سلام به همه دوستان . من تازه عضو شدم و اومدم به جمع v3x دارها بپیوندم و امیدوارم منو هم یه کوچولو تحویل بگیرین . مرسی
سلام به همه دوستان . من تازه عضو شدم و اومدم به جمع v3x دارها بپیوندم و امیدوارم منو هم یه کوچولو تحویل بگیرین . مرسی
خیلی خوش اومدی . مبـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــارکــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــه.نقل قول:
نوشته شده توسط sheytoonake shiraz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز سلام
من از لینکهایی که در این سایت گذاشته شده FrameWare گوشیم رو Update کردم اما متاسفانه دیگر Voice Dial کار نمی کنه تو رو خدا کمک کنی
من شدیدا وابستگی به این امکان دارم
خواهشن راهنمايي كنيد چطوري مي تونم v3x فارسي كنم چون هرچه فارسي هست بصورت مربع نشان ميده ؟
ما که آخرش نفهمیدیم اینجا تاپیک موتورولایه یا سونی اریکسون ( مخصوصا p990 !!! ) . حبیب آقا شما که میخوای گوشیه باکلاس بخری لازم نیس تو تاپیکی که اصلا ربطی نداره جاااااااااار بزنی!! مدیرای محترم هم لطف کنن بجای این آموزشای تیکه پاره ای که برای seem ها میدن و هی هم میگن اینا که چیزی نیس خیلی آسونه واسه 1 بارم شده یک آموزش درست حسابی بذارن . اگرم که دوست ندارین بقیه بدونن راجع به همون p990 حرف بزنین بهتره!!!
آقا حبیب اگر باز هم سوالی داشتی میتونی رو من حساب کنی، فقط لطف کن توی این تاپیک سوالتو مطرح کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ظاهرا به بعضی از تازه واردها برخورده :biggrin:
حرفی که والنتاین میزنه حقه . این ربطی به تازه واردی و ...... نداره. اینجا فقط موتورولـــــــــــــا . همینو بسنقل قول:
1- اینجا فقط برای موتورولاست...درسته.نقل قول:
2- من روی تازه واردی تاکید نکردم که شما بزرگش میکنی. اگر اینطوره من خودم هم 3 ماهه عضو شدم و جدید محسوب میشم.
3- به دلیل اول به Hell Boy گفتم از این به بعد توی تاپیک مربوطه سوال بپرسه.
4- کسی که دلش از جای دیگه پره و نمیدونه اینجا چه خبره، بیخودی چی میاد اعتراض میکنه؟ این همه بچه های دیگه هستن هیچی نگفتن، با وجود اینکه حق آب و گل دارن.
5- توی همون پست اول هم به خاطر اینکه راجع به یه گوشی بیگانه! توضیح دادم، عذرخواهی کردم.
6- "بزرگ نوشتن" توی انجمن، توهین به مخاطب هست؛ ولی ایندفعه نادیده میگیرم.
7- همه باید سعی کنیم سازنده باشیم و در هر جا که میتونیم به هم کمک کنیم، نه اینکه از هم بیخودی ایراد بگیریم.
8- لطفا دیگه این بحثو ادامه ندین و همینجا تمومش کنین. بذارین این تاپیک که تا اینجا اینقدر خوب و مفید بوده، همینطور به کارش ادامه بده و به بحثهای نامربوط دامن نزنید.
آره آقا من تازه واردم چون 1 هفتس موتورولا خریدم .قبل از اینم هرگوشی که داشتم احتیاجی به این سایت نداشتم چون مثل سایت شما ریخته تو اینترنت اما چون دیدم این تاپیک موتورولاش از مال بقیه کاملتره عضو شدم. حالام بجای دعوا کردن و تحلیل حرفای من یکم از اون دانش مبارکو تو سایت تخلیه بفرمایید تا خیرش به همه برسه .
چندتا سوال از v3x :
1) میشه ساعت روی lcd بیرونو آنالوگ کرد؟
2) sms delivery شو چجوری دائم میکنن؟ با روشهای قبل که گفتین جواب نداده
3) روش فارسی سازیش مشابه v3i است که فقط language pack اون فرق میکنه؟
4) چرا عکسا رو نمیشه فولدر بندی کرد؟category کردن که خیلی مسخرس آخرش همرو باز یجا نشون میده!
5)راجع به تعویض کار دکمه ها میخوام بیشتر بدونم.کسی هست بتونه قشنگ توضیح بده؟
6)آیا این language pack که در این سایت قرار داده شده :/http://www.planetmotox.net/razr_v3x.php ماله فارسی یا عربی کردن v3x هست یا نه؟
بچه ها دستتون درد نکنه . صدای گوشیمو بالاخره تونستم زیاد کنم خیلی صداش خفنه
بازم سلام و ببخشید من صفر کیلومتر هستم . .میشه راهنماییم کنید وقتی دارم با دوربین v3x عکس میگیرم چه جوری میشه فلاش زد ؟ توی option فقط light on داره که مدام نورش روشنه. میشه لحظه عکس گرفتن فلاش بزنه ؟ ممنون میشم کمکم کنید . مرسی
سلام همشهری. ببین این فلش زدن را که شما میگی به این صورت نداره . فقط همون نور را واست روشن می کنه !
یعنی خدا وکیلی اگه دو تامرد تو دنیا باشه یکی و نصفش خودتی metapex جونم . اگرم جسارتی به شما شد شرمندگیش واسه من گلم
از تمام بچه های موتو هم عذر خواهی میکنممزاحمشون شدم. دو روز دیگه ما بیشتر مهمونتون نیستیم . ولی اگه بعد از ما مهمونی واستون اومد. فکر کنم خیلی بهتر از اینا بشه ازش پذیرایی کرد . امیدوارم در تمام مراحل زندگیتون پیروز و سربلند باشید
مرسی farshad-v3x از راهنماییت . من تو رو میشناسم . یه جایی چند بار دیدمت . شاید توی خدمات پلات آقای حمزوی . ;)نقل قول:
آيا ميشه چراغ آبي v3x بعنوان سرویس آنتن ست بشه؟رنگ چراغ رو میشه عوض کرد؟
با کدوم برنامه؟ ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
من جایی ندیدم!!!! آخه چون نماینده فارسی نداره!!!!
ولی در کل چیز بدرد بخوری توش ننوشته!!! اگه اطلاعاتی میخوای بگو شاید بتونیم کمکت کنیم!!
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
اینجا تاپیک موتورولا ست!!! اون دوستومون هم که در مورد سونی سوال کردن!!! از بچه های موتورولا بود!!!
valentine_18h جان شما اگه به خرده مهربون تر رفتار کنی هم seem رو یاد میگیری!!
من و بقیه دوستان اینجا هستیم برای مشکلات موتورالا نه گوشی دیگه ولی نمیمیریم اگه به یک نفر بگیم لطفا به تاپیک اصلی برید!!!
من به شما قول میدم!!!تا چند روز دیگه بیام و از شرمندگی شما درام!!!
به قول خودت درست حسابی میزارم برات!! فقط یه خرده صبر میخواد و کمک!!!
ما همه تازه واردیم سال ها طول میکشه تا از این حالت در بیایم;)
دوستمون metapex هم فکر نکنم منظور خاصی داشتن!!!:happy:
یه خورده با هم مدارا کنید!!! همه کار ها حل میشه!!! اینجا همه حرفه ای هستن!!! این کارا بعیده از شما ها!!!
یا علی
p30world تاپیک های خوبی داره!!! موتورولا هم جز همین هاست!!! اینجا تو این 2 تا کلوپ مطالب بسیار مفیدی است که به درد همه میخوره!!!نقل قول:
valentine_18h جان یه لطف کن بیا اینجا کامل بخون!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست 298
بعد هر سوالی داشتی من کاملا در خدمتم !! فقط بخون و بعد سوال بپرس!!
قربانت
1) نمیشهنقل قول:
2) این فرمانه ها برای همه گوشی ها جواب نمیده
3) آره language pack فقط فرق میکنه که باید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیری
4) موتورولا این جوریه و راهی براش نیست یعنی حتی برنامه جاوا هم براش نیست
5) تعویض کار دکمه که تنها راهش همون سیم است حالا چون من هرچی در این باره میگم و چون بد میگم شما متوجه نمیشین !!! پیشنهاد میکنم!!!فعلن تو مپ بگردی تا آمورش بدی رو برات بزارم!!!
6) سوال های بعدیت رو دوستان جواب میدن!!!
موفق باشی!!!
یه چیز هست به نام رینگ لایت و تو این مایه ها که باید از طریق seem اول فعالش کنی!! بعد من یه فایل بت میدم و کپی میکنی تو گوشیت!!!نقل قول:
بهتره اگه اطلاعات بیشتر میخوای بری اینجا!! چون در v3i رنگ عوض نمیشه!!
حالا برو اینجا و در مورد v3x بپرس
امید وارم به دردت بخوره!!
اگه بازم سوالی داری من در خدمتم!!!
دوست عزیز ورودت رو تبریک میگم!!! امید وارم اینجا بتونیم با هم اطلاعات خوبی رو کسب کنیم!!!نقل قول:
نوشته شده توسط sheytoonake shiraz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به احتمال زیاد این فریم ور این قابلیت رو نداره!!!!الان چه قابلیتی داره؟نقل قول:
باید هنگام فلش کردن پک فارسی رو هم نصب کنید!!!! برای اطلاعات در مورد فلش و بقیه چیز هی مثل پک های زبان!!نقل قول:
به صفحه های قبلی مراجعه کن!!!
موفق باشی!!!
من با گوشی V3x نمیتونم Sms هایی با محتوای انیمیشن و شکلک بفرستم. در قسمت Insert فقط Picture هست که مخصوص MMS هست ولی شکلکهای گوشیهای دیگه مثل سونی-اریکسون رو به صورت جوجه نشون میده. چکار باید کرد؟
ممنون از gsm عزیز .من پست های قبلی شما و دیگر دوستان رو خوندم و خیلی از مشکلاتم حل شد . اولش دو دل بودم که v3x خریدم ولی الان واقعا راضی هستم .نقل قول:
سلام من تازه عضو شدم ولی واقعا به دلیل داشتن چنین سایت خوبی بهتون تبریک میگم من یک گوشی v3x خریدم
اما در قسمت sms نمیتونم شکلکی بفرستم در insert هم نداره گزینه ای و بعضی ها گفتند اگه ستاره بزنم تو قسمت تایپ نامه شکلکها میاره ولی باز هم چیزی نشون نداد خواهش میکنم راهنماییم کنید در ضمن در قسمت تقویت صدا نیز برایم پیغام میدهد با اینکه تمام مراحل را اجرا کردم منتظر راهنماییتون هستم ممنون از شما
نقل قول:ورودتون رو به اینجا تبریک میگم دوستاننقل قول:
یک سری شکلک هست که تو هر سری از گوشی ها به یک شکل نشون داده میشه!!! مثل همون جوجه!!! یا سگ!! که در موتورولا هم نشون میده و هم میشه بفرستین!!!
اما برای فرستادن عکس اس ام اس!!! این گوشی در ورژن های زیادی هم میگیرن و هم میفرستن!!!
اما در بعضی ورژن ها فقط میگیرن!!!
که این یک مزیت هست که قبض بالا براتون نیاد:biggrin:
خواهش میکنم دوست عزیز!!!موتورولا گوشی جذابی داره!!!! از این راضی تر هم میشی!!! :happy:نقل قول:
سلام ممنون منم منظورم همون جوجه و یا سگ که از کجا باید بیارمشون من عکس نمیخوام بفرستم همون شکلک جوجه که خوشحالی میکنه و یا گریه و یا حالتهای دیگه منظورم عکس نیست ولی نمیدونم اون شکلکها را از کجا بیارم
در حالیکه گوشی v3 توش پر از این شکلکهاست یعنی گوشی من که v3x ست این شکلک جوجه را نداره؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید چون خیلی ناراحتم از این قضیه ممنون
سلام
ببخشید می خواستم بدونم تو جعبه گوشی موتورولا وی3ای بطور استاندارد چه چیزهایی هست
من این شکلک هارو ندیدم تو گوشی باشه!!!! از دوستان سونی دارت بخواه برات بفرستن!!!نقل قول:
حالا شاید از بچه اطلاعات دیگه داشته باشن!!!
سلام عزیزنقل قول:
یه جعبه سیاه که از دو سو باز میشه!!!
یه رم 256
یه کابل یو اس بی
یه بند انگشتی
یه بند دستی
یک سیدی
هندز فری
یه کیف چرم
این چیزی که من دیدم!!! وگرفتم!!! فکر نکنم از این کامل تر هم باشه!!! البته هست اما تو ایران که میاد خیلی هاشو بر میدارن!!!!
GSM جان، خوبی؟ بی زحمت چندتا سوال داشتم...
1- آیا میشه روی V3x برنامه Sound Recoder نصب کرد؟
2-این برنامه که کیفیت فیلمبرداری زیاد میکنه، چه جوریه؟ مثلا 176*144 رو میکنه 288*352 یا چی؟
3-یه سوال دیگه اینکه شنیدم Z3 هم اومده، خبری داری؟ قیمت؟ به نظر شما بدرد میخوره یا همون V3x بهتره؟
قربانت...;)
سلام به همگی
کسی میدونه چطوری میشه وقتی رینگ تون کسی رو عوض میگنیم زنگsms عوض نشه؟
سلام من سی دی Usb ا نصب کردم اول میشناخت ولی حالا دوباره درایو موتورولا را نمیشناسه چند بار دیگه هم نصب کردم حتی کامپیوتر و موبایل هم خاموش کردم و دوباره روشن کردم ولی باز نمیشناسه ممنون میشم کمکم کنید
سلام جی اس ام عزیز
از اینکه جوابمو خیلی سریع دادی ممنون
تازه بعد از دو سه ماه فهمیدم که فروشنده بند انگشتی وبند دستی و مهمتر از اون دو تا سی دی نصب گوشی را نداده و من تو این مدت فقط روی کارت حافظه می تونستم چیزی بریزم
یه خواهش دیگه داشتم واون اینکه من چهار تا برنامه اصلی که رو حافظه گوشی بود را اشتباهی پاک کردم اگه کسی لینک دانلودش را داره بهم بده مخصوصا برنامه دیجیتال ادیو پلیر و بازی ماشین سواریشو
با سلام
میخواستم بدونم روی گوشیهای موتورولا مدل V3 i و V3ie دیکشنری نصب میشه ؟
و مموری 1گیگ رو هم جواب میده ؟ یا فقط تا 512 کار میکنه روش ؟
بلاخره v3x رو خریدی واسش ؟ ای ول . گوشی خوبی رو انتخاب کردی.
اره عزیز یه برنامه ضبط صدا هست که جاوا هستش و رو v3x خوب جواب میده منم خودم نصب کرده بودم. اگه تو همین تاپیک بگردی پیداش میکنی.فقط ورژن جدیدشو بگیرکه در گوشیتو هم ببندی کار کنه.اگر پیدا نکردی بگو تا واسط لینکشو بذارم
در مورد تقویت فیلم برداری هم از طریق سیم میتونی فرمت فایل های رو که خودت می گیری از 3gp به mpeg4 تبدیل کنی ولی به نظر من تاثیری نداشت. یه فایل هم هست اگه کپی کنی زوم رو تو حالت فیلمبرداری تا 4× میشه
برد(فابریک تا 2 بیشتر نداره)
هر ااطلاعات دیگه در مورد v3x خواستی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم
اره دیکشنری نصب میشه. البته خودم رو v3x که نصب کردم خوب جواب داد . ولی یه کم حجمشون بالاس و سرعت جاوا رو میاره پایین ولی می ارزه. اسمش هم Dictionary_En_To_Fa_&_En_To_En.rar هست ولی en to en خیلی خوب جواب نمیده . فارسی به انگلیسشم بد نیست(واسه سره جلسه جواب میده)
این یکیش که حجمش 6 mb ولی خودم امتحانش نکردم
اون یکی دیگه هم رو میتونی از صفحه 10 همین تاپیک دان کنی