با یه کرک سالم امتحان کنید....نقل قول:
توجه داشته باشید هنگام نصب کرک انتی ویروس رو حالت غیرفعال باشه
Printable View
با یه کرک سالم امتحان کنید....نقل قول:
توجه داشته باشید هنگام نصب کرک انتی ویروس رو حالت غیرفعال باشه
سلام دوستان این ارور از چی میتونه باشه؟:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من احتمال میدم مشکل ار کرک بازیتونه .... از نت کرک های مختلف رو امتحان کنید ...نقل قول:
+
منطقه زمانی کامپیوترتون رو به +8:00 Perth و تاریخ رو به 12 نوامبر 2012 تغییر بده
استیم رو هم نصب + آپدیت کن .
اینارو که گفتید همشو انجام دادم ولی مشکل حل نشد اگه کرک های جدیدتر و به درد بخور تر دارید لطفا آدرس بدید امتحان کنم ببینم چی میشه.........!:n13:نقل قول:
اینو تست کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ابلیس جان این هم فایده ای نداشت و باز هم همون ارور را میده.نقل قول:
کمک .....!
ویندوزتون چیه ؟نقل قول:
اگه امکانش هست ویندوزت رو آپدیت کن .... آخرین نسخه کارت گرافیک رو نصب کن ....
من با همین روش به راحتی بازی کردم ... ویندوزم سون بود
دوست عزیز این دوتا کار را هم دقیق انجام دادم اما متاسفانه جواب نداد و باز هم همون ارور قبلی را میده چیکار کنم؟:n21:نقل قول:
عجب ارور بد پیله ای شده ها :n02:نقل قول:
آپدیت زیر رو دانلود کن : dl*.*yas*dl*.*com/user2/2013/januray/Call-of-Duty-Black-Ops-II-Update-3-SKIDROW_Yas*dl*.*com*.*rar
ستاره ها رو وردار ....
۱ – Call.of.Duty.Black.Ops.II.Update.3.exe را اجرا کن .
۲ – کرک Skidrow برای این آپدیت را از داخل پوشه Skidrow موجود را کپی بر روی کرک قبلی کن .
۳ – بازی را در فایروال قرار بده ..
بعد ببین اجرا میشه یا نه .
با سلام
من یه مشکلی دارم.
موقعی که این بازیرو اجرا میکنم میگه این فایل
call of duty black ops 2\sound\spl_code_post_gfx.all.sabs 700Mb
وجود نداره!!
البته فایل های دیگه هم موقع نصب اکسترکت نمیشه و ارور میده
call of duty black ops 2\sound\mpl_code_post_gfx.all.sabs :50Mb
call of duty black ops 2\sound\spl_angola.all.sabl :30Mb
call of duty black ops 2\sound\spl_blackout.all.sabl :24Mb
call of duty black ops 2\sound\spl_code_post_gfx.english.sabs :340Mb
call of duty black ops 2\sound\spl_frontend.all.sabs :330Mb
البته موقع اجرا ارور فایل اولی رو میده میخواستم بگم کسی میتونه این فایلا یا حداقل فایل اولی رو برام اپلود کنه تا من دانلود کنم.
البته برا اینکه حجمش کمتر بشه حتما فشردش کنید قبل اپلود هم چک کنید که اکسترکت میشه یا نه.
با تشکر فراوان
سلام . فک نکنم کسی بتونه اینجا 700 مگ آپلود کنه .نقل قول:
من هم بازی رو نصب ندارم
بازی شما به درستی نصب نشده و با دانلود فقط یک فایل بازی اجرا نمیشه .. شما بازی رو بریز تو هارد و از اونجا نصبش کن .
سلام ابلیس جان دمت گرم بالاخره اجرا شد... خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتی.:n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16: :n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16: :n16:نقل قول:
راستی این کرک و ... رو از کجا پیدا می کنی... به ما هم بگو یاد بگیریم.
فدات عزیز ... خوشحالم که کارت راه افتاد ... یا علی :n16:نقل قول:
هرکاری کردم فایده نداره
یه بار اجرا میشه یه بار نه...
سلام دوستان من به تازگی call of duty black ops 2 رو نصب کردم ولی اصلا وارد بازی نمیشه خیلی نصبش سخته میشه کسی منو راهنمایی کنه؟؟؟
کسی نیست که بگه چطور میتونم این کار رو بکنم؟؟؟
چطور CALL OF DUTY رو نصب کنم؟؟؟
سلام دوستان. آقا من هر جور کرک و روشی بودو امتحان کردم. بازیو کخ اجرا میکنم minimize میشه ولی در حاله اجرا هر کار که میکنم بالا نمیاد.
چه کنم؟؟؟:n28:
بچه ها من ی سواله متفاوت دارم:n01:
چند مرحله رو رفتم الان تو ی جایی شبیه ی فروشگاه لباس فروشی گیر کردم که نمیدونم باید چکار کنم؟
کسایی که اینجا رو رد کردن میدونن؟:n27:
الو....کسی نیست جواب من رو بده؟
سلام چه جوری میتونم این مشکل رو حل کنم:
کلا دوستانی که هرجور مشکل دارن باید بگم که خودم به شخصه مجبور شدم 2بار بازی رو بخرم.اولین باری که خریدم و نصبش کردم بازی ایراد داشت و وسط بازی گیر میکرد یا میومد از بازی بیرون و error میداد و رفتم از یجای دیگه که مطمئن بود خریدم و بازی رو تموم کردم و واقعا زیبا بود
کسانی که از سیستم خودشون مطمئن هستن شک نکنن که مشکل از بازیی هست که خریدید
من بازی رو نصب کردم و اجرا هم شد اما گرافیک بازی اصلا مثل نسخه های8 و 7 نیست من گرافیک را از همه چیز روی آخر گذاشتم ولی باز هم کیفیت جذابی نداشت و همین طور توی صدا گذاری اصلا خوب نبود مثلا توی تیر اندازی فقط صدای تفنگ خودت بلند است وقتی دشمن جلوت وایستاده و بهت تیراندازی میکنه صدای تیراندازیش خیلی کم است مشکل از ساخت خود بازی توسط سازنده اش هست یا بازی ای که خریدم :n13:
برای من گرافیکش خوب بود ولی سانسور شده بود!!!!
مثلا کلماتی مثل f...u...c...k رو صداش رو قطع میکرد و زیرنویس انگلیسیش هم خرچنگ قورباغه مینوشت اون کلمه رو.یا بعضی صحنه های بازی رو تار میکرد.حالا نمیدونم قضیه چیه!!!
من بازی رو نصب کردم کرک هارو کپی کردم. استیم رو نصب کردم اما بازم
Error during initialization:
Unhandled exception caught
میده چی کار کنم که دیگه بازی بیاد لطفا کمکم کنید :n30:[]تروخدا
یه سوال اینکه استیمت آپدیت شد یا نه؟
یه بار موفق شدم مرحله کارما رو برم اما ریست کردم. از الان به بعد بعد لودینگ صفحه سفید میشه و میپره بیرون و اررور معروف Unhandled Expection caught رو میده. کرک فیکس رو ریختم تاریخو عوض کردم نشد که نشد :n03:
مگه باید اپدیت هم بشه ؟
اقای MOHMMADMASOممکنه استیمم خراب باشه
؟
سلام
من موقعی که تو منو zombies رو انتخاب میکنم از بازی میپره بیرون دوباره باید بازی کنم دوستان مشکل از چیه؟
چون هنوز کرکی برای zombie ش نیومده¡
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
مطمءن باش مشکل از بازییه که خریدی
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
کسی این مشکل رو نداشته؟نقل قول:
کرک اسکیدرو و 3 تا آپدیت رو هم زدم
اقایون من اعصاب ندارم . یکی کمکم کنه
من این کارارو انجام دادم :
install game
install steam
copy crack
copy crack fix
2012/nov/14
اما بازم stoped working و بعدش این ارور میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی بداد من برسسسسسسسسسهههههه
سلام دوستان عزیز
من این بازی رو نصب کردم ولی وقتی اجراش میکنم این ارور رو میده در ضمن directx هم نصب شده
سلام ببخشید اینجا پست زدم دیگه نمخاستم تایپیک جدید بزنم کال اف 5 نصب کردم ارور میداد تو نت چرخ زدم صداشو گذاشتم روی 48000 استریو درست شد ولی بازکنا صدا ندارن فقط صدا توپو خمپاره میاد چوش کنم؟
سلام ،
update VGA
install game
install steam
copy crack
copy crack fix
2012/nov/14
من موارد فوق رو انجام دادم منتهی در زمان اجرا تصویر دسکتاپ بطور کلی با همه آیکون ها بزرگ نشان داده میشه و بعد چند ثانیه برمیگرده به حالت نرمال دسکتاپ .
مشکل از چیه ؟
با تاریخ 13 نوامبر هم امتحان کردی؟نقل قول:
آقا این قضیه عوض کردن تاریخ و اینا چیه؟:n13:
یکی توضیح بده لطفا
چجور میشه گرافیک بازی رو پایین آورد ( یعنی تو کدوم بخش منو و با کدوم گزینه ها ) ؟ چون بازی برام اجرا میشه ولی توی نشون دادن فیلم و آوردن منو و ... کند هستش میخواستم اگه با پایین آوردن گرافیک بازی حل میشه اینکارو بکنم
این کرک رو از دانلودها دانلود کنید
مشکل من حل شد
برا من از مرحله 1 به 2 هنگ می کرد
Call of Duty Black Ops II Single Player-Proper Crack ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
در مرحله 3 که افغانستان هست هنگ کرد که کرک زیر رو جای گزین قبلی کردم و این مرحله رو هم رد کرد-از سایت دانلود ها-کرک فیکس
Call of Duty Black Ops II-CRACK FIX ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )