اقا کسی می دونه چجوری میشه عکس خودت رو تو بازی عوض کنی؟
Printable View
اقا کسی می دونه چجوری میشه عکس خودت رو تو بازی عوض کنی؟
اینم سوال خودمه مهندس
ما هم با چلسی شروع کردیم فعلا که خیلی اوضاع خوبه و تنها خریدمم روسی بوده که خیلی لازم بود
یکم که از فصل بگذره عکس هم میذارم
جوزبه روسی یا دانیله ده روسی؟من تو 29 سالگی روسی رو بصورت ازاد خریدم...نقل قول:
دانیله رو خریدمنقل قول:
ولی پشیمونم:دی
اول از همه که زبونش به ما نمیخوره
دوم هم خیلی گرون بود اشتباه کردم:دی
واقعا یه سری وقتا بازی اعصاب خورد کن میشه. کل تیمم مصدوم شد!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نصب کردم
اصلا حال نداد
محیط خیلی سنگین و قر و قاطی بود
یه بازیکن هم نمیشد خرید!
اقایون یه جایی بود که میتونی جایی گیری واسه کرنر و اینا رو مشخص کنی
میشه یکی دقیق بگه کجا بود؟:دی
تو قسمت تاكتيك player instruction رو ميزني اون كادر پاييني
تو فصل دوم با رم هستم .تو لیگ قهرمانان تو گروهم سوم شدم و رفتم تو جام یوفا ولی به لیگ خیلی امید دارم فکر کنم بتونم قهرمان بشم
سهیل جان یه مقدار در مورد نحوه ی تمرینات پیش فصل، در طول فصل و دستور العمل هایی که در حین بازی بسته به اینکه نتیجه رو جلو باشی و یا عقب، با تیمی قوی تر از خودت بازی داشته باشه و یا ضعیف تر توضیح میدی؟
بهنقل قول:
برو به بیش رفیق...منم کنار هستم واسه قهرمانی...هر چند دشمن قدیمی هستی!:n14:
انتهای فصل 2015-2016 و باز هم نایب قهرمانی من و قهرمانی یوونتوس ملعون...واقعا مسخره و شرم اور نیست...سه نایب قهرمانی متوالی واسه من...الان هم باید فینال جام حذفی رو باز با یووه بازی کنم...چه دشمن کلاسیکی شدیم واسه هم...من و کونته فقط موندیم اونجای همو باره باره کنیم...
عزیزم دلم اگر تیمت در فصل تابستان خیلی بازیکن در حد ترکیب اصلی نخردیه یک هفته اول تیم رو بزار رو fitness...و در یک هفته atacking و در هفته بعد team cohesion....هفته بعد defending و هفته بعد team cohesion...قصه الی هذه...در حین فصل اگر دربرابر یه تیم ضعیف تر بازی داری بزار تمرینات رو رو حمله و قبل از بازی atacking set pieces...در برابر تیم قوی تر defending , و match preperatoin رو هم رو defending set piece...گاهی هم حمله و دفاع رو تو تمرین قبل از بازی بزار رو MOVEMENT....باید همینجوری با تمرینات مختلف ((بازی بازی))کنی...نقل قول:
اخرین بازی فصل و نایب قهرمانی مجدد و باخت مجدد به یووه..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميخاي يه حركت پوليتبك بزني؟برو يه مربي ايتاليايي استخدام كننقل قول:
جام حذفی هم باختی؟
اره ديكه مكه نديدي؟
اره دیدم فکر کردم منظورت قهرمانی لیگ هست :n02:
منم در حال اخرین تلاش ها برای گرفتن بازی هستم :n02:
سهیل تو تمرینات منظور از balanced چیه من تا الان فکر می کردم یعنی همه تمرینات رو شامل میشه واسه همین همیشه می زارم رو balanced
تو بازی من ناپولی خیلی شاخه ولی دارم شاخشو میشکنم . راستی یوونتوس رو بردم تو لیگنقل قول:
تقریبا برایندی از تمرینات مختلف هستش..نقل قول:
بچه ها من بازی رو از دوستم گرفتم ولی 13.1.1 هست و هنوز نمیدونم نسخه cpy هست خیلی بده
حالا من باید بگردم بازی 13.3.3 رو پیدا کنم :n14:
اقایون فیس پک نداره ؟
اگه سایتی واسه مخلفات بازی هست لینک بدین :دی
fmscout.com
بازیش خیلی باحال بود ولی حیف که نسخه 13.3.3 نیست و تازه proper cpy هم نیست و میره بیرون باید بگردم خودم
پیدا کنم
فك نمكردم اين تاپيك به ٧١ صفحه برسه..به اميد ١٠٠ تايي شدن تاپيك!:n12::n12:
من کلا یه بازی اونم قبل کرش بازی انجام دادم اونم با تیم reserv تیمم یعنی تاتنهام 2 بر 0 صفر بردم ولی حیف که کرش میکنه
برو اصل بخر
دیگه جی ما پول نداریم:n02:
اینم عملکردم تا فصل دوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولخرجی کردیا...15 میلیون واسه بن عطیه؟راستی تو با اون برادرای دوقلو که خبرنگارن نسبتی نداری؟
چه سخت بود بازیکن خریدن تو این چند دقیقه ای که بازی کردم خیلی چیزا یاد گرفتم
دارم حسابی بازیکن های قدیمی مو میفروشم...میخام یکم اوضاع مالی رو بهتر کنم...الان سه فصل هست که دوم میشم و تو این دو سال یک بار قهرمان لیگ قهرمانان و جام باشگاه های جهان و دو بار قهرمان جام حذفی و دو بار قهرامن سوپر کاپ ایتالیا و یه بار قهرامن سوپر کاب اروبا شدم اما بودجه ام واسه فصل 2016-2017((واسه ترانسفر))فقط 8 میلیون پوند هستش...فقط میتونم بازیکن های زیر 20 ساله بخرم...:((
میخام بازیکنی که پارسال خریدم رو بفروشم...((19 میلیون))
هرنانس رو تو سن 31 سالگی واسش یه بیشنهاد اومده((10 میلیون))که فک کنم اگر بفروشمش((هر چند رهبر تیم هستش))بیزنس خوبی باشه تو این سن و سال...
کوادرادو رو 7 میلیون بفروشم((28 سالشه)) یه بازیکن 21 ساله رو هم فروختم 3 میلیون پوند...زاراته رو هم 2 میلیون رد کنم حدود 40 میلیون پوند میرسه دستم...
نه نسبتی ندارم. شما رشته تحصیلیت تربیت بدنی بوده که خبرنگار ورزشی شدی؟نقل قول:
بن عطیه رو 15 میلیون قسطی خریدم و سال بعد 30 میلیون نقد فروختم امسال 118 میلیون بازیکن فروختم عکسشو می زارم
البته حواست که هست واحد پول تو بازی من دلاره:n03:
ما یه بازیکن هم نمیتونیم بخریم!
هیچکی بازیکن نمیفروشه!
دوست من بازيكن خريدن تو اين بازي با بزيكن خريدن تو فيفا و حتي فيفا منجير توفير داره.اين بازي شبيه ساز مربيگري و مديريت فوتباله..شما اول ببين چه تيميوهستي..اكه خدا تومن بودجه داشته باشي ولي باشگاه ات جذاب نباشه نمتوني بازكن دلخاتو بخري.هزار تا دليل ديگه هم ممكنه باشه
١٠ بازيكن رو فعلا فروختم يا بازنشسته شدن..ميخام وضعيت اقتصاديمو بهترةكنم.تيمم ميخام بازسازي كنم.....