فیلیپس هایی که من دیدم اکثرا کیفیت معمولیی داشتن(متوسط رو به پایین). توی اون قیمت دوستان سونی EX35 را خیلی توصیه کردن..نقل قول:
Printable View
فیلیپس هایی که من دیدم اکثرا کیفیت معمولیی داشتن(متوسط رو به پایین). توی اون قیمت دوستان سونی EX35 را خیلی توصیه کردن..نقل قول:
فیلیپس ها رو من بعنوان یه انتخاب در محدوده زیر 20-25 تومن بودجه بعد از کریتیو می دونم ... حتی کارای 10-12 تومنی سونی هم بعد از کریتیو و فیلیپس قرار می گیره به نظر من ...نقل قول:
اما اگه تا 30 تومن بریم من هم مثل دوستان EX35 رو بیشتر قبول دارم ...
بنابراین بحث کلی یه Brand نیست ، بسته به نوع هدفون موردنظرت و محدوده بودجه ات هم داره...
نقل قول:یه اصلاح: توجه کنید هدفون روی سری X ، مدل NC020 هستش، نه NC20 ..نقل قول:
اینم از اون نامگذاری های عجیب سونی بوده که طبیعیه اگه باعث بشه یه نفر اشتباه کنه .. NC20 سونی اصلا یه سری فول سایز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که مال 6-5 سال پیشه ... (عکس ضمیمه)
البته خودشون شاید این تفاوت رو با گذاشتن اون 0 واضح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اما حالا این همه شماره و مدل، چه مرضیه که بیایم و دوتا مدل رو انقدر شبیه نامگذاری کنیم؟... بهرحال سایت های معتبر همگی درست نقل کرده ان؛ مثلا Cnet :
نقل قول:
with the included MDR-NC020 EX headphones.
بحث سخت افزاره ... قطعه ای کارگذاری میشه که بعنوان گیرنده سیگنال های کنترلی خاصی که براش از طریف هدفون فرستاده میشه عمل می کنه ... طبیعتاً دستگاه های دیگه چون اون گیرنده رو ندارن، توانایی دریافت و تفسیر اون فرامین کنترلی رو هم ندارن ...نقل قول:
پس اصل کار همون سخت افزار هست که سیگنال های خاصی رو که براش تعیین شده رو دریافت میکنه که البته برای هر محصولی هم به طور کلی فرق میکنه ...
در مدل مربوطه هدفون هم بله من اشتباه کردم یعنی یه 0 رو جا انداختم این وسط !!!
ممنون ....
شما منظورت توگوشی هست یا روگوشی؟نقل قول:
شرمنده توضیح کافی نداده بودم.نقل قول:
برای MP3 پلیر میخوام. امروز قیمتی که از یکی از نماینده های سونی در تبریز گرفتم برای مدل EX35 - چیزی حدود 35 تومن بود.
یه سوال میدونم مسخره هست شنیده بودم صدایی از 109db به بالاتر بعد از 2 دقیقه حدودا مشکل دار هست یعنی بالای 109 دسیبل برای گوش ضرر داره و اصلا توصیه نمیشه خوب خیلی از هدفون ها بالای 109 دسیبل هستند که البته این از استاندارد به بالا هست اینا رو کلا گیر نمیدن بهشون ؟ ... گرچه اون صورت مشکلی نیست ..
5-6 تومنی از تهران گرونتره .. که البته قابل درکه ..نقل قول:
سوالی که دوستمون پرسید (و من هم در پست قبلی ام خطاب به شما مطرح کردم) اینه که چه نوع هدفونی مدنظرته؟ ... بزرگ باشه یا کوچیک؟ .. از اینا باشه که تو گوش فرو میرن؟ از اینا که یه بالشتک روی گوش قرار می گیره ؟ .. از اینا که کوچیک هستن و با اکثر پلیرها فروخته میشه؟ ...
البته یه استاندارد دقیق نداریم که چه میزان بلندی صدا برای چه مدت زمانی دقیقا خوب یا بده؛ اونچه که مطرح میشه یه سری توصیه است که مثلا سعی کنید زیاد سمت صداهای بالای 100 db نرید... اینا توصیه های پزشکی هستش، ولی اجباری بر رعایتش از سوی کسی هم نیست .. سیگار رو در نظر بگیر که دهها بار خطرناک تر و کشنده تر از هدفونه؛ اما نه تنها ممنوع نیست ، بلکه شب و روز در تبلیغات و فیلم و سریال هم نمایش داده میشه ...نقل قول:
در نظر بگیر که در بسیاری از کنسرت های راک، شنونده ها بمدت چند ساعت تحت صدای بالاتر از همین 109 db هستند .. پس یعنی همه کر میشن؟ ... نه - از این خبرها نیست .. هرکاری ریسک خودش رو داره ... ریسک در این مورد خاص، قطعاً کمتر از رفتن سمت دهها کار دیگه اس ..
----------------
* بهرحال اگه بصورت عملی کسی از دوستان بخواد استفاده کنه آخرین توصیه ای که من خوندم (تابستان امسال) این بود که "صدای 90 db : هفته ای 5 ساعت نهایتاً "... یعنی روزی کمتر از یه ساعت اگه میخواید با صدای بسیار بلند به موسیقی گوش بدید ..
خیلی ممنون از توضیح کاملت بله این مطلبی هم که گفتم در جایی خونده بودم به طور کلی بالای 109db و بالاتر توصیه نمیشه خودش هم گفته توصیه و به قول خودت صرفا این دلیل بر این نیست که مشکلی پیش بیاد یا ... گرچه من که حالیم نیست ...
توصیه این بود هفته ای 5 ساعت با صدای 90db ؟ من روزی 4 ساعت با صدای 114db گوش میدم که روی خودم بشخصه تاثیر گذاشته مثلا حواس پرتی یا سوت کشیدن گوش و ...
دوستان توجه داشته باشید که شما مگه با هدفون خیلی خیلی بلند موزیک گوش کنید که در اون حد خطرناک باشه برای گوش. یه مقدار که دقت کنید متوجه میشید که اون کسی که روی ماشین سیستم صوتی می بنده و 4 تا باند و 2 تا ساب ووفر رو با آخرین ولوم به کار میگیره صدایی که تولید میکنه به مراتب بلندتر از هدفونه. من خودم همیشه با آخرین ولوم با هدفون موزیک گوش میکنم و هیچ وقت گوشم سوت نمیکشه. ولی تو ماشین یکی از بچه ها که می نشستم سیستم داشت تا صبح یه سوت ممتد تو مخم میشنیدم. به نظر من آدم باید خودش حواسش باشه. چون کنار گوش آدم که دستگاه دسی بل سنج نذاشتن که! اگه دیدین از یه حدی بیشتر ولوم براتون بیشتر از حد و آزاردهنده هست اصراری روی زیاد کردنش نداشته باشید که حالا اصطلاحا بیشتر فاز بگیرین با موزیک!نقل قول:
من احتمالا کریتیو Zen قراره بخرم.نقل قول:
سوالی که دوستمون پرسید (و من هم در پست قبلی ام خطاب به شما مطرح کردم) اینه که چه نوع هدفونی مدنظرته؟ ... بزرگ باشه یا کوچیک؟ .. از اینا باشه که تو گوش فرو میرن؟ از اینا که یه بالشتک روی گوش قرار می گیره ؟ .. از اینا که کوچیک هستن و با اکثر پلیرها فروخته میشه؟ ...
متاسفانه این پلیر هم هدفون معمولی داره. به دلیل استفاده من در بین راه اصلا برام قابل استفاده نیست. من یه چیز با کیفیت حدود 30-35 تومن میخوام که کیفیتش خوب یاشه. در ضمن گلوله ای یا به قول دوستمون in-ear باشه.
بعنوان هزینه حدود 15 تومن EP630 از کریتیو ، بعنوان هزینه حدود 20 تومن EP635 از کریتیو (اگه تهران هستی پاساژ ایران - فرقش با 630 اینه که بند گردن داره) و بعنوان هزینه حدود 30 تومن EX35 سونی توصیه میشه ... خرید رو فقط از نمایندگی ها انجام بده ..نقل قول:
یه سوال الان ا ایرفون سونی x رو وقتی به ایپاد وصل میکنم اصلا صداش در نمیاد مشکل چیه یعنی فقط انیحصاریه خوده wallkman هستش اخه با خودش گوشه ادمو کر مکینه
اصلاً صداش در نمیاد، یعنی صفر؟ ... یا اینکه ضعیفه؟ ...نقل قول:
به نظر نمیاد مساله اختلاف امپدانس باشه... من هم تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم .. با پلیر دیگه یا PC ات تست اش کردی؟ ... نتیجه؟
na sedash bad dar miad ie chorie engar ke fish ta tah foro narafte
vali vaghti ba khodesh gosh mikonam gosho kar mikone nemidoonam moshkel chie
(bebakhshid farsi nadaram
اون سوال دیگه ام رو جواب ندادی: "با پلیر دیگه، PC ، .. تست کردی؟" ... نتیجه؟... (یا با یه آمپ؟)نقل قول:
بهرحال دو حدسی که به ذهن میاد یکی بحث امپدانسه (که حتماً پست هایی که قبلاً در این مورد زده شده رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرده ای) و یکی هم بحث تکنولوژی خاص که شما هم مطرح کردی .. من شک دارم این دومی باشه، یعنی سونی تکنیک بازاریابی ناشیانه(!) زیاد داره اما شک دارم دیگه در این حد باشه! ... اما شاید هم به سیستم تقلیل نویز داخلی X مرتبط باشه که میشه ترکیبی از دو حدس... یعنی بخاطر اون سیستم، انرژی بالاتر از حد معمول لازم داره ..
ba lap top am test kardam
bazam ie joorie va faghat seda az ieki miad
من EX35 سونی رو از نماینده رهجو 26 تومن خریدم و واقعا کیفیت خیلی خوبی داره. ولی یه مشکلی که داره (به نظر من) احتمالا بی دوام بودن سیمها، مخصوصا محل اتصال به گوشی ها هست که با توجه به اسفاده من در بین راه احتمالا مشکل ساز میشه.نقل قول:
دوستان بخش پلیر بنده رو برای خرید راهنمایی کردند و چون قصدم آی پاد بود یه آی پاد نانو گرفتم برای اینکه اینجا نظمش به هم نخوره ادامه اش رو آوردم اینجا.در مورد خرید گوشی خوب که حداقل حال گیری این خرید رو جبران کنه لطفا بنده رو راهنمایی کنید.
صدای بلند مد نظرم نیست یک صدای شفاف و با کیفیت بالا میخوام.
و فکر می کنم با توجه به اینکه کنترل نداره هر مدل گوشی بهش بخوره.
خوب خریدی .. مبارکه ...نقل قول:
من هم جنس سیم های سونی رو نمی پسندم ... ولی اینکه زود خراب بشه: نه ... فکر کنم کاملا به کاربر بستگی داشته باشه ... من خودم هدفونهای سونی ام مشکل سیم ندارن، ولی عیناً دوستی دارم که در همین مدت 3 بار سونی عوض کرده (بخاطر خراب شدن سیم) ... طوریکه دفعه آخر بهش گفتم "من دیگه سونی واسه ات نمی گیرم .. لیاقتت همین مدلهای 3 تومنیه!!" ...
قبلاً البته این بحث رو من کرده بودم که زیاد پیش میاد که یه نفر بعد از خرید، از خریدش راضی نباشه و احساس کنه ضدحال خورده از یه نظر خاص ... این اغلب بخاطر این هستش که منتظری تجربه خیلی دلپذیری داشته باشی، غافل از اینکه پلیر قرار نیست معجزه کنه (البته قصد جسارت ندارم - فقط عرضم اینه که زیاد پیش میاد این حالت، ناراحت نباش)نقل قول:
بهرحال، شما بگو که چقدر میخوای هزینه کنی برای این هدفون و اینکه میخوای از نظر نوع ، چه هدفونی بگیری؟ ... مشابه هدفون آیپاد میخوای (یعنی روی سوراخ گوش بشینه) ... یا مدل In ear(که قدری در سوراخ گوش فرو میره - در نتیجه صدای بهتر خواهی داشت و نویز محیط هم کمتر میشه) ؟ ... یا مدلهای بزرگتر که روی گوش رو کامل می گیرن؟
همم .. جالبه ... فیش اتصالش چطوریه؟ ... معمولیه یا حلقه بیشتر/کمتر داره؟ ... حتماً دیدی که گاهی وقتها حلقه ها رو به قصد اتصال به یه ورودی خاص تغییر میدن (مثل قبلاً که آیپاد اتصال video out اش از همون جک هدفون بود) ... حالا این، انگار که برعکس باشه: یعنی یه چیزی از روش کم کرده ان که فقط وقتی به گیرنده سونی وصل بشه، صداش در میاد ..نقل قول:
من یکی دوتا سرچ که زدم، ولی چیزی در این مورد ندیدم ..
fishesh 4 ta halghe dare
midooni mishkel chie vaghti mizana tahesh be ipod nemirese ianee khob motasel nemishe
dar zemn be xfi ham vasl kardam kar nakard
آقاجون من الان دقيقا 4 ساعته كه كل تاپيك رو از اول تا حالا خوندمش ( البته نه به صورت مداوم)
و حالا بد جوري گيج شدم. راستش اولش ميخواستم يه هدفون سوني مدل mdr dx200 بگيرم با قيمتي حدود 20-25 تومن ( البته دقيقشو نميدونم) بعد ديدم اكثر دوستان از هدفونهاي داخل گوشي كوچيك تعريف ميكنن و بيشتريا هدفون كريتيو مدل ep-630 رو ترجيح دادن.
دوستان حرفه اي گفته بودن بايد مورد استفاده رو ببينين چيه. خوب من حالا ميگم مورد استفاده و شرايطمو شما بگين چيكار كنم بالاخره؟
1: قيمت حدود 20 تا 30 تومن( 5 تومن پايين و بالاشا روش پيچ نيشين )
2: مورد مصرف: بيشتر توي خونه و براي pcميخوام و ساعتهاي طولاني تو گوشمه( بيشتر موزيك). پس چيزي نميخوام كه بعد از 1 ساعت بندازمش اونطرف. البته گوشيم n95 هستش و خروجي فيشش مثل كامپيوتره و براي اونم ميخوام
خواهشا كمك كنين كه گيج شدم اساسي :41:
ممنون...نقل قول:
من خودم چند 2 تا هنز فری (که برا سونی اریکسون بودن) رو بدرقه کردم :41:
میخواستم بدونم فقط نحوه استفاده باعث افزایش عمر میشه یا نحوه نگهداری و حمل (و یا هر دو). من یه کیف Case Logic برا پلیر گرفتم ولی متاسفانه هدفون ها به سختی توش جا میگیرن و حالا دنبال راه دیگه هستم. :8:
بازم تشکرنقل قول:
حدود 30 تومن in -ear یا شبیه آی پاد راستی رادیوی آی پاد نانو بدون هدفون کار نمیکنه آیا با این هدفون ها جواب میده یا باید مال آی پاد باشه؟
در مورد مدل داخل گوش چون یه مقدار حواس پرتم اگه کاملا صدای بیرون رو حذف کنم ممکنه یهو پیاده برم وسط اتوبان ولی باز شما هر دو رو بفرمایید ممنون میشم.
نه رادیوش فقط با ایرفون کار میکنهنقل قول:
حتما هر دو ! ... اما نحوه نگهداری و حمل از نظر من خیلی موثرتره ... یعنی اصولا بعضی ها انگار دست خودشون نیست، ولی می بینی هی سیم های وسایل مختلف رو خراب می کنن ... خب اینا مرض که ندارن طبعاً، بلکه در نگهداری اون سیم تلاشی نمی کنن ... یه توصیه من اینه که خیلی سیم رو نپیچون ، اگه فضای روی میز و اتاق داری ، بذاری واسه خودش باز یه گوشه ای بشینه ... اگه هم به قصد توی کیف و کوله هستش، سعی کن تابهای بلند بزنی، یا اگه سیم و کش داری با اون سر و ته اش رو ایمن کن.نقل قول:
همونطور که رفیقمون گفت ... اصولاً رادیوی توی device های دستی (پلیرها، موبایل،..) نیاز داره که هدفونی (هر هدفونی باشه مهم نیست) بهش وصل بشه تا به عنوان آنتن عمل کنه ...نقل قول:
//
قطعاً احتیاط شما درسته و من هم گهگاه به دوستانی که میگن "میخوام صدای بیرون کاملاً حذف بشه" این تذکر رو میدم که "اتفاقاً گاهی شنیدن صدای محیط اطراف خوب و لازمه" ...
مدل in ear با بودجه شما EP630 و 635 از کریتیو توصیه میشه که به ترتیب 15 و 20 تومن هستند ... و بهتر از اون EX35 سونی .. مدل earbud که توی گوش فرو نره (مثل هدفون آیپاد) هم مجددا سری 200 کریتیو موجوده و سونی هم نمایندگی های بازار رضاش چندین مدل جدید آورده ان این یکی دو هفته که همگی خوش کیفیت هستند قطعاً ...
فقط از نمایندگی بخر...
خسته نباشید.نقل قول:
//
دقیقا مورد استفاده هستش که در خرید هدفون مهمه و من این جمله رو چندین بار هم گفته ام "کاربرد شاید به اندازه کیفیت در مقوله خرید هدفون اهمیت داره" ...
اگه میخوای تا سقف 30 تومن هزینه کنی، می تونی in ear های باکیفیت خیلی خوب و هدفون های بزرگتر (مثل همون سونی) با کیفیت قابل قبول (اما نه عالی) بخری ... بنابراین یه بحث اینه که چقدر کیفیت واسه ات مهمه ...
ضمن اینکه in ear ها صدای محیط اطراف رو بیشتر می پوشونن ، بنابراین مثلا اگه مثل من باشی که هی مامانت بخواد صدات کنه که بیا ظرفا رو بشور هدفون بزرگتر توصیه میشه ، چون اونایی که تو گوش فرو میرن صدای اطراف رو تقریبا قطع می کنن ..
نکته سوم اینکه اونایی که تو گوش فرو میرن طبیعتاً دیگه فشاری رو متوجه کل گوش نمی کنن، اما بزرگترها روی گوش می شینن و شاید زودتر خسته ات کنن ... یا مثلاً باعث بشن گوشت عرق کنه ..
در عوض باید با In ear ها حواست باشه که خیلی صدا رو زیاد نکنی، که خدای نکرده آسیب نرسه به گوشت ..
این شرایط رو بسنج و ببین کدوم یکی باب نظرته ..
پس یعنی فیشش بلنده ... می تونه قضیه همین باشه ... یه تست دیگه که البته نیاز به یه مقدار وسیله داره ، اگه فیش نری آزاد داشته باشی و دو تا رشته سیم (اگه از این چنگک دارا باشه که قلاب میشن چه بهتر)، می تونی بصورت دستی هدفون رو وصل کنی به پلیرها تا معلوم بشه شکل فیش مشکل سازه یا چیز دیگه ... یعنی فیش نری رو وصل می کنی به پلیر ، بعد با دو رشته سیم بین هدفون سونی و اون فیش نری اتصال برقرار می کنه ، اینجوری دیگه طولانی بودن فیش هدفون سونی نمی تونه سد راه بشه ... البته باید یکی یکی حلقه ها رو تست کنی ببینی کدوم درسته.نقل قول:
:18:
چه کارای سختی ترسیدم
اها اینم بگم که تو جعبش یه چیز داره برای تدیل ایرفون هستش فکر کنم که تو تا سر فیش داره وتهشم ایرفون میره که با اون تست کردم و جواب نداد ویه چیز دیگه هم داشت که یه سرش فیش بود و یه سره دیگش پورت دستگاه بود که برای ضبط ماشین هست یعنی به ماشین زدم کار کرد
اون فیش تبدیل واسه هواپیماس!نقل قول:
اها اینم بگم که تو جعبش یه چیز داره برای تدیل ایرفون هستش فکر کنم که تو تا سر فیش داره وتهشم ایرفون میره که با اون تست کردم و جواب نداد
:5: یا علی فیشه هواپیما دیگه چیهنقل قول:
اینطور که در توضیحاتش نوشته یه آداپتور اتصاله، برای اینه که وصلش کنی به سیستم صوتی-تصویری هواپیما ... واسه وقتیه که توی هواپیما میخوای از طریق سیستم مرکزی هواپیما یه چیزی ببینی (اینطور مواقع معمولاً هدفون در اختیار مسافرها میذارن - و البته گاهی هم می فروشن!! - همه جا نوندونیه دیگه!!!) ... حالا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با این اتصال شما میتونید از هدفون X برای این کار استفاده کنید.نقل قول:
باید جالب باشه که مثلاً طرز کارش چیه ... آیا نیاز به سازگاری خاصی داره یا با هر هواپیمایی کار می کنه(!) و ...
تو هواپیماهای ایرانی من فقط ایرباسهای A310 ماهان رو میدونم که یه همچین امکانی داره! هما فکر نکنم داشته باشه! ولی هواپیمایی قطر و امارات و اتحاد دارن! خودشون هدفون بهت میدن ولی هدفونهاشون مال نیست! ضمن اینکه این مدل هدفونهای سونی نویزی که دراثر صدای موتور هواپیما بوجود میاد رو کامل از بین میبره!نقل قول:
آیا نیاز به سازگاری خاصی داره یا با هر هواپیمایی کار می کنه
اها فهمیدم من چند بار رفتم مازی بهم دادن
یه هدفونه بود که باید میکردی تو جلوی صندلی بعد صدای فیلمی که برات پخش میکردن رو میشنیدی
مال ايراناير كه اوني كه ميدن هدفون نيست ، يعني هست ولي مثل يه لوله تو خالي كه صدا رو از دسته صندلي به گوش منتقل ميكنه!!
اگه گوش بچسبوني به او سوراخه رو دسته صندلي صدا رو ميشنوي!!!
البته اين مال 5-6 سال بود شايد عوض شده باشه ، ولي باسه امارات و لوفتانزا هدفون معمولي ميدادن.
دوستان یه هدفون in ear میخوام، ترجیحا سونی یا کریتیو باشه حدود 40 تومن.
هدفون با کیفیت بالا با این مشخصات چی پیشنهاد می کنید؟
اتفاقاً in ear های باکیفیت، موجود با این قیمت، تقریباً محدود هستن به همین سونی و کریتیو در واقع : EP635 و 630 از کریتیو به ترتیب 20 و 15 تومنه و EX35 سونی 27-28 تومن ... نمایندگی های سونی بازار رضا جدیداً چندین مدل جدید سونی هم آورده ان که الان مدل خاصی ازشون تو ذهنم نیست، ولی ضرر نداره بری چک کنی مدلهاشون رو.نقل قول:
مرسی سیمور، (چون دکمه تشکر رو پیدا نکردم، اینطوری ازت تشکر می کنم:31:)
سلام
تا آخرین جایی که با هم مشورت کرده بودیم ...
مدل مورد نظر من شده بود ... Sennheiser HD 515 ...
من Review ها و کامنت های نسبتا زیادی خوندم که توی اکثر اینها به ضعف این هدفون توی صدای MID اشاره شده بود که البته نمیدونم این صدا چی هست ! :دی
مدل HD 555 رو مدل اصلاح شده تلقی کردند و قیمتش 10 دلار بیشتره ...حالا این 10 دلار چقدر توی ایران تاثیر داره ... نمیدونم ... کسی قیمت دقیق و اطلاعاتی راجع به این مدل داره ؟!