این چیه سريال علاقه مندي به گزينش در پيام نور و غيرانتفاعي ازمون سراسري 93 ؟
Printable View
این چیه سريال علاقه مندي به گزينش در پيام نور و غيرانتفاعي ازمون سراسري 93 ؟
برای آزاد باید جدا ثبت نام کرد؟؟نقل قول:
برای کسانی که میخواهند در دانشگاههای پیام نور و غیر انتفاعی شرکت کنند.یعنی در انتخاب رشته کدهای مربوطه رانیز میتوانند انتخواب کنند.نقل قول:
اگر این کارت رو قبلا در موقع ثبتنام خریداری کردید نیازی به خرید مجدد نیست ...
واسه آزاد که بعد از کنکور کارتش میاد و همون موقع انتخاب رشته می کنی البته بعد اینکه جواب اولیه کنکور اومد
یه سوال مهم تورو خدا جواب بدید:
منی که امسال شبانه قبول شدم نیاز به انصراف دارم یا ندارم؟؟؟؟؟ با توجه به متن پایین نباید انصراف بدم اما بعضی ها میگن با انصراف قطعی بدی!!
- براساس ضوابطدانشجويان دوره روزانهدانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي(بجز دانشجويان، ورودي سال 92 كه مجاز به شركت در آزمون سال 93 نميباشند)در صورتي ميتوانند در آزمون سراسري سال 93 ثبتنام و شركت نمايند كه اولاً واجد شرايط عمومي و اختصاصي مندرج در دفترچه راهنماي ثبتنام آزمون مذكور باشند وثانياً حداكثر تا تاريخ 28/9/1392 نسبت به انصراف قطعي از تحصيل اقدام نمايند. بديهي است داوطلبان مذكور در صورت عدم انصراف قطعي از تحصيل تا تاريخ تعيين شده، در صورت موفقيت و قبولي در آزمون، مجاز به ثبتنام و ادامه تحصيل در رشته قبولي جديد خود نميباشند.
به نظر من نیاز به انصراف ندارین اما از اونجایی که نهایی شدن انصراف 1 ماه طول میکشه باید مواظب باشین یک ماه قبل از شروع سال تحصیلی آینده انصراف نهایی بدین تا در مورد ثبت نام تو دانشگاه بعدی دچار مشکل نشید. دوستان اکه حرف من غلطه اصلاح کنیننقل قول:
شما كنكور رو بده اگه رتبه خوبي آورده بودي همون اواسط مرداد كه نتايج اومده انصراف بده در اين صورت اواسط شهريور هم نامه انصراف قطعيت آماده هست و ميتوني اواخر شهريور كه نتايج قبولي ها اومد بري رشته جديد ثبت نام كني.نقل قول:
دوست عزیز اول اون کارتی که باهاش خرید کردی رو از طریق خودپرداز تراکنش های اخر رو بگیر ببین پول کم شده یا نه. ذگر پول کم شده و اس ام اس نیومده ممکنه ممشکل از سایت بوده باشه به طور مثال هنگامی که از فایررفاکس استفاده میکنید بعد از تایید کردن برای شما پیغامی میاد اگر اوکی نکنید پول برداشت میشه اما از طرف بانک دیتا برای سازمان سنجش مبتنی بر تایید پرداخت صادر نمیشه.نقل قول:
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
من كارت گرفتم . . . . از درگاه بانك سامان استفاده كردم . . . . بلافاصله هم sms برام اومد . .. .
نه ديگه . . . فرصت انصراف رو تا آخر آذر امسال زده . . . يعني نميشه صبر كرد تا نتايج بياد . . . .نقل قول:
نخير فرصتي تعين نشده. اون فرصت براي كسايي هست كه روزانه ميخونن ايشون شبانه هستن نياز به انصراف الان ندارن.نقل قول:
من 3 تا کارت گرفتم. 2 تا سراسری . 1 غیر دولتی
قضیه این کارت چیه ؟ :دی
یکی ساده توضیح میده واسه ثبت نام ؟
دفترچه شماره یک اومده؟؟؟؟؟
اگه اره کسی لینک دانلودش رو داره؟
کسی که دیپلم رو در منطقه سه گرفته باشد و سال ( پیش دانشگاهی) را منطقه یک بگذراند بومی کدام منطقه محسوب میشود ( سهمیه را نمیگم)
کمپین اعتراض به تخلفات سازمان سنجش در تاثیر مستقیم سوابق تحصیلی. لطفا حمایت کنین.
www.yeswecan.blogfa.com
در واقع هر کارت تنها یه شمارس که موقع ثبت نام آزمون ازت میخواد و اگه نداشته باشی نمیتونی توی آزمون ثبت نام کنی. برای هر امتحان هم باید یکی بگیری. مثلا یکی برای ریاضی. یکی برای هنر. یکی برای انسانی.نقل قول:
بستگی به مدت سال تحصیل میشهنقل قول:
اگر فقط یک سال پیش رو شهر دیگه بوده باشید بومی اونجا محسوب نمیشید ....
سلامنقل قول:
شما باید یک کارت اصلی برای رشته خودتون خریداری کنید.
اگر مایل به شرکت در ازمون هنر و زبان هم بویدد برای هر کدوم یک کارت جداگانه ....
اگر هم خواستید در ناتخاب رشته پیام نور و غ انتفاعی رو ه مبزنید اونهم کارت جدا گانه دار ه....
موفق باشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اومد بعد از عمری انتظار ... تاثیر هم قطعی شد . . .
دریافت دفترچه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با امید و آرزوی موفقیت روز افزون برای همگی .
معدل پیش هم تاثیر داره؟ یا فقط دیپلم؟نقل قول:
در صفحه 6 سهمیه مناطق تبصره 1
فارغ التحصیلان و دانش اموزان دوره پیش دانشگاهی بر اساس بخش محل اخذ مدرک تحصیلی دوره پیش دانشگاهی و دو سال اخر دبیرستان و یا هنرستان جزو یکی از سهمیه های مناطق 123 میشوند.
الان من که کل دبیرستان تا دیپلم منطقه 3 بودم و پیش دانشگاهی اومدم منطقه 1 چی میشه؟
منظور از مجاز روزانه چی هست.؟ مثلا من کنکور شرکت کنم درصدام بالا باشه بعد مینویسه مجاز روزانه؟ بعد از اون ور برم انتخاب دانشگاه بزنم پزشکی ولی در نیام و من هم هیچ دانشگاهی به غیر از پزشکی تو اولویت هام نزنم و جایی درنیام سال اینده نمیتونم کنکور شرکت کن م؟؟
نقل قول:
نه...مجاز به انتخاب رشته که همه میشن لااقل اونایی که رتبه ی 100 هزار کشوری پایین ترن:n02:
مثلا علوم آزمایشگاهی شبانه داریم و روزانه شخصی که روازنه قبول بشه سه سال از کنکور محرومه کسی که شبانه قبول بشه محروم نیست!
کسی هم که اصلا قبول نشه بازم محروم نیست
پزشکی هم شبانه نداره
خواهر من سوم دبیرستان هست . میتونه کنکور 93 بطور آزمایشگاهی شرکت کنه یا نه؟
خیر ...........
سلام دوستان . . .
كسي ميدونه ثبت نام چه ساعتي شروع ميشه ؟؟؟؟
با تشكر .
اقا میخوای نفر اول ثبت نام کنی ؟؟ :دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
یه سوال فنی
مشکل این قانون چیه ؟؟
خب مگه بده که افراد با معدل بالا برن واسه رشته های تاپ ؟؟
یعنی انتظار دارید یه نفر با معدل 13 و پاس کردن چند درس تو شهریور بره یک رشته تاپ بخونه ؟؟
تا الان کنکور بود هیچی نشد !!!!!!!
سطح علمی دانشجو ها هر سال کمتر از سال قبل
راحت میتونید تو دانشجوهای امروزی ببینید این قضیه رو !!!!!!
مدرک تحصیلی هر روز داره بی ارزش تر میشه اونم واسه این هست که هرکسی وارد دانشگاه میشه
دانشگاه آزاد که دیگه نوبره !!!!!!!!
هرکی از راه میرسه وارد دانشگاه میشه ((قصد توهین به کسی رو ندارم ))
حداقل با این قانون مشروطی ها و مردودی ها وارد دانشگاه نمیشن و میشه امید داشت 4 نفر هم وارد دانشگاه شدن سطح علمی خوبی دارن !!
کاملا موافق این قانون هستم
+
دوستان یک سوال
فرم شماره 2 رو هم باید پر کنیم ؟؟!!!!
خیر-نقل قول:
مگر در دانشگاه ازاد ....
یعین میتونید رشته های روزانه رو در فرم انتخاب رشته انتخواب کنید ...نقل قول:
اگر رشته قبولی شما روزانه باشه کنکور سال بعد رو محروم میشوید ....
خب مگه دانشگاه آزاد کنکور جداگانه داره؟نقل قول:
هنوز معلوم نیست. خودشون میگن کنکور جداگونه داریم ، سازمان سنجش میگه نه ندارین!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلاخره معدل پیش تاثیر داره یا نه؟
نقل قول:
دوست گرامی بنده با کمال احترام جوابتون رو میدم ضمن اینکه بنده خودم بخشی از حرفاتون رو قبول دارم .
بنده خودم چند سال پیش دیپلم گرفتم ... بعدش هم رفتم خدمت سربازی و امسال به فکرم افتاده که درس بخونم حقیقتا تا جایی هم که در توانم بوده فروگذار نکردم از تلاشی...
اما خب معدل کتبی بنده خوب نیست! ... (10) شما حساب کن الان تقصیر من یا امثال من که الان به فکر افتادن یا چند سال پیش دیپلم گرفتن... در اصل تو حال و هوای مدرسه بودن اون موقع و الان به فکر افتادن درس بخونن ... حالا من که نه ولی چرا فردی که دیپلمش رو سال 86 گرفته و الان میخواد کنکور بده باید از ترازش کم بشه ؟؟
به نظرم میرسه شما پیوسته درس خوندی و سرکار نرفته باشی به خصوص شهر گل و بلبل ! شما اگر بری سر کار همه گش ا ... تشریف دارن مثلا شما میخوای ساعت 9 شب بیای خونه در اصل تایم کارت هم تموم اینطوری بهت بگن : ووی والو بیا ای کارو رو هم انجام بده تا فردا راحت تر باشیم!... مشخصه به این مسایل برخورد نکردید! مشخصه هنوز کسی بالای سرتون نبوده که برای ماهی چندر غاز پول بخواد انواع و اقسام کار ها و حمالی ها و ... رو بهتون بگه که انجام بدید ...
بخاطر این مسایل افرادی مثل من میخوره به سرشون که بیان و مثل آدم درس بخونن! چرا ؟ چون اون موقع که واقعا باید درست درس میخوندیم نخوندیم! ( ما اکثر العبر و ما اقل العتبار= عبرت ها فراوان و عبرت پذیران اندک)
حداقل شما سعی کن همین امسال با رتبه ی خوب و یه رشته تاپ قبول شی و نخوای به مرحله ای برسی که بخوای افرادی امثال من رو سرزنش کنی ...
خب الان شخص بنده و بچه های همین تاپیک قول میدم بیشترشون حاضر باشن و بیان امتحان کتبی بدن و معدل بالا بیارن ! اونوقت فرصت ها مساوی میشه ! در غیر این صورت باید همانند قانون سالی که دیپلم گرفتن باهاشون رفتار بشه .
25 درصد یعنی 1/4 ... خیلی هست برادر .. خیلی یعنی حساب کن شما 5 نمره برای یه امتحانت به صورت محفوظ شده پیش یه معلم داری ... و اشخاصی هم دقیقا وضعیت بلعکس ... یعنی 5 نمره ازشون کم میشه! طبعا نمیتونه خوب باشه ...
موفق باشی.
شروع شد ثبت نام ....
به نظرم نفر اول ثبت نام کردم :دی ....
مثلا اگر بعدا به فکرم افتاد که کنکور زبان هم اسم بنویسم میشه دوستان ؟
اول اینکه ممنون از پاسخگویی معدبانتون (( این رو گفتم چون تو همون وبلاگی که کمپین مخالفان این طرح هست مدیر همون سایت و بعضی کاربران در کمال بی ادبی جواب میدن ))نقل قول:
در مورد اینکه گفتید من پیوسته هستم
نه برادر اینطور نیست :n02:
دانشجوی ناپیوسته کارشناسی هستم و در حال آماده سازی واسه ارشدم (( دیگه از ما گذشته بخوایم کنکور بدیم - الان دیگه نوبت جوونها هست :n02: ))
خودمم هم یک دوره کوتاه تو کارگاه برق مشغول به کار بودم و از این کارفرمایان محترمی که میگید خبر دارم چه اخلاق .... دارن...
در اینکه اون رو گفتم
چون خودم داخل دانشگاه هستم (( آزاد )) و میبینم متاسفانه سطح تحصیلی و ... دانشجویان پایین اومده
خودم تو دانشگاه آزاد لاهیجان درس میخونم که یه موقعی واسه خودش چیزی بود
سطح علمی بالا و داشت اساتید خوب .....
ولی متاسفانه به دلیل سیاست های غلط این چند سال در زمینه آموزشی سطح این دانشگاه به شدت پایین اومده
حالا شما فرضش رو بزار تو دانشگاه های دولتی اگه به همین نسبت سطح پایین بیاد دیگه چه خواهد شد !!!
اینو هم میتونید تو بی کاری جوان ها ببینید
چه از دانشگاه دولتی و چه آزاد حتی با مدرک ارشد هم بیکار هستن و این سیاست غلط در زمینه مدرک دادن هست
البته یه نکته جالب آخرش اضافه کنم
دانشجوها چه با معدل و چی بدون معدل وارد دانشگاه بشن هیچ تاثیری رو شغل آینده نداره
از درصد بیکاران جامعه راحت میشه این رو درک کرد
ولی به هر حال نباید زیاد این رو گفت تاثیر معدل خوب هست یا نه
چون داشتن مدرک این روزها ملاک نیست (( به خصوص تو رشته های فنی و مهندسی ))
شما کارشناسی ارشد صنعتی شریف رو هم داشته باشید بازهم اگه کار فنی بلد نباشید نمیتونید امیدوار به پیدا کردن کار باشید
ولی یک فرد با داشتن کاردانی و کارشناسی با داشتن حرفه کافی در این زمینه میتونه راحت کار پیدا کنه
اینایی که گفتم زیاد ربطی به موضوع نداشت
ولی هدف اینه زیاد دل خوش به این مدارک ها نباشید (( چه با مدرک و چه بدون مدرک ))
البته شرط معدل خواسته یا ناخواسته اجرا میشه
چون طبق حرف هایی که زده بودن کم کم باید کنکور حذف بشه و شرایط دیگه ای جایگزین بشه
دیر و زود داره ولی سوخت سوز نداره !!!
25 درصد تاثیر داره عزیز ......نقل قول:
کد سوابق تحصیلی رو میشه هنوز گرفت؟من که نگرفتمش باید چیکار کنم؟
کد منطقه رو کجا نوشته؟
این کد نظام وظیقه واسه من که اولین کنکورمه میشه 4 ؟
پارسال دادم کافی نت ثبت نام کردن چون اسکنر و پرینتر نداشتم
امسال عکس رو دادم یکی از بچه ها اسکن کرد .
نیاز هست مثل پارسال از تک تک صفحات پرینت بگیرم ؟