لایسنس اصل از کجا بیارم؟نقل قول:
Printable View
لایسنس اصل از کجا بیارم؟نقل قول:
بصورت خصوصی ارسال شدنقل قول:
به نام خدا
با سلام خدمت دوستان عزیز
این برنامه به درستی بر روی نسخه های نهایی کسپرسکی کار میکنه و شما میتونید بصورت آزمایشی کسپرسکی را تا زمانی که دلتان میخواد استفاده کنید.
سلام
کرک وسریال کسپرسکی میشه لینگ دانلود بدید چه مدت میشه استفاده کرد
کسپرسکی به طور خودکار آپدیت می شود
نسخه های Antivirus ,Internt security , Total Security چه فرقی دارند
تریال ریست کسپرسکینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله بطور خودکار آپدیت میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا کلید جدید بزارین قبلیا بلاک شده
سلام.
تریال ریستی وجود داره که به طور خود کار بعد از هربار reboot شدن سیستم 30 روزه بشه؟؟؟
لایسنس اصل از کجا بیارم؟
خصوصی ارسال شدنقل قول:
لانسس اورجینال از کجا میتونم دانلود کنم ممنون میشم
خصوصی ارسال شدنقل قول:
داداش اگه امکانش هست واسه ما هم لایسنس بفرستین با تشکر
خصوصی ارسال شدنقل قول:
========
دوستان دقت کنید که بنده سایت فروش برای شما ارسال میکنم، نه لایسنس!
امکان داره واسه من هم لایسنس بفرستید.ممنون میشم!!
خصوصی ارسال شدنقل قول:
لطفا یک لایسنس برای من ارسال کنید. ممنون
دوستان من قبلا از کسپر استفاده میکردم راضی هم بودم ولی چند وقته کلید درست نمیاد واسش مجبور شدم avira نصب کنم
الان میخوام دوباره کسپر نصب کنم، کلید جدید از کجا باید دانلود کنم؟ قبلا از سایت kavkisfile دانلود میکردم ولی خیلی وقته آپدیت نشده
درود بر همگی دوستان.
اقا این کلیدهای کسپر دیگه نمیان؟؟؟مدتیه گرفتار شدیم.
جناب کاپیتان این لایسنس اصل رو شما تایید میفرمایید؟؟؟این لایسنسی که میفرمایید برای همه ورژن ها کار میده یا فقط برای آخرین ورژن هست؟؟؟میشه سایت خریدشو محبت بفرمایید.
با سپاس.
سلامنقل قول:
با اجازه از آقا مسعود بنده پاسخ میدم
از ورژن 2014 به اینور دیگه کسپرسکی با اون کلید های قدیمی فغال نمیشه.ویا باید حتما لایسنس اصل تهیه بفرمایید یا از تریال ریست استفاده کنید
البته یک سایت هم هست لایسنس 90 روزه قانونی میده ( برای خود کسپر هست )
اگر لایسنس هم میخواین خریداری کنید سایت های زیادی هست ولی خوب اگه از خود نمایندگی بخرین هم مطمئن تر هست هم شاید ! پشتیبانی هم داشته باشن :)
لینک ها رو براتون پ خ میکنم
میشه لطفابرای من هم یه لایسنس بفرستید
دوستان این کارتون صورت خوشی نداره برای فروم
تبلیغات پشت پرده.اگه سریالی چیزی دارید لطف کنید بذارید اگه هم نه دوستان رو پی نخود سیاه نفرستید
مطمعن باشید هرکی بخواد لایسنس اصل بخره راهشو راحت پیدا میکنه
خوبه اسم پیج کرک محصولات هست
یا حق
سلام علیکمنقل قول:
نمیدونم کیا تبلیغ میکنن و یا دارن سو استفاده میکنن
بنده در صفحه قبل عرض کردم که، لایسنس ارسال نمیکنم ولی در عوض شرکتی رو که قیمت بسیار مناسبی رو برای لایسنس ارائه میده معرفی میکنم
حالا اگر شما منظورتون با بنده هست، بنده پاسخ دادم
اون سایتی که معرفی کردم، نه مال بنده هست نه آشنا و نه نزدیکان بنده، بعد از مدت ها جست و جو تونستم اون سایت رو پیدا کنم و با قیمت نصف بازار بتونم لاینسن اصل بخرم
کمترین قیمت لایسنس اصل کسپرسکی نسخه اینترنت سکیوریتی در نمایندگی و بازار 70 تومنه
من هم خوبی دوستان رو میخوام
امیدوارم سو تفاهمی نشه و کسی دلخور نشه
موفق باشید
سلام.من کسپر2016 نت سکیوریتی رو روی ویندوز10 نصب کردم .آیا راهی واسه اکتیو کردنش بعد از تموم شدن تریال هست؟(مثل تریال ریستر نسخه2015) هرچقد گشتم پیدا نکردم .اگه لایسنسی دارین لطفا بفرستین .ممنون
سلام
لطفا صفحه اول تاپیک رو مطالعه کنید.
سلام ببخشید تو صفحه اول یه قسمت بود که ایمیلمو دادم بهم پسورد فرستاد ولی اکتیو نشد میگه سریال نامبر وایه region شما نیستنقل قول:
با قندشکن امتحان کنیدنقل قول:
فک کنم کشور انگلستان یا فرانسه باید باشه
تست کنید
سلام با اولترا سورف تست کنید. من خودم با ultra surf فعال کردم جواب میدهنقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوستان من KasperSky Internet Security 2016 رو دانلود کردم ، کرک یا سریالی یا پچی برای اکتیو دائمیش وجود نداره یا با همین Trial Reset باید کار کنم ؟
بارها و بارها گفته شده که برنامه های امنیتی رو هیچگاه کرک و یا پچ نکنید و تا میتوانید از تریال ریست استفاده نکنیدنقل قول:
سلام.بله منم حرف شما رو کاملا قبول دارم و همیشه سعی میکنم هیچوقت از تریال رستر استفاده نکنم .نسخه های قبل با سریال فعال میکردم اما این نمیشه میگه region شما رو نمیتونه فعال کنه. متاسفانه واسه تغییر ip چیزی ندارم .اگه تونستین واسم بفرستیننقل قول:
- - - Updated - - -
پس سی روز رایگانش تموم شد چیکار باید بکنم ؟نقل قول:
دلیل استفاده نکردن از تریال ریست چیه؟نقل قول:
بیشترشون به موتور آنتی ویروس صدمه میزنن.واسه همین توصیه میشه تا جایی که میتونید از سریال نامبر استفاده کنین.نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
بنده قند شکن خرید کردم
شما هم میتونید از رایگان ها استفاده کنید
نقل قول:
دوستمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاسخ دادننقل قول:
:n16:
بله درستهنقل قول:
:n16:
سلام.
امروز ویندوزم رو از ویندوز 7 ب ویندوز 10 ارتقا دادم (ویندوز خودش آپدیت کرد و نصب کرد)
روی ویندوز قبلیم کسپراینترنت سکیوریتی داشتم نسخه 12 که با متُد زدن عدد یک توی قسمت سزیال و یک "x" در آخر هر دفعه سریال رو عوض میکردم!
الان ک ویندوز 10 هستم ب کل کسپر پریده! و اجرا نمیشه!
میخاستم بدونم آخرین نسخه کسپر اینترنت سکیوریتی درحال حاظر نسخه 16 چه بیلدی هستش و ایتکه با ویندوز 10 سازگاری داره؟
برای فعال نگه داشتنش بجز ریست تریل چه راه دیگه ای هست؟
ممنون.
راستی آخرین ورژن رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
آخرین ورژنو از خود سایت کسپراسکای میتونی دانلود کنینقل قول:
کد:http://trial.kaspersky-labs.com/trial/registered/chsoxpmwyiergd3x639p/kis15.0.1.415aben_ar_7635.exe
سلام . بله کسپرسکی2016 کاملا با ویندوز10 سازگار هست.از نسخه2013 به بعد نمیتونید از کی فایل استفاده کنید.پیشنهاد نمیکنم از تریال ریستر استفاده کنید چون به موتور انتی ویروس آسیب میزنن .صفحه اول تاپیک رو بخونین چند تا سایت هست که میتونین کد اکتیو برای کسپر رو پیدا کنین و فعالش کنین....موفق باشیدنقل قول:
درخواست سریال برای کسپر اسکای 2015
نقل قول:
سلام .لطفا به صفحه اول تاپیک مراجعه کنید