سلام
اقا اين suse رو از سايتش ميشه دانلود كرد اما اون نسخه اي كه تو سايتشه Evaluation هست ؟
اوپن سورسه ؟
KDE بهتره يا GNOME ؟
اگه نيست از كجا ميشه Suse با اين مشخصات رو دانلود كرد؟
Printable View
سلام
اقا اين suse رو از سايتش ميشه دانلود كرد اما اون نسخه اي كه تو سايتشه Evaluation هست ؟
اوپن سورسه ؟
KDE بهتره يا GNOME ؟
اگه نيست از كجا ميشه Suse با اين مشخصات رو دانلود كرد؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط sepideh khanom
برای ارتباط و اجرای فرامین با سیستم عامل میتونید از شل یا ترمینال استفاده کنید یا ارتباط گرافیکی داشته باشید
ارتباط گرافیکی از طریق چندین برنامه مختلف میشه استفاده کرد یکی از این برنامهها که قدمت خیلی طولانی عمری حدود بیست سال داره همین X هستش
این برنامه بصورت سرور و کلاینت اجرا میشه یعنی در سرور فرامین تصویری پردازش میشه و توسط کلاینت به نمایش در میاد همه محیطهای گرافیکی KDE-Gnome-xfce-e17 و حتی Xgl بدون X قابلیت اجرایی ندارن
برای آشنایی بهتر دستور man x رو اجرا کنید
در مورد سوال دوم منظور شما رو متوجه نمیشم
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط siolishe
در مورد KDE یا Gnome صحبت نمیکنم این امر سلیقهای هستش
برای دانلود 10.3 میتونی از راهنمای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید
بعدش میتونی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی
سلام
ممنون از جوابتون اما دو تا سوال منو جواب ندادين!
1 - ايا اين نسخه هايي كه براي دانلود گذاشتن اوپن سورسه؟ چون ظاهرا تو سايت گفته كه اينا Non OSS هستن!
2 - اين نسخه ها Evoaulution هستن يا نه؟ چون مثل اينكه اين نسخه ها Free نيستن و Trial هستن!
نقل قول:
مثلا نوار منو مثل file - view ,setting, window هر پنجره (برای مثال: konquerer ) رو بشه بیاری رو دسکتاب که دم دستت باشه
با اینکه قبلا در این مورد توضییح داده شده ولی خب . . .نقل قول:
نوشته شده توسط siolishe
۱- لینکی که دادم همه نسخههاش اپن سورسه
۲- عبارت Non OSS برای برنامههای هستند free ولی سورس اینها منتشر نمیشه مانند فلش پلیر - آکروبات ریدر همه این نوع برنامه در یک دیسک جداگانه عرضه میشه شما میتونید دانلود کنید یا دانلود نکنید
۳-در لینک داده شده همه نسخهها بدون هیچگونه محدودیت زمانی و برنامهای هستش
بهر حال اگر شما خیال دانلود دارید بهتره که DVD رو دانلود کنید چون همه برنامهها درش هست
نه نمیشهنقل قول:
نوشته شده توسط sepideh khanom
ولی من این قابلیت توی محیط مک دیدم
سلام
نظر سنجی که درباره YaST بود تمام شد
نتایج نظرسنجی منتشر شده در این نظر سنجی ۱۱۰۰۰ نفر شرکت کردند نتایج خیلی جالبی درش هست
کد:http://rapidshare.com/files/70854621/YaST-SurveySummary_11172007.pdf
سلام
یه سوال!
ایا نسخه 32bit suse روی سیستم 64bit نصب میشه؟
روی سیستمهای با پردازشگر amd ۶۴ بیتی و اینتل EM64T
بله
سلام
بعد از عرضه open suse 10.3 دیگه ما هم باید اسم این تاپیک رو تغییر بدیم و با open SuSE هماهنگ بشیم
سلام
مثل اينكه كلا Linux با من لج كرده بعد از نصب ناموفق Ubunutu كه تو تاپيكش توضيح دادم open Suse اونم dvd شو دانلود كردم اينم مثل Ubunutu نصب ميشه ولي بعد از ريستي كه در پايان نصب برنامه انجام ميده وبعد از بوت شدن سيستم يه صفحه سياه مياد با يه Cursor موس كه تكونم نميخوره در واقع سيستم هنگ ميكنه ومجبور به ريست سيستم ميشم ميشه دوستان محبت كنن بگن مشكل من چيه ؟
با این اطلاعاتی که می دید پیدا کردن راه حل خیلی مشکله
من حدس می زنم مشکل از تنظیمات xorg باشه
محتویات فایل etc/X11/xorg.conf/ رو اینجا بذارید
سلام
راستي در حالت معمولي موقع بوت Suse وقتي به اينجا: Loading cpufreq modules ميرسه سيستم هنگ ميكنه ولي در حالت failsafe بدون مشكل وارد برنامه ميشه
ميشه بگين تو suse چطوري ميسه از Gnome به kde سوييچ كرد يا بلعكس؟
YaST / system / sysconfig editor / desktop / display manager / display manger = gdmنقل قول:
نوشته شده توسط siolishe
من suse10.3 رو نصب کردم. ولی نمی تونم ntfs رو توش ببینم. تو en.opensuse.org/NTFS هم رفتم ولی مشکلم حل نشده.اگه یکی یه راهنمایی کامل و کاربردی برای تازه کارها در باره ی این مشکل بزاره واقعا ازش ممنون میشم. ظاهرا کسایی که این مشکل رو دارن کم نیستن. مگه نباید ntfs رو ساپورت کنه؟ چرا با اینکه ntfs-3g رو نصب میکنه ولی بازم نمیشناسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خواهش ا یکی منو از این سردرگمی خلاص کنه
بارها در این مورد بحث شدهنقل قول:
ولی متاسفانه دوستان تنبلی می کنند و جستجو نمی کنند
ميشه لطفا راهنمايي كنيد؟نقل قول:
مدل cpu سیستم شما چیه ؟نقل قول:
برای فهمیدن نوع cpu از دستور hwinfo --cpu استفاده کنید
اول مخازن OSS رو فعال کنید :نقل قول:
از طریق Yast --> Software Management --> use the search panel بسته های ntfs-3g , fuse , libfuse2 و ntfs-config رو نصب کنید.کد:Yast --> Community Repositories --> Tick "Main Repository (OSS)"
و در آخر از طریق ترمینال و به صورت root دستور ntfs-config رو اجرا کنید و در پنجره باز شده امکان write رو فعال کنید.
کد:http://www.swerdna.net.au/linhowtontfs.html
نقل قول:
Cpu من AMD 64bit 3000 هست
میتونی این ماژول رو غیرفعال کنی
YaST/system/sysconfig editor
بعدش کلمه cpufreq سرچ کن گزینه مورد نظر غیرفعال کن
حسین جان ممنون. فقط نمی دونم چرا مثل توزیع های دیگه ی لینوکس(ubuntu-parsix-...) موقع نصب خودش این کارهارو انجام نمیده و زحمتش رو میندازه گردن کاربرش:13:نقل قول:
نقل قول:
عزيز اون ماژول رو غير فعال كردم ولي فرقي نكرد ولي يه نكته اي هست وقتي از طريق FailSafe ميام بالا بازم CPU Freq رو چك ميكنه ولي خيلي راحت ازش رد ميشه و به مشكل نمي خوره ممكنه مشكل از جاي ديگه باشه؟
اصلا فرق FailSafe با بوت معمولي چيه كه تو اون اين مشكل برام پيش نمياد؟
من حتي دونه دونه پارامترهاي ّFailSafe رو هم حذف كردم ببينم مشكل چيه ولي بازم نشد! يعني FailSafe حتي بدون پارامتراش بازم درست مياد بالا ولي در حالت عادي نه!
در موقع FailSafe سیستم init 3 بوت میشهنقل قول:
نوشته شده توسط siolishe
ولی در حالت معمولی init 5 بوت میشه
شما بایوس مین بورد آپدیت کنید شاید مشکل برطرف بشه
البته cpu شما به نسبت جدید هست احتمال هست در کرنلهای بعدی بهتر پشتیبانی بشه
سلام
هفته نامه اوپن زوزه شروع به انتشار کرد و اولین شماره آن منتشر شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه بازم من اومدم
آقا من لینوکس 10.3 سوزه رو دارم توش مشکلی نداشتم تا اینکه من مودم رو عوض کردم
الان Modem من Asus AM602 هست که توی ویندوز برای اتصال به اینترنت باید به TCP/IP رفته IP های ISP یا همون شرکت رو داد من تو لینوکس به مشکل بر خوردم هر چی گشتم نتونستم جایی رو پیدا کنم مثل TCP/IP ویندوز توش IP بدم که بتونم به اینترنت متصل شم
فعلا مشکلم اینه
تا ببینم بعد تو چه خانی به مشکل میرسم
خیلی مننون میشم اگه موقع راهنمایی اگه دستوری چیزی رو باید وارد کنم رو بگید کجا باید وارد کنم چون من خیلی تازه واردم تو لینوکس نمیدونم چی به چیه حتی بلد نیستم یه پکیج نصب کنم
ممنون
راستی اینو یادم رفت بگم من 2 تا هارد دارم هارد اولی که 2 تا پارتیشن داره 1 لینوکس 2 فیلم و هارد دومی 6 7 تا پارتیشن داره که توش ویندوزو ویستاو ... هست من تو هارد اولی لینوکس نصب کردم ولی قبل از نصب هارد دومی رو در اوردم که بوتاشون یکی نشه یعد از نصب جفت هارد هارو وصل کردم و با کلید F12 مشخص میکنم که با کدوم هارد بالا باید {بره تو هارد اولی که Linux روش نصبه یا هارد دومی که توش Windows } نصبه مشکل من اینجاست که وقتی میره تو ویندوز هارد اولی رو میشناسه یعنی پارتیشن فیلمم که تو هارد لینوکسه میشناسه ولی میرم تو لینوکس اصلا هارد دومی رو نمیشناسه که توش Windows نصب دارم نمیدونم چه طور تو لینوکس هاردی که توش ویندوز دارم رو بهش بشناسونم . اینم بگم که داریو Film ام که تو هارد اولی هست (همون لینوکس ) فورمت NTFS داره رو میشناسه مشکل از شناسایی NTFS نیست هارد دومی رو میخوام تو لینوکس بشناسونم.
ممنون که انقدر به فکر ما هستید و جواب مارو میدید .
اگر کسی راه حلی بدونه مطمئن باشید جوابتونو میده :46:نقل قول:
در ضمن توزیع شما خیلی قدیمیه. پیشنهاد می کنم از نسخه های جدید تر استفاده کنید
عزیزم من الان دارم با 10.3 کار میکنمنقل قول:
من فقط میخوام که ببینم کجا باید به سیستمم IP بدم که بتونم وصل شم
مننون
البته اینم بگم که من خیلی مبتدی تو لینوکس و ADSL دارم
و Username va pass رو تو مودم ذخیره کردم فقط و فقط باید IP , GetWay , ... این جور چیزارو بدم که وصل شم .
openSUSE 11.0 Alpha0
اولین نسخه آزمایشی openSUSE 11.0 منتشر شد :
کد:http://news.opensuse.org/?p=563
http://distrowatch.com/?newsid=04641
Hacking openSUSE 10.3
خوندن این مقاله رو به همه کسانی که از openSUSE 10.3 استفاده می کنند توصیه می کنم :
کد:http://www.softwareinreview.com/cms/content/view/84
نقل قول:
تشکر می کنم از اینکه پستتون رو ویرایش کردید
همه سعی داریم به هم کمک کنیم
خوب معلومه توی suse راحتترین راه استفاده از yast هستش
yast رو که باز کنید معلومه
حالا من دقیق می گم:
yast->network devices -> network card ->
در صفحه جدیدی که باز می شه در قسمت بالا کارتهای شبکه ای که شناخته نشون می ده
گزینه مورد نظرتون رو انتخاب و دکمه configure رو بزنید
در اینجا می تونید تنظیمات شبکه رو انجام بدید
چون خودم الان openSUSE ندارم نمیتونم به طور دقیق راهنماییت کنم . ولی اینجا به طور کامل و تصویری توضیح داده :نقل قول:
HowTo Configure a network card in Suse/openSUSE 10.x for LAN and Internet Access
کد:http://www.swerdna.net.au/linhowtonic.html
واقعا مننونم از همتون :10::40::11:
خیلی شرمنده کردید.
نمیدونم چه طور ازتون تشکر کنم.
خیلی ممنون واقعا ممنون مممممممممممنون ممممممممممممممممممممننننن ننننووووووووووووووننننننن نن ام :10:
راستی عزیزان
من یه مشکل دیگه داشتم تو شناسایی یه هارد جدید به لینوکس نمیدونم امتحان کردید یا نه ولی من وقتی یه هارد جدید به سیستمم اضافه میکنم توی پوشه /windows شناسایی نمیشه و نمیتونم از درایو هاش استفاده کنم البته اینم بگم که توی هارد خودم درایو NTFS دارم مشکل شناسایی NTFS نیست مشکل شناسایی هارد جدید هست
بعد اینم بگم بد نیست
در واقع هارد رو میشناسه چون من توی یکی از پوشه های /ROOT من درایو های هارد جدیدم رو دیدم ولی به صورت Icon بود و باز نمیشد
حالا اگه من چه کار کنم تا هارد رو توی لینوکس بشناسونم
باید etc/fstab/ رو ویرایش کنید و پارتیشن های جدید رو بهش اضافه کنید
با دستور fdisk -l# لیست پارتیشنهای سیستمتون رو ببینید و فولدرهایی که می خواهید پارتیشنها توش مونت بشه رو هم ایجاد کنید و بعد fstab رو ویرایش کنید و ...
rootnt عزیز به گفته شما من همون کاری که گفتید رو کردم ولی اصلا هیچ ثمره ای نداشت
yast->network devices -> network card -> رو رفتم که قبلا هم میرفتم ولی توی کانفیگ هیچی نداشت
لازم میدونم اینو بگم مودمم Auto DHCP نیست فقط و فقط باید بهش IP بدم که بتونم وصل شم
مودم قبلیم که USRobatic بود اون Auto DHCP بود و به طور خودکار یه پکت به ISP میفرستاد و یه IP به خودش اختصاص میداد ولی این AM602 Asus که من دارم هم تو ویندوز و هم تو ویستا به TCP/IP ای پی اختصاص دادم که تونست وصل شه
IP Address , Subnet Mask , GatWay,از این چیزا باید بدم که خود شرکت داده وقتیم میدم توی کانفیگ Lan بازم بی ثمر هست چه کار کنم ؟؟؟
سلام
دوست عزیز برای تنظیم ADSL باید مسیر زیر طی کنید
YaST / network devices / DSL
برای تنظیم مودم
DSL device / add
برای تنظیم اکانت
provider / add
سلام دوستان.
بالاخره suse10.3 رو نصب کردم کنار فدورا و ویندوز-
و با ادیت کردن grub تونستم که از هر سه تاش استفاده کنم .
به کمک اساتید نیازمندم که تو suse راه بیوفتم.
اولین مشکلم نحوه ایجاد اکانت برای اتصال به اینترنت چون kppp رو پیدا نکردم.
خوب وقتی خواستم یک صفحه ذخیره شده رو هاردم رو باز کنم که فارسی هم بود یک ارور
داد debog و بسته شد عین همین مشکل رو با فدورا 8 هم دارم
نمیدونم شاید از فونتهای فارسی که تو پوشه فونتها کپی کردم.
اینم دومین مشکلم .
گفتم شاید بد نباشه عکس ارور رو هم اینجا بذارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]