شبکه های عربی کلا بیخیال افتتاحیه بودن. داشتن فوتبال های داخلی رو نشون میدادن.
اصلن انگار نه انگار جام جهانی وجود داره:n29:
دریغ از یک برنامه مربوط به جام جهانی:n27:
شبکه های عربی کلا بیخیال افتتاحیه بودن. داشتن فوتبال های داخلی رو نشون میدادن.
اصلن انگار نه انگار جام جهانی وجود داره:n29:
دریغ از یک برنامه مربوط به جام جهانی:n27:
البته به غیر از گزارش مشکل من این بود که فریز میشد ! برزیل حمله کرد یک دفعه قطع شد ولی خب گل نشد و چیز خاصی رو از دست ندادم :n02: یعنی می تونم بگم در طول 60 دقیقه بازی شاید 30-40 باز فریز شد ! نمی دونم مشکل از چیه ! آخر سر هم که کلا سرور هاش قطع شد و به شبکه 3 پناه آوردم. و بعدش پشیمون شدم چرا زودتر نزدم رو شبکه 3 :n02: شبکه 3 خیلی هم عالی بود و واقعا چیز زیادی رو هم ح.ذ.ف نمی کنند از بازی ! کلیاتش یکیه یکم جزئیات فرق می کنه که اون هم به ثبات تصویر و گزارش فارسی میرزه !نقل قول:
فقط من نفهمیدم چرا فریز میشد با اینکه اینترنت هم وصل بود ولی اصلا از اینترنت استفاده نمی کرد ( مودم چراغ ADSL اش تکون نمی خورد معلوم بود بیکار بوده ) موقعی که قطع میشد ! میشه کاری کرد که فریز نشه ! با اینکه همون رو صبح داشتم نگاه می کردم شاید یک ساعت یک باز هم فریز نشد ولی برای بازی متاسفانه خیلی اذیت کرد !
دقیقا همینطور بود ! ب.ی.ن اسپرت روی ب.د.ر داشت شنا نشون میداد بعد تایمر زده بود که فلان دقیقه دیگه جام جهانی شروع میشه بعد که تایمرش صفر شد شروع کرد بازی های خودشون رو نشون داد :n02:نقل قول:
مشکل شما رو خیلی از دوستان که از جاهای مختلف سی سی تهیه کرده بودن داشتن...نقل قول:
pbt fai ....
يك تشكر جانانه از trt!:n12: مارو از دست مزدك نجات داد! البته نزديك 2 دهه هست كه مديونشيم!:n02:
TRT بهترین شبکه هست به نظرم
بعد از بازی کلی تحلیل کرد بازی رو ( البته چه فایده ما نمی فهمیم)
قبل بازی هم کلی در مورد تیمها صحبت کردن . خیلی برنامه کاملی دارن!
کیفیت تصویر تو شبکه 3 خیلی بیشتر شده. تقریبا نزدیک به HD هست.
ما که از پکیج srG میبینیم . آشغال های صداوسیما به درد خودشون میخوره ..
از گزارش سیانکی - خیابانی - علیفر - میرزایی - و علل الخصوص پیمان یوسفی شدیدا حالم بد میشه.
سانسور نوعی توهینه به ادم . یعنی شما شئور نداری ما برات تصمیم میگیریم چی نگاه کنی چی نگاه نکنی !
من هم از T.V.P هم از SRG و هم از RA/I و هم از اسکای تست کردم همش فریز میشد. البته س>ا<ن<س>و>ر هم نداشت زیاد فقط افتتاحیه رو پخش نکرد. در کل فوتبال آقایون هست نمیان که نیمار رو به فرض حذف کنند جزییات بازی هم که برای من زیاد مهم نیست اما تا اونجایی که من دیدم چیز خاصی حذف نشده بودنقل قول:
شما مشگل فریز نداشتید ؟نقل قول:
چطور این مشگلو حل کرده بودید ؟
اره!!!خخخنقل قول:
منم منتظر بودم از این شبکه ببینم که دیدم اول تایمر رفت بعدم یه دیوونه اومد بازی فلسطین با یه تیم دیگه رو گزارش میکرد!!!2 دقیقه رو اون شبکه مونده بود که خدایی میگم سر درد گرفتم از بس فریاد زد مرتیکه!!!:n21:بازی رو هم که نشون نداد...
ولی یکی از دوستان گفت بین اسپورت اچ دی رایگان نشون میده ولی با زبان عربی که نمیدونم منظورش کدوم بین اسپورت بوده!!!
بعدش زدم :n12:trt که با بهترین کیفیت هم مراسم افتضاح افتتاحیه و هم خود بازیو دیدم!(کیفیتش از شبکه 3 خیلی خیلی بالا بود!!!گزارشگرشم انصافآ خوب بود!):n12:
من چرا نمیتونم کد بیس رو عوض کنم ؟ :n27:
البته کد خودش روی همون 1111113311111133 هست
فقط مثل اینکه ID از 1FFF باید به 012F تغییر کنه ...
اما وقتی تغییر میدم بعدش نمیشه سیو کرد
هر کدوم از دکمه های رنگی رو هم میزنم افاقه ای نمیکنه+دکمه ok هم همینطور
مدل ریسیور: استارمکسx100super
کلافه ام کرد :n21:
بازی امشبو از پکیج srg دیدم و 200 مرتبه فریز شد در خلال بازی :angry:
ما تو این خرابشده (مشهد) ترکست هم نمیتونیم دریافت کنیم . :n21:
ترجیح میدم با خیال راحت از همون 3 ببینم و سانسورش هم به جهنم ... در مملکت چون غرش شیران گذشت این عوعو سگان نیز بگذرد... :n21:
سلام دوستان.
trt آیا روی ماهواره یوتلست 7 درجه شرقی هم رایگان و بدون کد بیس نشون میده؟؟
کدوم شبکه ها و در کدوم ماهواره رایگان و بدون کد بیس پخش می کنند؟؟
تشکر.
سلام دوستان آیا امیدی به بازگشت zdf و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست یا نه ؟
ومیشه اونا رو از ماهوارهای دیگه گرفت ؟
دوستانی که مشکل فریز دارند به دلیل ضعف سرور های سی سی کمی هست که از اون اکانت دارند به ارائه دهنده اکانت خود مراجعه کنید ..ارتباطی به این تاپیک ندارد
......
دوستانی که مشکل کد دهی شبکه سه دارند اموزش کد دهی دستگاه خودشون رو در گوگل سرچ کنید
بله این شبکه ها بر میگرده بعد از مسابقات جام جهانی ..قابل دریافت در ایران نیست در حال حاضرنقل قول:
tapatalk
...
REAPER CREW
سلام
این شبکه کد بیس داره icitimai ؟
من دیشب اول زده بودم بین اسپورت فرانسه که هم افتتاحیه شروع شد به فنا رفت...نقل قول:
تنها شبکه بدون فریز و با کیفیت مطلوب srg بود که حتی یک ثانیه هم فریز نداشت ولی خوب رزولوشن رو 720 هست تو این شبکه...البته شاید به اکانتی که خریدم هم بستگی داشته
سلام رسیورم 9696 هست.ولی ار ترکست نمیتونم هیچ کانالی بگیرم حتی برا کانالهای sd هم کیفیت سیگنال صفره موقع سرج.ممنون میشم راهنمایی کنید چطور میتونم بیارمشون
من از شبکه 3 نگاه می کنم جاهای سانسورم که هی ایران صحنه های تکراری پخش می کنه سریع میزنم شبکهنقل قول:rts که رایگان پخش می کنه ببینم چه خبره:n02:
دوستان سلام
trt های ترکست پخش کردن بازی رو دیشب؟ بدون مشکل و رایگان؟
بله TRT1 با کیفیت فوق العاده بدون سانسور پخش کردنقل قول:
راه فردا هم با کیفیت پایینی بازی را پخش کرد
شبکه ها یTRT روی بیم شرقی یا همون فرکانس 11096 با کدبیس بازی رو پخش کردند
در بیم غربی هم رایگان و بدون کد هر دو ورژن sd و hd
کد بیس برای بیم شرقی:
1000000000000000
sid:0001
دوستانی که جهت یاهست یا اکسپرس را دارند بدون دردسر و کد دهی بازی ها رو می توانند به صورت رایگان نگاه کنند
Rossiya 1 ( دقت کنید در لیست کانال ها به نام Test 22 می آید )
FREE
فرکانس 44950 3/4 11044 V
ديشب بازي برزيل و كرواسي رو از bein sport hd روي بدر در فركانس 11084 h ديدم كيفيت فوق العاده بود فكر كنم در روز يك بازي از همين فركانس پخش كنه
این trt احیانا که فقط روی ترکست نشون میده ؟
بله فقط ترکست در دسترسه..در یوتلست 7 درجه هم هست که باز نمیشه...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میشه یکی جواب منو بده؟ دیشب espn و espn2 روی teles tar نشون دادن بازی رو؟ با کد باز شدن؟؟؟
این رو چک کنیدنقل قول:
Ictimai TV Azerbaijan
Biss key : 12 12 12 12 12 12 12 12
از srf zwei دیدیم ولی اصلا جالب نبود
انتظارات بیشتری بود از افتتاحیه :n15:
یه شبکه ایرانی توی یاهست دیشب بازی رو از ESPN گرفته بود و پخش میکرد با گزارش انگلیسی بسی لذت بردیم . دمشون گرم.
متاسفانه دیشب در هیچ شبکه ای رایگانی مراسم افتتاخیه و بازی بزریل رو بخش نکرد...البته در جهت حاطبرد و یوطل ست W3A ...!
کسی شبکه ای تو این دو جهت دیشب دید که بازی ها رو نشون بده...؟
trt در بیم شرقی ترکست بصورت HD یا Full HD پخش میکنه ؟نقل قول:
مشهد میشه گرفت این جهت رو ؟
من تو پستام چند بار اشاره کردم شبکه rts رایگان داره پخش می کنهنقل قول:Ictimai TV پخش می کرد حین پخش قطع شد فک کنم با کد باز بشه.
کدوم شبکه ؟نقل قول:
rts متاسفانه برای من جواب ندادنقل قول:
Icitimai هم اگه اشتباه نکنم کدش برای هاتبرد جواب نمیده .
:n03:
کسی رادیو رو تست کرده ببینه تاخیر داره؟
رسیورم تایم شیفت نداره صدا رو سینک کنم
آقا یکی هم جواب مارو بده! دیشب ESPN ها در tel ستار 12 نشون دادن؟
رادیو معمولا از روی ماهواره مستقیم گزارش میکنن و هیچ تاخیری ندارن.نقل قول:
راه خوبیه بازی رو از کانال مــ ـاهواره ای نگاه کنیم و گزارش رو از رادیو . امتحان میکنم امشب :n05:
اصلا تاخیر نداره من دیشب بازی رو از رادیو ورزش با هندزفری گوشی گوش کردم و تصویر رو از srg دیدمنقل قول:
بیم شرقی فقط SDنقل قول:
بیم شرقی در تمام ایران دریافت میشود
میخام از گیرنده دیجیتال صدا رو بگیرم
اونم تاخیر نداره ؟