پس مورد دوم چی استاد....خیلی عجیبه ی دوست دیگه هم همین موردو داشت داخل همین سایت شما جواب نداده بودیننقل قول:
Printable View
پس مورد دوم چی استاد....خیلی عجیبه ی دوست دیگه هم همین موردو داشت داخل همین سایت شما جواب نداده بودیننقل قول:
دوستان من دیدم اینجا شلوغ تره مطرح کردم من تلوزیون سامسونگ دارم میخواستم سینما خانگی هم بگیرم براش مارک سامسونگ چی بگیرم ؟ میخوام باند هاش بیسیم باشه حوصله سیم کشی دوره خونه را ندارم و اینکه جدید باشه همه چی بخونه ، بودجه هم زیره 2تومان
دوست عزیزنقل قول:
می توانید از این سیستم استفاده کنید.
ساندبار HW-560 سامسونگ
تعداد کانال های خروجی صدا: 2x1
اتصال بلوتوث تقویت شده
اتصال بی سیم به ساب ووفر
آمپلی فایر کریستالی پلاس
قدرت ساب ووفر: 160 W
قدرت اسپیکر: 80x2
قابلیت نمایش تصاویر سه بعدی
پشتیبانی از فن آوری DTS
صدای فراگیر ارتقاء یافته از طیف گسترده ای از موقعیت های شنیداری
با استفاده از گوشی هوشمند خود،بلندگوهای تلویزیون را روشن کنید
به طور بیسیم متصل شده و سرگرمی هایتان را به اشتراک بگذارید
حالت های متنوع صداهای بم را تجربه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
متاسفانه بعضی از دوستان بدون اطلاعات کافی و نگرفتن عکس و یا یادداشت کردن آیتمهای که تغییر دادن دست به تغییر آیتمها زده و تلویزیون را دچار مشگل می کنند. و آن وقت توقع دارند ما از راه دور بدون دیدن و بررسی تلویزیون مشگلشان را حل کنیم که این ممکن نیست.
نه استاد درست متوجه نشدید بنده فقط زفتم داخل سرویس منو و از تنظیمات بکاپ گرفتم و برگشتم...همین که اون اتفاق افتاد هیچ تغییری ایجاد نشدنقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
دوستان یه سوالی که پیش اومده برای من سینما خانگی بهتره یا ساندبار ؟ از نظر کیفیت و کارایی ، دی وی دی بلوری میخونه ساند بار؟
با تشکر
ساند بار خیلی بهتر هست از سینمای خانوداه و انواع فرمت ها رو هم پشتیبانی میکنه
اقا من میخوام هدفون وایرلس به نی وی وصل کنم کابل ورودیش پشت تی وی کجاست؟مدل قدیمی سام دارم 4550
دوست عزیزنقل قول:
مدل کامل تلویزیون را ننوشتید در ضمن اگر این قابلیت را داشته باشد سوکت آن در پشت تلویزیون به مانند دستگاه های دیگرمشهود است
سامسونگ سری دی 5650 این درسته!!!نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
سوکت هدفون ورودی ندارد بلکه خروجی دارد و سیستم شما این خروجی را دارد.
یعنی میگی میشه هدفون وایرلس بخرم برای تی وی؟؟؟ باید برم بادقت نگاه کنم پیداش نکردم:n36:نقل قول:
ساند بار بی سیم وصل میشه به تلوزیون؟
دوست عزیزنقل قول:
بله بصورت بی سیم وصل می شود.
من هرچی میبینم توی نت فقط دوتا بلندگو هست کجاش سی دی و دی وی دی میخوره؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
با فلش و یا هارد می توانید از آن بهره ببرید.
من یچیز میخوام واسه خونه دی وی دی بخوره به م.ا.ه.و.ا.ره وصل بشه کلا صدا تی وی ازش بیاد با کیفیتنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
این مدل را هم می توانید انتخاب کنید .
HT-F5556
باند هاش بیسیم هست؟کیفیت داره صداش؟نقل قول:
سلام یه Tv دارم 46f6450 مدلشه دیروز تا حالا خودبخود پیام میده که یه کد 8 رقمی را به ارایه دهنده خدمات بگویید! بعدشم یه خانومه شروع میکنه به خوندن اون عدده چه کنیم حالا !؟
سلام
خیلیییی گشتم و خیلیییی امتحان کردم.. امتحان کردم تمام مواردی رو که دوستان قبلا در موردش صحبت کردن اما نتیجه ای نداشت
حالا موضوع چیه؟
یه اشتباهی کردمو برای اولین بار توی عمرم یه جنس بی گارانتی از بانه خریدم: Samsung 46H7000
درسته یک میلیون تومان توی قیمتش صرفه جویی کردم اما خودمو از خدمات محروم کردم..
این دستگاه بانه ای من موقع سرچ فقط آنالوگ سرچ میکنه و دیجیتال رو نمی آره
با راهنمایی شما دوستان وارد منو مخفی شدم تا شاید دیجیتال رو فعال کنم.. این مسیر رو رفتم:
Option>MRT Option
در این قسمت محلی وجود داره به نام Region اما روی Asia-ATV هستش
دوستان گفتن اگر اون رو به Asia-DTV تغیر بدم درست میشه اما متاسفانه نکته اینه که این قسمت برای من کلا غیر فعاله یعنی نمیشه تغیرش داد
لطفا اگر میدونید باز هم منو راهنمایی کنین.. ممنون
دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیک استفاده کنید.
سلام دوستان
تلوزیون LCD , بلندگوش صدای خششششش ضعیف داره
حتی وقتی هم که به هیچ چیزی وصل نیست و روی HDMI هست باز هم این صدا قطع نمیشه
فقط وقتی ولوم صدا روی صفر هست صدا قطع میشه . از یک به بالاتر هم صدای خششش بلندتر نمیشه یعنی همیشه ثابت و ضعیفه
با زدن دکمه ی MUTE هم قطع میشه
کسی میدونه مشکلش چیه ؟
خونه در 50 متری دکل موبایل هست
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلویزیون تان از مدارهای با سرعت بالا و سطوح بالای برق بهره می برد آن را تعویض کنید، و بسته به سطح روشنایی تلویزیون که استفاده می شود ممکن است کمی پر سر و صدا تر از یک تلویزیون معمولی به نظر برسد.
و همچنین دکل موبایل هم تاثیر گذار است.
جناب من این خدروجی اودیو پیدا کردم ولی وقتی هدفون بهش میزنم هیچ اتفاقی نمیافته!!!؟؟؟؟ صدا از ااسپیکروصل میشه سری دی 5650 بدون گارانتی دارمنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
برای این منظور شما باید از منو---->صدا--->بلندگو--->و آن را روی بلندگوی خارجی ست کنید.
و اگر نخواستید از هدفون استفاده کنید حتماً آن را روی بلندگوی داخلی برگردانید.
نمیدونم چرا جواب نمیده؟!!! هدفون موبایلم زدم به تی وی.. رفتم تنطیمات اسپیکر 2گزینه بیشتر نداشت... یکی فعال کردن حالت شب و خاموش یا روشن کردن کردن اسپیکر تی وی ولی وقتی خاموش کردم صدا نرفت رو هدفون!!!!! اصلا بلندگوی خارجی ندیدم!!!؟؟؟فک کنم بدون گارانتی خریدم اینجوریه!!!ممنون از شمانقل قول:
سلام آقا من در اسمارت هاب هیچی نمیتونم دانلود کنم یا ارور 3010 میده یا مگه دانلود نا موفق مدل تلویزیون ua48h6490aw بنظرتون اگه در منو مخفی کشور عوض کنم درست میشه ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام دوستان
اخیرا یک مشکلی پیش اومده برای تلویزیونمون (مدلش 46ES7770) بعد از هر بار روشن کردن تلویزیون بعد از دوثانیه هنگ میکنه و خاموش میشه و بعد باز به صورت اتوماتیک دوباره روشن میشه و هنگ میکته تا اینکه از از پریز درش بیاریم
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیزنقل قول:
برای این منظور باید اول در اسمارت هاب ثبت نام کنید و این کار را از قسمت تنظیمات اسمارت هاب بوسیله دکمه tools کنترول انجام دهید .
دوست عزیزنقل قول:
اول بررسی کنید که کابل های مرتبط به تلویزیون مشکلی نداشته باشد . یعنی ببینید که در جایشان محکم باشد و یا دوشاخه برق به پریز محکم وشل یا لق نباشد و اگر مشگل حل نشد .آن را آبدیت کنید .
این سایت دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فریمور تان است.
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید (یعنی از حالت زیپ خارج کنید چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
و تا آبدیت کامل نشد فلش را از تلویزیون خارج و یا تلویزیون را خاموش نکنید.
به خاطر تغییر اسمارت هاب به کشور دیگر پیش میاد و بعد از نصب کامل اپلیکیشن های کشور مربوطه،از قسمت APP امکان دانلود هم فراهم میشه و به خاطر نصب اولیه هست که روی اپلیکیشن می ری و دانلود رو می زنی ولی با اخطار مواجه می شود رفته رفته امکان دانلود هم فعال خواهد شد از توصیه آقای متین پور هم استفاده بفرما.
نقل قول:
سلام.من مدل 8880 رو دارم از سری 8 که وقتی وارد اسمارت هاب میشم و میخوام از بروزر استفاده کنم پیغام بروز شدن میده و همینطوری میمونه تا 1 الی 2 روز هم همونطوره و اخرش هم کنسل میشه.راهنمایی بفرمائد ممنون میشم
دوست عزیزنقل قول:
برای این منظور شما باید از اینترنت پرسرعت و کابل لن استفاده کنید. و یا آن را بصورت آفلاین نصب کنید.
و در ضمن مدل تلویزیونتان را بصورت کامل بنویسید تا سایت مورد نظرتان را برایتان بگذاریم.
سلام
اگر من توی منوی مخفی تنظیمات رو به حالت پیشفرض ببرم مشکلی پیش میاد؟
دوست عزیزنقل قول:
خیر فقط باید دوباره تنظیماتی که برای تلویزیونتان انجام دادید را دوباره انجام دهید.
دوست عزیز این هم مدل تی وی UA46ES8880Mنقل قول:
با لن و اینترنت 2 مگ هم وصل شدم ولی تغییری حاصل نشد
سلام
اینجا کسی مدل 50h8850 داره یا تجربه استفاده از این مدل را داره؟
دوست عزیزنقل قول:
مدل نام گذاری ایران UA46ES8880 و نام گذاری اصلی آن که در منوی مخفی تلویزیونتان ثبت شده UA46ES8000 است.
و می توانید از این سایت فریمورتان دانلود کنید.
مشکل مرتب سازی کانال های دیجیتال بر اساس محلی حل نشد؟