واسه من ک کارکرده درست بوده الان اقا سهیل مشکل داره نمیدونم چرا؟!نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Printable View
واسه من ک کارکرده درست بوده الان اقا سهیل مشکل داره نمیدونم چرا؟!نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
شما اگه نسخه ریلودد نصب کردی فقط اپدیت رو دانلود کن و بریز با کرکی داخلش هست مال گروهه 3dm مشکل حل میشهنقل قول:
دوستان این بازی بهتره یا FIFA Manager ؟؟
درضمن این نسخه ای که پست اول گذاشته شده ، سالمه ؟!
چندصفحه از نظرات بچه ها را خوندم ،گویا چندنفر با بازی مشکل داشتن و
بازی مثلا فریز میشده یا مثلا اسامی بازیکنا فیک بوده :n13:
من اینو که معرفی کرده بودین رو دانلود کردم با همون لینکی که داده بودین (top2download) الان هم بدون مشکل وارد بازی شدمنقل قول:
ولی بین پوشه هایی که اکسترکت شدن پوشه ای به نام آپدیت نیست ، باید جدا دانلود کنم؟ کرک هم نریختم ولی وارد بازی شد بدون مشکل
الان کرک و آپدیت باید انجام بدم؟ آپدیت چه تاثیری تو بازی داره؟
من ار سال 2008 که با منیجر ها آشنا شدم هم فوتبال منیجر بازی کردم هم فیفا منیجرنقل قول:
فیفا رو تا 2011 ادامه دادم ولی فوتبال منیجر تا الان همیشه یک عضو جدایی ناپذیر از لپ تاپ من بوده :n06:
فوتبال منیجر یه جورایی تخصصی تر و حرفه ای تره نسبت به فیفا ولی فیفا رنگ و لعاب بیشتری به بازیش داده
اگر میخوای منیجر واقعی رو تجربه کنی فوتبال منیجر انتخاب عالی هست
سلام دوستاي گلم.من مشتري امازونم.امروز ديدم فوتبال منجر ١٥ رو پيش فروش ميكنه ولي داخل پرانتز زذه (انلاين كد)...عملي هست براي ما كه بازي پي سي از امازون بخريم.يعني فقط سي دي كي ميده؟بايد بريم در استيم يا اوريجين رديم كنيم؟
دوستان من این بازی رو دانلود کردم و آپدیت هم ریختم و خداروشکر بدون مشکل وارد بازی شدم
خودم تیم جنوا رو انتخاب کردم و شدم سرمربی اون تیم :n02: ولی خداشاهده اصلا نمیدونم باید چه کنم :n02: یعنی نمیدونم با تیم چیکار کنم !؟
تا حالا تجربه سرمربیگری نداشتم واسه همین گیج شدم . من قبل از این فقط 1 بار فیفا منیجر 11 رو بازی کرده بودم (تازه توی اونم نمیدونستم چیکار کنم:n02:)
یه چیزی باعث تعجبم شد ! من جنوا رو که انتخاب کردم ، از هفته 14 به بعد شدم سرمربی !!!! مگه نباید از هفته اول شروع بشه !؟؟
الان تیم 17 جدول (3تا مونده به آخر) رو تحویل گرفتم. گفتن پیش بینی میشه تیم 13ام بشه ! هوادارا توقعاتشون بالاس دیگه :n02:
خواهشا یکم راهنمایی کنین من الان چه کنم !؟ بازیکن خوب سراغ ندارین !؟ درضمن بودجه نقل و انتقالاتم 7 میلیونه :n28::n02:
چهار هفته مانده به پایان لیگ و فقط کافیه از 4 بازی دوتا رو ببرم تا قهرمان لیگ انگستان بشم ، اونهم با استوک سیتی ، فصل اول هفتم شدیم فصل دوم پنجم و این فصل در استانه قهرمانی ( حتی خودم هم باورم نمیشد )
در جام یوفا هم تا نیمه نهایی رسیدم ، از شانس بد خوردم به بارسلونای لعنتی که در جام باشگاه ها سوم شده بود و به جام یوفا رسیده بود تمام تیم های قبلی رو هم با 5 ، 6 گل برده
آرش جان مطمئنی اشتباه نمیکنی ، از هفته 14 هم !!!!! من که تا حالا ندیدم ، یک گزینه ای در مرحله شروع بود که ازت میپرسید تاریخ بازی ها از کی شروع بشه ولی فکر کنم مربوط به پیش فصل باشهنقل قول:
آره عزیز مطمئنم ! آخه 14 هفته گذشته ، یوونتوس با 39 امتیاز اوله بعد میلان با 38 امتیاز دومنقل قول:
جنوا (تیم من) هم با 17 امتیاز تیم 3تامونده به آخر :n02: البته اینو همینطوری برداشتم تا ببینم بازی از چه قراره !!
آخه با جوّ و فضای بازی تا الان آشنا نشدم و خیلی کم بازی میکنم .
همینطوری الکی دارم میرم جلو تا ببینم چی میشه ، با فضای بازی آشنا بشم یه تیم معمولی دیگه برمیدارم
آقا راستی یه سوال : نمیشه من سرمربی خودمو بسازم ، بعد منتظر بشم تا یه تیم (از هر لیگی) بهم پیشنهاد بده !؟؟؟؟
نمیخوام خودم تیم انتخاب کنم !
در مورد هفته چهاردهم والا چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه ، البته در بازی قسمتی به نام challenge وجود داره که البته تا حالا امتحان نکردم شاید مربوط به اون باشهنقل قول:
در مورد سرمربی آزاد یعنی اینکه بهش پیشنهاد بدهند ، فوتبال منیجر مثل فیفا منیجر نیست که سه تا پیشنهاد بهت بدهند ، در واقع اینگونه است که در مراحل استارت بازی وقتی به انتخاب تیم میرسی یک گزینه بالا سمت راست هست که میتونی بدون تیم کار رو شروع کنی ولی از اونجایی که مربی شناخته شده ای نیستی ( البته بستگی به این داره که سطح خودت رو در ابتدای بازی چی انتخاب کردی ) نمیتونی مربی تیمهای خوب یا متوسط بشی ، باید در قسمت job نگاه کنی ببینی کدام تیمها بدون مربی هستند و بهشون لینک بدی که تو رو به عنوان مربی تیمشون انتخاب کنند که بیشتر تیمهای درپیت گیرت میاد
بهتر که با یک تیم درجه سه شروع کنی در یک لیگ خوب ، اگر خوب کار کنی پیشنهاد خوب هم میاد
خوب بالاخره در لیگ انگلستان با استوک قهرمان شدم ، جالب اینکه هر چهار بازی آخر رو هم بردم
در جام یوفا که در نیمه نهایی با بارسا بازی داشتیم در بازی اول در زمین خودمان صفر صفر شد بازی در بازی برگشت بهترین مدافع ام رو نداشتم بازی رو یک بر صفر عقب بودیم ، رابرت هوت دفاع وسطم اخراج شد ، ولی با این حال یک گل زدیم ، داشتیم صعود میکردیم به فینال که دقیقه 91 یک گل خوردیم و 2 بر 1 باختیم
سال اول در استوک هفتم شدیم ، سال دوم پنجم و قهرمان اف ای کاپ ، سال سوم قهرمان کامنتی شیلد ، قهرمان لیگ کاپ و قهرمان لیگ
منتظر بودم از رئال یا بایرن پیشنهاد بهم برسه که گواردیولا و انجلوتی هر دو قراردادشون رو تمدید کردند ( تیمهاشون قهرمان لیگ شده بود ) من هم رفتم مربی موناکو شدم
این فیر پلی مالی یوفا هم خیلی بده ، بودجه باشگاه از 40 میلیون در عرض یک هفته کاهش یافت شد 17 میلیون
شما بازی رو در چه حالتی نگاه می کنی؟خیلی وقته بازی نکردم اصطلاحاتش یادم رفته.منظورم اینه که کامل می بینی یا لحظات حساسش را می بینی؟نقل قول:
من بازی رو در حالت Extended نگاه میکنم ، البته بطور مداوم هم بازی نمیکنم هر چند وقت که بیکار باشمنقل قول:
این هم چند تا عکس از جدول لیگ و نقل و انتقالات دو سال آخر و ترکیب تیم و نتایج
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
یک کمی در مورد تاکتیکتون(یا تاکتیک ها)تمرین ها و موارد مهم بازیتون توضیح بدید.ممنوننقل قول:
این دوستمون که پرسیدن میشه بدون تیم شروع کرد یا نه، آره میشه، بستگی به سطحی که برا خودت انتخاب می کنی به مرور زمان تیم ها برا مصاحبه دعوتت می کنن، منی که Sunday league player رو انتخاب کرده بودم بعد از چند هفته بیکاری بالاخره از چند تا تیم دسته ی 3 ایران بهم پیشنهاد دادن که نهایتاً استیل آذین رو انتخاب کردم! :D
خوب در مورد بازیکنان ، من سعی میکنم زیاد ترکیب تیم رو در فصل نقل و انتقالات تغییر ندم ( البته خیلی دوست دارم بازیکنان تیمم زیر 23 سال باشند تقریبا نصف تیم ) بازیکنانی رو که میخواهم بخرم قبل از شروع تمرینات پیش فصل میخرم ، البته سعی میکنم ، در مورد تمرینات بهتره که در هر قسمت تمرینات یک کمک خوب داشته باشید که در بعضی قسمت ها مانند دفاع و حمله و تاکتیک دو کمک خوب میگذارم در اکثر مواقع تمرینات رو به کمک هام میسپارم ، در مورد تاکتیک و سیستم اولیه تیم بر اساس بازیکنانی که دارم یک سیستم انتخاب میکنم مثل همین سیستمی که در عکس بود ، خیلی به ندرت سیستم تیم رو عوض میکنم یا در کل میشه گفت اصلا عوض نمیکنم البته بستگی به فامیلاریتی تیم داره اگر این فامیلاریتی زیاد باشه حتی میتونی در خانه حریفان مثل خودت هم هجومی بازی کنینقل قول:
زیاد به حرف کمک هام در طول بازی گوش نمیدم ( دقیقه 5 بازی کمکم بهم میگه بهتر از پاس های بلند استفاده کنیم !!!:n04: ) از تاکتیک هام حفظ توپ ، ارسال های سریع ، کار با توپ درون محوطه و تحت فشار قرار دادن حریفانه
ایرادی که این بازی داره اینه که مثلاً شما در حین بازی می فهمید جناح چپ حریف ضعیفه یا رو توپ های بلند پشت دفاع ضعف دارن، با اینکه دستوراتی در این ضمینه گذاشتن اما باز هم با دادن این دستورات تغییری در روند بازی تیمت انجام نمیشه... که همین باعث شده یک کمی از بازی زده بشم
سلام خوبين؟١٥ كي مياد؟
چند جا دیدم نوشته بود نوامبر میادنقل قول:
نقل قول:
چیه از الان دنبال تقلب و fmrte هستی ؟ آبروی هر چی منیجر باز 13 رو با تقلبات و fmrte و دروغات و تخیلات مضحکت بردی ... تو رو که میبینم یاد fmrte میوفتم
سلام پست قبلي رو يه كاربر رواني نوشته.جالبهً مسي هم واكنش نشون نميده
چند بار میپرسی؟!:n13:نقل قول:
خوبي؟داروهاتو اشتباه خوردي پسرم؟يا بابات دعوات كرده؟نقل قول:
مودب باش ... احترام خودتو نگه دار ... ننه بزرگ منم با این همه توضیحی که بچه ها دادن میتونست 2014 رو نصب کنه ... البته مطمئنم تو هم نصب کردی ولی چون fmrte پیدا نکردی که مثل همیشه تقلب کنی و از شاهکارای متقلبانت بگی میگی نتونستم نصب کنم ... برای منم ادای تنگا رو در نیار ... اگر دوباره بی ادبی کنی بد مدل میشونمت سره جات بیسوادنقل قول:
سلام من تازه عضو شدم
بازیو نصب کردم بالا میاد میشه بازی کرد ولی تنها مشکلش اینه که اسامی بازیکنان اشتباه هست باید چیکار کنم؟؟
لطفا راهنماییم کنید
سلام به همه دوستان اقا من بازی را تازه نصب کردم کلا هم خیلی خیلی مبتدی هستم
ولی یه مشکلی که هست تو بازی اسم بازیکنا قاطی هست مثلا مسی را نوشته متلیو و.... هیچ کدوم از بازیکنا اسم خودشون نیست چرا
نقل قول:از نسخه 3DM استفاده کنید - تو پست اول - لینک 1نقل قول:
اول اون را دانلود کردم ولی اجرا نکردنقل قول:
همون نسخه 3dm و نصب کن بعد از کرک زیر استفاده کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین پچ + کرک
خیلی ممنوننقل قول:
فقط مثل مشکلی که دوستان در پستهای اول گفتن یعنی در یه تاریخ خاص از بازی می یاد بیرون
کرکش را هم دانلود کردم ولی بازم خوب نشد:((
ممنوننقل قول:
اگه مشکل منظور همون نام بازیکن هاس
احتمالا نسخه ریلود و نصبه
بازی رو باید کامل انیستال کنی- - نسخه 3dm رو نصب کنی
نه مشکل اسامی خوب شده ولی سر یه تاریخ خاص از بازی می اد بیرون تمام کارهایی هم که دوستان رد پستای اول گفتن را انجام دادم چند کرک مختلف هم گرفتم ولی بازم فرقی نکردهنقل قول:
خوشبختانه ما چند مدتی که بازی کزدیم به مشکل کرش بر نخوردیمنقل قول:
البته تو سایت چند راه کار مثل نصب نسخه کامل DirectX 11 - نصب Steam آوردن
تو لینک بالای هم لینک پایین راه کار های دستی هم برای حل مشکل ذکر شده
یه نسخه نصبی ورژن فیکس کرش هم تو تورنت است -البته به شخصه تست نکرده ام
ممنون ولی اخرش حل نشد یه لینک دیگه باری دانلود که سالم باشه سراغ ندارید؟نقل قول:
از تورنت نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کننقل قول:
سلام
اقا این بازیش چطوریه ،ما هر تیمی رفتیم بازی 6-7 اخراج شدیم!!!:n02:
فرق کلاسیک با غیر کلاسیکش! چیه؟
من خیلی نابلد بودم ، با یکم اینگیلیسی دست و پا شکسته تونستم با بازی اُخت شم . سومین فصلشو تموم کردم با فورتونا دوسلدورف و بطرز غیر قابل باوری قهرمان یورو لگ شدم .فصل سوم وتو بوندسلیگا پنجم شدم تا سال بعدم تو یورو لیگ باشم در حالی فصلقبلش خیلی میلی متری با رقابت سه تا تیم هفتم شدم رفتم یورو لیگ :n10:، به هر صورت ولی حالا متوجه شدم نسخه 2015 بازی اومده ، اونو دانلود کنم سیومو میشه انتقال بدم 2015 ؟!