بین اس4 و نکسوس4 معلومه اس4 بهتره همداز لحاظ صفحه نمایش بهتر هم دوربین باکیفیت تر و هم پردازنده قوی تر.نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
Printable View
بین اس4 و نکسوس4 معلومه اس4 بهتره همداز لحاظ صفحه نمایش بهتر هم دوربین باکیفیت تر و هم پردازنده قوی تر.نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
پس چرا یک رام درست و حسابی نداره ؟نقل قول:
هرچند فعلا این رام اصلیش خیلی خوبه
قابلیت هاشو دوست دارم
خب باید یه دو روزی از اومدنش بگذره... :n02:نقل قول:
آقا یه سوال... کلا چجوری می شه خودمون رام کاستوم بسازیم؟ راستشو بخوای سرچ زدم مرجع آموزشی خوبی پیدا نکردم.
شاد باشید :n06:
فرق خاصی نداره از نظر سخت افزاری.نقل قول:
شدن که باید صبر کنید یه دولوپر واسه ورژن معمولی پورت کنه. اونقدر کار سختی نباید باشه با در نظر گرفتن سخت افزار مشابه (البته برای ۹۵۰۵).
برتریش اینه که ساپورت مستقیم گوگل رو داره و آپدیت ها رو تقریبا همزمان با نکسس ها دریافت میکنه. برتری دیگش هم اینه که رامش هیچ قفل و بستی نداره و واسه هر گونه مادیفیکیشن دست کاربرا و دولوپر ها بازه.
سورس هنوز منتشر نشده٬ دوستمون اشتباه برداشت کرده بودند.نقل قول:
علاوه بر اون چون اکثر دولوپر های معروف ساکن کشور هایی هستند که ۹۵۰۵ دارن٬ بعید میدونم خیلی بشه انتظار رام اوریجینال عالی داشت از ۹۵۰۰.
نقل قول:من تا حالا صدبار روت کردم.منظورم اینه که با توجه به اینکه جدیدا آپدیت اومده و گوشی هم تازه اومده وقتی روت کردین مشکلی پیش نیومد؟ و باگ و از اینجور مسایلنقل قول:
چرا روت می کنید؟
فواید روت شدن چیه؟
به همون دلیل که سیستم عامل نوکیا رو هـک و اپل iOS رو Jailbreak می کنند به همون دلیل هم اندروید را روت میکنند ..نقل قول:
دسترسی به فایلهای سیستمی - نصب برنامه های بیشتر
بله حرف این دوستمون کاملاً تأیید میشه. اما توجه کنید که کمتر از 10 درصد اپلیکیشنها برای نصب احتیاج به روت دارند اندروید برخلاف iOS خودش سیستم عاملی باز هست و از اکثر امکانات بهره میبره بدون اینکه نیاز به روت داشته باشه. من خودم توصیهام این هست که تا به روت کردن احتیاج نداشتید این کار را انجام ندهید.نقل قول:
البته این رو به یاد داشته باش که اگه روت کنی چه جینگولک بازیایی که نمی شه در بیاری!!! :n02: فکر کن... کمترین کار اینه که ظاهر سیستم رو دستکاری می کنی!!!
یادش بخیر سر سیمبین چه کارایی نمی کردیم ما! :n10:
شاد باشید :n06:
من دارمش خیلی عالیه حرف نداره!!!:n25:
گوریلا گلس۳ خیلی راحتتر تمیز میشه تا ورژن ۱اش که روی اس۱ هست، صفحه اس۱فقط با دستمال نانو خوب تمیز میشد اما اس۴ صفحش راحت تمیز میشه.
آقا بمن مشکل باتزی دارم زود میشه حدودا 20% با وجود اینکه فقط برنامه های براوسر و ویچت بازه
تو موبایلستان که گفتن اینترنت بری زود شارژ تموم میشه حالا صحت داره؟
من رمزم رو گم کردم جیمیل هم اصلا باز نمیشه واسه همین میخوام اگه میشه کرنلی رامی هست معرفی کنید همینجا
اومدم گوشی رو هم آپدیت کنم میگه اخرین اپدیت قبلا نصب شده.Power saving mode یا همچین چیزی فعاله تور صفحش هم کم کردم تازه.
:دی
کسی نیس جواب بده :n14:
سلام به همه
منم به جمع S4 دار ها پیوستم؛چند تا سوال داشتم فقط
از کجا میشه اپ دانلود کرد خوب؟ google play قابل استفادست برای ایران؟
راهی هست اطلاعات کانتکت هام و اگه بشه sms هام رو از روی گوشی قدیمیم(nokia x6 )انتقال بدم به این گل پسر؟
چیز خاصی هست که باید درباره ی این گوشی بدونم؟
برنامه ی samsung kies مشابه همون Nokia Suite میتونه اطلاعات تماس گوشی نوکیای شما رو بگیره و روی این بریزهنقل قول:
برای برنامه هم هزار راه هست از گوگل پلی (اگر باز نشد از و.پ.ن و... استفاده کنید) و یا راه بهترش توی همین فرومهای تخصصی موبایلی مثل موبایلستان
پخش موزیک روی این گوشی چطوره؟
منظورم هنزفری و کیفیت پخش موزیک
میشه به گوشی کدی که باعث بشه بلند شدن صداش بشه؟
برنامه Bazaar رو دانلود کنید یک مارکت ایرانی هست برای دانلود یا خرید اپلیکیشن، یا میتوانید با نصب نرم افزار فیلتر شکن Psiphon 3 آی پی خود رو تغییر بدید و از Play store دانلود کنید (مـتأسفانه Play store برای ایران تحریم هست) البته راه اول (بازار) بیشتر توصیه میشود چون سرعت از طریق سایفون به شدت کم میشه.نقل قول:
کیفیت خوب و قابل قبولی داره اما اگر محوریت اصلی شما گوش دادن موزیک هست HTC One با قابلیتهای صدایی BoomSound و Beats Audio بهترین کیفیت رو در بین گوشیها در کیفیت و بلندی صدا داره. محوریت اصلی اس4 صفحه نمایش کمنظیر و بسیار باکیفیت و همچنین دوربین باکیفیتتر هست.نقل قول:
مرسینقل قول:
البته فکر کنم خونده بودم قراره رفع تحریم بشه :n13:
در هر صورت مادربرد این خراب شد(یا بود) رفت برای تعویض فعلاً... :n14::n27:
1 ساعت هم کار نکرد...
1.دوستان میشه در مورد انواع حافظه های گوشی توضیح بدین؟ آیا sdcard و internal storage یکی هستن ؟
2.سوال دیگه اینکه من میخوام برنامه رو به sd card انتقال بدم فقط خود برنامه میره و data ها نمیره. مثلا یه برنامه گرفتم حجمش 10 مگه ولی 500 مگ دیتا دانلود کرده حالا تو بخش app info که میبینم فقط نوشته totalش 10 مگه و دیتا چند کیلوبایت. چطور میشه دیتا رو هم منتقل کرد؟
ممنون
سوال 2 شما رو اونایی که از برنامه های app to sd استفاده کردند بهتره جواب بدن
گوشی یک حافظه ی داخلی داره که البته ممکنه زیاد نباشه و شما بهش میگید internal storage . ازش میشه برای نصب برنامه یا ذخیره ی فایل و... استفاده کردنقل قول:
1.دوستان میشه در مورد انواع حافظه های گوشی توضیح بدین؟ آیا sdcard و internal storage یکی هستن ؟
کارت حافظه ی میکرو رو هم که خودتون میخرید و میذارید روی اون بقول شما sd card .
البته یک فضای رم و رام هم وجود داره .
رام فضایی هست که در اختیار شما نیست و فقط خود سیستم عامل روی اون سواره . رم هم مشابه کامپیوتر یک فضایی هست که برنامه های در حال اجرا و فایلهای سیستمی موقتاً ازش استفاده میکنند
دوست عزیز فکر کنم دو نوع sd هست. یک نوعش ext sd که کارت مموری هست. ولی خودش گوشی هم انگار یه sd داره.میشه appها رو به sd فرستاد در حالی که من هیچ مموری رو گوشی نزاشتم به خاطر همین دچار controversy شدمنقل قول:
............................
سلام
دوستان کسی میدونه چطور میشه از سامسونگ اپز دانلود کرد؟
من گوشیو روت کردم و از چروکسی + market eanbler استفاده کردم.نقل قول:
من با سایفون (فیلتر شکن و تغییردهنده آیپی) تونستم از Play Store دانلود کنم اما جالبیش اینجاست که سامسونگ اپز باز هم فهمید که ایران هستم و زدم This country is not supported! فکر کنم برای دانلود باید گوشیتون رو ریست کنید و قبل از اینکه اکانت سامسونگ بسازید از فیلتر شکن استفاده کنید تا آیپی مخفی شود! ولی وقتی Play Store هست با حدود 800 هزار اپلیکیشن کی میره سراغ سامسونگ اپز که تعداد اپهاش یک هشتم پلی استور هم نمیشه؟! البته مارکت ایرانی Bazaar همه نرم افزارهای ضروری رو داره و همچنین یک مارکت ایرانی دیگه به اسم Myket وجود داره که سرورهاش خیلی بهتر از Bazaar هست ولی تعداد اپ هاش به بازار نمیرسه.نقل قول:
همچنین مارکت های ایرانی دیگری چون پلازا.کندو و پلی استور ایرانی.نقل قول:
که این آخری از همه بهتره
در ضمن کی گفته myket نرم افزاراش از bazaar کمتره؟
واسه همه باتریش خوب افتاده الا من :)رام هم ایران
دوستان متاسفانه این گوشی صفحش خیلی خفیف مشکل داره، هم گوشی من اینجوریه هم برا دوستم که حتی از جای دیگه ای خریده!
یک عکس کاملا سفید باز کنید و نور رو هم زیر ۵۰% بزارید، میبینید که صفحه یکدست سفید نیست و بعضی قسمت های صفحه خیلی خفیف بصورت خطی نورش یکسان نیست، تو عکس خاکستری کامل هم مشخصه کلا تو پس زمینه های روشن و خاکستری میشه بهش پی برد.
صفحات amoled با تمام خوبیاش این مشکلات خفیف رو هم داره.
آپدیت: الان رفتم تو cwm ریکاوری گوشی اونجا بک گراندش طوسیه اما هیچ خطی ندیدم! پس این مشکل نرم افزاریه احتمالا صفحه درست کالیبره نشده امیدوارم تو آپدیت بعدی حل بشه.
اس4قبل من این مشکلو داشت.خیلی هم اذیت میکرد تا اینکه ردش کردم رفت.متاسفانه خیلی هم رذیت میکرد تو رنگ خاکستری هم خیلی تابلو بود.اما این یکی اینطور نیست.نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
تست کردم ولی این موردی رو که گفتید ندیدم.نقل قول:
تو کدام نواحی رنگ ها فرق می کنه؟
خیلی دقت میخواد، تو برنامه فیس بوک موقع سرچ زمانی که بک گراند سرمه ای میاد خیلی مشهود تره، کیبرد رو باز و بسته کنید یکسری خط های افقی توی صفحه تکون میخورن.نقل قول:
الان رفتم تو cwm ریکاوری گوشی اونجا بک گراندش طوسیه اما هیچ خطی ندیدم! پس این مشکل نرم افزاریه احتمالا صفحه درست کالیبره نشده امیدوارم تو آپدیت بعذی حل بشه.
عجیبه، جفت رام ها یکی بود؟نقل قول:
تو ریکاوری گوشی هیچ اثری از خط نیست!
نقل قول:
البته برای من خط نبود.کلا بالای صفحه مایل به زرد و پایینش یه رنگ دیگه بود.چند صفحه قبل عکسشو گذاشتم.
سلام دوستان من S3 دارم . S4 رو که دیدم خیلی خوشم اومد حاا چند سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید .
1. شنیدم که این گوشی 8 هسته ای و 4 هسته ای داره توی بازار کدومشون هست ؟
2. کیفیت صفحه نمایش فول اچ دی با اچ دی ای که S3 داره تفوت زیادی داره و قابل لمسه ؟
3. باتری این گوشی چطوره ؟
4. میگفتن داغ میکنه . مشکل بزرگیه ؟ یا حل شده؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
توی ایران I9500 یا همون هشت هسته ای هست البته هشت هسته هرگز با هم فعال نیستن در واقع 4+4 هستنقل قول:
تراکم بالاتر از 300ppi سخت میشه تشخیص داد اما کیفیت رنگ بخاطر چینش جدید ساب پیکسل ها فرق زیادی کرده ، روشنایی هم حدود 70 نیت بیشتر از اس 3 شده
سوال 3 و 4 رو کسایی که دارن جواب بدن
اون مشکلو توی فروم های خارجی هم دیدم بعضیا داشتن اون دیگه سخت افزاریه و فقط تعویض راه حلشه.نقل قول:
۱. ورژن ۴هسته ایش هم تو بازار هست ولی کمه و گرونتره بنظرم نمیرزه همون 9500 خوبه.نقل قول:
۲. بله خیلی بهتره.
۳. خوبه بستگی به نوع کار با گوشی داره مثلا بازی زیاد باطری میخوره مخصوصا بازی های سنگین ۳بعدی.
۴. داغ میکنه زمانی که لود سی پی یو بالا باشه و به نسبت لود دمای سی پی یو و باطری میره بالا، سی پی یو کامپیوترم داغ میکنه اما آیا مشکل محسوب میشه؟ کامپیوتر فن داره اما این نداره، البته تو ورژن جدید کمتر داغ میکنه کلا میتونن نرم افزار دستگاه رو بهینه تر کنن تا فشار کمتری به سی پی یو بیاد.
البته این رو بگم که این مقایسه شما اشتباه هست ، بله مشکل محسوب میشه ! حرف من هم نیست ، بلکه به عنوان یه معیار و مرجع برای چیپست ها در نظر گرفته شدهنقل قول:
سی پی یو کامپیوترم داغ میکنه اما آیا مشکل محسوب میشه؟
گوشی توی دست وقتی گرمای بالاتر از حرارت دست رو تولید کنه آزاردهنده میشه ، شما پردازنده یا مادربورد کامپیوتر رو تو دستتون نگه نمیدارید که مشکلی ایجاد کنه ، هیت سینک خنکش میکنه
ولی یه اسمارت فون چون اکثرا توی دست هست این مسئله فرق می کنه ، اگزینوس 5 به مراتب حرارت بالاتری نسبت به اسنپدراگون 600 تولید می کنه
پس این گوشی خیلی داغ میکنه ؟
من اهل بازی نیستم اس3 هم که دارم موقع بازی مقداری داغ میشه ولی بنده برای کار با صفحات و وب گردی میخوام بدونم به چه صورته .