خوش اومدی یوسف خان .
قرار هامون معمولا پارک ملت هست ( کافی شاپ پارک )
تقریبا هر 2 هفته یک بار ( شبهای 5 شنبه ) و در مورد همه چیز ( به لطف وجود همه نوع تخصص ! ) حرف میزنیم .
Printable View
خوش اومدی یوسف خان .
قرار هامون معمولا پارک ملت هست ( کافی شاپ پارک )
تقریبا هر 2 هفته یک بار ( شبهای 5 شنبه ) و در مورد همه چیز ( به لطف وجود همه نوع تخصص ! ) حرف میزنیم .
سلام
بلاخره هرکار کردم نشود از دست اون 20% نجات پیدا کنم و نتونستم بیام
خدا کنه دعا تون نگیره و سوسک نشم
ببخشید منو چون اومدم بیام یکی از دوستام اومد باهام کار داشت منم خونه موندم وقتی ساعتو نگاه کردم دیدم ساعت 9 است دیگه از خیرش گذشتم انشاالله هفته های دیگه می یام
سلام.
قبل از هر چیز به تمام دوستان تازه وارد تبریک عرض می کنم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا واسه چی هنوز خودم نفهمیدم ؟؟!!)
خب قبل از اون قبل بالا باید از تمام برو بچز عزیز که دعا کردن من سوسک بشم هم تشکر کنم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما ظاهرا دعاشون اشتباهی بوده و در حال حاظر بنده خروس شدم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پنجشنبه شبها نمی تونم سر قرارها بیام . دلیلشم کسایی که باید بدونن می دونن . پس لطفا قرار بعدی و پنجشنبه نذارین .
اصلا قرار بعدی و خودوم می ذارم .
منتظر اعالم قرار بعدی توسط همین یوزر باشید .
تا پست بعدی خدا نگهدار .
سلام بچه ها............جای منم خالی کنید هر روزی که بود..........دلم تنگیده اساسی.......هم امتحانات ترم اول تموم شه من میدو ام میام
لازم شد یک حال درست و حسابی از تک تک شماها بگیرم !!! ( البته نه همگی ، بعضیها ! )
این عکسها مال جمعه این هفته هست . جای همگی خالی .
این عکس از شام اون شبه . حالا حدس بزنید اون ورقهای آلومینیومی اون وسط چیه !؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کیه !؟
بازم 5 شنیه ها نیاین !!!
سلام احسان جان اگه میخای حال ما رو بگیری که نیومدیم خب گرفته شد !!!!
اینا هم سیب زمینیه
اون هم که همون جعفر پوراصغر خودمون هست دیگه چقدر من باهوشم نه ؟
از کلاهش شناختمش
وای ، پسر ! حتما خودت رو به سازمان منسا معرفی کن !!! تو داری حروم میشی !!!
آخه کدوم آدم عاقلی سیب زمینی رو لای آلومینیم می پیچه !؟
برو به قول مهدي همون سيب زميني رو بخورنقل قول:
لازم شد یک حال درست و حسابی از تک تک شماها بگیرم !!! ( البته نه همگی ، بعضیها ! )
واسه من چند تا فويل انداخته تو عكس كه چي!!!!!!!!!!!!!!!11
ته همه ادماي نامردين
واستا بهنام بياد ميدم يكي يكيتون رو از چرخ گوشت رد كنه
اي نامردا
محمود ! شما دیگه چرا !!!
الهی گردنم بشکنه که همون شب دوچرخه برات پیدا کردم ! ای تنبل !!! نذار دستت رو رو کنم ...
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا من قلبم ضعیفه از این عکسا نزارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک وقت دیدین پاهام سیخ شود ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا نکنه مجید جان . این عکسها رو گذاشتم فقط برای اونهایی که برای سر قرار اومدن تنبلی میکنن !
اخه اون برنامه کجا جزء قرار بود؟
از قبل شما خائنین با میلاد هماهنگی کرده بودین برین صفا که دستتون رو شد
قبول ! اصلا ما نامرد ! منتظر بهانه بودین که کتک بزنین !؟
از این به بعد مکان قرار ملاقاتها به جنب قله بینالود تغییر مکان کرد !
اینجا چه خبره ؛ بابا این حرفا چیه میزنید ؛ زشته بخدا ؛ اگه کسی بیاد ببینه چی میگه الان ؛ لطفا در صورت ممکن کامل این بحثا رو ویرایش کنید
راستی داشتم آرشیو چند روز گذشته را نگاه مینداختم یه نکته ای توجهمو جلب کرد :
نوید موضوع چیه کلک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ تو مدرسه دعوات شده میخوای با شل تنبون بچتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار رو صبح ها بذارین بهتر نیست صبحهای جمعه بیان چند تا آدم هم ببینیم
منم اگه صبح جمعه باشه شاید بتونم خودمو مجاب کنم که بیام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب . اگه همگی موافقید به مناسبت شب یلدا ، قرار این هفته رو زودتر بذاریم ، مثلا همون 5 شنبه ساعت 5 عصر .
زودتر نظرات رو بگید .
من با جمعه صبح موافقم ؛ چون قرار خیلی پر بار میشه اون طوری ؛ یه توپ هم میاریم یه دست والیبال میزنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ در مورد پنچ شنبه ها هم واقعا برا من که سخته بتونم بیام
حالا ما یه حرفی زدیم ولی این سازمان منسا رو نمی دونم چیهنقل قول:
خوبی اش اینه که جعفر پور اصغر رو خوب شناختم اون هم از روی کلاهش :biggrin:
سلام به همه ابرار و ابچاچ مشهدي چه خبر راستي از شما كسي رشته حسابداري نيست؟
حالا اگه حسابداري نداشتيم يعني ديگه بدرد نميخوريم؟:cool:نقل قول:
تو هم بيا و لي مدنم كه الكيميگي;)نقل قول:
مویم می یوم بچه ها
من كه پنج شنبه عصر نمي تونم بيامنقل قول:
خب . اگه همگی موافقید به مناسبت شب یلدا ، قرار این هفته رو زودتر بذاریم ، مثلا همون 5 شنبه ساعت 5 عصر .
زودتر نظرات رو بگید
ميدونم كه ميلاد هم نمي تونه بياد
پس ميشه جمعه
اونم جمعه بعد زظهر كه مجيد هم بتونه بياد
آقا یک خبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برای جمعه برنامه ریختم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا جمعه از صبح ساعت 5 تا ساعت 12 بیکارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و فقط بعد از ظهر سرم حسابی شلوغ میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه دامادی پسر دایمه
وباید مجلس رو بگردونیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون که به فکر من بودی جعفر جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم با جمعه صبح موافقم یک والیوال بزنیم تو گوشش توپ دیگه بترکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکل توپ داشتین من دارم یک زنگ بزنین میارمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم رسیدم مشهد
ورودم رو به خود تبریک میگم
بر خلاف همیشه که با همه زمانهایی که اعلام می کردین موافق بودم
ایندفعه با جمعه موافقم
آقا بهنام شما رو هم ببینیم خوشحال میشیم
نوید جون دلمون برای تو هم تنگ شده
موفق باشین
خدانگهدار
سلام دوستان..............چطورین........کا شکی 5شنبه جور میشد........ستعت 5.30 عالی بود..ولی منم تابع جمع هستم.........جمعه رو شرمنده همتون هستم..........دیگه 1 هفته به روز موعود مونده......جمعه هم سرم شلوغه................
راسی 5شنبه یه تبریک یلدا توپ میگم بهتون
اقا من با جمعه موافقم ساعت رو مشخص کنید ی 2 ساعتی ولیبال بزنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط برای جا و تور برنامه ریزی کنید برنامه ش هم با امیر و مجید با هم اکی کنین یک کدوم توپ و یکی دیگه هم تور بیاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط زودتربیاین که جا ها پر نشه در ضمن مراسم خداحاظی یکی از بهترین دوستام دوست که نه داداشم هم روز جمعه با شکوه باید برگزار می کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما رو هم تو غمم شریک میدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا نمیتونم به اینکه میخواد یه چند ماهی ازم جدا شه فکر کنم دیشب که دیدمش وقتی موضوع رو گفت 1 لیتر گریه کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیگم کیه تا روز جمعه بفهمین اونایی هم که میدونن کیه نگن تا جمعه مشخص شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده تماما برو بچ مشهد ؛ من حتی توپ پلاستیکی ندارم چه برسه به توپ والیبال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا هر کس این مواردی که گفته شده را داره اعلام آمادگی کنه :tongue:نقل قول:
سلام عليكم به همه مشهدي ها بابا ما رو هم ادم محاسبه كنين يكي جواب پست هاي ما رو بده
سلام عزیز دل ؛ اینجا خونه خودته اصلا احساس غریبی نکنی ها که ناراحت میشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب حالا اگه دوست داشتی خودتو معرفی کن تا دوستان بیشتر باهات آشنا بشن
برنامه جمعه شد !؟
ساعت چند ؟
هر چند با هوای توپی که این روزها هست دلم نمیاد بیرون نرم ، اما خدا کنه جمعه اغفال نشم و نرم کوه !
جمعه از ساعت 8 به بعد خوبه حالا اگه برنامه ی والیبال دارید که همون 8 همه پارک ولی اگه برنامه خالیه که هیچی فکر کنم ساعت 10 خوب باشه حالا باهاتون تماس میگیرم
قرار قطعی و نفراتی که به طور حتم در قرار حضور خواهندداشت :
ساعت 10 صبح روز جمعه 1/10/85 درب سجاد پارک ملت
افراد:(ازبزرگ به کوچک)
مجید ، مهدی ، محمود ، احسان ، بهنام ، خودم، امیر ،امین
کسانی هم که میخوان بیان ، سر قرار فردا حاضر باشن
این رو هم بگم که یه مراسم ویژه ترتیب دادیم برای یکی از دوستامون که خیلی وقته نمیاد و تا چننننند ماه دیگه هم خبری نیست ازش
دوستان واقعا شرمنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من امروز صبح خواب موندم نتونستم به قرار برسم (نکه دیشب هم شب یلدا بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ؛ ایشالا که خوش گذشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این که من کوچیک همه تون هستم شکی نیست ولی خب احتمال میدم ترتیب از بزرگ به کوچیک (از نظر سنی) از این قرار باشه چون خود مجید جان اینجوری گفتن قبلانقل قول:
باز هم اگه اشتباه می کنم
بیاین بزنین تو سرم :biggrin:
مهدی ،مجید ، محمود ، احسان ، بهنام ، خودم، امیر ،امین
در ضمن امیر جان خیلی هم خوش گذشت
جات هم اصلا خالی نبود
اصلا هم دلمون برات تنگ نشده بود
حالا همه اینا رو که گفتم ور چُپه
بابا کی گفته ما بزرگیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کفشتونو بلند کنید ما اونجاییم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر سنی هم من بزرگ نیستم کی گفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارش هفتگي قرار هاي بچه هاي مشهد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمعه :1/ دي/ 85
خوب امروز هم يکي از اون روزهايي بود که بچه هاي مشهدي p30 باهم قرار ملاقات داشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما اين قرار يکم با بقيه قرارها فرق ميکرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما ميگين چه فرقي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان ميگم
تو قرار هاي قبلي هر هفته يک نفر به ما اضافه ميشود اما امروز يکي از دوستان ما ميخواست خداحافظي کنه و از جمع ما بره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما ميگين کي بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون نفر کسي نبود جز يکي از بزرگ ترين گرافيست هاي ايران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درست حدس نزديد من نبودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهنام کوچولو بود که ميخواست از ما جدا بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون براي درس خواندن و قبولي در کنکور مجبور بود که اينترنت رو کنار بگذارد و شروع به درس خواندن بکند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما بعد از کنکور قول داد که دوباره به جمع ما برگردد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي اين عزيز و بقيه دوستان که هميشه در درسها و کارهاي زندگي موفق باشن دعا ميکنيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب حالا اصل ماجرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 10همه جلوي درب پارک روبروي سجاد قرار داشتيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ، امين ، محمود و مهدي منتظر بقيه بچه ها بوديم که بيان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره ميلاد و بهنام با يک ماشين اومدن ، احسان هم خودشو رسوند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، 7 نفري سوار ماشين بهنام شو ديم و رفتيم طرقبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو مسير زنگ زديم به امير و نويد و يک کارايي همگي پشت تلفن کرديم که نميگم آخه بد آموزي داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب رسيديم طرقبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، جا شما خالي عجب هوايي بود ديگه از اين بهتر نميشود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتيم يک کافه پيدا کرديم و چايي خورديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ چن تا عکس باحال هم احسان از محمود گرفت که اگه محمود ok بده احسان ميزاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يک بنده خداي اومد فال مهدي رو گرفت که از تمام حرفاش 110% اشتباهي بود چقدر طرف اُس شود فقط تو يک مورد درست گفت اونم سبيل طرقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يک کادو هم ميلاد آماده کرده بود که ميخواست بده به بهنام و يک جوري از زحمتهايي که بهنام کشيده بود را جبران کرده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کا دوش هم نميگم چه چيز با ارزشي بود که شماها باشيد که دفعه بعد تو قرارها نيايند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يک سري چيزهاي ديگه هم اتفاق افتاد که اونا رو م نميگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي خوشحال ميشويم (تمام بچه هاي تا پيک ) که افرادي که به اين جا ميان و اعلام ميکنن که مشهدي هستن هم به جمع ما بپيوندد مثل اين شل تنبان که خيلي دوست دارم ببينمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم که تو قرار بعدي بياد و ببينمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط جاي اونايي که نيو مدن خالي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم دوتا عکس از طرقبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس اول
عکس دوم
این عکسها امکان پاک شودن ندارن
اولا ممنونم از این گزارش توپت !
دوما : وااااااااااا ! جون هر کی که دوست داری اون عکسها رو پاک کن ! نه که عکسها زشت باشن . نه بابا . یکی خیلی بدجوری تابلو افتاده ! ( خودت میدونی کیه ! )
( جون هر کی که دوست داری ! ) عکسهای رو حذف کن تا من اون عکسهای جنجالی رو بذارم !!!