خیلی ممنون دوست عزیز :n01:
Printable View
خیلی ممنون دوست عزیز :n01:
نه.توی بازی حالت بریده بریده هست تصویر.البته diretix 11 رو نصب نکردم.شاید مال اون باشه.تست می کنم.نقل قول:
من 8.1 ریختم ولی فرقی نکرده.تو اطلاعاتش می نویسه 8.1 ولی نه shut down تو صفحه مترو داره. نه ویژگی های 8.1 داره.ولی IE 11 داره.
احتمالا به همین خاطره!نقل قول:
کی گفته 8.1 تو صفحه مترو shut down داره؟ فقط اگه رو آیکن ویندوزه کلیک راست کنی داره!
سلامنقل قول:
فکر میکنم آپدیت بهار ویندوز 8.1 این گزینه رو داره تو سایت های معتبر موجوده میتونید آپگرید کنید.
سلام.
دوستانی که این لپ تاپو دارن مثل من مشکل کیفیت پایین و تاریک بودن وب کم رو دارن؟ ظاهرا بر خلاف مشخصات، به هیچ وجه HD نیست و توی سایت لنوو هم که رفتم خیلیا همین مشکلو داشتن.
مشکلی نداره فقط باید موقع روشن بودنش یه پروژکتور جلوت باشه!!:n02:نقل قول:
تو برنامه دوربین وین 8 نوشته 3 مگاپیکسه انگار! حالا فک کن این دوربین فلشم نداشته باشه!!
دوست عزیز شما هر دو داریور گرافیک لپ تاپتون رو پاک و دوباره هر دو ( هم اینتل و هم جیفورس ) رو آخرین ورژن موجود رو نصب کنیدنقل قول:
واقعا دوربین بی کیفیتی داره.دوربین جلوی n70 از این خیلی بهتره.نقل قول:
من رفتم ویندوز گردو گرفتم به این هوا.ولی اینا رو که نداره ناامید شدم.آخه تغییرات 8.1 که خوندم مث امکانات اون رفتم تموم آپدیتای درایو لپ تاپو گرفتم.ولی ...نقل قول:
راستی درایو بلوتوث و وایرلسم رو نریخت و وسط باز کردنش ارور میده.ولی بدون نصب هم کار میکنه.
یه سوال دیگه.همه درایوا لازمه؟مثل :
Intel Management Engine Interface Win8.1 (64-bit) 9.5.10.1658
Touchpad Driver(Synaptics, Elan)Win8.1 (64-bit) 17.0.8.411.4.25.18.100.1611.210
Camera Driver (AVC, Azurewave, Bison, Chicony, Liteon) Win8.1 (64-bit) 6.2.9200.102403.13.905.1
Intel Rapid Storage Technology Win8.1 (64-bit) 12.8.0.1016
Realtek CardReader Driver Win8.1 (64-bit) 6.2.9200.30164
سلام.
آقا این بلوتوث رو از توی نوار ابزار پایین حذف کردم. حالا چطوری باید بیارمش؟؟؟؟؟
:n28:
سلام عبدالرضای عزیزنقل قول:
حتما این کارو میکنم و خبرشو میزارم تو فروم.با اینکه جیفورسو چند شب پیش آپ دیت کردم).
ارادتمند
آقا یه سوال دیگه. عایا میشه از صفحه دسکتاپ تو هر قسمتی که باشیم از ویندوز ، عکس گرفت توسط خود لپتاپ؟ اصطلاحشو بلد نیستم که بگم. اگه میشه بگین باید چکار کنم؟نقل قول:
دکمه PrtScـو بزن بعد برو تو برنامه نقاشی یا فتوشاپ پیستش کن!نقل قول:
اصلاح میشه!0.3 مگاپیکسل!!!نقل قول:
دوستان راهنمایینقل قول:
از ابزار snip tools اتفاده کن از پرینت اسکرین بهترهنقل قول:
آقا این conversation mode من فعال نمیشه چرا؟
من که درایو انرژی منیجر ویندوز 8 رو رو ویندوز 8.1 خودم نصبیدم ، هیچ مشکلی نداره و بالا میاد !نقل قول:
بعدش هم اول باید chipset و نصب کنی بعدش درایو وایرلس (wlan)
اصلا کلا wlan و بذار آخر همه نصب کن
برا عکس گرفتن میتونی تو ویندوز 8 دکمه استارتو نگه داری بعد prt scrn و بزنی مستقیم واست عکس میگیره و تو picture ها با فرمت pngذخیره می کنهنقل قول:
واسه آیکن بلوتوث هم اول برو تو کنترل پنل بعد تو قسمت سرچ تایپ کن bluetooth setting وبعد رو گزینه change bluetooth setting کلیک کن واسه show the bluetooth icon تیک بذار ، همانند شکل زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lمیشه یکم بیشتر توضیح بدی ؟ یعنی روش کلید و میاری اینور ولی باطری بیشتر از 60 درصد شارژ میشه یا اینکه اصلا اون کلید on\off که در واقع مثه کلید میمونه و داخل نرم افزار energi manager هست ،چپ و راست نمیشه؟نقل قول:
دوستان، این حالت conversation mode شما هم با هر بار روشن و خاموش کردن لپ تاپ غیرفعال میشود؟
یعنی هر بار که لپ تاپ را روشن میکنید، یک بار دیگر conversation mode را فعال میکنید؟ یا اینکه حالت قبلی خودش را حفظ میکند؟
دوست عزیز، با نصب مجدد درایورها، مشکلت حل شد؟نقل قول:
این مشکل شما حل شد؟فک کنم زیادی حساسیت پیدا کردین.نقل قول:
این صداها باید طبیعی باشند خب دستگاه خاموش که نیس داره کار میکنه.
بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن یعنی منظورم صدای بسیار ریز هارد به هنگاه گذاشتن گوش رو صفحه؟
متشکرم دوست عزیز. راستش با ویندوز 7 و 8 کار نکردم خوب بلد نیستم:n12:نقل قول:
آره ، با خاموش روشن کردن لپ تاپ دوباره باید conversation mode رو فعال کنیدنقل قول:
خسته نباشید خدمت دوستان اگه امکان داشته باشه یه عکس از تب health نرم افزار hdtune برای هارد غیر هیبریدی قرار بدید.
با تشکر
ضمنا کسی جواب ما رو نداد که
بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن یعنی منظورم صدای بسیار ریز هارد به هنگاه گذاشتن گوش رو صفحه؟
الان دیگه حساسیت ندارم :n13: اوایل خیلی حساس بودمنقل قول:
یه بار گوشمو گذاشتم رو لپ تاپ رفیقم که سی پی یوش ای وی بریج بود اون هم همچین صداهایی میداد فکر کنم z510 چون سی پی یوشس هاسوله صداش اینطوری طبیعی باشه!در کل الان دیگه حساس نیستم :n02:
سلام
دوستم میخاد لپ تاپ بخره بین این مدل و hp probo0k 450شک داره.بنظرتون کدوم بهتره؟این لپ تاپ چطوره؟راضی هستین؟
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
آقا من یه مشکل پیدا کردم
وقتی بازی می کنم وسط بازی ارور میده که میموری کمه! با اینکه من 8 گیگ رم دارم
کسی میدونه باید کجا بریم تنظیماتشو درست کنیم؟
نمیدونم والا خب سی پی یو هاسول با این قیمت اصن اچ پی نداره!نقل قول:
فکر کنم hp بخره بهتر باشه!:n10:
در task manager بررسی کن که کدام برنامه است که رم زیادی را مصرف میکند.نقل قول:
نقل قول:
سلام
مگه چه بازی ای میکنی که رم کم میاری ؟:n02:
ببین باید تیک Virtual Memory رو بزنی حتما :
Go to Control Panel>System And Security and click System.1.
2. Click on the Advanced System Settings in the panel right side.
3. Click the Advanced tab in the System Properties box.
4. Click Settings in the Performance section.
5. Click the Advanced tab in the dialog box.
بعد اگر بازم به مشکل خوردی باید موقع بازی کردن برنامه هایی که رم زیاد میخورن رو ببندی شون ، و اینکه آنتی ویروست رو هم بزاری روی حالت کم مصرف و یا Gamer Mode
اگر پست بالایی جواب نداد، این پیغام بیخود رو میتونی اینطوری غیر فعال کنینقل قول:
منم همین مشکل رو داشتم.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
اقا تو بعضی از لب تاب بچه ها یه ارور زرد داده بود قابل چشم بستن هستش؟نقل قول:
سلام. من میخوام اینو بخرم. مشکل خاصی که نداره؟ چراغ کیبورد داره؟ قابلیت نصب اس اس دی داره؟
دوستان پس چرا من تو بازیام مشکل دارم.intel - nvidia - physx - directx همه رو دانلود و نصب کردم. اما تو battle 4 یا grid 2 حالت تیکه تیکه شدن یا تو بتل قسمت دمو آدما حالت پرش و چشمک زدن بهشون دست می ده و بعضی جاها صفحه حالت بریده داره؟
به برق وصل کردید ؟؟؟نقل قول:
سعی کنید که به برق وصل باشه تا بتونه از تمام قدرت خودش لپ تاپ استفاده کنه
دوست عزیز نه متاسفانه مشکل برطرف نشد.نقل قول:
دوستم که تازه خریده و اصلا گرافیک هارو آپ دیت هم نکرده همچین خطایی داره.
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن که بقیه هم همچین خطایی دارن؟
ارادتمند
آره.همش تو برقه.بدون برق استفاده نمی کنم.ولی باز مشکل داره.:n28:نقل قول: