اخه این بازی من باهاش زندگی می کنم نمی تونم ترکش کنم.بازیش خیلی قدیمی هست ولی تاحالا بازی مثل این نساختن:37:.نقل قول:
Printable View
اخه این بازی من باهاش زندگی می کنم نمی تونم ترکش کنم.بازیش خیلی قدیمی هست ولی تاحالا بازی مثل این نساختن:37:.نقل قول:
نظر شخصی من اینه که این بازی واسه یه بار قشنگه
چرا نمیرین سری توتال وار رو بازی کنید ؟
خیلی باحال هستش و امکاناتش فوق العاده هست
Total war رو هم بازی کردم اون هم بازی قشنگیه اما هیچی جنگهای صلیبی نمیشه اینو گفتم همیشه:40:.نقل قول:
چه بچه های با معرفتی ممنون از اینکه جواب منو دادین :13:نقل قول:
ناراحت نباش دوست عزیز خیلی از پست ها جواب داده نمیشه:46:.من زبون اصلشو دارم اما مشهدم:21:.نقل قول:
بعد از کال او دیوتی بنظرم بهترین بازیه
خوب هر کسی عقیده و علایقی داره
من زبون اصلیش رو دارم
ورامین هستم و وقت هم ندارم
شرمنده . اگه امکانش رو داشتم واست ارسال می کردم اما نمیشه.
من تمومش کردم دیگه نقشه ای چییزی نداره؟دوباره بخوام برم؟
فکر نمی کنم . چیزی براشاومده باشه
سلام
منظورتونStronghold Crusader
ببخشید ورژن 1 بهتر یا 2؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:10:سلام سعید جان رمز جنگهای صلیبی 4 رو میخوام . مرسی
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
لطفا اگر کسی رمز ج ص 4 رو داره بذاره تا ما هم استفاده کنیک تشکر
برید بشینید درست بازی کنید بلکه یه چیزی از استراتژی یاد بگیرید
همه مراحل رو تا ته خودتون برید و ببینید که واقعا سرعت عمل و تجربه یعنی چی...
آی دمت گرم.در ضمن همه که بازی نمیکن که لذت ببرن بعضیا فقط بازی رو تموم می کنن که بگن ما هم اینکاره ایم.واسه اونا خوبه رمز بزنن.بعضی از بازیا اصلا بارمز حال نمیده بلکه حاله آدمو می گیره مثلا شما خودت بیشتر حال نمی کنی باغداریو دامداریو چوب بریو و... رو خودت یسازی یواش یواش برات بیارن مردم ؟بعدش می تونی بایه رمز همه چیو خراب کنی که یهو یه عالمه چوب بید تو انبارت {باد آورده رو باد میبره}میل با خودته اگه می خوای تو همین صفحه ها بگرد یه چیزایی پیدا می کنی.
نظر منم همینه اصلا هیچ بازیی با رمز حال نمیده .نقل قول:
اینو تو تاپیک وارکرافت هم گفتم.
اگه می خوایی بازی رو با رمز رد کنی بهتره که اصلا بازی نکنی
:33:سلام دوستان من عضوجدیدهستم حرف همه ی شمادرسته ولی من چندین سال پیش بازی میکردنم تالان که دوباره شروع کردم ویادگرفتم رمزجنگ های صلیبی1اما اگرادم دلش بخواد تموم کنه بانه دلش بخواد برای سرگرمی بازی کنه باید رمز باشه ولی نه مثل ادم های عقده ای بازی کنه ولی ازحرف هاتون معلومه که واردین
سلام دوستان خوبین قلعه چه بازی هستش مثل جنگ های صلیبی؟
من ازشوماسوال دارم جنگ صلیبی2رمزداره
سلام دوستان خوبین؟
برای من سوال پیش اومده بازی قلعه مثل جنگ صلیبی هست؟
خوب کسی میدونه که جنگ صلیبی2رمزداره یانه؟
من تمومش کردم ولی دوست دارم بدونم رمزداره یانداره همین خواهشن جواب درست بدین!!!:31:
سلام شماکی میان تا منم همون ساعت بیام تاجوابم روبگیرم میبخشیدپست دومی خراب است چجوری پاک میشه
اگردرباره جنگ های صلیبی2سوال دارین بگیدشاید بتونم کمکتون کنم چون مرحله هاشوتموم کردم فقط چند تاچیزعلکی منده
خوب من دیگه نمیام این جاولی اگرسوال درباره جنگ های صلیبی1و2و3دارین یه ایمیل بهmohammad_kaka_22
بدین شاید بتونم کمکتون کنم من جنگ های صلیبی1اخراشم بعدمیرم به 2که چیزای علکیشوتموم کنم فوقش یک جایش گیربیوفتم بعدش میرم hardeجنگ های صلیبی3روتموم کنم من برم من خیلی ازحرفاتونوخوندم بعضی مشکل دارن بعضیابلف
می زدن بدی خوبی ازمن دیدی حلالم کن:)
سلام دوستان عزیزبه تمامی استقلالی هاتبریک میگم
دوستان یک نسیحت لطفاجنگ های صلیبی2و3رو نسخه ی فارسی بگیریداگرانگلیسی بگیرید ضررمیکنید
چون دران حرف های می زنن که باید گوش بدید ببینید چی میشه
موفق باشید.بای
سلام. کسی لینک دانلود stronghold 1 رو داره ؟
اون قضیش فرق می کرد.نقل قول:
سلام به شما عضو جدید فکر نکنم رمز داشته باشه چون تو تاپیکش پست دادم جواب ندادن:41:.نقل قول:
سلام به همه کسی توی جنگ های صلیبی مشکل نداره یانه تمومشون کردین کم ترمیاین
سلام نه این کارو نکن برودنبال1.5یا2یا3یا4اگر1بگیر پشیمون میشینقل قول:
سلام-تو جنگهای صلیبی 2 یه سری از مردم دزد میشن و از انبار غذا دزدی میکنن؟چجوری دسگیرشون کنم؟
آقا بريد فقط بازي نسخه اينترنتيش رو بازي كنيد ، از سايتش دانلودش كنيد بعدش هم براي نصبش 100 تا 150 مگ بايد دانلود بشه با نرم افزاره خودش بعدشم يك اكانت تو سايتش بسازيد ، از اون به بعد هر دفعه كه مي خوايد بازي كنيد فقط 2 تا 3 مگ حجم ميگيره من كه خيلي با نسخه جديدش حال ميكنم دقيق مثل واقعيت كلي چيز ميز داره ، خيلي باحاله ، آقايون موفق و مويد باشيد .
سلام ترينر سالم جنگ هاي صليبي 2 ورژن 1.2 رو ميخوام تو روخدا فقط سالم باشه......
سلام جنگ های صلیبی 3 نه legend رو بازی کردم مزخرف بود کسی نخره ها همون 2 هستش ولی داستانش
فرق میکنه
من حدود 4ساله که جنگ های سلیبی را بازی می کنم که به نظر من بهترین بازی دنیا است.
تو اینترنت دیدم ورژن 5 ش هم اومده
ظاهرا اسمش اینه
Crusaders Thy Kingdom
درسته؟ کسی خبر داره یا بازی کرده؟
نه عزیز کی گفته 5 اومده ؟! :18:نقل قول:
منظورت اینه که نسخه آنلاین بازی هستش
خیلی ها هم از این بدشون میاد مثل من :2:
کد:http://www.strongholdkingdoms.com/
من زدم
جنگ های صلیبی 5
این اسم واسم اومد.تصاویرش رو هم نگاه کردم ظاهرا خودشه ولی جدیده با گرافیک خوب
ببخشیدا اگه توی سایتهای ایرانی زدی که کلا منحرف شدی .......... :27:
اساسینس کرید رو میزنن توی سایتها ......
دانلود بازی جنگهای صلیبی 3 Assassins Creed
:18:
خداییش من نه شما بگید عصر خدایان کجا جنگ صلیبی کجا
جنگ صلیبی اصلا مخفیکاری و فلنگ بندی و اینا نیست که
تو عصر خدایان یادش بخیر وقتی دشمن حمله میکرد دودمانمونو سرمون خراب کنه ، رییس قبیله رو با 8 7 کارگر میفرستادیم با قایق وسط یه جزیره ای اونجا فعالیت میکردیم ساخت و ساز و فلان بعد با سپاهی به مرز های دشمنا حمله میکردیم
اما جنگ صلیبی چی دو سه قدم دور تر از مرزت دیگه نمیتونی کاری کنی.البته قبول دارم اینا فرق دارن.عصر خدایان قانون جنگل داشت اما صلیبی طبق قوانین بین اللملیش عمل میکرد
من قلعه رو 100 بار تموم کردم
ترفند پول بدست آوردن چیه توو این بازی؟
یادمه یکی میگفت انبارو پاک کردنی و اضافه کردنی پول میده
سلام من رمز رو مي خوام اوا رمزم هم x3بود خيلي ممنوننقل قول:
این بازی جنگ های صلیب ییاد گرفتنش خیلی سخته