عجیبه!نقل قول:
یا بازیتون رو اورجینال تهیه کردید یا از کرک دیگه ای استفاده میکنید.
من فعلا به کامپیوترم دسترسی ندارم،در اولین فرصت یک عکس قرار میدم.
شما روی ویندوز 8 بازیو اجرا کردید؟
اگر بله،چه ورژنی؟
بازم ممنون که وقت میزارید.
Printable View
عجیبه!نقل قول:
یا بازیتون رو اورجینال تهیه کردید یا از کرک دیگه ای استفاده میکنید.
من فعلا به کامپیوترم دسترسی ندارم،در اولین فرصت یک عکس قرار میدم.
شما روی ویندوز 8 بازیو اجرا کردید؟
اگر بله،چه ورژنی؟
بازم ممنون که وقت میزارید.
خواهش می کنم من ویندوز 7نقل قول:
64 بیت این عکس فوادر بازی منه.نگران نباش.من می دونم یه بازی رو نصب کنی یه ارور بده و کلی کلافت کنه چه حسی داره پس تا مشکلت حل نشه دست نمی کشم.
راستی ریلودد دو تا کرک داده یکی 25 مگه یکی 48 مگ امشب برات یه جا اپ می کنم.
من قبلا بازیو تو win 7 64-bit به راحتی اجرا میکردم،ولی وقتی که win 8 ریختم اینجوری شده.
من بازیو آپدیت کردم و باید از کرکی که مخصوص همون آپدیت هست استفاده کنم.
البته من هر دو کرکی که شما گفتید رو تست کردم،ولی نتیجه یکیه.
بازم ممنون
علی جان می شه لینک رو بگذاری؟نقل قول:
خودم سافت 98 رو بهش اضافه می کنم!
ممنون
خدمت شما:نقل قول:
software/drivers/14040-Microsoft-NET-Framework-Windows-8.html
سلام به همه دوستان
واسه من مشکل عجیبی در این بازی پیش اومده
من لیگ اسپانیا رو با بارسا شروع کردم اما هنوز 4- 5 تا بازی مونده به پایان لیگ، لیگ تموم شده و نمیشه بازی بعدی رو شروع کرد!!
توی Calendar هم بازی بعد رو می نویسه اما وقتی next میزنم به جای Play match میزنه End tournement و اونو که میزنم میاد منوی اصلی بازی !!!
میخواستم ببینم آیا کسی از دوستان بوده که یک لیگ رو تا آخرش رفته باشه ؟
بازی فیفا مثل pes پچ یا آپدیت داره؟
اگه میشه راهنمایی بفرمایید.
ماشالا چقدر بچه های اینحا تحویل میگیرن آدم شرمنده میشه !
باید آپدیت های گروه RELOADED رو واسش بگیری سه تاس 1.5 و 1.6 و 1.7 لینکاش سخت گیر میاد ولی توی تورنت هست 100%نقل قول:
من وقتی می خوام برم توی بازی نرم افزار origin اجرا میشه و نیاز به یوزر پس ورد داره چیکار باید کرد؟ اریجین رو هم که می بندی فیفا بسته میشه؟
بازی برای صبا کامپیوتره!
سلام...من بازی fifa 2013 رو از همین سایت دانلود کردم...به همراه کرک و نرم افزار origin.ولی نمیتونم نصبش کنم
اونا که باویندوز 8 و 64 bit مشکل دارن لازمه بگم آخرین پچ رو روش بریزید و دایرتکس 9 و 10 و 11 رو بترتیب نصب کنید. مشکل حل میشه
من مشکل ارور rldea.dll رو دارم.باید چه کار کرد؟:n27:
سلام
من بازی رو نصب کردم ولی هنگامی که تیم انتخاب می شه از بازی میاد بیرون . حالبه که بعضی از موقع وارد بازی می شه بدون هیچ مشکلی ولی از هر 10 بار 1 بار وارد بازی می شه . کارت گرافیک رو اپدیت کردم. بازی رو دوباره نصب کردم .
بازی که گرفتم فایل کرک نداره فکر کنم نیاز نداشته باشه .
DirectX رو هم نصب کردممشکل چی هست ؟؟:n03:
درودآقا من این 7870 2g sapphire رو خریدم, تو بازی فیفا 13 تیک داره مشکل چیه؟
دوستان یک راهنمایی بکنید، تو این وضع خراب 900 هزار تومن پول بی زبون رو ریختم پای این کارت 7870 آشغال که یه فیفا 13 رو نمیتونه درست اجرا کنه...
این سیستم منه Core i5 2400 3.1GHz و رم 8G DDR3 و 7870 2G Sapphire DDR5 ویندوز 8 64B EnterPrise درایور 13.6 Beta2
کارت گرافیک قبلیم 550ti بود رو همین سیستم و هیچ مشکلی نداشتم بعد از نصب کارت جدید ویندوز رو عوض کردم، با هیچ بازی هیچ مشکلی ندارم مثلا Grid2 رو فول گرافیک 75 فریم دارم و زیر 53 نمیاد... و فریم فیفا هم زیر 59-60 نمیاد. و بازی هم اورجیناله...
تیک هم به این شکله مثلا دروازه بان توپ رو شوت میکنه یه گیر نیم ثانیه میکنه و رد میشه البته تو بازی هم این گیر رو داره یا وقتی پشت محوطه جریمه میخوام کاشته بزنم یه سختی به چپ و راست میره تصویر... آپدیت 1.7 هم با کرکش زدم همینه...
** بهترین راهکار **
درایور کارت گرافیکتونو پاک کنید، سیستمو ریست کنید و دوباره اونو نصب کنید.
** خدمات دانشجو - 7213280-0311 **
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا فیفا 13 ترکیب ها رو آپدیت نمیکنه؟ منظورم نقل و انتقالات و قدرت بازیکناس ممنون
سلام.
من توی کریر مد وقتی به موقع ترنسفر می رسم سر 29 می کرش میکنه و میپره بیرون.این دومین باره که این اتفاق میفته.اول با تیم دورتموند بعد الان با من سیتی.کسی راه حلی نداره؟تو فروم های خارجی که چیز بدرد بخوری ندیدم.
ممنون میشم کمک کنید.
از patch استفاده میکنید؟نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر نه که باید بازی رو اپدیت کنید.
بچه ها من چند هفته پیش هاردم از بین رفت، الان روی هارد با فضای کمتر فیفا رو نصب کردم ولی وقتی واردش میشم یه صفحه سیاه میاد
بعد هم خودش میاد بیرون، کلا اجرا نمیشه، در صورتیکه توی هارد قبلی راحت اجرا میشد
کارت گرافیک کامل نصبه، direct x هم نصبه و c++ هم همین طور و physX هم نصبه
ممنون میشم راهنمایی کنید چکار کنم
کسی نبود کمک کنه؟
ممکنه از آنتی ویروس خود ویندوز یاشه .البته رو ویندوز 7 رو میگم . روی 64 بیت هم این مشکل وچود داره . یه مقدار اطلاعات بیشتری از ویندوز و فرمت درایور بده تا بیشتر بتونم کمکت بکنم .
ویندوز 7 نسخه 32 بیتی هست، درایوها هم ntfs هستنقل قول:
ببين دوست من فايروال و آننتي وويروس خود ويندوز رو ميگم بايد خاموش كني اگه خوب نشد ويندوز xpرو نصب كن شايد مشكل ويندوز باشه.
هم فایروال و هم آنتی ویروس خود ویندوز و هم کسپراسکای که خودم نصب کردم رو غیر فعال کردم ولی نشدنقل قول:
ویندوز هم قبلا همین 7 بوده و مشکلی نداشته، فقط هاردم چون از بین رفت روی یک هارد دیگه ویندوز نصب کردم الان دیگه فیفا اجرا نمیشه
ویندوز xp هم اصلا خوشم نمیاد و کلا مشکل داره، به نظرت چکار کنم؟
تنظیمات بازی رو روی حالت windows mod قرار بده . اگه اجرا نشد دیگه مشکل سخت افزاری و به احتمال زیاد هارد مشگل داره . بازی رو cut بکن تو یه درایو دیگه شاید مشگل سگمنت داشته باشه هاردت .
دوستان براي اينكه بشه توي بازي دريبل زد، حتما بايد از دسته هاي xbox يا لاجيتك استفاده كرد؟ يعني حتما بايد حداقل ١٠٠ تومن پول دسته داد؟ كار با همين دسته هاي فراسو راه نمي افته؟ مثل FGP-565 كه ٦٠ تومنه؟
ممنون
دوستان خسته نباشید
یکی از دوستان ، تنظیمات شوک رو بلد نیست انجام بده ، از اونجایی که من اصلا فیفا بازی نکردم اطلاعی ندارم
میشه کمکش کنید؟
چطوری باید تنظیمات شوک رو از داخل بازی فیفا انجام بده؟! ( مثل اینکه مشکلش با تنظیم کردن شوک سمت راسته )
به نقل از دوستم :نقل قول:
وقتی توی فیفا(داخل بازی)توی ستینگ میرم.همه کلید هارو میتونم تنظیم کنم،ولی خیلی جالبه چون اصلا 4گزینه ای که مال شوک سمت راست هست وجود نداره!
اگر از گیم پد معمولی استفاده میکنن نمیشه داخل خود بازی آنالوگهای دسته رو تنظیم کرد.
باید از برنامه Xbox 360 Controller Emulator استفاده کنید که کارش اینه که گیم پد معمولی رو بعنوان دسته ایکس باکس به ویندوز میشناسونه.
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید دانلود کنید.
ممنوننقل قول:
دوستم میگفت دسته بازیش شوک داره ... حتی شوک دار هم باشه باید از همین طریق تنظیمش کنه؟
همون طور که میدونید شوک یعنی همون ویبره که در بازیها برای هیجان بیشتر استفاده میشه و این هم بدونید که شوک دار بودن یا نبودن دسته برای تنظیم یا شناسایی توسط ویندوز تاثیری ندارهنقل قول:
اگر دسته شوک داشته باشه دستور ویندوز رو برای ویبره اجرا میکنه اگر نداشته باشه هم که هیچ.
شما باید شوک رو بعنوان یک قابلیت اضافه فقط برای خود گیم پد بدونید مثل یک دکمه اضافه،شما هر دسته معمولی که بخواید تنظیم کنید رو باید با اون روش تنظیم کنید
نقل قول:
ممنون . میگه شوک سمت راست تو بازی تنظیم نمیشه و هیچ کاری نمیکنه
ولی طبیعتا باید تکنیک بزنه شوک سمت راست
یعنی شما میگی با همون روش مشکلش حل میشه؟
بله،در اصل به اون قسمت، انالوگ سمت راست میگن ولی خب اکثرا میگن شوک.
شوک یعنی ویبره ای که دسته میده نه اون قسمتی که شما مدنظرتون هست.
از همون برنامه استفاده کنید مشکل حل میشه.
سلام به متخصص هاي عزيز فروم
فيفاي من به سال ٢٠٢١ كه ميرسه همش ميپره بيرون،اگه واسه كرك باشه ممنون ميشم واسم كركشو اپ كنين،اگرم دليل ديگه اي داره لدفا كمك كنين
ممنون
با سلام من فیفا 2013 رو از سایت.p30world.com دانلود کردم الان اجرا نمیشه کرک رو هم ریختم ارور msvcr100.dll میده این فایل رو هم تو پوشه فیفا کپی کردم ولی بازم ارور همین فایل رو میگیره لطفا راهنمایی کنید 10 روز زمان کشیده که این بازی رو دانلود کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا صاحب اینجا کیه یکی بیاد جواب بده:n24:
دوستان.پچی واسه این لگ لعنتی وجودنداره؟؟:n13:
چجوری میشه جای دکمه های بازی رو عوض کرد مثلا جای پاس و شوت رو عوض کرد ؟
خب تویx360ceمعلومه دیگه.روهرکدوم که بزنی می تونی جاشونو تغییربدی.نقل قول:
دوستان هنوز منتظرپچم ها.نبود؟؟؟