و موقعیت های مختلف تست کردم و نتیجه رضایتمند بوده ! اینایی که میگم شاید نهایت تو همین یک سال اخیر باشه
البته قصد رد کردن حرف شمارو ندارم و طرفداری از ارگان خاصی هم نمیکنم اما خب تست هایی که کردم از Wimax ایرانسل و مبین نت تا ADSL مخابرات , پارس آنلاین , صبانت و ...
تا 3G رایتل و ایرانسل انقدر اوضاع رو وخیم جلوه ندادن
البته داستان شرکت مبین نت با بقیه فرق داره که بماند اینجا جاش نیست
Wimax Irancell رو بنده به مدت 8 ماه در یک آبادی کویری چند کیلومتر خارج از محدوده قابل استفاده باهاش کار میکردم با پینگ 190 !! ( نسخه 14 فیفا رو من بیشتر با این نت جلو بردم )
در مورد دانلود و محدودیت های اون من هم نظر مثبت دارم هم نظر منفی , نظر مثبتم اینه که کیفیت نت شبانه برای همه مسلما نمایان هست و پینگ ها و Time Out هاش رو همه تجربه دارن .
+
کم کم رواج داستان کپی رایت در کشور باید این مقوله رو در بر داشته باشه که مردم بیشتر رو به خرید نسخه اصلی بیارن و شب تا صبح زحمات هم نوع های خودشون رو هدر ندن !
حتما شما میفرمائید وضعیت نا به سامان اقتصادی و شغلی و ... باقی ماجرا , اما ببخشد گناه اون برنامه نویس بیچاره چیه ؟! مملکت ما آباده ربطش به یکی خارج از اینجا چیه !؟ و یا حتی کسی که داره تو همین مرز و بوم شب و روز وجودش رو برای آیندش میزاره و ما به راحتی ساعت 2 شب Start رو میزنیم یا علی مدد تا صبح دمش گرم !
بنده هیچ وقت یکطرفه به قاضی نرفتم و نکته منفی رو هم در نظر میگیرم برای این موضوع که در تمامی دنیا افرادی با عشق زیادی به محصولی یا تکنولوژی زندگی میکنن و آنها هم نباید بی بهره بمونن اما به شرطی که سوء استفاده برای تمام اغشار نشه .
هر کس در حد توانش .
من به شخصه فکر نمیکنم خرید یک بازی فیفا برای مدت 1 سال کسی رو آواره خیابان ها کنه و یا از همه مهمتر خرید نرم افزار های مورد نیاز .
خلاصه کمی منصف باشیم .
what ?نقل قول:
:n02:
شاید بهتر شده باشه ولی هزینه ها خیلی بالا هستن ، همین 2 مگ کاره هر کسی نیست خریدش خدایی، پینگ هم مهم این نیست که با گوگل چی باشه ، مهم اینه که تو بازی چطور باشه ، الان من پدرم درومده سری Battlefield رو آنلاین زدم ، شماره 4 اشم میزنم ، با سختی و ایرادای فراوان با پینگ های بالا ، ارور های مسخره مثل UDP....
مشکلات خیلی زیادن ، اینترنت این کشور به این زودیا درست نمیشه ....
درمورد کپی رایت هم موافقم ، من تا اونجایی که در توانم هست سعی میکنم اوریجینال خرید کنم تا از سازنده ها حمایت کرده باشم .....شاید اگه اینترنت اینقدر ضعیف نبود بیشتر بازیارو اوریجینال می گرفتم. چون واقعا آدم اذیت میشه ، این همه پول بدی تهش یه اروری مثل UDP نزاره بازی کنی....
از اونجا که Rout شدن شما به ایالات متحده ختم میشه برای سرور های بازی پینگ شما یک شمای کلی از نت شماس حال چه با Google و یا با سرور خوده بازی به یک نسبت تغییر میکنننقل قول:
برای مثال :
DNS معقول
Ping 4.2.2.4 : زمان 82ms
Ping easo.ea.com : زمان 171ms
همین تست برای DNS با کیفیت پایین تر
Ping 4.2.2.4 : زمان 119ms
Ping easo.ea.com : زمان 215ms
عجبیه من تا الان با همچین موردی مواجه نشدم ! :n13:
همین 2 هفته پیش بود من 6 ساعت بدون هیچ Error یا DC شدن داشتم فیفا 14 هم UT و هم Pro بازی میکردم
اما تو این نیم ساعت اخیر یه گشتی زدم جالب بود واقعا چقدر مشکلات بچه ها زیاد شده !
البته تاپیک وزیر زیر ساخت رو هم دیدم امیدواری هایی در صحبت ها بود ( اگر انشالا وعده بعید نباشه )
خیلی خب اگر صحبتی یا نکته ای هست که دوستان علاقه دارند مطرح کنند در رابطه با بحث های اخیر بفرمائن که دیگه این قائله رو ما ختم کنیم تا حامد جان مارو از اینجا دک نکرده :دی
============================
دوستان کسی اینجا با دوربین بازی مشکلی داشته ؟ Customize برای حالت Tele وجود نداره مثل اینکه من هر تغییری میدم چیزی عوض بشو نیست
منظورم از دانلودر همینهایی هستن که شبا میزارن دانلود و روزی 5 گیگ مثلا دانلود دارن .نقل قول:
خداییش من یکی توی این دو ساله و با 3 تا isp که داشتم هیچ وقت پینگم از 4.2.2.4 زیر 100 نبوده و از سرور ea هم هیچ وقت زیر 200 نبوده . دقیقا همین نت مخابرات و فن اوا و شاتل رو داشتم . قبلش هم isp های دیگه . اما اون زمان خوب بود . LOL میزدیم با پینگ 130 با سرور اروپا . فیفا 12 با هر خارجکی میزدیم حداکثرش 200ms تاخیر داشت .
هستن معدود کسایی که میتونن با کیفیت خوب به نت وصل بشن و از این بازی های انلاین استفاده کنن اما اکثرا با این نتهای معمولی که دارن نمیتونن . اگه با همین نتهای معمولی میشد راحت بازی کرد طرف نمیرفت دکل تو خونه اش نصب کنه واسه فیفا بازی کردن .
حالا من نمیدونم تو نتت چیه . اصلا تهرانی ؟ چون تهران اینترنتش به مراتب فرق میکنه با شهرهای دیگه .
فکر کنم بهتره دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه تا پستهامون پاک نشده .
نقل قول:
عزیزم من دارم تو این مملکت زندگی میکنم در باره مشکلات اینترنت برم تحقیق کنم؟
چه جالب حرف میزنی شما؟!
عزیز جان یه بازی ساده بیلیارد انلاین هست شاید شما هم بازی کرده باشی من با ای دی اس ال بارها وسط این بازی ساده نتم قطع شده وبازی به سود طرف مقابل تموم شده دیگه این مدل بازیا بماند
بعد پچ هایی که میفرمایم چه Mode باشن چه اپدیت رسمی بازی مهم اینه که به بهبود بازی کمک میکنن. بله ما از نسخه کرک شده استفاده میکنیم این کرک واسه همه مردم دنیا هست نه منو شما مردم دنیا نتشون مشکل نداره همه چیزشونم سر جاشه میرن انلاین میخرن.
دوست عزیز من قصد توهینو هیچ بحثی ندارم ولی این حرفا مال یه عده مرفه بی درده که ملیون واسش پول خورده شما برو بخر ب ما که بخیل نیستیم.
توی این وعض اقتصادی مملکت من بیام دویست هزار تومن خرج کنم واسه یه بازی با چه منطقی؟ من که میتونم از بخش افلاین بازی لذت ببرم چرا پولمو هدر بدم؟
شاید حرفای من برای شما و خیلیای دیگه کارشناسی! شده و دقیق و منطقی نباشه ولی واسه خیلیا هم شک نکن منطقیه. پس بحثو ادامه ندیم بهتره
اومدم توی تاپیک
یه لحظه فکر کردم اشتباهی اومدم توی تاپیک:n13: بحث و بررسی سرويس دهنده های اينترنت :n02:
ولی بعد دیدم نه درست اومدم
راستی بچه ها از کرک چه خبر ؟؟؟
نقل قول:
منم هر سری میام به این امید میام که یکی مژده اومدن کرک رو نوشته باشه...
شاید این جمعه بیاید شاید :n28:
ببین دیگه fifa15به کجارسیده که روزنامه هم....هری هم 1صفحه بزرگ درباره گرافیگ وزیبایی بازی نوشته
سلام دوستان من لپتاپم DELL N5010 هست
RAM 4GB
CPU Core i3
میتونم فیفا 15 را بازی کنم باهاش؟
مدل گرافيكتونو نگفتيدنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان کسی با گرافیک 8750 امتحان کرده بازیو ببینیم چطوره؟! و روی چه رزولوشنی میشه بازیش کرد...گرافیک من یه چیزی بین سیستم حداقل و سیستم پیشنهادی بازیه...
ضمنا از کدوم سایت دانلود کنیم بازیو؟!
اونی که سافت 98 گذاشته خوبه!؟
اگه رم لبتابو از 6 به 8 ارتقا بدم خیلی تاثیر داره!؟
ازکجا دانلود کنیم که توی کرک و بقیه موارد مشکلی نداشته باشه؟
پچ هاش رو ازکجا دان کنیم؟
ای خدا!!! امان از بی پولی!
لعنت به ea با این بازی و سرور اشغال که گند زده به اعصاب ما
انلاین مسخره بازی شده هر درپیتی میاد رئال برمیداره گازشو میگیره میره دروازبان ها احمق ترین گلرایی که میشه تصور کرد توپ کامل میگیره از دستش ول میشه میره تو گل
از گیم پلی مسخرش بگذریم این سروراش هم اشغال تر از خود بازی . انلاین تا حالا 10 بازی جلو بودم از طرف یهو دیسی میشه بردم میزنه به اسم طرف اینترنت هم هیچ مشکلی نداره تازه اگرم مشکل داشت تو فیفا14 جلو بودیم دیسی میشدیم باخت حساب نمیکرد
حیف پولی که دادیم فقط اعصابمون خرد کرده
حالا من مشکل دی سی شدن ندارم ولی ea احمق ورمیداره حریف منو از چین و آفریقای جنوبی میندازه که لگ میگیرم..نقل قول:
من حاضرم کل بازی لگ باشه ولی الکی دیسی نشم ببازم . مثلا امروز یه بازی بود تا دقیقه 88 با طرف 2-2 بودم بازیش هم ردیف بود دقیقه 89 گل سوم زدم استارت زدم یه دفاع اضافه کنم به ترکیب تا استارت زدم یه پیغام تو این مایه ها نشون داد Problem In Loading Informartion .... و از بازی خارج شد دیدم 3-0 باختم یعنی میخواستم دسته رو خرد کنم :دی دیروز هم چند بار بین دو نیمه از بازی خارج شد 3-0 کردنقل قول:
دوستای عزیزی که CD-Key رو خریدین این مشکلاتی که دارین به EA ربطی نداره به اینترنت خودتون مربوط میشه ...
و باید قبل از خریدتون به این ریسک توجه میکردین که Here is Iran و مشکلات اینترنتی از قبلها بوده، هست و خواهد بود و انگار درست بشو هم نیست ...
یه موقع برداشت Political نکنین ... حقیقت رو گفتم ...
جناب تو فروم های خارجی هم این مشکل زیاد گفتن و اکثر تاپیک های تو فروم ea مربوط به این مسئله هستنقل قول:
بعد یه سال انلاین بازی کردن میدونم چه وقت مشکل از نت ماست یا مشکل از سرور بازی
به مرور زمان با ارایه پچ ها بهتر و بهتر میشه وضعیت بازی وسرور ها :n11:نقل قول:
خواستی بفروشی من خریدارم :n02::n19:
از شرکت EA با این عظمت بعیده ... :n04:نقل قول:
اره درست میشه ولی چه فایده گند زد به امار season ما اول کاری تو فیفا14 1200 بازی کردیم فقط 300 تاشو باختیم الان الان هنوز 80 بازی نکرده 30 تا باخت دادیم به خاطر دیسی و گیم پلی مسخره بازینقل قول:
چند میخری ؟ :دی علاوه بر فیفا15 +فیفا14 هم هست . :دی
نقل قول:
تو پیج فیس بوق ea که تا هر پستی میذارن اولین نظر fix server هست :دی
هرکی میخواد سی دی کی بخره فکر کنم همون روز اول پشیمون میشه
بازی رو فکر کنم دادن دسته یک بچه 6 ساله گفتن گیم پلی رو هر جور دوست داری آباد کن
از گیم پلی بگذریم این وقت اضافه اعصاب خوردیه
من عقب باشم همون 5 دقیقه شاید 10 ثانیه هم طول نکشه ولی امان از بازی که جلو باشم یعنی تا گل نخورم بازی تموم نمیشه
تو این ورژن هر کی بارسا رو برداره برد کرده دقیقه 90 مدافعای من پخش زمینن نه هافیک هام جون دارن هربازی هم یکی دو تا مصدوم ولی کافیه توپ برسه مسی - نیمار سوارز مگه میشه ازشون توپ گرفت
در یک کلام فیفای سگا گیم پلی از این بهتر داشت
حالا برن رو چمن و گرافیک و استادیوم مانور بدن مسخره ها شورش رو در آوردن
مسعود جان شما که به این مشکلات EA عادت داری . امسال رو هم بساز .
انصافا سرورهاش داره از هر سال بدتر میشه . من پارسال چی بهت گفتم . تازه اینترنت ایران هم داره همزمان با سرورهای EA پیشرفت میکنه :n09: میشه قوز بالا قوز واسه ما ایرانی ها .
من توی 12 راحت میتونستم با خارجی جماعت بزنم و حتی UT . سال بعد توی 13 فقط seasons میشد بزنم . توی 14 در حد friendly محدود شدم . امسال تنها فکر کنم بشه کریر زد :n02:
خوب ما نفهمیدیم اخر. یک سری از دوستان که فن فیفا بودن اینروزها دارن میگن گیم پلی مسخره شده و بازی مسخرست. اخر بازی خوبه یا بد؟
امسال رو واقعا نمیشه ساخت . انلاینشو بازی نکردی ببینی چه افتضاحیه . همونایی که تو 14 بلد نبود یه دریبل کنن بیا ببین تو انلاین چه ویراژی میدن . دو بازی اخرم 4 تا پنالتی دادم یعنی بهتره بگم داور احمق و مسخره فیفا 4 تا پنالتی مسخره که حتی تو فیفا14 یکیشون هم پنالتی نمیگرفت گرفت واسه اون دو نفر . اصلا فراتر از فاجعس . تو فیفا14 تو میدونستی 70-60 درصد اگر بازیت بهتر باشه برنده ای ولی تو این فیفا14 ده درصد مهارت مهمه 90 درصد ویراژ دهی بازیکن + داور محترم + سوتی های دروازبان در برنده شدنت تاثیر داره .نقل قول:
سرور هاش هم که فاجعه . تو فیفا14 باز بهتر بود . فعلا تو فیفا15 که داغونه
یعنی بازی اینقدر رفته رو اعصابم که میخوام بفروشم . اشتباه کردم همون هفته اول خریدم بازی رو :n03:
نقل قول:
اگر افلاین بازی که زیاد مشکلات بازی حس نمیشه ولی اگر انلاین بازی میکنی میبینی که فاجعه هست
اینم دو سه تا نظر فیس بوق خود ea :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر اول داشته باشید فقط :n09:
سلام به همه دوستان
جواب این نقل و قل ها صرفا برای رفع ابهامات و سوء تفاهم بوده و از ادامه این بحث در این تاپیک جدا خودداری بفرمائید
( در صورت لزوم میتونید در صفحه پروفایل بنده و یا به صورت PM صحبت رو ادامه بدید )
من تهران هستم و فکر میکنم دقیقا باید همین مورد باشه که مشکلات کمتر بوده برای من .نقل قول:
اما خب مشکلاتی که مطرح میکنی Gregar جان من دقیقا 3-2 سال پیش داشتم
خب من الان که پست شمارو خوندم سریعا به پست خودم مراجعه کردم و فهمیدم که دقیقا در صحبت هام در رابطه با جمله :نقل قول:
جمله Bold رو فراموش کردم در حرفام اضافه کنم .نقل قول:
بنده هیچ وقت یکطرفه به قاضی نرفتم و نکته منفی رو هم در نظر میگیرم برای این موضوع که در تمامی دنیا افرادی با عشق زیادی به محصولی یا تکنولوژی زندگی میکنن اما قادر به تامین نیاز و علاقه خود نیستند و آنها هم نباید بی بهره بمونن اما به شرطی که سوء استفاده برای تمام اغشار نشه .
و مورد آخر اینکه زندگی و امکانات آرامشی آسایشی هرکس یه مقوله خصوصی و شخصی هست و نیازی نیست کسی اون رو بازگو کنه اما دوست عزیز من فقط یک جمله جا انداختم که فکر میکنم الان باید برداشت بهتری از حرفام داشته باشید
و نکته مهم تر اینکه من گفتم "اما به شرطی که سوء استفاده برای تمام اغشار نشه "
بدین معنی که هر انسانی وضعیت و جایگاه خودش رو بهتر از بقیه میدونه پس در همون وادی باید عکس العمل نشون بده من هم در حرفایی که زدم فکر نمیکنم ابراز توقع از همه کرده باشم !
این حق مسلم تمامی انسان های موجود در کره ی زمین هست که از امکانات موجود بهره ببرند .
میزان رم که عالی هست , بنده با رم 4 دارم بازی میکنم و مشکل خاصی ندارم .نقل قول:
این کارت هم از DX11.1 پشتیبانی میکنه که بسیار عالی هست .
سیستم شما در حد سیستم پیشنهادی هست و خیالتون برای بازی راحت باشه اما خوده بازی فعلا مشکلاتی داره که باید کمی صبر کرد برای آپدیت
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای بار دوم و آخر دارم اخطار میدم بهتون !
رفتار هر شخص و عملکرد اون چه در جامعه و چه در تعامل با افراد کاملا برآیندی از خانواده و نحوه ی تربیت و موقعیت اجتماعی هر شخص هست .
در نحوه ی معرفی خانواده محترمتون به اجتماع مجازی بیشتر سنجیده عمل کنید .
کیفیت فروم P30World همچین موضوعاتی رو اصلا قبول نمیکنه .
در صورت داشتن مشکل با هر کاربری , حق برخورد شخصی رو ندارید و باید مراتب رو به مسئول مربوطه گزارش بدید تا رسیدگی لازم انجام بشه
حالا چرا فروش . بابا صبر کن یه وقت دیدی اپدیتی دادن که درست شد این مسائلش . فیفا 13 تا اپدیت زمستونیش پر از مشکل بود و بعد از اون خوب شد . فیفا 14 هم که خودت دیدی اولش کلی مشکلات گیم پلی مثل finesse shot یا سانتر تو گل داشت که با اپدیت خیلی بهتر شد .نقل قول:
EA هم معمولا یک یا دو هفته بعد از رلیز بازی اولین اپدیت رو میده .
من نمیدونم چرا اینجا نمیشه یه بحث درستو درمون کرد هر کی تویه وادی سر میکنه! متوجه هم نمیشن ما چی میگیم
به احتمال بسیار زیاد خیلی از کسایی که میان اینجا میتونن این بازی رو بصورت اورجینال تهیه بکنن یکیشم خود من ! اما بحث اینه که بابت این پولی که میدن چه چیزی تحویل میگیرن! ؟ یه بازی اورجینال که فقط میتون گه گاهی پزشو بدن همین! شما وقتی همه میایین از بخش انلاین بازی تعریف میکنید و بخش افلاینو اصلا به حساب نمیارید باید همه مسائلو کلی بگید از اون روی سکه و مشکلات اینترنت هم حرف بزنید تا افراد بتونن سبک سنگین بکنن و به درستی انتخاب بکنن که ایا میصرفه هزینه بکنم یا نه. به قول یکی از فیلما ایا هزینه برای خرید فیفا اورجینال کار خوبیست ؟
ولی منطق میگه با توجه به شرایط اینترنت ایران نمیصرفه این هزینه چون جز اعصاب خورد و پشیمانی نتیجه ای نخواهد داشت.