من دارم حسرت بازی رفت جلوی من یو رو میخورم
منچستری ها خوب از دبل دبل شدن قصر رفتن :n09:
Printable View
من دارم حسرت بازی رفت جلوی من یو رو میخورم
منچستری ها خوب از دبل دبل شدن قصر رفتن :n09:
مورينيو: ما اسب کوچک قهرماني هستيم!
ژوزه مورينيو با وجود برتري تيمش برابر منچسترسيتي ميگويد تيمش در اين فصل مدعي قهرماني در ليگ برتر نيست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چلسي در هفته بيست و چهارم ليگ برتر موفق شد با برتري برابر منچسترسيتي به اولين تيمي تبديل شود که در ورزشگاه "اتحاد" در اين فصل از تيم منچسترسيتي امتياز ميگيرد.
ژوزه مورينيو، سرمربي پرتغالي چلسي پس از پيروزي با ارزش تيمش برابر منچسترسيتي در نشست خبري خود پس از مسابقه، گفت: فکر ميکنم بازي بسيار خوبي برابر يک تيم بسيار خوب از خودمان نشان داديم. از نمايش بازيکنانم شگفت زده شدم. ما در تلاش هستيم تا در چلسي تيمي بسازيم که فصل آينده يک مدعي جدي باشد. اين که ما در اين فصل خوب بازي ميکنيم اتفاق خيلي خوبي است. اين پيروزي گام مهمي براي رشد تيم ما بود. موفق شديم دو بار بهترين تيم انگليس (منچسترسيتي) را شکست دهيم که پيروزي در زمين آنها بهترين برد ما برابر آنها بود.
مورينيو در ادامه گفت: سيتي در اين ديدار چند موقعيت گلزني داشت، اما موقعيتهاي ما خطرناک بودند که توانستيم روي يکي از آنها به گل برسيم. روحيه بازيکنانم در اين ديدار عالي و جنگنده بود. اين همان چيزي است که من در چلسي به دنبال آن هستم. وقتي که توپ در اختيار بازيکنان حريف بود، خيلي خوب توانستيم فضاهاي دفاع را پوشش دهيم و اجازه ندهيم که منچسترسيتي مانند هميشه فوتبالش را بازي کند. وقتي هم که توپ در اختيارمان بود تلاش کرديم که به بهترين شکل به سمت دروازه حريف حمله کنيم و موقعيت گل ايجاد کنيم.
سرمربي پرتغالي چلسي با وجود پيروزي تيمش برابر منچسترسيتي ميگويد آنها اين فصل مدعي قهرماني نيستند و او اين فصل به قهرماني با چلسي فکر نميکند و تنها دغدغهاش اين است که بتواند در پروژه اي بلند مدت با چلسي به موفقيت برسد.
مورينيو در اين باره گفت: ما در بين تيمهاي مدعي قهرماني هستيم، ولي فکر نميکنم مدعي اصلي کسب عنوان قهرماني باشيم. در بين تيمهاي مدعي عنوان قهرماني دو اسب خيلي بزرگ (آرسنال و منچسترسيتي) وجود دارد و يک اسب کوچک (چلسي) که اين اسب کوچک نياز به پرورش دارد تا بتواند رشد کند. پيروزي در اين ديدار برابر منچسترسيتي روحيه تيم ما را در ادامه فصل بالا ميبرد.
سرمربي چلسي در ادامه گفت: براي پيشرفت تيم خوب نيست که در ليگ اروپا بازي کنيم. خوشحالم که در ليگ قهرمانان اروپا حضور داريم و سهميه ليگ قهرمانان هم براي فصل بعد ميتوانيم کسب کنيم.
آقاي "خاص" در ادامه از انتخاب بهترين بازيکن تيمش در اين ديدار خودداري کرد و گفت: نميخواهم يک بازيکن را از تيمم به عنوان بهترين بازيکن انتخاب کنم. هر وقت به پيتر چک نياز داشتيم او آماده بود. وقتي که نياز بود مدافعانمان واکنش خوبي برابر حريفان داشته باشند، به خوبي توانستند اين کار را کنند. آزپيليکوئتا در سمت چپ توانست سرعت خسوس ناواس را بگيرد. هافبکها عملکرد بسيار خوبي از خود نشان دادند و توانستند موقعيتهاي زيادي را روي دروازه حريف ايجاد کنند. همه آنها در تيم به يک اندازه مهم بودند.
چلسي در ديدار رفت نيز موفق شد منچسترسيتي را با نتيجه دو بر يک شکست دهد تا در هر دو ديدار خود در اين ليگ برتر برابر سيتي به پيروزي رسيده باشد.
مورينيو درباره اين رکورد برابر منچسترسيتي ادامه داد: چلسي در سالهاي اخير برابر منچسترسيتي بازيهاي خوبي نداشته و ما در اين فصل توانستيم با دو پيروزي به اين طلسم پايان دهيم. برد ديدار رفتمان به خاطر هوش بالاي فرناندو تورس بود که موفق شد براي ما گلزني کند و امشب (ديشب) به اين خاطر برديم که تيم برتر ميدان بوديم. با اين حال نميگويم ما بهتر از آنها هستيم. فقط ميگويم که خوب بوديم و شايسته کسب پيروزي در اين ديدار بوديم. هدف ما در اين فصل قهرماني نيست، بلکه ميخواهيم براي فصلهاي آينده تيم قدرتمند و قوي داشته باشيم. هدف ما کامل کردن پازل است. حتي بيش از کامل کردن پازل، هدف ما ساختن تيمي با ساختار در چلسي است. خيلي از مربيان شايد براي موفقيت در يک تيم به چهار يا پنج سال نياز داشته باشند، اما من ميخواهم فصل آينده اردوي پيش فصل قدرتمندي را داشته باشيم تا بتوانيم در سال دوم هم در چلسي تيمي قوي را راهي مسابقات کنيم. البته ما در اين فصل نيز خودمان را يکي از مدعيان قهرماني ميدانيم.
چلسي که در جام حذفي انگليس نيز بايد برابر منچسترسيتي در ورزشگاه "اتحاد" به ميدان برود، شنبه هفته آينده در ورزشگاه استمفوردبريج شهر لندن در هفته بيست و پنجم ميزبان نيوکاسل است. آنها در ليگ قهرمانان اروپا نيز يکي از شانزده تيم صعود کرده هستند که بايد در مرحله يک هشتم نهايي برابر گالاتاسراي به ميدان بروند.
varzsh3
وای عجب بازی بود خدایی!!!
یه لحظه هم احساس خستگی نکردم
یه بازی کاملا روون و شناور از هر دو تیم
واقعا مو بهترین ترکیبی که میتونستو چیده بود همه بازیکن ها هم با تعصب بازی کردن و دوندگی خیلی بالایی داشتن
بهترین های چلسی به نظرم کیهیل و ازار و ویلیان نیمه دوم بودن و البته لوئیز که خیلی تخریبی و عالی بازی کرد
ماتیچ هم نشون داد که ارزش اون پوولو داشته و خیلی خوب بازی کرد و یه سوپر شوت هم زد که با بد شانسی گل نشد و خورد به تیر!!
در کل میتونستیم گل های بیشتری بزنیم
یه بازیکن سیتی هم باید اخراج میشد گزارشگر بازی هم واقعا بعضی مواقع رو اعصاب بود یکیش همین داشتان اشنباه داوری تو این صحنه بود:n08:
به امید قهرمانی
فقط حیف که این تیم به مهاجم درست حسابی نداره وگرنه شانس اول قهرمانی میتونست باشه. امیدوارم حداقل جلوی نیوکاسل، دمبا با از اول بازی کنه، اتوئو به اندازه کافی گند زده جلوی وستهم و منچستر سیتی.
گزارش بازی رو داده بودن به علییییییییییییییییییییییی ییییییییییعر؟
درسته مهاجم تمام عیار نداریم اما اتوئو هم انقدر دست کم نگیرید در یک لحظه کار خودشو انجام میده نمونش بازی با یونایتد که نشون داد هنوزم یکی از بهترین هاستنقل قول:
بازی با یونایتد، یه استثنا بود. این همه کل فصل بازی کرده، تنها بازی خوبش همون بوده. تورس خوب بشه، مهاجم اصلی اونه. فصل بعد هم که دیگو کاستا میاد. دیشب اگه عرضه داشت، اون دروازه خالی رو گل میکرد و این همه فشار تو لحظات آخر به تیم نمی یومد.نقل قول:
یعنی اصلا و ابدا نمیتونم باور کنم گزارشگر بازی منچسترسیتی و چلسی علیفر بوده! واقعا صدا و سیما با انتخاب این گزارشگر برای یه همچین بازی حساسی نشون داد که کوچکترین ارزشی رو برای شعور مخاطب قائل نیست!
من بازی رو ندیدم اما کاملا درک میکنم طرفدارهای چلسی چی کشیدن!
ال کلاسیکو با چند روز تبلیغ و انواع بررسی های قبل و بعد بازی به خوبی انجام بشه بقیه لیگ ها و تیم ها که مهم نیستند!نقل قول:
یعنی اصلا و ابدا نمیتونم باور کنم گزارشگر بازی منچسترسیتی و چلسی علیفر بوده! واقعا صدا و سیما با انتخاب این گزارشگر برای یه همچین بازی حساسی نشون داد که کوچکترین ارزشی رو برای شعور مخاطب قائل نیست!
آره واقعا صدا و سیما زیادی طرفدار لالیگاست در حالیکه اگه امسال رو در نظر نگیریم تو چند سال اخیر همش دو قطبی بوده و بارسا و رئال با فاصله ده پانزده امتیازی از بقیه تیم ها اول و دوم میشدن در حالیکه لیگ جزیره الان بدون شک بهترین لیگ دنیاست و رقابت از صدر تا ته جدول خیلی فشرده است! البته سال های قبل هم جذاب بود یا اینکه حداقل جذابیتش از لالیگا بیشتر بود!نقل قول:
واسه من لیگ جزیره بهترینه همه چیزش واسم جذابیت داره . از ورزشگاه های خاصش بگیر تا طرفدارها و ....
آقا جات خالی تا میتونست چرت و پرت گفت !! :n08:نقل قول:
کلا هر 5 دقیقه یکبار یه حالی بهمون میداد !!
من نمیدونم واقعا با انتخاب علیفر به عنوان گزارشگر تلویزیون چه هدفی دارن ؟؟
شنیدن صدای کسایی مثل علیفر و خیابانی اکثرا رو اعصابه !!!
ولی متاسفانه باز هم بهشون بازی داده میشه !
3 هدف اصلی چلسی در فصل تابستان برای خط حمله :
کاوانی
مانزدوکیچ
کاستا
هستند
هر 3 تا تمام کننده های خوبی هستند
به نظر شما از بین این 3 تا ستاره کدومشون بهتر هست برای تیمی مانند چلسی ؟؟ برای سبک بازی چلسی
کاوانی رو خیلی سخت پی اس جی از دست بدنش . مانزوکیچ هم مثل اینکه خواهان زیادی داره آرسنالم یکیشه
به احتمال زیاد همون کاستا رو با کورتو عوض می کنن . به نظرم کورتو دروازه بان آنچنانی نیست . کاستا هم مهاجم جوون و خوبیه
به احتمال زیاد یکی از این سه گزینه رو می گیریم چون دیگه گزینه دیگه ای نمونده
از بین اینا مانژوکیچ که به نظرم اون چنان فوق العاده نیست. مهاجم خیلی خوبیه ولی اونجوری نیست که تغییر خاصی توی چلسی ایجاد کنه و اگه قراره اونو بگیریم همین تورس و اتوئو باشن بهتره!
اما کاستا نسبت به مانژوکیچ مهاجم بهتر و گلزنتریه ولی مشکلش اینه که یکمی حاشیه داره
مسلما کاوانی از هر دوی اونا بهتره و به راحتی میشه گفت همین الانشم یه فوق ستاره ست ولی اون دو تای دیگه این شرایط رو ندارن
من فکر می کنم مورینیو اول کاوانی رو مدنظر داره بعدش اگه نتونست اونو بگیره میره سراغ گزینه های دیگه مثل کاستا
حالا مشکل اینه که این PSG که مثلا اخیرا برای یانوزای 40 میلیون پوند رو در نظر گرفته حالا قیمت یه فوق ستاره خودش مثل کاوانی رو چه قدر می ذاره؟!
سلامنقل قول:
با نظرتون موافقم
کورتوا همین الانشم خیلی با پت چک خیلی فرق داره
به نظر من هنوز هم نویر و چک بهترین دروازه بانان جهان هستند
چون لیگ جزیره با لالیگای 2 قطبی فرق داره
چک هنوزشم 3 سال دیگه میتونه گزینه اول باشه
بنده هم به نظرم کاوانی اگر بیاد میتونه یه دروگبای جدید برا لندنی ها باشه و حتی بهتر البته اگر پی اس جی اجازه بده البته نظر خودشم شرطه
و بعدش کاستا . البته مانزوکیچ هم خوبه اما در شرایط و سبک بازی تیمی مانند چلسی که حتمن مهاجم باید فینیشر و تمام کننده قهاری باشه کاوانی و کاستا خیلی عالی ان
باز هم نظر دوستان بدونیم خوشحال میشیم
به نظر من که مانژوکیچ بهترین گزینست، یه مهاجم فیزیکی و قدرتی و در عین حال گلزن. قیمتش هم از کاستا کمتره. کاوانی عالیه ولی احتمال فروشش توسط PSG خیلی خیلی کمه. بهترین فرصت برای خرید کاوانی همین امسال بود که اگه 63 میلیون یورو رو میدادن، خیلی سریع میومد چلسی. گزینه خوب دیگه هم هیگواین هستش که میشه از ناپولی گرفتش. دیگو کاستا به نظر من یه مقدار overrated شده، تا قبل از امسال که یه بازیکن معمولی بود و تو تیمهای معمولی بازی میکرد و آمار خیلی خوبی هم نداشته سالهای قبل، امسال ولی خوب بوده ولی من مطمئن نیستم که به کار چلسی بیاد یا نه و به سرنوشت امثال تورس و شوچنکو دچار نشه. مانژوکیچ چندین ساله داره تو بوندسلیگا عالی کار میکنه و خودشو ثابت کرده. به نظر من که خرید مانژوکیچ و همچنین برگشت لوکاکو. بهترین گزینست.
البته فالکائو هم هستش که اگه خودش بخواد از موناکو بره، چلسی بهترین گزینست براش، الانم که مصدومه و قیمتش کمتر میشه یه مقدار. هالک هم هست که اونم خیلی خوبه.
البته شما به سن کاستا هم توجه کنید امسال تازه 23 ساله وبد و خیلی خیلی جوون هستنقل قول:
به نظرم فقط و فقط کاوانی یا کاستا به درد چلسی میخورن
مارزوکیچ بعد از اینا اگه گزینه دیگه ای نبود خوبه
هالک هم میتونه گزینه خوب باشه
فالکائو هم گفته تو موناکو راحته و حداقل واسه فصل بعد از این تیم جدا بشو نیست
کاستا 25 سالشه و خیلی هم جوون نیست دیگه.نقل قول:
آقا سپهر عزیز 24-25 اوج جوونی هست عزیز . کاستا خیلی خوبه اگر بیادنقل قول:
فالکائو هم خوبه . هالک به درد چلسی نمیخوره
من به کاستا حس بهتری دارم و فکر میکنم موفق تر میتونه باشه کاوانی هم خوبه اما 54 میلیون زیاد به نظر میرسه و انقدر ارزش این بازیکن نیست
کاستا هم جوونه هم قیمتش پایینتره هم سر صدای انتقالش نسبت به کاوانی کمتره که این فاکتورها باعث شده خرید بهتری به نظر بیاد
چرا هالک به درد چلسی نمیخوره؟ اتفاقا نوع بازیش کاملا به درد چلسی و سیستم تک مهاجمه میخوره. یه مهاجم قدرتی و فوق العاده فیزیکی که ساخته شده برای بازی تو لیگ برتر.نقل قول:
25 سالگی اوج جوونی یک فوتبالیست نیست، سنی هستش که یه بازیکن به اوج خودش باید رسیده باشه تا بتونه تا حول و حوش 30 سالگی تو اوج باشه. نمیگم دیگو کاستا خوب نیست ولی سابقه چندان درخشانی تو سالهای قبل نداره و این یه ذره دچار تردید میکنه نظرات راجع به کاستا رو. به نظر من بهترین گزینه ها به ترتیب اولویت اینان:
۱- کاوانی
۲- فالکائو
۳- هالک
۴ - مانژوکیچ
۵ - دیگو کاستا
کاوانینقل قول:
کاستا
مانزوکیچ
فالکائو
هالک
عجب بحث داغی هست ... بحث شیرین مهاجم :n02: حالا بالوتولی رو کجای دلمون بزاریم .. گیر داده میخواد زیر نظر موو کار کنه ... :n16: به نظرم این مهاجما خوبه به ترتیب
کاوانی
کاستا
فالکائو
هالک
مانزوکیچ
تيم هاي باشگاهي برتر فوتبال جهان
بايرن در صدر ، استقلال سوم آسيا
فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار رده بندي برترين باشگاه هاي جهان در ماه فوريه 2014 را منتشر کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش پايگاه اين فدراسيون ، در اين رده بندي 6 تيم برتر جهان در ماه فوريه همچنان بدون تغيير در مکان خود باقي مانده اند.تيم بايرن مونيخ با تفاوت قابل توجهي نسبت به سه تيم اسپانيايي و چلسي در صدر قرار دارد و پاري سن ژرمن به 3 امتيازي بارسلونا رسيده است.
در ماه ژانويه رقابت هاي کوپا دل ري ، کوپا ايتاليا و جام ليبرتادورس مهمترين مسابقات در کنار ليگ هاي داخلي کشورها بوده اند.اين مساله باعث شده تا در رده هاي بعدي تيم هاي ايتاليايي پيشرفت عمده اي را داشته باشند و تيم هايي چون سويا و والنسيا رده قابل توجه خود در جايگاه هاي 15 و 20 جهان را از دست بدهند.در آمريکاي جنوبي تيم لانوس آرژانتين بيشترين پيشرفت را داشت و در آسيا تيم هاي الهلال و الشباب عربستان به جمع 100 تيم برتر جهان پيوستند.
رئال مادريد تيم دوم رده بندي قبلي در ماه ژانويه 8 برد از 8 بازي خود کسب کرد و با کسب 40 امتياز بيشترين امتياز ماه را به خود اختصاص داد. در اين دوره 3 تيم ايتاليايي رم ، فيورنتينا و ناپولي و نيز دو تيم اسپانيايي آتلتيکومادريد و بارسلونا با 36 امتياز در رده دوم قرار گرفتند.
در فهرست 100 تيم برتر کنوني جهان ، 69 تيم از اروپا ، 20 تيم از امريکاي جنوبي ، 5 تيم از آسيا ، 3 تيم از کونکاکاف و 2 تيم از آفريقا قرار دارند.ايتاليا با 7 تيم بيشترين سهم را در ميان باشگاه هاي جهان دارد و پس از آن آرژانتين و اسپانيا با 6 تيم در رده دوم قرار گرفته اند.
رده بندي 10 تيم باشگاهي برتر جهان :
1- بايرن مونيخ 370 امتياز
2- رئال مادريد 292
3- چلسي 275
4- آتلتيکومادريد 253
5- بارسلونا 247
6- پاري سن ژرمن244
7- تاتنهام انگليس 240
8- بازل سوئيس 239
9- آتلتيکو ميني رو برزيل 238
10- روبين کازان روسيه 223.5
رده بندي 3 باشگاه برتر در مناطق و قاره هاي مختلف به شرح زير است :
* آمريکاي جنوبي:
1- آتلتيکو ميني رو برزيل 238 امتياز رده جهاني : 9
2- اينديپندينته کلمبيا 217 13
3- ليبرتاد پاراگوئه 199.5 21
* آفريقا :
1- الترجي تونس 136.5 81
2- الصفاقسي تونس 134 85
3- الاهلي مصر 124 103
* آسيا :
1- گوانگجو اوورگرانده چين178.5 36
2- اف سي سئول کره جنوبي161 52
3- استقلال ايران 153 55
- در ميان 10 تيم برتر آسيا تيم ديگري از فوتبال ايران قرار ندارد.همچنين در فهرست 200 باشگاه برتر جهان تيم استقلال تنها تيم ايراني حاضر است.
* کونکاکاف :
1- تيخوآنا مکزيک 171.5 39
2- دپورتيوو تولوکا از مکزيک142.5 73
3- کروز آزول مکزيک 119 90
* اقيانوسيه :
1- اوکلندسيتي نيوزيلند 46 622
2- اف سي با فيجي 44 655
2- وايتاکره يونايتد نيوزيلند 44 655
* اروپا :
1- بايرن مونيخ 370 1
2- رئال مادريد 292 2
3- چلسي 275 3
ورزش 3
تبریک فراوان بابت برد و همچنین صدر نشینی
فکر کنم آزارد آفریده شده برای روانی کردن طرفداران . فوق العاده ست ت ت ت
^^
ریزپارامترهای این رده بندی همیشه برای من سوال بوده کسی اطلاعی نداره؟
صدر جدول :n05:
منم صدرنشینی و بازی عالی آزارد رو تبریک میگم. امیدوارم آخر فصل هم همین جای جدول باشه چلسی. صدر جدول اینه الان:
چلسی 56 امتیاز
آرسنال 55 امتیاز
سیتی 54
لیورپول 50
به به امروز همه چیز به نفع چلسی تموم شد
با این که بازی رو ندیدم ولی حس میکنم هازارد یکی از بهترین بازیای این فصلش رو انجام داده و با هتتریک تو این بازی خیلی بیشتر از قبل خودشو نشون داد
امیدوارم بدون توجه به بقیه تیما به روندمون ادامه بدیم و ایشالا یه قهرمانی شیرین بدست بیاریم
معیار فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال یه معیار کاملا ریاضی هست، یعنی طبق این معیار هر بازی به تنهایی ارزشمند هست (1 امتیاز برای برد و 0.5 امتیاز برای تساوی) و برای هر سری از مسابقات یک ضریب در نظر گرفته شده که در امتیاز اولیه (1 و 0.5) ضرب میشه، به عنوان نمونه برای مسابقات لیگ های رده پایین تر ضریب 1، برای لیگ های تاپ اروپایی مثل لیگ برتر ضریب 4، مسابقات لیگ اروپا ضریب 12 و مسابقات لیگ قهرمانان اروپا ضریب 14 در نظر گرفته شده. با این حساب تیمی که در یک رقابت حذفی زود از دور رقابت ها کنار بره شدیدا متضرر میشه. در پایان هر سال کلیه امتیازات به دست اومده برای هر تیم محاسبه میشه و باشگاه های مختلف دنیا رده بندی میشند.نقل قول:
تفاوتی که این معیار با خیلی از معیارهای دیگه داره این مسئله هست که امتیازها از هر بازی به دست میاد و مواردی مثل بردن یک جام هیچ اهمیت یا امتیاز ویژه ای رو نداره جز اینکه تیم برنده مسلما در اون جام مشخص به طور طبیعی امتیازهای بیشتری رو کسب کرده. این نوع از رده بندی از اونجا که با یه دید کاملا ریاضی به قضیه نگاه می کنه و تاثیر جام ها رو به طور ویژه در نظر نمی گیره، به جای اینکه معیاری برای نشون دادن میزان موفقیت تیم ها در کسب جام باشه، معیاری هست که قدرت تیم ها در طول یک سال (از نظر صعود به دورهای پایانی رقابت های حذفی مختلف و درصد برد) رو نشون میده، البته انتقادهایی به ضرائب بعضی از لیگ ها وجود داره که باعث میشه بعضی وقت ها نماینده هایی از روسیه، سوئیس، پرتغال، برزیل و ... رو در رتبه های بالا ببینیم.
فردا یه بازی حساس دیگه تو لیگ برتر داره چلسی با وست بروم. الان مهمترین مسئله ای که میتونه جلوی برد چلسی رو بگیره، غرور بازیکن های جوون تیم مثل آزارد و اسکار و لوییزه که مورینیو به بهترین شکل داره با مصاحبه هاش جلوی این اتفاق رو میگیره. جان تری هم به بازی فردا نمیرسه، امیدوارم به بازی جلوی سیتی برسه چون حضورش تو اون بازی واجبه. تو این بازی اشلی کول رو بهتره بازی بده تا آزپیلی هم برای بازی حساس با سیتی استراحت کافی داشته باشه. کیهیل و لوییز و ایوا که حضورشون قطعیه. ماتیچ هم که باید باشه، کنارش هم رامیرس. شورله هم به جای ویلیان بازی کنه در کنار آزارد و اسکار. نوک حمله هم که اتوئو هستش و احتمالا نیمه دوم تورس به جای اتوئو میاد. فقط امیدوارم تا دقیقه 60 چلسی تونسته باشه نتیجه رو گرفته باشه تا مورینیو بتونه آزارد و رامیرس رو هم تعویض کنه تا برای بازی با سیتی، صد در صد آماده باشن.
مورينيو: مهندس پيگريني ماشين حساب ميخواهد؟
سرمربي منچسترسيتي با کنايه پاسخ انتقاد مانوئل پيگريني را درباره خرج هاي چلسي در بازار نقل و انتقالات داد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ژوزه مورينيو و مانوئل پيگريني زماني که در فوتبال اسپانيا مربيگري ميکردند، با هم رابطه چندان دوستانهاي نداشتند. اکنون که اين دو مربي در ليگ برتر انگليس حضور دارند نيز رابطه نچندان خوبشان را بيش از پيش علني کردهاند.
سرمربي منچسترسيتي پس از توقف تيمش برابر نوريچ با انتقاد از هزينههاي چلسي در بازار نقل و انتقالات در سالهاي گذشته اعلام کرده بود که چلسي بيش از هر تيم ديگري در فوتبال انگليس خرج ميکند.
ژوزه مورينيو، سرمربي تيم چلسي نيز در واکنش به اين گفته هاي مانوئل پيگريني واکنش نشان داد و با کنايه اعلام کرد : پيگريني درباره خرجهاي تيم ما صحبتهايي کرده است. او مربي خوبي است و من براي او احترام قائلم. ميدانم که پيگريني تحصيلات دانشگاهي بالايي دارد و مهندس است و نيازي به ماشين حساب ندارد. تيم ما خوآن ماتا را با 37.5 پوند به منچستريونايتد فروخت و کوين دي بروين را نيز با 18.5 ميليون پوند به ولفسبورگ آلمان فروخت. اين به اين معناست که ما 55 ميليون پوند از طريق فروش بازيکنانمان به دست آوردهايم. سپس ماتيچ را با 21 ميليون پوند و محمد صلاح را با 11 ميليون پوند خريد. اين هم 32 ميليون پوند ميشود که ما صرف هزينه بازيکن جديد کردهايم. پس 55 منهاي 32 ميشود 23. پس چلسي در پنجره نقل و انتقالات تابستاني 23 ميليون پوند سود کرده است. پيگريني که براي اين حساب به ماشين حساب نيازي ندارد!
سرمربي پرتغالي چلسي با تمجيد از منچسترسيتي، گفت: آنها تيمي فيزيکي و قدرتمند هستند که نه براي 10 سال آينده که براي دو، سه سال آينده ميتوانند تيمي قدرتمند در فوتبال انگليس باشند. ميدانيم که آنها رقيب جدي براي ما در کسب عنوان قهرماني محسوب ميشوند. ما اکنون در صدر جدول ردهبندي قرار داريم و ميخواهيم در پايان فصل هم در همين جايگاه قرار داشته باشيم. البته دغدغهاي بابت قهرماني در اين فصل نداريم.
يحيي توره، هافبک ساحل عاجي منچسترسيتي در بازي برابر نوريچ بازي خطرناکي از خود به نمايش گذاشت و در مرکز زمين با پا به بازيکن حريف لگد زد. سرمربي چلسي که تيمش بايد هفته آينده در جام حذفي برابر منچسترسيتي در ورزشگاه "اتحاد" به ميدان برود درباره اين حرکت يحيي توره اظهار کرد و گفت: اگر داور اين صحنه را نديده باشد، ميتوانيد هر کاري که ميتوانيد انجام دهيد. پس اگر اتحاديه از فوتبال دفاع ميکند بايد يحيي توره را محروم کند. به نظر من اتحاديه بايد توره را به دليل اين حرکت خشن سه بازي از همراهي تيمش محروم کند.
چلسي صدرنشين امشب (سهشنبه) در هفته بيست و ششم ليگ برتر در خانه وست برومويچ به ميدان ميرود. آنها هفته آينده نيز در جام حذفي پيکار سختي را برابر منچسترسيتي در ورزشگاه اتحاد خواهند داشت.
varzesh3
هازارد: هرگز به جدايي از چلسي فکر نميکنم
ادن هازارد، ستاره چلسي، با رد شايعات اخير در مورد انتقالش به پاري سن ژرمن، تاکيد کرد که تنها روي بازي هاي چلسي تمرکز دارد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ملي پوش بلژيکي در رقابت هاي اين فصل بازي هاي بسيار خوبي براي آبي ها به نمايش گذاشته و هت تريک در ديدار اين هفته مقابل نيوکاسل، تيمش را به صدر جدول ليگ برتر رساند.
هازارد معتقد است که پيوستنش به چلسي، تصميم درستي بوده و به همين دليل، تصميم ندارد اين باشگاه را به مقصد پاري سن ژرمن ترک کند.
او به اکيپ گفت:" اينکه پي اس جي علاقه مند است تا من را به خدمت بگيرد، خبر جالبي است اما برايم اهميتي ندارد.
هرگز به جدايي از چلسي فکر نمي کنم. از بودن در اين باشگاه احساس خوبي دارم و هنوز کارهاي زيادي براي انجام در اينجا دارم.
مي دانم که در دقيقا چه چيزي در ذهن دارم. هيچ کسي نمي تواند نظر من را تغيير بدهد. مي خواهم با چلسي به بهترين ها برسم.
من از بازيکنان باتجربه تيم، لمپارد،تري، چک و اتوئو، چيزهاي زيادي ياد گرفتم. آنها به افتخارات زيادي رسيده اند و الهام بخش من هستند. کار کردن در کنار آنها باعث پيشرفت من مي شود. به همين دليل فکر مي کنم هنوز بهترين سال هاي دوران حرفه اي ام را پيش رو دارم."
هازارد همچنين معتقد است اگر بتوانند به همين روند ادامه بدهند، مي توانند قهرمان ليگ برتر شوند اما شانس زيادي براي قهرماني تيمش در چمپيونزليگ قائل نيست:" فکر نمي کنم بتوانيم در چمپيونزليگ قهرمان شويم زيرا در اين رقابت ها تيم بهتري از ما حضور دارند.
ليگ برتر؟ بايد ببينيم چه رخ خواهد داد. اگر در همه ديدارها مانند ديدار مقابل منچسترسيتي بازي کنيم، قهرمان خواهيم شد. من به تنهايي نمي توانم کاري انجام بدهم. اگر بخواهيم قهرمان شويم، بايد تمام بازيکنان تيم کمک کنند."
ستاره جوان آبي ها در مورد مورينيو نيز صحبت کرد و گفت:" جام هايي که او به دست آورده، گوياي همه چيز است. او به هر باشگاهي رفته، جام هاي زيادي به دست آورده است.
من رابطه اي معمولي با او دارم. او به ما اعتماد دارد. او دوست دارد بخندد و ما را راحت مي گذارد.او گاهي ناراضي است و اين طبيعي است. من هيچ مشکلي با او ندارم. من تمام تلاشم را مي کنم تا بهترين ها را ارائه بدهم."
ورزش 3
بالاخره دفاع اتوبوسی وست بروم را شکستیم و گل برتری را زدیم:n02:
روی پاس زیبا لوییز و جایگیری عالی ایوا تونستیم به گل برسیم از اول بازی تیم برتر میدان بودیم اما موقعیت گل آنچنانی نداشتیم اما در نهایت در دقیقه 48 نیمه اول مزد بازی خوبمونو گرفتیم
================================================== ========================
متاسفانه در دقیقه 85 گل تساوی را دریافت کردیم و 2 امتیاز حساس را از دست دادیم
کیهیل مصدوم شد و به بیرون زمین انتقال داده شده در همین زمان که 10 نفره بودیم گل را از همون ناحیه دریافت کردیم
تعویض اسکار با میکل هم تبدیل به یک تعویض بی مصرف شده که هیچ وقت جواب نداده!!
نیمه دوم چلسی افتضاح بود. واقعا مسخرست که تو وقت های تلف شده به جای اینکه چلسی حمله کنه، باید نگران گل خوردن چلسی باشیم. این چهار امتیازی که جلوی وست بروم از دست دادن، آخر فصل خودشو نشون میده. تعویض کلیشه ای میکل با اسکار هم بیشتر باعث شد چلسی کامل بره تو لاک دفاعی به جای اینکه بازی رو در دست بگیره، حالا با این روحیه داغون باید برن جلوی سیتی بازی کنن که فردا شب به احتمال زیاد صدرنشین هم میشه. فقط امیدوارم کیهیل و رامیرس مصدوم نشده باشن. این شورله بیچاره رو چرا بازی نمیده اصلا؟ نمیشد اونو بیاره جای ویلیان که خسته شده بود و همش توپ لو میداد؟!!!!!
واقعآ امتیاز دادن جلوی این تیمای درپیتی زور داره به خدا !!
سیتی رو تو اتحاد میزنیم اونوقت وست بروم و استوک و وستهم رو نمیتونیم ببریم:n27:
این وست بروم رو همون بازی رفت هم باید میباختیم که رامیرس یه پنالتی گرفت و از شکست نجاتمون داد !!
مورینیو فکری به حال نحوه بازی با این تیمای ته جدولی نکنه امسال هیچی نمیشیم چون در ادامه زیاد با این تیمها بازی خواهیم داشت
صرف نظر از 2 امتیازی که از دست رفت،نحوه بازی چلسی هم خیلی ضعیف بود مخصوصا از دقیقه 70 به بعد، جوری شده بود که من فکر میکردم وست بروم تیم صدر جدوله و چلسی ته جدوله!نقل قول:
حالا بازی جام حذفی با سیتی اهمیتش فوق العاده بیشتر میشه چون اگه اونو ببازه چلسی، واقعا روحیه تیم داغون میشه.
مورينيو: شخصيت تيمي نداشتيم
سرمربي چلسي ميگويد تيمش در بازي برابر وست برومويچ شخصيت هميشگي را نداشت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چلسي در هفته بيست و ششم ليگ برتر انگليس برابر وست برومويچ به تساوي يک بر يک رسيد، تا با توجه به يک بازي کمتر آرسنال صدرنشينياش به خطر بيفتد.
ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي پس از توقف تيمش برابر وست برومويچ، گفت: تا 60 دقيقه مسابقه توپ و ميدان کاملا در اختيار ما بود، اما نتوانستيم کار حريف را در اين 60 دقيقه تمام کنيم و تنها يک گل را به ثمر رسانديم. در پانزده دقيقه نيمه نخست دوم چندين فرصت گلزني داشتيم و نتوانستيم از آن استفاده کنيم. پس از اين که نتوانستيم از فرصتهايمان استفاده کنيم. حريف بازي را در دست گرفت و تلاش زيادي براي به ثمر رساندن گل از خود نشان داد. به نظر من وست برومويچ شايسته کسب يک امتياز از اين ديدار بود. در نيمه نخست حتي يک بار هم توپ به پيتر چک دروازهبان ما نرسيد. در نيمه دوم فضاهاي زيادي در ميان مدافعان وست برومويچ ايجاد شد. در دقايق پاياني خيلي بيجهت عقب نشستيم و همين باعث شد که حريف کنترل بازي را در دست بگيرد.
مورينيو ادامه داد: فکر ميکنم حتي اگر چند بازيکن هجومي به زمين ميفرستادم نيز نميتوانستيم سرنوشت بازي را تغيير دهيم. اين سبک بازي مدافعان ما قابل قبول نبود. وست بروم در دقايق پاياني روي به بازي مستقيم آورد و توپهاي زيادي روي دروازه ما ارسال کرد.
سرمربي چلسي درباره دليل عقب نشيني تيمش برابر وست برومويچ گفت: فکر ميکنم دليلي که باعث شد ما در دقايق پاياني برابر وست بروم عقب بنشينيم، بيشخصيتي تيم بود. تنها با حفظ شخصيت تيمي ميتوانستيم وارد آن شرايط نشويم. نبايد فشار اين ديدار روي بازي ما تاثير ميگذاشت، اين بازي خيلي راحت مي توانست يک بر صفر به سود ما تمام شود.
چلسي شنبه در جام حذفي انگليس در ورزشگاه اتحاد برابر منچسترسيتي به ميدان ميرود و هفته بعد از آن نيز در خانه از تيم اورتون در هفته بيست و هفتم ليگ برتر پذيرايي خواهد کرد.
varzesh3
سلام دوستان ... من بازیو ندیدم اما بنظر میرسه در روزی که خوب نبودیم مساوی کردیم .... بعضی تیم ها خیلی بد بدن هستن .. وست بروم یکیشه ... موقعیت خوبی واسه افزایش اختلاف بود اما باید قبول کنیم تک تک بازی های لیگ برتر سخته و بازی آسونی نیست ... مخصوصا اگه بازی خارج از خونه باشه ... من قبلا چنتا از بازی های وست بروم رو دیده بودم .. مخصوصا جلو منچستر .. خیلی تیم خوبی هستن ... اما بالاخره ما چلسی هستیم و توقع میره هر بازی پیروز باشیم ...:n16:
چلسی خیلی خوب بود در این بازی مالکیت توپ 70 به 30 بود من اصلا باورم نمیشد که این بازی را مساوی کردیم 20 دقیقه آخر بازیکنان خیلی شل گرفتندنقل قول: