د.ستان من یک سوال دارم آیا این دستگاه ست تاپ باکس مادیران قابلیت این رو داره که برنامه ضبط بهش بدیم تا سر ساعت برنامه رو ضبط کنه و بعد دستگاه خاموش بشه
Printable View
د.ستان من یک سوال دارم آیا این دستگاه ست تاپ باکس مادیران قابلیت این رو داره که برنامه ضبط بهش بدیم تا سر ساعت برنامه رو ضبط کنه و بعد دستگاه خاموش بشه
متاسفانه نه . چون خودم هم چیزی ازش پیدا نکرده ام فقط میدونم که دو جوره :نقل قول:
یک مارک چینی ارزون : 85 تومان
یک مارک چینی مرغوب :27: : 118 تومان
خروجی hdmi هم نداره . اگر خودم پول دستم بیاد ترجیح میدم سراغ پروویژن بروم چون قابلیتها و تعاریفش بیشتره .
انتنش هم که بد باشه ، خوبیش اینه که از روی فلش پخش و ضبط میکنه ( در ضمن اگر کابل hdmi هم همراهش باشه فقط 10-15 تومان پول کابلشه ).
بنده حدود 3 هفته ای هست که همین xvision مادیران رو گرفتم مشکلی هم جز کنترل (ریموت) بسیار ضعیفش نداشتم و علاوه بر 8 کانال ، جام جم 1 و 3 ، العالم ،پرس تی وی، استانی ، مستند و کوثر رو نیز داشتم ولی چند روزیه که دیگه جام جم 3 و کوثر رو ندارم و با اسکن دوباره این شبکه ها کلا از لیست حذف شدند ضمن اینکه صدای شبکه های پرس ، خبر و 4 مدام گیر می کنه . می خواستم ببینم این اشکال از فرستنده (برج میلاد) هست یعنی بقیه هم این مشکل رو دارند یا خیر؟
یه سوال دیگه:
این دستگاه قابلیت Software update از طریق usb رو داره می خواستم ببینم از کجا می تونم آپدیت هاشو ،دانلود کنم؟
پروویژن فیلمهای 720 P رو بدون مشکل پخش میکنه ؟؟
رئيس اتحاديه لوازم صوتي و تصويري از بالا بودن قيمت گيرنده تلويزيون ديجيتال در بازار انتقاد كرد.
ابراهيم درستي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين كه دستگاههاي گيرنده تلويزيون ديجيتالي حدود پنج ماه است كه در بازار وجود دارند گفت: بسياري از اين دستگاهها در فروشگاههاي لالهزار به فروش ميرسند و حتي برخي شركتها تبليغات در اين باره را آغار كردهاند.
وي گفت: اين دستگاهها به صورت قانوني وارد كشور شدهاند و سود بازرگاني و تعرفه هم پرداخت كردهاند و بر ورود آنها نظارت كامل شده است. اين دستگاهها به گونهاي ساخته شدهاند كه فقط شبكههاي سراسري داخلي و استاني را پوشش ميدهند.
او ادامه داد: با اين حال درباره نحوه توزيع آن با توجه به اينكه ما متولي پخش اين دستگاهها هستيم، مشورتي نشده است و بهتر است در اين گونه موارد نماينده صنف حضور داشته باشد تا هماهنگيهاي لازم انجام و امكان سوءاستفاده از بين برود.
رئيس اتحاديه لوازم صوتي و تصويري با بيان اينكه به نظر ما قيمت اين كالا بالا است گفت: با توجه به اين كه استفاده از اين دستگاهها در آينده همهگير خواهد شد، به نظر ما قيمت 90 تا 110 هزار توماني آن براي ما بالاست و سازمان حمايت مصرفكنندگان بايد در اين زمينه نظارت داشته باشد.
وي از پيشنهاد تشكيل كنسرسيومي براي توليد اين دستگاه در كشور استقبال كرد و گفت: برخلاف گوشي تلفن همراه، آينده روشني براي توليد اين دستگاهها در داخل كشور پيشبيني ميشود.
یکی از دوستان از مرکز کامپیوتر ایران رفته یه پروویژن گرفته ، زنگ زده میگه که بعضی وقتا که رکورد میکنه ، دستگاه نمیتونه همون رکورد رو پخش کنه ! گفتم بیار ببینم منم یه تست کنم ، 2 تا فایل بود که یکیش پخش میشه و دیگری تحت هیچ عنوان و باهیچ نرم افزاری پخش نمیشه ! دوستان دراین مورد اطلاع دارند داستان چیه ؟ خود دستگاه (STB) هم میگه Unsuported File ...
جالبه که فایلی هست که خودش ضبط کرده ! خودش هم نمیتونه پخش کنه !
اين مشكلات 99%ميتونه از فلش باشه!نقل قول:
منم يه بار اينطوري شد 3تا فايل بود ضبط شده بود كه يكيش رو پخش نمي كرد!
اما بعد از اون فعلا مشكلي نداشته!
البته مشكلات ديگه اي هم داره كه با فريمور جديد كه 2.3روز ديگه رو سايت قرار مي گيره حل ميشه!
وقابليت هاي جديداز جمله منو وتلتكست فارسي و ساپورت فورمت هاي جديد و... بهش اضافه ميشه!:27:
---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
بله -بدون مشكل:27:نقل قول:
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
شما جام جم3رو ي چه كانالي ميگرفتيد؟و تا چند روز پيش داشتيد؟نقل قول:
معرفی ----- با قابلیت ----T
برخی در ایران موجود و بقیه جهت اطلاع و آشنایی بیشتر با دستگاه های جدید و تکنولوژی روز دنیا (موجود در کشور های همسایه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Strong SRT-4910
----S, ----S2, ----T
Full HD 1080i
Network
PVR
قیمت: حدود 700 تومان -- موجود در ایران
strong-technologies. com
Strong SRT-5492
قیمت: حدود 500 دلار
CubeRevo HD
----S, ----S2, ----T
Full HD 1080i
Network
PVR
قیمت: حدود 700 تومان -- موجود در ایران
dgstation. co. kr
CubeRevo Mini HD
----S, ----S2, ----T
Full HD 1080i
Network
PVR
قیمت: حدود 450 تومان -- موجود در ایران
dgstation. co. kr
C-Tech HD 5100-C
----S, ----S2, ----T
Full HD 1080i
Network
PVR
قیمت: حدود 300 یورو
clarke-tech. com
Clarke-Tech 5000 HD Plus Combo
----S, ----S2, ----T
Full HD 1080i
Network
PVR
قیمت: حدود 280 یورو
clarke-tech. com
AzBox HD Premium
----S, ----S2, ----T, HD media Player
LAN
Full HD 1080p
PVR
Audio: MP3, WAV, AIFF, WMA, Ogg Vobis
Images: JPEG, BMP, TIFF, GIF, PNG
Video: MPEG, DivX, XviD, MKV, AVI, SSF,ISO, Dat
Subtitle: SMI, SRT, TXT, SUB, SSA
قیمت: حدود 400 یورو
azbox. com
*
[QUOTE=regedit021;4732345]اين مشكلات 99%ميتونه از فلش باشه!
منم يه بار اينطوري شد 3تا فايل بود ضبط شده بود كه يكيش رو پخش نمي كرد!
اما بعد از اون فعلا مشكلي نداشته!
البته مشكلات ديگه اي هم داره كه با فريمور جديد كه 2.3روز ديگه رو سايت قرار مي گيره حل ميشه!
وقابليت هاي جديداز جمله منو وتلتكست فارسي و ساپورت فورمت هاي جديد و... بهش اضافه ميشه!
3جور فلش امتحان کرده ! یعنی همه خرابن؟
سوال : شما از بچه های شرکت فولاد رایانه هستید ؟
اگر موقع ضبط تمام فلش پر شود، نمی توان آن را پخش کرد. در موقع ضبط باید متوجه این موضوع بود.نقل قول:
نه ، دوست عزیز این نیست مشکل ! به عقیده بنده این دستگاهها چون ترد پارتی هستند و قطعات با کیفیت پایین در ساخت اونها استفاده شده به همین دلیل هزاران نوع مشکل دارند ! خدا به خریداران ایرانی کمک کنه ! هرجور جنس بی کیفیت رو به بالاترین قیمت میدن به خلق اله و به خدمات هم که میرسی .... !!! البته متاسفانه از طرف شرکتهای عرضه کننده هم کسانی هستند که نمیزارن عیب کالا نمایان بشه !نقل قول:
دوست من اگر جنس درجه پايين رو با قيمت بالا بفروشن خودشون ميدونند و خداي خودشون!!!:10:نقل قول:
چند ميليون نمي ارزه كه باآخرتشون عوض كنند! :27:
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
نه دوست من:13:نقل قول:
سوال : شما از بچه های شرکت فولاد رایانه هستید ؟
سلام
دوستان من در یک برنامه تلوزیون دیدم طرف یه جور وسیله شبیه به فلش رو به usb وصل کرد بعد از طریق همون دستگاه تمام شبکه های دیجیتالی رو روی pc نمایش میداد.بدون انتن!!!!!!!!!!!!!!:18:
کسی اطلاعات کاملتری همراه با قیمتش ازش داره؟
البته آنتن کوچکی همراه دارد. از حدود 38 هزارتومان به بالاست. بازار رضا و بعضی سایتها نظیر پرویژن می فروشند.نقل قول:
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
من براساس تجربه خودم عرض کردم و از بقیه این موضوع ها خبر ندارم!نقل قول:
من 2 روزه این مدل خریدم و به سمت فرستنده جماران تنظیم کردم. مشکلات من زیاده:نقل قول:
1-مثل شما صدای شبکه پرس تی وی و شبکه خبر و 4 مدام گیر میکنه.
2-صدای شبکه 3 و 5 خیلی ضعیف وکمه
3-صدای شبکه جام جم وحشتناکه. انگار دارند ته چاه صحبت میکنند
4-خیلی کم روی تصویر شبکه 3 و 1 فریز دارم
تازه آنتن کار جدید هم خریدم و سیم آنتن هم نو خریدم
دوستان کسی میدونه چه کارکنم مشکلم رفع بشه؟(محل سکونت: مینی سیتی)
دوستان دستگاهی هست که هم بتونه ماهوراره رو بگیره هم بتونه شبکه های دیجیتال داخلی رو یعنی هم بتونه با ال ام بی هم با انتن که شبکه های داخلی رو بگیره؟
سلام دوستان
توی این لینک زده که این مدل LCD تیونر دیجیتال داره (سایت سامسونگ) ولی اینجوری که من خوندم فقط مدل اروپایی تیونر دیجیتال داره، البته مال من هم آسیاییه و دقیقا هم همین مدل هستش (بانه ای) ولی تیونر نداره پس چرا اینجا نوشته؟
کد:http://www.samsung.com/za/consumer/tv/television/lcd-tv/LA40B650T1RXXA/index.idx?pagetype=prd_detail
درست است كه نوشته . ولي اين نوشته مربوط يه آفريقاست و در آسيا چون هنوز تلويزيون ديجيتال فرگير نشده اين آپشن را نمي گذارند. يك جمله اي هم توي كاتالوگهايشان مي گذارند كه از نظر حقوقي مشكلي برايشان نباشد:نقل قول:
Design and specifications are subject to change without prior notice.
يعني مشخصات و طراحي بدون اعلام قبلي در معرض تغيير قرار دارند. به عبارت ديگر يعني هر كار دلمان خواست انجام مي دهيم!
دوست عزيزم
- اين دستگاه ايكس ويژن فقط قابليت پخش برنامه هايي رو داره كه ضبطشون كرده.فرمت MPEG4. نه بيشتر نه كمتر
بنده اين دستگاه رو پيشنهاد نميكنم . من گفتم كسي كه نميخواد دستگاه X رو تهيه كنه يا هزينش زياده ميتونه بياد اين دستگاه ارزونتر بخره. اون HD پخش ميكنه اين نميكنه
- قابليت ضبط روي USB خيلي هم خوبه و هيچ LCD به جز TimeMachine ال جي اين قابليت رو نداره . بنابراين مني كه دوست دارم برنامه ها رو در ساعت هايي كه سر كار هستم يا بيرونم ضبط كنم به دردم ميخوره
- من نه بضاعت اين رو دارم كه برم LCD يا LED جديد بخرم كه --- داشته باشه نه با عقلم جور در مياد كه به جاي هزينه 79 تومني برم 2 مليون خرج كنم كه LCD جديد بخرم
اگر برنامه هاي ماهواره رو دنبال كني يا اهلش باشي ميبيني كه كانال هايي كه برنامه HD پخش ميكنن خيلي كمن و همون چند تا هم كارتي هستن. چون هزينه اين كانال ها زياده. حتي كشور هاي اروپايي هم نميتونن همه كانال هاشون HD كنن و هنوز سيستماشون digital هست. اين شعار نيست. واقعيته
....................
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
توي كاتالوگش نوشته. احتمالا اون كه جواب داده منشي بوده و ناوارد بودهنقل قول:
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
نقل قول:
منظورت اينه كه اين مشكلا از گيرندست؟
وقتي ميگي صداش اينجوريه و اين كانال ها، حتما از فرستنده مشكل هست. نه از گيرنده شما
اآنتن هم كاش خرج اضافي نميكردي. با يه آنتن معمولي در پيت هم ميگيره
خدايي؟؟؟نقل قول:
زنگ بزن نمايندگي يا گاارانتيش. اگه دستگات مشكل داره عوض كنن. چون يه اپسيلن هم نبايد مشكل داشته باشه. من از كسايي كه گرفتن شنيدم خيلي راضين.
بله هست ولي بالاي 300هزار قيمت داره!؟نقل قول:
دستگاه من پروويژن هست وفقط با صداي سمت راست شبكه پنج مشكل دارم كه انگار از ته چاه مياد بيرون!والسلامنقل قول:
احتمال90%از دستگاهته !!!!
تازه چي ميني سيتي كه اينقدر نزديكه فرستنده هست, نبايد مشكلي از نظر كيفيت سيگنال داشته باشه پس شك نكن از دستگاهته!!!!!!!!!!!:18:
محل سكونت من مشيريه هست ولي ميزان كيفيت سيگنال من 85%بعضي وقتا تا94%هم ميگيرم اونم چي با يه آنتن معمولي كه فقط روي پشت بام هست؟!!!!شما كه ديگه بايد 100% بگيري!:31:
از يه دوستي شنيدم كه از اين مدل ----t usbواسه كامپيوتر رو باز كرده بود ميگفت:
این دستگاه اون چیزی نیست که از تبلیغات و ظاهرش معلومه... خیلی ضعیف تر و لطیف تر از اون چیزیه که فکرش رو میکنید... نهایتا مهمان یک ماه شما باشه.... این دستگاهها تازه اومده و فعلا چین یه بازار خوب پیدا کرده و داره با آشغالترین موارد اولیه (قطعات الکترونیکی) میسازه و میده بیرون.... من 3 مدل ازین دستگاهها رو باز کردم و داخلش رو دیدم... کاش نمیدیدم... یه مدار چاپی به اندازه 1 در 2 سانتی متر با یه بوبین در اندازه های نانو (حدود شاید 3 میلی متر) و یه چوک به اندازه نوک چوب کبریت و یک عدد دیود زنر، حدد 10 عدد مقاومت، و یه قطعه مجهول الهویه که نه شبیه ترانزیستور بود نه ای سی نه مقاومت نه دیود نه هیچ قطعه دیگه ای که من تا الان دیده باشم.... و امـــــــــــــــــــا آخر از همه مغز متفکر و مرکز فرمانده این دستگاه بسیار قدرتمند (پهلوون پنبه) یه IC قیــــــــــــری و یه ترانزیستور 2SB54 که وقتی دیتاشیتش رو خوندم فهمیدم احتمالا از نوع افزایشی هست..... کلا این دستگاه به مویی بنده...
حالا اگه دوستان در اين مورد نظري داريد بگيد خوشحال ميشيم!
البته من نخريدم وباز نكردم !
من تو نمایشگاه الکامپ یه دونه از اینا خریدم ..البته توش به اون افتضاحی هم نیست یعنی ای سی قیری و چوک نداره ...من به پی سی وصل کردم و به انتن مرکزی ساختمان ..تمام کانال های 1 تا 7 را با قدرت 100 و کیفیت 100 با نرم افزار honest tvr3 می گیره بدون یک ثانیه تاخیر ولی کانال های کوثرو استانی و جام جم رو با کیفیت بین 65 تا 85 می گیره که قابل قبول هست .البته اینم بگم که انتن کوچک همراه دستگاه بیشتر جنبه تبلیغاتی داره و خیلی قوی نیست و برای محیط های باز شاید به درد بخوره ولی تو خونه جواب نمی دهنقل قول:
(محل سکونت :سعادت اباد -انتن هم نمی دونم رو به جماران هست یا نه )
با سلام و وقت بخير
سلام دوستان
من يك ستاب باكس مدلخريدمکد:http://www.saray.ir/userimages/LOGO/ST256.jpg
چند ماهي خوب كار مي كرد ولي ديشب داشتم باهاش ور مي رفتم فركانسش را تغيير دادم حالا كانالها را يا اصلا نميگيره يا اينكه كلا تصوير واضح نيست.
ممكنه بفرمايد فركانسهاي پيش فرض كه در ايران مورد استفاده قرار ميگيرد چيست؟
در ضمن بگم كه از طريق منوي فارسيش تو قسمت ارسال فايل تغيير دادم.
باتشكر
باند UHF کانال 37 فرکانس 602000 KHZ برابر با 602 مگاهرتزنقل قول:
شامل کانالهای: شبکه1 الی 5 -خبر-آموزش-قرآن و10 شبکه رادیویی
باند UHF کانال 42 فرکانس 650000 KHZ برابر با 650 مگامرتز
شامل کانالهای: شبکه پرس -العالم-جام جم1- مستند وشبکه استانی
كلا شما نماينده پروويژني . تابلواااانقل قول:
پس الكي واسه تبليغ برندت اينجا رو به هم نريز. همه ميدونن پروويژن چيه و قيمتش گرونه و يا كيفيتش بهتره يا هرچي
براي اينكه برندتو تبليغ كني اين راهش نيست
نه دوست عزيز اشتباه ميكني!نقل قول:
من نمايندگي پرو ويژن نيستم ولي اگه مغازه اي داشتم كه ميتونستم اين محصول رو عرضه كنم حتما ميرفتم نماينده ميشدم!
قصد من فقط راهنمايي دوستان هست!
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
من توي كانال 31سيگنال %94درصد ميگيرم اما شبكه اي توش نيست!؟!نقل قول:
فكر كنم قراره شبكه اي توش پخش بشه!
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
دوستان شما مثل من اين مشكل رو داريد!نقل قول:
نه خیر. من چنین مشکلی را ندارمنقل قول:
آقا بين دو مارك پروويژن و ايكس ويژن بالاخره كدوم مناسبتره؟ قيمتش مهم نيست كدوم گرونترو كدوم ارزونتره؟ چون قصد خريد دارم مي خوام بدونم كدومشون ايرادات كمتري داره و امكاناتش بيشتره.
خوب معلومه ديگه پرو ويژن!نقل قول:
نظر منم همینه:46:نقل قول:
سلام دوستان
وقتی با این ستاپ باکس ها فیلم ذخیره میکنید 3 تا فایل به فرمت های idx و ifo و trp میده
من فایلی که با فرمت trp بود رو تو کامپیوتر اجرا میکنم تصویر میاد ولی صدا نداره!!
به نظرتون چکار کنم صداش در بیاد؟! آیا کانورتوری داره؟
البته با خود دستگاه و تلویزیون مشکل ندارم و صدا هم داره.
یاعلی
شبکه الکوثر برگشت ......
شما از چه دستگاهی استفاده میکنی دوست عزیز؟نقل قول:
از Xvision استفاده میکنم!
بايد بانرم افزار power dvdنگاه كني!نقل قول:
دوستان من توي فركانس 826مگا 8شبكه را با 60%كيفيت ميگيرم!
وتوي فركانس 602 مگاهرتزشامل کانالهای: شبکه1 الی 5 -خبر-آموزش-قرآن و10 شبکه رادیویی
و650 مگامرتزشامل کانالهای: شبکه پرس -العالم-جام جم1- مستند وشبکه استانی
رو با94%سيگنال ميگيرم!
برای گرفتن اطلاعات در مورد settopbox به لینک زیر مراجعه کنید.
کد:http://www.sat2sat.net/showthread.php?p=159993#post159993