از این لینک پایین صفحه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی برنامه مورد نظر راست کلیک کنید و RUN IN COMODO SANDBOX رو بزنید و یا در پنجره اصلی کومودو نرم افزار رو درگ کنید روی محل مشخص شده.نقل قول:
از این لینک پایین صفحه :نقل قول:
روی برنامه مورد نظر راست کلیک کنید و RUN IN COMODO SANDBOX رو بزنید و یا در پنجره اصلی کومودو نرم افزار رو درگ کنید روی محل مشخص شده.نقل قول:
سلام. وقتی میخوام Killswitch رو از Comodo Firewall نصب کنم با پیغام زیر مواجه میشم. تنظیمات اینترنتم مشکلی نداره و Proxy و V.P.N هم غیرفعال هستند.
با تشکر از شما دوست عزیز و همه ی عزیزان بابت این کار بزرگ و قابل تقدیر...دست مریزاد دوستان دست اندرکار...فقط یه نکته اینکه اگه به جای کلمه "فارسی" می نوشتید "پارسی" دیگه خیلی عالی می شد...ببخشید که فضولی کردم...در پناه حق :n12:نقل قول:
سلامنقل قول:
شما باید به اینترنت وصل باشید.....این ابزار باید از اینترنت (سرور کومودو) دریافت بشه.
به اینترنت وصل هستم و کانکشن هم مشکلی نداره.نقل قول:
یکبار سیستم را ریستارت بکنید،نقل قول:
بعد به نت وصل بشید، برای تست کومودو را آپدیت بکنید، ببینید اصلاً به سرورها وصل میشه،
بعد از طریق کومودو CCE را دریافت و نصب بکنید KillSwitch به همراش نصب میشه.
چند بار تست کردم.
خود کومودو براحتی به سرور وصل میشه و آپدیت بودنش را چک میکنه. ولی موقع دربافت این برنامه همچین مشکلی پیش میاد.:n13:
اول این سوال من را جواب بدهید:نقل قول:
آیا CCE دریافت و نصب میشه؟
خیر. موقع نصب CCE هم همین پیغام ظاهر میشه.نقل قول:
مرسی،نقل قول:
هنگام نصب کومودو شما کومودو را به زبان فارسی نصب نکردید؟ درسته؟
خب، الان از طریق CIS زبان کومودو را انگلیسی کنید و برای اعمال تغییر زبان، از کومودو خارج بشید و مجددا کومودو را با کلیک روی آیکون دسکتاپ اجرا کنید و بعد CCE را دریافت کنید.....
بعد دوباره زبان کومودو را فارسی کنید!
بله. زبان پیشفرض انگلیسی بود و بعدا فارسی را انتخاب کردم.
البته هفته پیش که کومودو رو که نصب کرده بودم فقط از انگلیسی استفاده میکردم، باز هم همین مشکلو داشتم. الان روش شما رو هم تست کردم ولی متاسفانه جواب نداد.
از نسخه جدید استفاده میکنی؟ 2708 منظورمهنقل قول:
به هر حال بهتره بعداً سعی بکنید. اگر نشد باید یک فکری بکنیم....:n13:
بله. 6.0.264710.2708
با فعال کردن Proxifier مشکل دانلود Kill Switch حل شد.:n01:
قرار بود من این همه مطلب رو بخونم تا به مورد مطلبوم برسم که یک هفته طول می کشه! ماشا الله شما هم که فقط می فرمایید توضیح داده شده و ال بل. لطف فرمایید شماره پست و صفحه بدید تا مطالعه کنم به جای گشت و گذار.پی رایتنقل قول:
درضمن تو هیمن صفحه در مورد آپ دیتش خوندم ولی راه چاره ای براش ننوشته بودید. ذکر نکردید که مثلا چیکار باید کرد! بنده خودم یکبار که نصب و آپ دیتش کرده بودم تمام فایل های داخل پروشه scanner با پسوند cav رو کپی کردم تا در نصب بعدی بدردم بخوره ولی خود بجر فایل base.cav اون یکی ها بخصوص اونی که مد نظرم بود و حجمش حدود 120 مگ هستش و هر روز بر طبق میزان ساینیچر عوض میشه رو قبول نکرد و دوباره شروع به دانلود کرد!!!!
مستحضر هستم که کرک ها ممکنه بعضی هاش بدافزار باشه یا ویروسی و ... ولی عرض کردم به 99 درصد کرک ها گیر میده. همون کرک ها رو نه کاسپر نه نود نه آواست نه آویرا نه دفندر خود ویندوز و... ایراد نمی گیرند ولی کمودو گیر میده. این شد اذیت!
خوبه ذکر کردین ما ایرانیها! یوهو فکر می کردم شما ایرانی نیستید (شوخی کردم) قرار بود حق کپی رایت اجرا بشه برای هر نرم افزاری باید پول می دادیم ریز و بزرگ! شدنیه؟! پس کرک ها بد بد هم نیستند!
در مورد آِ دی ام هم میگم که بعد کرک کردن من به تنظیمات کمودو واردش می کنم که این فایل را تراست حساب کن ولی بعضی اوقتا بگیر نگیر داره. تو ورژن های 5 اینجوری نبود. انگار تو ورژنی که همین دیشب ریلیز شده مشکل به نظرم رفع شده!
متشکر از شما
سلام
آموزش آپدیت آفلاین کومودو + تهیه بکاپ از دیتابیس کومودو و انتقال به سیستم دیگر
وارد این قسمت که نشون دادم بشوید و فقط از اون فایل که نشون دادم کپی بگیرید....(توجه: اگر دو فایل اون قسمت هست که شماره دارند! فقط فایلی که شماره بالاتری داره را کپی بگیرید، بقیه نیازی نیست):
بنابراین دیتابیس کومودو فایل bxxxxxxx.cav است. x= عدد (نسخه دیتابیس)
برای انجام آپدیت آفلاین هم ابتدا اینترنت را قطع کنید و بعد از طریق محیط برنامه این مسیری که نشون دادم آپدیت را وارد کنید:
=========
=========
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ، فایل آپدیت را از طریق CIS وارد می کنید و پنجره آپدیت باز می شود و کومودو آپدیت ها را نصب میکند( توجه: اینترنت را قبلاً قطع نماید، یه دلیل اینکه احتمال داره همزمان CIS اقدام به دریافت آپدیت از اینترنت (آنلاین) کرده باشه و با آپدیت آفلاین شما تداخل ایجاد بشه)
نکته: اگر فایل آپدیت کومودو را در اختیار ندارید (مثلا تازه قصد نصب کومودو را دارید) می توانید آخرین آپدیت را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دریافت کنید.
سلام به کارشناسان کومودو :n02:
من با آپدیت کردن این ورژن شش مشکل دارم به این صورت که وقتی شروع به آپدیت میکنه بعد از اینکه فقط چند مگابایت دانلود میکنه ارور میده و باید مجدد آپدیت کرد، به این ترتیب امکان آپدیت رو ندارم، نمیشه اون فایل حدودا 100 مگابایتی رو از جایی دیگه آپدیت کرد؟؟؟
ممنون میشم دقیق راهنمایی کنید چون در مورد آپدیت آفلاین ورژن 5 مشکلی نیود و با یه جابجایی کار تموم بود اما این یکی شده معضل:n15:
چرا از اینجا میشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با مشکلی که شما دارید، باید کومودو را آفلاین آپدیت بکنید، اون لینکی که دوستان قرار دادند، مربوط به نسخه 5 هست، نمیدونم 6 رو هم آپدیت میکنه یا نه،نقل قول:
ولی خودم امشب فایل آپدیت نسخه 6 را از سیستمم اینجا براتون آپلود میکنم تا با دانلود منیجر دانلودش بکنید......
اون فیلم آموزشی آپدیت آفلاین را که قرار دادم را هم ببنید.
دوست عزیزم من تازه وارد نیستم یکی از کاربران سال 2006 هستم که متاسفانه مشکلی برای آی دیم بوجود اومده که در حال رفع اون هستیم.نقل قول:
همه این موارد رو می دونستم و انجامش دادم ولی بدبختی باز شروع به آپ دیت می کنه! فقط مسئله ای عنوان فرمودید در مورد قطع اینترنت که این تازگی داره برام و اونو اعمال میکنم ایشالا جواب بگیرم
متشکرم از لطفتون
سلامنقل قول:
منظورم از تازه وارد، توی تاپیک کومودو بود، وگرنه از نحوی پست دادن شما معلومه تازه وارد (در انجمن) نیستید.
نکته انحرافی: یکی میگفت من 20 ساله کومودو دارم!! 15 سالش بود، چند ماه پیش ما تولد 4 سالگی CIS را گرفتیم، ایشون چطوری 20 سال کاربر کومودو بوده حیرانم!!!:n13:
حالا شما اون کاری که گفتم انجام بده، ایشالله آپدپت میشه
سلام مجدد
دانلود فایل آپدیت کومودو، برای انجام آپدیت آفلاین:
نسخه آپدیت 15117
این فایل از حالا حداقل تا 15 روز قابل استفاده است، شایدم بیشتر.....
ممنوننقل قول:
اولن خسته نباشید میگم خدمت همه دوستای عزیزی که تو فارسی کردن کمودو نقش داشتن
دومن این سه فایلی که من دادم تو عکس ینی خود کمودو اون یکی رو درست میکنه ؟
و برای انتقال آپدیت آفلاین هر سه مور لازمه ؟
میدونم که حجیم ترتینش آپدیت اصلی و اون کمترین آپدتی پایه اما اون وسطیه چیه و چرا ؟
دوستان سلام من یه مشکل با این کومودو انتیرنت سیکوریتی 6.0.264710.2708 دارم که برنامه CLT اجرا میکنم تمام گزینه ها پروتکت هستش اما وقتی روی فایل راست کلیک میکنم و گزینه سندباکس رو میزتم این گزینه ها رو نشون میده حالا من باید چیکار کنم.. کومودو هم روی پرواکنیو هستش. Injection: SetWindowsHookEx Vulnerable Injection: SetThreadContext Vulnerable Injection: Services Vulnerable Injection: KnownDlls Vulnerable Injection: APC dll injection Vulnerable Injection: AdvancedProcessTermination Vulnerable Impersonation: ExplorerAsParent Vulnerable Impersonation: BITS Vulnerable Hijacking: Userinit Vulnerable Hijacking: SupersedeServiceDll Vulnerable Hijacking: StartupPrograms Vulnerable Hijacking: AppinitDlls Vulnerable
از تنظیمات پیشرفته - مسدود کننده رفتار, درجه سندباکس رو بر روی محدودیت زیاد قرار بدیننقل قول:
نقل قول:
سلام
برای بکاپ گرفتن از آپدیت آنتی ویروس فقط از یک فایل کپی بگیرید، همون فایلی که شمارهء بالاتری داره، , و فایل bases.cav هم نیازی نیست.
سلامنقل قول:
اگر فکر میکنید سایتی امن هست و اشتباه مسدود شده،
این پیغام کومودو هست، برای ورود به سایت مورد نظر میتونید روی Disregard کلیک کنید:
بعد وارد مرحله بعد میشوید تا زمان دسترسی به اون سایت را مشخص کنید( مثلا 5 دقیقه /20 دقیقه /نیم ساعت /یک ساعت) مدت را انتخاب کنید، و با ادامه Continue وارد سایت می شوید
با این آی دی تازه وارد شدمنقل قول:
راستی دیگه نیازی نیست که base.cav رو هم به دستابیسش اضافه کنیم و فقط اون یکی فایل کافیه؟
در مورد اینکه من کمودو دارم ندارم استفاده کردم نکردم تازه واردم نیستم هرچی شما می فرمایید صحیح است تا قال قضیه کنده بشه. شما فرض کنید که اینجوریه. من نزدیک شاید 3 سال یا یه ذره بیشتره که کمودو رو انتخاب کردم. البته رو سیستم های مهمم کاسپراسکای نصب دارم. اگه دوس داشتید بدونید آی دی من چیه و چند ستاره دارم میتونید بفرمایید تا پیغام خصوصی بزنم. درثانی این مسائل مهم نیست. مهم سوال من بود و مهم تر از اون جوابی که شما فرمودید!
متشکرم ازتون.
تو این ورژن جدیدتری که یکی دوروزه پیش ریلیز شد من ریلیز نوتشو مطالعه کردم چندتا باگ رو سالو کردن و کارایی قسمت های عدیدشو بهبود بخشیدن. انگار مشکل IDM هم حل شده است. من مستقیم از سایت کمودو دانلود می کنمش. رو ورژنی که من دارم پک فارسی موجود نیس و تم های دیگه ای هم نصب نداره! حالا پک فارسی به کنار تم های دیگه رو چه جوری میشه ایمپورت کرد؟
نقل قول:
سلام
حاشیه نمیرم.....
فایل bases.cav را فعلا فراموش کنید.... مربوط به نسخه قبلی بود. الان کنارش یک فایل آپدیت هست که توضیح دادیم شامل چی میشه....تعاریف ویروسها و سیگناتورهای گندزدایی. همون فایل را کپی بگیرید.
در مورد تم ها من چیزی ندیدم.
یادمه در مورد آپدیت نزدیک نیم ساعت از طریق گیک بادی با اکسپرت های کمودو چت کردم دیدم جواب سر بالا میدن و جواب درست و حسابی نمی دن. پرسیدم موضوع چیه این چطور ساپورتیه که میدین! یارو به اسم پیتر جواب داد باید لایزنس قانونی بخری برو تو صفحه فلان بخر بعد. هی هم آدرس ایمیل از من میخواست. بعد اینکه زدم تو برجکش از طریق اینکه شما آمریکاییها فقط مدعی حقوق بشر هستید و خودتون رو شریف و با فرهنگ جلوه میدید آیا اینه فرهنگتون که در آخر سر اومد طریقه کپی base.cav رو شرح داد. گفتم اینکه بدرد نمیخوره و قدیمیه و آخر سر باز جواب ندادنقل قول:
سلام
ببخشید , تو نسخه قبلی , سرویسهایی که به اینترنت وصل بود رو تو صفحه نشون می داد , ولی این یکی نشون نمی ده , چطوری باید بفهمم که الان چه برنامه هایی به اینترنت وصله و داره از اون استفاده می کنه؟
نقل قول:
محترمی که 3 ساله کاربر کومودو هستید! نمیدونید پشتیبانی کومودو رایگان نیست و باید محصول خریداری بشه؟؟
کدوم با فرهنگی میاد 24 ساعت از کل هفته (24/7) وقت خودش را برای حل آنلاین مشکلات کاربران سرتاسر دنیا میزاره که امریکاییها بکنند؟؟
امریکاییها بی فرهنگ، حقوق بشر هم ندارند......شمای با فرهنگ میایید یک چنین شرکتی راه اندازی بکنید؟؟
ضمناً شما که زبانتون خوبه و با بخش پشتیبانی میچتی!!! نخوندی اون چیزی را که باید میخوندی! عیب نداره یکبار دیگه به زبان فارسی براتون میزارم تا ببینید:
بخونید:
تازه من به اونها مرد هم میگم، اره خیلی مرد بودند که روش بکاپ گرفتن از آپدیت کومودو را بهت گفتن....
نقل قول:
کسی جواب ما رو نمی ده؟
راستی زبان فارسی رو چطور می تونم اضافه کنم؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز، معذرت میخوام.....
از طریق KillSwitch و سربرگ Network
فرقش با قبلی اینه که این یکی یک مقدار پیشرفته تر هست...... و برای کاربران حرفه ای مناسبه. تمامی سرویسها را نشون میده. تمام اتصالات( کانکشن) فعال، و تمام سرویسهایی که فال گوش ایستادن را هم نشون میده. برای قطع یک فرایند فعال روی شبکه هم روی اون اتصال کلیک راست بکنید و Close را انتخاب نمایید.
اون قسمت هم احتمال برمیگرده....
در رابطه با زبان فارسی: کومودو زبان فارسی را به نسخه 2708 اضافه کرده، الان نسخه کومودوی شما چنده؟
===
نسخه جدید را میتونید از لینک زیر دریافت کنید، زبان فارسی توش هست.
نکته 1: اگر قصد استفاده از زبان فارسی را دارید، بهتره در حین نصب در حالت زبان فارسی کومودو را نصب بکنید.
نکته 2 : اگر نسخه 6 را دارید حتما از آپدیت کومودو بکاپ بگیرید و بعد از نصب نسخه جدید کومودو را آپدیت آفلاین بکنید.
نکته 3 :ضمنا این نسخه جدید از طریق آپدیت برنامه هم قابل دریافته.
شما چقدر زبان نرم و لطیفی دارید! همیشه این طور محترمانه صحبت می کنید؟ متشکرم ازتوننقل قول:
یه اشتباهی کردیم اومدیم ازتون سوالی پرسیدیم عجب غلطی کردیم اگه میفهمیدم اینجوری میخواهید جواب بدید عمرا پست می دادم.
--------------
داداش من شما کارشناس کمودو هستید نه من! بنده قرار نیست که سر هر برنامه ای وقت بزارم تا همه چیشو یاد بگیرم. چون نیازی ندارم. من فقط میخوام امنیت سیستمم برقرار بشه و بس و تا حدودی که به تنظیمات خاصش نیاز دارم اونجاها رو یاد میگیرم و بس! مگه قراره من فول همه چی باشم؟ اگه قرار بود خوب چه نیازی به وجود شما بود؟ خیر بنده متوجه این موضوع نشده بودم تا به حال که اوندفعه متوجه شدم. چون فقط ضرورتا نیاز داشتم به جواب سوالم دیگه هیچ جا رو مطالعه نکردم.
آخه یادمه چند ساله پیش باز با کمودو چت کردم و اون بار جوابمو کامل دادند و نه کسی ازم نخواست باید لایزنس بخری. بر اون پایه این دفعه هم این کارو انجام دادم. آخه سایت های DELL که بر اساس Service Tag فوری جواب میدن و من هم بر این اساس، سهوا با کمودو چت کردم. من با فارسی کاری ندارم فارسی برای شما خوبه.
خوب اونا مرد ما نامرد! بستگی داره مردی رو چی تفسیر کنی! مردی که ایرانی رو آدم حساب نمی کنه حتی ویزاشم نمیده! بدبخت من جون بکنم مقاله های ISI بدم تافل بگیرم به آدم ویزا برای تحصیل ندن خیلی مردانگیه! همه جا آقا خوب و بد داره. نمیشه گفت کی مطلقا خوبه و کی بد!
----------
افتادگی آموز گر طالب فیضی
هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
--------
هر چیزی واحد شمارشی داره و درجه شماره انسانیت اخلاق نیکو هستش. من معذرت میخوام که موجبات ناراحتی شما رو فراهم ساختم.
ربطی به ایران و ایرانی و رگ آریایی و کوروش و این مسائل نداره سغی نکنید با این حرف ها رگ غیرت کسی رو قلمبه کنید !
فقط یه نگاه به پست خودتون بندازین ببینید به کجاها رفت مقاله و تافل و ویزا و ...! کمودو اگه برای ایرانی ارزش قائل نبود که هیچ وقت زبان پارسی رو به نرم افزارش اضافه نمیکرد
اگه آلمانی هم بودی جوابشون همین بود چون برای ساپورت باید لایسنس نرم افزار رو خریداری کنید و تفاوت اصلی ورژن پولی و رایگان هم همین هست
آقا دو تا سوال داشتم،
اول اینکه وقتی تو کومودو 6 تو قسمت گجت دسکتاپ میزنه application running in sand box من وقتی روش کلیک میکنم میرم تو قسمت کیل سوییچ و اون برنامه ای که سند باکس شده رو نشون میده ولی نمیدونم چطور اون برنامه رو از حالت سند باکس در بیارم، تو کیل سوییچ وقتی رو فایلی که سند باکس شده کلیک راست میکنم گزینه آخرش زده add to trust files اما وقتی رو این گزینه هم کلیک میکنم بازم برنامه از سند باکس خارج نمیشه و همچنان تو سند باکس اجرا میشه، ممنون میشم یکی به صورت تصویری توضیح بده چجوری برنامه رو از سند باکس خارج کنم تو کیل سوییچ
دوم اینکه وقتی من Virtual kiosk رو اجرا میکنم و یه فایل رو تو پوشه shared space کپی میکنم نشون نمیده که فایل اونجا کپی شده ولی وقتی از محیط Virtual kiosk خارج میشم میبینم که اون فایلی که کپی کردم اومده تو پوشه shared space، میخواستم بدونم مشکل از سیستم منه یا کلا تو محیط مجازی فایل هایی رو که تو shared space کپی میکنی نشون نمیده؟
سلام لطفا یکی اینو برام ترجمه کنه مرسی
· Comodo Firewall doesn't intercept HTTP packets for browser when installed Avast Free Antivirus
سلام
دوستان اگر در این تایپیک کسی یا کسانی فعالیت می کنند که پاسخ گو سریع و دقیق شما هستند ، بدونید که برای کمک کردن به دوستان اینجا فعالیت می کنند و دوست دارند دانشی که دریافت کردند رو به دوستان خودشون منتقل کنند ، این انجمن ، انجمن VIP نیست که هرکسی که فعالیت می کنه در عوض فعالیت بهایی دریافت میکنه، بلکه همه فعالیت ها برای خشنودی خودش و دیگر دوستان هست .
پس یکم رعایت کنید .
:n16:
سلام عزیزان
من cis6 را نصب کردم اما دیروز یه فلش آلوده سیستم من را ویروسی کرده !! ویروس.autorun , recycle, system volume
چطوری باید پاکش کنم!! کسی میتونه کمکم کنه !!؟ با cis هم اسکن کردم اما پاک نشد !!
گوگل ترجه رو پس برای چی ساختند!نقل قول:
فقط بدی گوگل این است که نمی فهمی بار اول شاید هم بفهمی...باید چند بار بخونید!
اگر هم تفسیرش را میخواهید که اون دیگر جای خودش را دارد!:n01: