-
اینا مخشون ایراد داره(البته با عرض معذرت)
ولی خدایی خیلی خیلی نامردن که اینهمه وقت ادمو جون به سر میکنن اخرم میگن دمو واسه پیسی نمیاد:n15:
اگه مشکل نبود ف.ح.ش میدادم
:دی
یه چیزی رو ندیده بودم
یعنی چی؟
دمو واسه اینه که بازیکنا انتقادات و پیشنهادات رو برسونن تا بازی مورد نداشته باشه
یه هفته قبل بازی دمو میدن؟
همون بهتر که واسه پیسی نمیدن:دی
فکر کنم این ادام هم زیادی حرف از خودش میزنه گفته بود اگوست 100% میاد که حموم لازمش کردن:دی
-
Latest PES 2014 News from Gamescom
: PES 2014 gamescom demo teams are
Bayern München, Santos FC, ManU, Colo-Colo, Boca Juniors, ENG, GER, ITA, ESP, FRA, POR
FC Bayern München, Bayer 04 Leverkusen and Schalke are
licenced
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:pes 2014 cover confirmed
:nets are improved
:latest pro evolution soccer 2014 screenshots
-
-
میگه : کاربرای pc هم خبر خوب داریم . دمو خیلی خیلی زود میاد بعد از راه اندازی (؟) بازی .تیم بازی میدونن که کاربران نیاز دارند تلاش کنند قبل از اینکه بخرن . اطلاعات بیشتر بزودی
نمیدونم منظورشون از کلمه launch چی هست ؟!
=======
اخر کاور بازی این شد یا نه ؟ هی تکذیب و تایید میشه :دی
-
نقل قول:
میگه : کاربرای pc هم خبر خوب داریم . دمو خیلی خیلی زود میاد بعد از راه اندازی (؟) بازی .تیم بازی میدونن که کاربران نیاز دارند تلاش کنند قبل از اینکه بخرن . اطلاعات بیشتر بزودی
=======
بالا خبرشو گذاشتم دیگه
کاور بازی confirm شد :n02: یعنی تایید شد !
کاورش خیلی خوشگله :n01:
-
-
نقل قول:
بالا خبرشو گذاشتم دیگه
کاور بازی confirm شد :n02: یعنی تایید شد !
:n13: کی تایید کرد ؟! شما :n02: . KONAMI هیچ کاوری روتا این لحظه تایید نکرده .
-
-
-
اون موهای ال شراوی تو حلقم :n19:
-
صفحه Game Plan بازی .
چیزی که مشهوده اضافه شدن یه شکل آدمک کنار اون جهت های چندگانه مربوط به بازیکنا که مربوط میشه به خصوصیت Heart که در هر بازیکن رنگش متفاوت هستش .
نکته مثبتی دیگه اینکه وقتی بازیکنن رو انتخاب میکنی مثل سابق شده (تصویر 2 .صفحه Formation در PES06 ) و اون چندضلعی میاد که قابلیتهای بازیکن بطور خلاصه نوشته و دیگه نیازی نیست برای هر بازیکن نگاه کنی قابلیتهاش چنده بعد بری انتخاب کنی . این از اون نکاتی بود که واقعا آزار دهنده بود تو چند نسخه قبل اما خوشبختانه الان به حالت سابق برگشته و کار رو راحت کرده .
.
.
.
.
.
اینم صفحه کنترل بازی که شما میتونین کنترل بازیکن رو بصورت دستی یا خودکار تنظیم کنین که میبینیم چند گزینه دیگه بهش اضافه شده .
-
جای دوست خوبم آرمین جان ( Spaniuly ) تو این تایپک خیلی خالیه ....
امیدوارم بیاد به ما سری بزنه ، کمی از نقد و تحلیل هاش استفاده ببریم :n16:
-
نقل قول:
=======
لانچ یعنی اجرای یه کار... دست به کار شدن. منظورش اینه که بزودی بعد از اینکه کار ساخت دمو تموم شد میاد.
نمیدونم چرا حس میکنم چهره بازیکنا یه جوری شده.. انگار چشماشون مردمک و عدسی نداره اصلا!! یه جوریه! انگار چشماشون یه جوریه...
-
نقل قول:
لانچ یعنی اجرای یه کار... دست به کار شدن. منظورش اینه که بزودی بعد از اینکه کار ساخت دمو تموم شد میاد.
نمیدونم چرا حس میکنم چهره بازیکنا یه جوری شده.. انگار چشماشون مردمک و عدسی نداره اصلا!! یه جوریه! انگار چشماشون یه جوریه...
باهات تا حدودی موافقم :n02:
اینا چرا اینقدر قیافشون خشنه؟:n02: آدم میترسه ازشون:n02:
-
رو قیافه ها خوب کار شده...ولی برام یه حالت بیروح داره...نمیدونم چرا!!!
-
-
گیم پلی بازی ( Gamescome 2013 )
Man U ... Bayern
12 Min
دانلود ( 54 MB ) :
...............................................
France... England
Min 14
دانلود ( 70 MB ) :
-
نقل قول:
:n04:
نه عزیز یعنی دمو برای Pc بعد از عرضه بازی عرضه میشه ; شاید برای عمده دوستان اینجا به دلیل پایرت خور بودن این حرکت عجیب باشه ولی برای خیلی از بازی ها این اتفاق میفته که دمو بعده عرضه بازی یا خیلی نزدیک به عرضش به بازار عرضه میشه ، در اصل هم باید اینجوری باشه ; دمو برای برطرف کردن ضعف ها نیست ! دمو برای اینه که بازی رو قبل پرداخت هیچ مبلغی تجربه کنین اگه به سلیقتون میخورد اون 60 $ رو بدین بازی رو خریداری کنین ! این ادام هم همینو گفته
-
دمش گرم teammate controls هم هست هنوز گفتم نکنه با این سیستم استراتژی جدید تو ترکیب که گذاشتن اینو برداشته باشن که خدا رو شکر برنداشتن
این قسمت میذارم رو manual همه رو میترکونم :n02:
-
پرچم پی اس بازا بالاست
الان داره بازی استقلال میده
سمت راست دروازه بوریرام نزدیک نقطه کرنر تابلو تبلیغاتی نوشته pes 14
-
-
-
my love :n12:
خوب در اوردن کینگ لئو رو فقط یه کم مو ها رو باید بلندتر کنن
-
هنوز دمو برای دانلود نیومده بیرون؟؟
-
نقل قول:
هنوز دمو برای دانلود نیومده بیرون؟؟
دمو برای پی سی نمیاد
همزمان با عرضه بازی دمو میاد
-
وای خدائی این گرافیک امسال از ورژن نکست جن فیفا هم بالاتره خیلی شاخه یه کلیپ هستش چند صفحه قبل ببینید چقدر حرکت چشم و دهان و کلا صورت طبیعی کار شده .. چهرهای فردی بازیکتا .و استیل بازیشون هم که دیگه جای بحث نداره بخصوص حرکت لباسها عالیه بخصوص وقتی تکل میزنی کثیف میشه هنوز حیف از هوای بارونی کلیپی ندادن بیرون خدا میدونه چه جوی داشته باشه هوای بارونی و محیط زمین بازی ولی خدائی امسال یه سال شگفتی سازه واسه Pes 2014
-
نقل قول:
:n04:
نه عزیز یعنی دمو برای Pc بعد از عرضه بازی عرضه میشه ; شاید برای عمده دوستان اینجا به دلیل پایرت خور بودن این حرکت عجیب باشه ولی برای خیلی از بازی ها این اتفاق میفته که دمو بعده عرضه بازی یا خیلی نزدیک به عرضش به بازار عرضه میشه ، در اصل هم باید اینجوری باشه ; دمو برای برطرف کردن ضعف ها نیست ! دمو برای اینه که بازی رو قبل پرداخت هیچ مبلغی تجربه کنین اگه به سلیقتون میخورد اون 60 $ رو بدین بازی رو خریداری کنین ! این ادام هم همینو گفته
من چی گفتم خب؟! گفتم وقتی ساخته شد میاد دیگه!!
راستی یه فیلم درست و حسابی باکیفیت از بازی دم دست نیست؟ ما که هرچی دیدیم یا فیلم بی کیفیت بوده یا فیلمهای دمویی بازی بوده!!
-
نقل قول:
راستی یه فیلم درست و حسابی باکیفیت از بازی دم دست نیست؟ ما که هرچی دیدیم یا فیلم بی کیفیت بوده یا فیلمهای دمویی بازی بوده!!
ویدیوهایی که از گیم پلی بازی گذاشتم بطور واضح گویای همه چیزه ! . حالا منظوره شما چیه و دنبال چی میگردی نمیدونم . !
خوب اینم هست اگه میخوای ...!
2 دقیقه و 20 ثانیه گیم پلی بازی . کیفیت HD . 720P .
دانلود (250 MB ) :
یا
یا
:n01:
-
نقل قول:
من چی گفتم خب؟! گفتم وقتی ساخته شد میاد دیگه!!
الان خودت ميفهمي چي گفتي !؟ نياز نيست هر پستي ميبيني رو ريپلاي كني ؛ يه اشتباهي تو ترجمه داشتي ، تذكر دادم كه اشتباهه ، تموم شد رفت ... !
-
نقل قول:
وای خدائی این گرافیک امسال از ورژن نکست جن فیفا هم بالاتره خیلی شاخه یه کلیپ هستش چند صفحه قبل ببینید چقدر حرکت چشم و دهان و کلا صورت طبیعی کار شده .. چهرهای فردی بازیکتا .و استیل بازیشون هم که دیگه جای بحث نداره بخصوص حرکت لباسها عالیه بخصوص وقتی تکل میزنی کثیف میشه هنوز حیف از هوای بارونی کلیپی ندادن بیرون خدا میدونه چه جوی داشته باشه هوای بارونی و محیط زمین بازی ولی خدائی امسال یه سال شگفتی سازه واسه Pes 2014
واقعا موافقم
امسال بعد از سالها شاهد بازگشت قدرتمندانه پی اس هستیم
دلم میخواد هم آب و هوای بارونی رو ببینم و هم برفی
راستی یه موردی که خیلی جالب بود توی ویدئوها این بود که کنسول ها از لحاظ سخت افزاری تاکم میوردن و توی صحنه های شلوغ بسیار افت فریم داشتن. امسال فقط بازی کردنش با پی سی میچسبه که نهایت گرافیک رو ببینی
-
نقل قول:
دمش گرم teammate controls هم هست هنوز گفتم نکنه با این سیستم استراتژی جدید تو ترکیب که گذاشتن اینو برداشته باشن که خدا رو شکر برنداشتن
این قسمت میذارم رو manual همه رو میترکونم :n02:
این teammate controls چیه و به چه دردی میخوره ؟
ممنون
-
نقل قول:
صفحه Game Plan بازی .
چیزی که مشهوده اضافه شدن یه شکل آدمک کنار اون جهت های چندگانه مربوط به بازیکنا که مربوط میشه به خصوصیت Heart که در هر بازیکن رنگش متفاوت هستش .
.................
با سلام
این چه خصوصیتی رو نشون میده؟
-
نقل قول:
با سلام
این چه خصوصیتی رو نشون میده؟
یعنی هر بازیکنی که توی بازی خوب کار کنه روحیه اون میره بالا و بالعکس ...
حالا با افزایش روحیه رنگ ادمک قرمز میشه با کاهش روحیه زرد میشه .
-
چهره های بازیکنان MAN U و Bayern .
دانلود ( 9 MB ) :
.
.
.
.
.
.
.
صفحه خصوصیات بازیکن .
از این لیست بعضی خصوصیات اضافه و حذف شده و البته بعضی هاش فقط اسمش تغییر کرده (اونایی که نوشته New یعنی جدید اضافه شده و تو نسخه 13 نیست ). میتونین برین با PES2013 مقایسه کنین و ببینین چه خصوصیاتی اضافه و چه خصوصیاتی از لیست خصوصیات بازیکان حذف شده .
در ضمن این لیست تمام خصوصیات بازیکنان نیست . :n01:
PES 2014 Stat |
PES 2013 equivalent |
Attacking Prowess |
new |
Ball Control |
Ball Control |
Dribbling |
Dribble Accuracy |
Low Pass |
Short Pass Accuracy |
Lofted Pass |
Long Pass Accuracy |
Finishing |
Shot Accuracy |
Place Kicking |
Place Kicking |
Controlled Spin |
Curving |
Header |
Header Accuracy |
Defensive Prowess |
new |
Ball Winning |
new |
Kicking Power |
Kicking Power |
Speed |
Speed |
Explosive Power |
Explosive Power |
Body Balance |
Body Balance |
Jump |
Jump |
Goalkeeping |
Goalkeeping Skills |
Saving |
new |
Tenacity |
Tenacity |
Stamina |
Stamina |
Form |
Form |
Injury Resistance |
Injury Resistance |
Weak foot use |
Weak foot use |
Weak foot acc. |
Weak foot acc |
New stats |
Removed stats |
Attacking Prowess |
Attack |
Defensive Prowess |
Defence |
Ball Winning |
Short Pass Speed |
Saving |
Long Pass Speed |
|
Response |
|
Dribble Speed |
|
Teamwork |
-
نقل قول:
آقا کسی خبر داره این community mode یا همون ساختن لیگ با تعداد تیمهای دلخواه که توی نسخه 2013 حذف شده بود
قراره امسال اضافه بشه یا نه ؟؟
آقا یه نفر جواب بده لطفا
-
نقل قول:
این teammate controls چیه و به چه دردی میخوره ؟
ممنون
کنترل هم تیمیت هست میتونی موقع حمله بازیکن هم تیمیت هم حرکت بدی رو حالت دیفالت دکمه rs فشار بدی به سمت بازیکنی که میخوای حرکت کنی مستقیم میره جلو ولی در حالت manual که باشه rs بگیری به سمت بازیکنی که میخوای حرکتش بدی میتونی جهت حرکتشم خودت تعین کنی
-
سلام
نمیدونم دقت کردید یا نه ، انداره و حالت لباسهای مختلف با هم فرق داره.یعنی مخصولات نایکی (منچستر) خیلی تنگ تر از محصولات آدیداس (بایرن) هستن...
در واقعیت هم به همین شکله ...
استایل بازیکنا - جزئیات و کفش و لباسشون فوق العاده عالیه ..
فقط امیدوارم اون اتفاقی که تو ذهنمه واسه بازی نیوفته و امسال رو فقط با pes سر کنم.
دوستانی که اینجا خبر و ویدئو و عکس میزارن دستشون درد نکنه امیدوارم نتیجه این زحماتتونو ببینید و آخر سر بازی همون چیزی بشه که میخوایید.
.
.
میگم این وین رونی رو چرا اینقدر بد درست کردن؟؟ دلیلی داره؟
.
.
یه نکته دیگه اینکه بنظر شما خط دفاعی زیاد جلو نمیان؟؟ چندتا از این گیم پلی نمایشگاه دیدم خیلی راحت میشد با پاس هوایی توی عمق برای مهاجم با دروازبان تک به تک شد .... اتفاقی که توی فیفا 10 هم افتاد و به یه روش معمول برای گلزنی تبدیل شده بود که توی نسخه بعد درستش کردن...
-
Fake هستش . :n01: این عکس مربوط میشه به ساخت کلیپ تبلیغاتی Castrol با همکاری رونالدو (ویدیو زیر) .
امسال کاور استار نداریم چون اگه داشتیم تا بحال اعلام میشد یا تو تریلر بازی ازش خبری بود ! . :n01:
.
.
.
.
.
.
.
به شخصه در این مورد خبری ندارم .
-
نقل قول:
الان خودت ميفهمي چي گفتي !؟ نياز نيست هر پستي ميبيني رو ريپلاي كني ؛ يه اشتباهي تو ترجمه داشتي ، تذكر دادم كه اشتباهه ، تموم شد رفت ... !
والله من گفتم وقتی دمو ساخته شد میاد!! افتر لانچ هم که زده حالا یعنی بعد از لانچ خود بازی. دیگه نمیدونم فهمیدی یا نه. :n13: ضمنا یه کم هم خشونتو بذاری کنار کار بدی نکردی. بیخیال
آخه چندتاشو که دیدم زیاد کیفیت نداشتن. مرسی. واااااااااووووووو 250 مگ دانلود کنم 2 دقیقه ببینم؟! :n19:ولش کن، منتظر میمونم خود بازی بیاد :n02:
-
بچه ها تریلر مستر لیگ رو دیدید من که چیزی نفهمیدم !!