اصلا متوجه نشدم چی گفتید:n02:به نظرم خوب توضیح ندادید:n02:الان چی شده؟قسمت جدید میخواد بیاد یا اومده؟نقل قول:
Printable View
اصلا متوجه نشدم چی گفتید:n02:به نظرم خوب توضیح ندادید:n02:الان چی شده؟قسمت جدید میخواد بیاد یا اومده؟نقل قول:
درود
یسری توضیحاتی رو لـازم میدونم که بگم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کل انیمه ها ، OVA ها و مووی هایی که قراره در تابستون پخش بشه .
من از بین اونا انیمه هایی که قراره از روی بازی ساخته بشه ، انیمه های ای*چی ، انیمه های دخترونه ، انیمه هایی با سبکـ یائویی و ...
بهتره بگم معرفی زیر به شدت سانسور شده ـست و انیمه های مضخرف حذف شده تا راحت تر بتونید انیمه دلخواه تون رو انتخاب کنید . بسم الله !
محتوای مخفی: ...
ممنون از نی نی چان خودم ... مرتضی عزیز بخاطر همکاری و همدلی ــشون .
و من الله توفیق /
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پوزش - فکر کردم تو این محدوده رفت و امد دارید خلاصه گذاشتم - فکر نمی کردم اینقدر گیج بشین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو گروه انیمیشن توضیحات رو گذاشتم.( باست یک پ خ هم فرستادم ):n11:
نقل قول:
گرچه الان وقت نمی شه نقد و بررسی کنم ولی چند تا عنوان رفت باسه بررسی که ببینم چطوری هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بعضی موارد هم جا برای نقد و بحث نزاشتی - خیلی بدجنسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اخر منتظر پارت های بعدش هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لیست تابستون من:
Aldnoah.Zero
Barakamon
Glasslip
Hanamonogatari
Kuroshitsuji: Book of Circus
Love Stage!!
Psycho Pass Recap
Rail Wars!
Sailor Moon Crystal
Sengoku Basara Judge End
Space Dandy 2
Tokyo ESP
Tokyo Ghoul
Zankyo no Terror
:n05:
درود
خب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Akame Ga Kill
اوووف ... عجب تم تاریکی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی خوشحالم از اینکه تونسته تو این همه سانسور بازی های این فصل پرجمش بالـا بمونه و با قدرت تر بزنه تو آرمان های شبکه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Aldonah . Zero
انیمه ی خوبی هست . همونطور که گفتم علـاقه ای به این سبکـ ندارم .. 3-2 قسمت ادامه میدم ببینم چطور میشه . فعلـا هیچ نظری ندارم دراپ کنم یا ادامه بدم ..
[لـامصب این تیم سازنده ــش خیلی آدمُ وسوسه میکنه ...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
Barakamon
فقط میتونم بگم لذت عجیبی میبری وقتی فی ما بین چندتا انیمه اکشن و دارکـ اینُ میبینی . تا فیها خالدونش ادامه میدم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[استفاده از دوبله و صدای دوتا بچه برای دوتا نقش کودک تو انیمه خیلی زیبا و خوب کار شده . به شدت دوسش میدارم . امیدوارم یه چیزی تو مایه های UsagiDrop بشه ]
Glasslip
تا اینجای کار یه انیمه کاملـا معمولی با داستان و شخصیت های معمولی نیز ! تو این قسمت که چیز زیادی مچمونُ نگرفت ... قسمت بعدُ میبینم بعد تصمیم میگیرم دراپ کنم یا ادامه بدم ...
Rail Wars
هممم ... احتمال دراپ شدنش بالـاس ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Tokyo Ghoul
انیمه پتانسیل بالـایی داره فقط امیدوارم در آینده سانسورهای کمتری ببینیم ازش وگرنه ترجیح میدم مانگاش رو بخونم . واقعا تو بعضی از انیمه ها میری-نن !
بقیه رو هم ندیدم فعلـا .
راستی شما انیمه های فصلی رو از همون اول به صورت هفتگی پیگیری میکنید یا نه میزارید آخر فصل یه دفعی تمومش میکنید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و من الله توفیق /
من هنوز هیچی برای این فصل رو ندیدم:n14:نقل قول:
باسه Tokyo Ghoul بنظرم بهتره صبر کنیم نسخه BD منتشر بشه بهتر باشه:n15:
درود
| خبر فوری |
فصل دوم انیمه "Shingeki No Kyojin" ... "Attack On Titan" تایید شد و در مرحله pre-production ساخت قرار داره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [اطلـاعات زیادتری موجود نیست ]
البته کو تا کی بیاد . احتمالـا بره واسه بهار یا تابستانِ سالِ بعد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بازم خیلی خبر خفن و مهمی واسه طرفداراش من جمله خودم ــه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما چیزی که جالبه توجه هست اینه که انگاری عوامل سازنده انیمه در رابطه با به کاربردن 2 جمله آلمانی در اپنینگـ انیمه از جوانب مختلف مورد انتقاد قرار گرفته اند ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتون پیشنهاد میدم کامنت های این صفحه رو بخونید ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
-------- ویرایش ---------
طبق آخرین اخبار به دست رسیده ... قسمت سوم OVA هم قراره پس فردا 8.8.2014 پخش بشه ...
و اولین فیلم این سری هم 22.11.2014 اکران شه . [ تاریخ ریلیز قسمت دوم هم معلوم نیست ]
و من الله توفیق /
دومو آریگاتو گوزای ماستا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بابت خبر)نقل قول:
خبر بسیار شاد مفرح بخشی بود.:n16:
عنایت جان هر وقت OVA پخش شد،بی زحمت لینکش رو بزار تا فیض ببریم:n09:
درود
کس نخوارد پشتِ من جز ناخن پنگول من : )نقل قول:
راستی شما انیمه های فصلی رو از همون اول به صورت هفتگی پیگیری میکنید یا نه میزارید آخر فصل یه دفعی تمومش میکنید ؟
خواهش . هروقت کیفیت خوبش بیاد متذکر میشم : )نقل قول:
---
خب مثل اینکه کم کم دوبله انگلیش شینگکی هم داره تموم میشه .
استدیو FUNimation همچون بسیاری از انیمه های دیگه وظیفه دوبله این سری رو به عهده داره . نصفش رو (اپیزودهای 1-13) بعنوان پارت اول ، سال پیش منتشر کرد ...
باقی قسمت ها هم دیگه آخرشِ و 23 سپتامبر منشتر میشه درست 5 روز بعد از تولد من ! میدونم دیرِ ولی کادوی خوبیه با این مخلفاتی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ذکر شده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلیپی که توی همون پیج ذکر شده قرار گرفته ... قسمتی از انیمه رو نشون میده که دوبله ــش خیلی ظریف و زیبا کار شده واقعا لذت بردم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرشیو کردن همچین انیمه ای ثواب اخروی داره !:n09:
خبر دیگه هم اینکه ولوم 14 مانگا شینگکی بعد از ناروتو تو این ماه .. پرفروشترین مانگا تو ژاپن شد ! [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
توی انیمه های فصل فعلـا
Barakamon
Yamishibai
Zankyo no Terror
Space Dandy 2
رو برداشتم !
و من الله توفیق /
خیلی وقت بود بخاطر مشغله فرصت نشده بود اینورا بیام.
امیدوارم به موقع به همشون برسم.
سلام
من تا حالا Naruto ، Bleach ، Claymore ، Darker Than Black ، Attack on Titan ، Death Note ، Full Metal Alchemist رو دیدم و از همشون خوشم اومده :n02:
من جدیداً به دنیای انیمه و مانگا پا گذاشتم
انیمه خوب که قسمت های زیادی ازش اومده یا تمام شده معرفی کنید
زیاد به ژانر بندی انیمه وارد نیستم اما ترجیحا تخیلی باشه با تم جادوگری یا قدرت های ویژه
انیمه مربوط به ورزش و فضا رو هم دوست ندارم
Fairy Tail ارزش دیدن داره ؟
One Piece هم معرفی نکنید :n02:
درود
به جمع معتادان خوش اومدی ( :نقل قول:
اگه منظورتون همینه که بهترین گزینه انیمه بلند 265 قسمتی گین تاما هست . تو اکثر سایتا برترین انیمه تاریخ معرفی شده ژانر هم طنز و تخیلی . عالیه !نقل قول:
انیمه خوب که قسمت های زیادی ازش اومده
ممکنه فصل اول چندان جذاب نباشه ولی مطمئن باشید 100 برابر جذابترش رو در فصل های بعد میبینید !
انیمه کوتاه و جذاب هم خیلی زیادِ دوست من ! اصولـا خودم وقتی به کسی انیمه معرفی میکنم که حداقل این انیمه های شناخته شده رو دیده باشه ...
Black Lagoon - Kara no Kyoukai - Soul Eater - Psycho-Pass - Stein's Gate - Hellsing Ultimate - Code Geass - Fate/Zero - FLCL - Samurai Champloo - Cowboy Bebop
اینارو دیده باشه بعدش تازه من بهش انیمه معرفی میکنم !:n02: تازه اینا فقط تو سبکـ اکشن هستن !
یه نصیحت هم بکنم ...
ببین دوست من ! یا شما کلـا به انیمه و مانگا نزدیکـ نمیشی یا اگر خواستی انیمه بین شی ... ژانر زندگی روزمرهُ ورزشُ فضا که هیچ ! وارد ژانرهای Ecchi , Romance , Harem , Shoujo , ... هم بالاجبار میشی .
پس پیشنهاد من به شما اینه ... یا انیمه بین شو یا همونقد که دیدی بسه ( :
و من الله توفیق /
نقل قول:
انیمه خوب که قسمت های زیادی ازش اومده
گینتاما زوده براش ، وان پیس رو شروع کن به دیدن ...نقل قول:
اگه منظورتون همینه که بهترین گزینه انیمه بلند 265 قسمتی گین تاما هست . تو اکثر سایتا برترین انیمه تاریخ معرفی شده ژانر هم طنز و تخیلی . عالیه !
اونایی هم که دوستمون گفتم رو ببین ، بعدش گینتاما ...
نقل قول:عنوان بهتر گیر نیاوردی اینو گفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ای نامرد I Sword Art Online و II و Fairy Tail رو نمی گی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو نفر از همین الان منتظرت هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Fairy Tail هم بنظرم به سبکش می خوره بر اساس توضیحاتش:n06:نقل قول:
درود
آخه ایشون گفتن "One Piece هم معرفی نکنید " .نقل قول:
البته چون ایشون اصرار داشتن گین تاما رو هم معرفی کردم [انیمه خوب که قسمت های زیادی ازش اومده] . وگرنه بنظرمن مخاطب باید با همون انیمه هایی کوتاهی که معرفی کردم آبندی بشه بعد بره سراغ انیمه های بلند علی الخصوص این دو .
چون فصل اول گین تاما به گذشته و سرآمد شخصیت ها میپردازه و سوژه های نچندان خفن اپیزودهاش و همینطور دو آرکـ اولیه وان پیس با اون گرافیکـِ نچندان خوبش .. هرلحظه احتمال دراپ شدنشون میره بالـا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته از طرفی هم که نیگاه میکنم یادِ یه حکایتی از طرفِ حکیمِ عاقل اندیشی میفتم که فرمود : " کلا گینتاما رو وقتی توی انیمه و ژاپن غرق شدی برو سراغش" .
ضمنِ اینکه حرفِ ایشون رو تایید میکنم ... اولویت بنظرم همون انیمه های کوتاه بعدش حالـا ببینیم خدا چی میخواد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا یکی از انیمه هایی که خودشون هم متذکر شدن و من یادم رفت درموردش توضیح بدم همین Fairy Tail هست . انیمه مبارزات و اکشن قابل قبولی داره و همچنین طنازی و دیوونه بازی شخصیت ها هم نباید نادیده گرفته بشه . اما اگه یکم سطح انتظارتون رو از انیمه پایین بیارین مطمئنا انیمه خوبی انتظار شما رو میکشه و لذت کافی رو میبرین .نقل قول:
ای نامرد I Sword Art Online و II و Fairy Tail رو نمی گی
و اما Sword Art Online ...
جودان جانای آنیکی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه این چی داره که بچه مردم میخوای قالب کنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو No Game No Life رو ببین ... بشین با دیوار استغفار کن !:n09:
جدا از شوخی خوشحال میشم بیای بگی چی داره که اینقد طرفدار Sword Art Onlineــی بلکه ماهم این انیمه نصفه کارِ رو نشستیم تموم کردیم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا 16-17 دیدم ... تا 13-14 که من خودم میگم آرکـ اول (!!) خیلی خوب بود اما بعدش شد رومانس و احساسی و ... ! :|
من No Game No Life رو تازه دیدمش انصافآ یکی از خوبای فصل پیش بود نمیگم بدون نقص بود توش مسخره بازی کم نداشت ولی در کل کار خوبی بود و البته انتظار دارم ادامش هم تایید بشه چون داستان جالبی داره و باید دید خواهر و برادر چطور میخوان به خواستشون برسن .
در واقع داستان ، مدینه فاضله یه یک اوتاکو ی گیمر هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین دنیایی که یک اوتاکو ی گیمر تصور میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داستان بدون اسپویل ... از این قرارِ که این داداش و خواهر تو این دنیا گیمر های خفن هستن که هیچکس نمیتونه شکستشون بده و اوتاکوی خفنی هستن و از نظر هوشی باهوش ترین انسان هان ، ضد اجتماع ، بدون تحصیل ، به اختصار NEET . مثلا این قدر خوفن که هر کدوم 2 تا کارکتر هم زمان کنترل میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد راوی میگه دنیای ما چقدر بده و اصلا حال نمیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدای یک دنیایی میاد اینارو میبره دنیای خودش ، دنیایی که 10 تا قانون داره و همه چیز با بازی مشخص میشه حالـا اینجاس که این دو شخصیت میرن تا خدای این دنیا رو شکست بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و من الله توفیق /
خیلی جالبه ، من فکر کنم تا 11 دیدم اوردم بالا (داشتم میوردم بالا نه ، قشنگ اوردم بالا :n02:) این لامصب تازه از اون قسمتی که من دراپ کردم می خواسته بد بشه ...نقل قول:
من تا 16-17 دیدم ... تا 13-14 که من خودم میگم آرکـ اول (!!) خیلی خوب بود اما بعدش شد رومانس و احساسی و ... ! :|
دارم No Game No Life دانلود میکنم ، به عکس ها و ... انیمه می خوره خیلی چرت باشه ... حالا ببینیم چیه ...
پستشونو کامل نخوندم :n02:نقل قول:
آخه ایشون گفتن "One Piece هم معرفی نکنید " .
به هر حال اون انیمه کوتاه ها بهترین بودن ، حتماً ببینشون ...
ویرایش:
Hajime no Ippo رو ببین شاید نظرت عوض بشه ...نقل قول:
انیمه مربوط به ورزش و فضا رو هم دوست ندارم
فول متال 2 تا داریم ! اگه فقط یکی رو دیدید اون یکی رو هم ببینید !نقل قول:
من انیمیشن هایی ک نقاشی شده هستند دوست دارم مثل انیمیشن های ژاپنی.
من خودم Howl's Moving Castle 2004 رو خیلی دوست دارم.هم تخیلیه هم عاشقانس!
لطفا اگر از این دسته انیمیشن ها مسشناسید بهم بگید ممنون!
سلام . من اینا رو پیشنهاد می کنم به همین ترتیب :نقل قول:
1 . Code Geass : شبیه دث نوت ـه از خیلی نظرا و درحدی شاهکاره(فصل دومش به خصوص) که با دث نوت مقایسه میشه . 2 فصل 25 قسمتست و تموم شده .
2 . Darker Than Black : میدونم دیدیش ، ولی دوباره ببین ! من توی دور دومی که دیدمش تازه به عظمتش پی بردم و الآن میگم که بدون شک جز 5 انیمه برترمه .
3 . Monster : محشر ، یه داستان حساب شده و تاریک حسابی . حیف که نسخه 720p نداره . فکر کنم 40 قسمت بود . داستان هم تموم میشه .
4 . Another : از انیمه های با کیفیت و خوب . داستان تخیلی / کمی Horror داره(خیلی کم) . تم به شدت تاریک .
اگه کمدی هم دوست داری :
1 . Daily Lives of Highschool Boys : محشره . خنده دار ترین انیمه ای که دیدم . 13 قسمته .
2 . Beelzebub : خیلی قشنگ و خنده دار . 60 قسمتیه و آخرش داستان رو سر هم میارن(البته توش داستان کلی خیلی خاصی نیست و هر قسمت داستان خودشو داره معمولا) . فوق العادست(مانگاش ادامه داره)
و سرانجام پیشنهاد سرآشپز :
Pandora Hearts : بهترین مانگا ـی که خوندم . انیمش هست که انیمه خوبیه ولی فقط همین و اصلا در حد و اندازه مانگا نیست . اگه اهل مانگا هستی پیشنهاد می کنم یه چند قسمت(7 تا 8 تا) از انیمه رو ببینی ، اگه کلیت کار رو دوست داشتی انیمه رو ول کنی مانگا رو بخونی(انیمه آخراش افتضاح شد) . مانگا ـیه که صبر بالایی میخواد چون تا وسطاش یه مانگای خیلی خوبه ، اما از اون وسطا داستان شاهکار محض میشه . به خصوص Arc فعلی داستان که اصلا آدمو متحیر میکنه .
یه غیرپیشنهاد مهم هم دارم که البته نظر شخصیه :
Sword Art Online رو زیاد بهت پیشنهاد خواهند کرد ، اصلا به نظرم طرفشم نرو . بدون هیچ شکی جز بدترین انیمه هاییه که تو عمرم دیدم . انیمه بد شروع شه ، چندقسمت میبینی ولش می کنی ، ولی این خیلی خوب شروع شد و تا اون وسطا هم خوب رفت اما بعدشم شد یه افتضاح کامل . به طوری که من تا قسمت 16 دیدم بهش امتیاز 8 از 10 میدادم ، ولی دو سه قسمت بعدو که دیدم درجا دراپ کردم . تا قسمت 16 یه داستان فانتزی با یه پس زمینه کمرنگ تر Romance بود اما بعدش اصلا همه چیو خراب کرد . یکی از اعصاب خرد کن ترین کاراکترایی که دیدمو وارد داستان کردن(اعصاب خرد کن تر از جناب N در دث نوت) به طوری که زجر می کشیدم در حین دیدن !
در کل انیمه بهتر زیاده و وقتتو به نظر من سر این هدر نده وقتی این همه انیمه محشر رو هنوز ندیدی .
Spirited Awayنقل قول:
Princess Mononoke
Nausicaä of the Valley of the Wind
فعلاً این 3 تا رو ببین ، بعدش بقیه کارای استودیو رو ببین ...
2 تای اولی رو دیده بودم اون ها رو هم خیلی دوست دارم.نقل قول:
میشه بیشتر معرفی کنی؟
منظورت کدوم استدیو؟کجاست؟
منظورم استودیو Ghibli هست ، که کل فیلم هاشون اینه:نقل قول:
Castle in the Sky
Grave of the Fireflies
My Neighbor Totoro
Kiki's Delivery Service
Only Yesterday
Porco Rosso
Pom Poko
Whisper of the Heart
Princess Mononoke
My Neighbors the Yamadas
Spirited Away
The Cat Returns
Howl's Moving Castle
Tales from Earthsea
Ponyo
Arrietty
From Up on Poppy Hill
The Wind Rises
+
این دوتا زمانی که هنوز استودیو درست نشده بوده درست شدن ، از کارای استاد هستن:
The Castle of Cagliostro
Nausicaä of the Valley of the Wind
یه نگاه به این پیج بنداز:
سلام.
اول اینکه استودیوی GHIBLI دیگه فعالیت نداره؟؟؟
بعد سوال دیگه این که این استودیو غیر از انیمه های سینمایی ، سریال هم ساخته ؟؟؟
سلام.نقل قول:
تا جایی که من خبر دارم آخرین فیلمشون (When Marnie Was There) ماه قبل ریلیز شد (به کارگردانی Hiromasa Yonebayashi) و پاییز هم اولین کار سریالیشون (انیمه) رو قراره پخش کنن ...
کارگردان سری قراره پسر استاد ، Gorō Miyazaki باشه و داستان از روی کتاب Ronia the Robber's Daughter ساخته بشه ...
البته قراره با همکاری استودیو Polygon Pictures این انیمه ساخته بشه ...
حالا دوستان دیگه اگه بیشتر اطلاعات دارن لطف کنن بگن ...
بسیار عالی.نقل قول:
اگر از این سریال اطلاعات جدیدی بدست آوردین ممنون میشم اطلاع بدین. فکر میکنم سریال بسیار دیدنی باید باشه
:n16:
زندگی که با ادم چه کارها نمی کند:n02:
ای بابا چیزای به این خوبی رو چطور نمی بینی:n09:نقل قول:
من هرچی توضیح بدم شک دارم بتونیم سر این موضوع به نتیجه برسیم چون من از محیط دیگری که با این ژانر ارتباط نزدیک داره ارتباط زیادی داشتم و دلیل استقبال و دلایلش رو می تونم درک کنم و همچنین مباحثی که درش رخ می ده رو کم و بیش در این گونه مباحث می دیدم برای همین این انیمه نشون دهنده خیلی چیزها برای من است.
+
البته سلیقه با سلیقه فرق می کنه.... نمی شه برای همه نسخه یکی پیچید:n11:
+
من No Game No Life رو چک نکردم ( به همان موردی که اشاره کردی - این یکی میره تو اولویت دوم سوم باسه من ) - گرچه یک تست می زنم ببینم داستانش چطوری هست ( این فصل به اندازه کافی پر پیمون هست ):n09:
+
دنیای اوتاکای گیمر من فرق داره :n09:
نقل قول:
اینو واجب شد حتما بگیرم نگاه کنم - گذاشتم بعد از تموم شدن یکی از کلاسیک ها ببینم.
+
سفارشی شما
بچه های نقد:n05:
طی یک هفته گذشته یک حمله ddos اساسی به مرجع های مطرح انیمه خورده بود و مدت زیادی همشون از دسترس خارج شدن که فعلا رفع شده ولی باعث شد روش های جانشین هم مجددا روی بورس بیاد تا موقع رخ دادن مجدد شدید نشه.....حالا باید دید چه می شود.
دوستان میخوام یه انیمه جدید شروع کنم ولی نمیدونم برم سراغ کدوم. معمولا سرچ زدن تو نت هم باعث اسپویل میشه :n27:
تا الان حدودا ناروتو و وان پیس به جز 2-3 قسمت اخرشون دیدم . دث نوت هم که کلا 37 قسمت بود تموم کردم
تو اینا وان پیس نظرمو بیشتر جلب کرده :n12:
ترجیحا یه انیمه کوتاه باحال معرفی کنید. ممنون :n16:
FullMetal Alchemist BrotherHoodنقل قول:
64 قسمت
Steins;Gate
24 قسمت
Psycho-Pass
22 قسمت
Code Geass
2 سیزن ، رو هم 50 قسمت
Fate Zero
2 سیزن ، رو هم 25 قسمت
Hellsing Ultimate
10 قسمت
Hunter X Hunter 2011
148 قسمت (تعداد قسمتش بالاست ، ولی حتماً ببینش)
JoJo's Bizarre Adventure
2 سیزن ، سیزن 1 26 و سیزن 2 احتمالاً 26 قسمت
Kaiji
2 سیزن ، رو هم 52 قسمت
Samurai Champloo
25 قسمت
Hajime no Ippo
3 سیزن ، رو هم 126 قسمت
دوباره حمله ها شروع شده و کلا چند تا از مرجع ها به رحمت خدا رفتن.:n23:
هنوز هم معلوم نیست کار کیه:n15:
عجب وضعی هست:n23:
بدبختی اینجاست که این مرتیکه Daiz خیلی شایعه پراکنی میکنه، همش نشسته تو 4chan و جو میده، معلوم نیست کدوم حرفاش درسته و کدوما سرکاریه. آدم مهمی هم هست، نمیشه راحت از کنار حرفاش رد شد. حالا باز کسی مثل herkz یکم سر به راه تر هست :دینقل قول:
دوستان کسی این Kuroshitsuji : Book of Circus رو می بینه ؟
من دنبالش می کنم واقعا به نظرم خوب کار شده و اون آبرو ریزیه فصل 2 رو جبران کرده تا حد زیادی . داستان ادامه قسمت 15 فصل 1 ـه و جوریه که انگار نیمه دوم فصل 1 و کل فصل 2 که تو مانگا نبودن اصلا اتفاق نیفتادن و چسبیده به مانگا دیگه .
فقط حیف که Undertaker کم داره : دی
درود
ترولیه بس عجیب این لـاکردار ! من هرکی رو دیدم یا دایورتش کرده یا گفته آی دونت گیو اِ شت اباوت هیم !:n02:نقل قول:
محتوای مخفی: ...
واقعا قصه ی tripfags ــها سر دراز دارد ...
ولی کل کل با این عراجیف گویان مثل ووکسی برومونت دایز و... حالِ خودش رو داره . همین که میبینی خیلی ها همین حس tripfag هم به تو دارن صفایی واسه خودش !:n09:
The problem isn't really with the tripfags. The problem is with the people who reply for them
و من الله توفیق /
eeeنقل قول:
خوب شد گفتی، من بیخیالش شده بودم، چون فصل 2 ـش خیلی مسخره بود، گفتم فصل 3 ـش دیگه حتماً بدتره.
پس یادم باشه بشینم ببینمش...
این tripfag ـها ( من بیشتر دوست دارم بهشون بگم fucktard :دی ) کلاً تو 4chan پلاسن. reddit یکم بهتره و میشه توش بحث درست و حسابی کرد.نقل قول:
البته یجورایی دلم به حال این daiz میسوزه، آخه این کسی بوده که انیمه های 10 بیتی رو بین فن سابا باب کرد، همه هم سر همین حرکتش علیهش جبهه گرفتن، چون خیلیا امکان پخش انکودهای 10 بیتی رو ندارن. طرف اومد یه کار خیر انجام بده، بجاش همه کوبیدن تو سرش :دی
حملات DDos از ژاپن شروع شدن، ولی همچنان معلوم نیست کار کی بوده. چند وقتی میشه یکی از مدیرای کرانچیرول از دست سایتای پایرت مثل nyaa شاکی هست، ممکنه کار اون باشه، و یا ممکنه اصن یه نفر دیگه اومد اینکارو بقول معروف for the lulz انجام داده. اون نظری هم که میگن حملات از طرف دولت ژاپنه بنظرم مسخرس !
در کل ما که کارمون با animetosho و tokyotosho و شبکه های irc میچرخه. nyaa رو فقط موقعی که میخواستم یه چیز قدیمی بگیرم بهش سر میزنم. هاریبل سابز هم بعد از بازگشتش همه لینکاش رو بجای فایل تورنت، مگنت کرده، اینجوری دیگه تورنت هاش به ترکر خاصی وابسته نیستن که دوباره بخواد مشکل پیش بیاد.
البته کم کم میخوام اکانت AnimeBytes هم بگیرم، خیلی چیز خفنیه، فقط نتم رو باید یه چیز درست و درمون بگیرم که بتونم ratio ـم رو بالا نگه دارم.
اینم واسه کسایی که علاقه مندن بدونن resource ـهای انیمه ای اصلی چی هستن (اینجا nyaa در نظر گرفته نشده) :
: from reddit
نقل قول:
نوشته شده توسط stupid_otaku
درود
بنظر من هم کار باید از طرف کرانچیرول باشه ... هم دولت جاپن . چون تازگی ها خیلی خیلی سخت میگیرن واسه همه محصولـاتشون نه تنها انیمه . یه سایت پایرت موزیکـ جاپونی هم داون شده : (نقل قول:
من هروقت بتونم از نیکو نیکو استریم میگیرم بدون سانسور (مثال همین فصل توکیو غول) قلقش دستم بیاد ریموت میکنم رو اکسپرس لیچ خودمون راحت : دی
Nyaa واسه آنگوینگـ ها و انیمه هایی که 1-2 فصل از پخششون میگذره سید عالی داره ولی بعد از اون آشغال میشه بخاطر همین من اکثرا از chauthanh.info میگیرم واقعا عالیه هم کیفیت خوبی داره هم سرعت خوبی هم آرشیو تقریبا خوبی هم هم هم ... ولی فقط مشکلی که هست اینه که از ساب های مختلف نمیزاره مثلـا اکثرشون هاریبل هستن :|| همین میشه که باز مجبور میشم برم سراغ تورنت سنتر ها یا وبسایتِ خودِ ساب های موردنظر ...
این رو از کدوم سایتی کپی نمودی مجتبی ؟ یوزرنیم یارو آشنا میزنه لــول اوتاکو : دینقل قول:
اینم واسه کسایی که علاقه مندن بدونن resource ـهای انیمه ای اصلی چی هستن (اینجا nyaa در نظر گرفته نشده)
و من الله توفیق /
بالاش نوشتم دیگه، از reddit گرفتم. این thread ـی که طرف توش اینو نوشته بود :نقل قول:
این رو از کدوم سایتی کپی نمودی مجتبی ؟ یوزرنیم یارو آشنا میزنه لــول اوتاکو : دی
chauthanh رو من خیلی دوست دارم، یه مدت همش از این استفاده میکردم، اما کم کم دیدم سرعتش کم شده و واسه همین ولش کردم. الان حدود 1 سالی میشه ازش استفاده نکردم، تست نکردم ببینم سرعتش چطوریه. یادمه هر چند وقت یبار هی هارد جدید میخریدن واسه سرورشون. یه مدت نصف آرشیوشون رفت رو هوا، خیلی رو اعصاب بود اونموقع.نقل قول:
من هروقت بتونم از نیکو نیکو استریم میگیرم بدون سانسور (مثال همین فصل توکیو غول) قلقش دستم بیاد ریموت میکنم رو اکسپرس لیچ خودمون راحت : دی
Nyaa واسه آنگوینگـ ها و انیمه هایی که 1-2 فصل از پخششون میگذره سید عالی داره ولی بعد از اون آشغال میشه بخاطر همین من اکثرا از chauthanh.info میگیرم واقعا عالیه هم کیفیت خوبی داره هم سرعت خوبی هم آرشیو تقریبا خوبی هم هم هم ... ولی فقط مشکلی که هست اینه که از ساب های مختلف نمیزاره مثلـا اکثرشون هاریبل هستن :|| همین میشه که باز مجبور میشم برم سراغ تورنت سنتر ها یا وبسایتِ خودِ ساب های موردنظر ...
بصورت کلی، دانلود بستگی به یوزر داره، اگه بخوای سریعترین رو بگیری (به اصطلاح بهش میگن zero day ) باید از تورنت و irc استفاده کنی، اما اگه منتظر انکود کم حجم میمونی یا لینک میرور و مستقیم میخوای، باید یکم بیشتر صبر کنی (میرور چند دقیقه بعد از تورنت میاد، اما انکود کم حجم 1-2 ساعت بعد از تورنت ریلیز میشه).
داستانش دقیقا ادامه اون بخش مسابقه Curry هستش . خبری از ملکه ویکتوریای زامبی و نمیدونم فرشته شیطانی و اینا نیست ! فصل 2 که کلا افتضاح بود به جز چند قسمت اول که Alois اینا نبودن .
بار کمدی ـش رو هم نگه داشته بدون این که زیادی کمدی بشه ، چندجاش مردم از خنده جدی : دی
داستانم به تیرگی و غمگینی که آدم انتظار داره .